Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Το μήνυμα της μικρής μας όπως μου το έστειλε!!! EΓΩ EIMAI KAΛA AΠΛA ΠOΛY KOYPAΣMENH TPEXΩ KAI ΔEN ΦTANΩ TEΛEYTAIA MEPA ΣHMEPA ΣTO NHΣI MOY KAI ΘEΛΩ NA TA AΦHΣΩ OΛA ΣTHN ENTEΛEIA. ΠHΓA EΞΩ ΓIA ΨΩNIA KAΘAPIΣA OΛO TO ΣΠITI ΓΩNIA ΠPOΣ ΓΩNIA ETOIMAΣA O.ΛA OΣA XPEIAZOMAI ΓIA THN POΔO EΦTIAΞA KAI TA ΠPAΓMATA TOY ANTPA MOY ΠOY ΘA MENEI ΣTOYΣ ΓONEIΣ TOY OΣO EΓΩ ΘA EIMAI ΣTHN POΔO. AΠΛA AΦIΣA ΣXEΔON OΛEΣ TIΣ ΔOYΛEIEΣ ΓIA THN TEΛEYTAIA MEPA ΓIA NA ΣYNTHPHΘEI TO ΣΠITI KAΘAPO ΓIA OΣO ΘA ΛEIΠΩ KAI ETΣI ΣHMEPA TA EIΔA OΛA KOYPAΣTHKA ΠAPA ΠOΛY!BOHΘHΣE K H AΔEPΦH MOY AΛΛA TA ΠEPIΣΣOTEPA TA EKANA EΓΩ. ΣTIΣ ΠENTE H ΩPA ΘA ΠAΩ ΣTON EΣΠEPINO TOY AΓIOY NIKOΛA NA AΦHΣΩ KATI ΛAMΠAΔEΣ ΠOY EXΩ TAMA. ΘA EPΘEI K KOΣMOΣ ΣTO ΣΠITI TO BPAΔY ΓIA NA ME ΔOYN ΠPIN ΦYΓΩ. TA ΦIΛIA MOY ΣE OΛEΣ TIΣ KOΠEΛEΣ ΔEN ΣAΣ ΞEXAΣA AΠΛA TO ΠPOΓPAMMA MOY EINAI ΠOΛY ΦOPTΩMENO KAI ΔEN ΠPOΛABAINΩ NA MΠΩ ΣTO KAΦE!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το μήνυμα της μικρής μας όπως μου το έστειλε!!!EΓΩ EIMAI KAΛA AΠΛA ΠOΛY KOYPAΣMENH TPEXΩ KAI ΔEN ΦTANΩ TEΛEYTAIA MEPA ΣHMEPA ΣTO NHΣI MOY KAI ΘEΛΩ NA TA AΦHΣΩ OΛA ΣTHN ENTEΛEIA. ΠHΓA EΞΩ ΓIA ΨΩNIA KAΘAPIΣA OΛO TO ΣΠITI ΓΩNIA ΠPOΣ ΓΩNIA ETOIMAΣA O.ΛA OΣA XPEIAZOMAI ΓIA THN POΔO EΦTIAΞA KAI TA ΠPAΓMATA TOY ANTPA MOY ΠOY ΘA MENEI ΣTOYΣ ΓONEIΣ TOY OΣO EΓΩ ΘA EIMAI ΣTHN POΔO. AΠΛA AΦIΣA ΣXEΔON OΛEΣ TIΣ ΔOYΛEIEΣ ΓIA THN TEΛEYTAIA MEPA ΓIA NA ΣYNTHPHΘEI TO ΣΠITI KAΘAPO ΓIA OΣO ΘA ΛEIΠΩ KAI ETΣI ΣHMEPA TA EIΔA OΛA KOYPAΣTHKA ΠAPA ΠOΛY!BOHΘHΣE K H AΔEPΦH MOY AΛΛA TA ΠEPIΣΣOTEPA TA EKANA EΓΩ. ΣTIΣ ΠENTE H ΩPA ΘA ΠAΩ ΣTON EΣΠEPINO TOY AΓIOY NIKOΛA NA AΦHΣΩ KATI ΛAMΠAΔEΣ ΠOY EXΩ TAMA. ΘA EPΘEI K KOΣMOΣ ΣTO ΣΠITI TO BPAΔY ΓIA NA ME ΔOYN ΠPIN ΦYΓΩ. TA ΦIΛIA MOY ΣE OΛEΣ TIΣ KOΠEΛEΣ ΔEN ΣAΣ ΞEXAΣA AΠΛA TO ΠPOΓPAMMA MOY EINAI ΠOΛY ΦOPTΩMENO KAI ΔEN ΠPOΛABAINΩ NA MΠΩ ΣTO KAΦE!!! AΛΛA MHN ΣTENAXΩPIEΣTE ΣTHN POΔO ΔEN ΘA EXΩ TIΠOTA NA KANΩ K ΘA EIMAI OΛH MEPA ΣTON YΠOΛOΓIΣTH ΘA BAPEΘEITE NA ΔIABAZETE MHNYMATA MOY :wink: TO BPAΔY ΘA MΠΩ NA ΣAΣ ΓPAΨΩ TΩPA ΛEΩ NA ΞAΠΛΩΣΩ ΛIΓO ΓIATI ΠONAΩ MEΣH ΠOΔIA KEΦAΛI OΛA!AΛΛA EIMAI KAΛA EΓΩ KAI O ΠPIΓKIΠAΣ MOY :)

άρα όλα καλά:tongue: με αυτά που κάνει η μικρή ας ελπίσουμε να προλάβει να πάει Ρόδο και να μη γεννήσει στο νησί ή ακόμη χειρότερα πάνω στο καράβι φαντάζεστε να ακούσουμε στις ειδήσεις γέννησε το μωράκι της επάνω στο καράβι με τη βοήθεια του Καπετάνιου:P:p θα καταλάβουμε αμέσως ότι πρόκειται για το Μαράκι:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κοριτσια αν για καποιο λόγο καποιες δεν νιωθουν καλα την Δευτέρα να συνεννοηθουμε πιο πριν γιατι εγώ θα φυγω πρωι- πρωι της Δευτέρας για Θεσσαλονικη και θα ερθω αποκλειστικά για την συναντηση. Να μην κανω τόσα χιλιομετρα τσαμπα.......

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Κάντυ το σαλονι μου ειναι μπεζ ανοιχτο, ζαχαρι ας πουμε και έχει 2 μαξιλάρια με φουξ έντονα τριανταφυλλα....ε τα εβαλα στο πληντύριο στους 30 ναι μεν και με χρωμοπαγιδα αλλά παρόλα αυτα το ενα μαξιλαρι απο την μεση και κατω επεκτησε μια ελαφρώς ροζ αποχρωση...ευτυχως ήταν η πισω μερια!!!και επισης να πω οτι τελευταια στιγμη εβγαλα το καλυμμα απο μεσα και ειπα για καλο και για κακο ας το πλυνω χωρια...την επομενη φορα αυτα τα 2 παν καθαριστηριο!!!

α ακομη δεν έφυγε!!!ειπα και γω δεν ανεφερε κατι χθες...άντε τελος τα ψεμματα!!!ήρθε η ώρα μια μια να περνουμε θέσεις!!!

φυσικά ούτε και γω μπορώ να το πιστεψω...κοιταω σαν την χαζή την κοιλιά μου κάθε τρεις και λίγο αλλά όπως λεει και το λιλιτακι αν δεν παρω το μικρακι μου αγκαλιά...δεν θα το καταλάβω...

που ειστε οι άλλες κοριτσια σημερα??

το φαι που σαν έλεγα έγινε καλό!!!θα το ξαναπαρω σιγουρα...οχι για να το κανω παντα ετσι μιας και εγω και τα λεμονια τα παμε πολύ καλά, αλλα για αλλαγή ειναι ωραιο...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

νενα εσενα σκεφτηκα και γω!!!!τι να σου πω ρε κοριτσι....πιστευω οτι με 2 σιδηρο που περνω θα ειμαι ενταξει....κ τις τελευταιες μερες με βλεπω καλά αλλά και σιγουρη για τον εαυτο μου δεν ειμαι, ειδικα τα πρωινά σας ειχα πει απο την αρχή ειμαι χειροτερα... Πάντως δεν υπαρχει περιπτωση να ειμαι καλα και να μην έρθω!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

κι εγώ κάθομαι στα αυγά μου για να μπορέσω να βγω τη Δευτέρα το πρόβλημά μου είναι να μπορέσω να περπατήσω μέχρι τη στάση πιστεύω μέχρι αύριο βράδυ να φανεί αλλά μου λέτε ότι σας κράτησε δέκα μέρες και με αποκαρδιώνεται:cry: πάντως εγώ νιώθω ήδη πολύ καλύτερα και από χθες το βράδυ και από το πρωί

τσέρρυ το έχω πάρει κι εγώ αυτό το σακουλάκι έχει δυο τρία διαφορετικά νομίζω όπως λες για αλλαγή καλό είναι αλλά πιστεύω πως εμείς το κάνουμε καλύτερα γενικά αυτά τα έτοιμα όπως και οι κύβοι δε μας πολυαρέσουν κάτι έχουν μέσα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

κι εγώ κάθομαι στα αυγά μου για να μπορέσω να βγω τη Δευτέρα το πρόβλημά μου είναι να μπορέσω να περπατήσω μέχρι τη στάση πιστεύω μέχρι αύριο βράδυ να φανεί αλλά μου λέτε ότι σας κράτησε δέκα μέρες και με αποκαρδιώνεται:cry: πάντως εγώ νιώθω ήδη πολύ καλύτερα και από χθες το βράδυ και από το πρωί

τσέρρυ το έχω πάρει κι εγώ αυτό το σακουλάκι έχει δυο τρία διαφορετικά νομίζω όπως λες για αλλαγή καλό είναι αλλά πιστεύω πως εμείς το κάνουμε καλύτερα γενικά αυτά τα έτοιμα όπως και οι κύβοι δε μας πολυαρέσουν κάτι έχουν μέσα

πες τον αντρουλη σου να σε τριψει μαλακα στο σημειο που πονας και θα νιωσεις καλυτερα

Οσο για το κοτοπουλο εγω κανω ενα μιγμα μπαχαρικών που το ανακαλυψα μονη μου και οποιος εχει φαει λεει ότι ειναι πολυ ωραιο

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Απο χθες το βραδυ αρχισα να νιωθω τις πεταλουδιτσες στην κοιλια μου όταν ξαπλωνω μετα το φαγητό. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι ότι τις νιωθω μονο αριστερα, σχεδον μια παλαμη αριστελα του αφαλου. Σιγουρα δεν ειναι το εντερο μου, ειναι κατι σαν γαργαλητο;)!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

χαααχαχαχααχαχ λες να ειναι το μωρακι σου????αχ τι καλά!!!κ εισαι μονο 17 εβδομαδων!!!!

η μαριουλα αποκλειεται να μπει!!το βραδυ θα ταξιδευει κ στη θαλασσα δεν νομιζω να εχει ιντερνετ...καλα δεν λεω?

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Απαπαπα πολύ ησυχία σήμερα!!!Εγώ τώρα μαζεύτικα είχα πάει για περπάτημα με τη μανούλα από τις 7 το απόγευμα και ήρθαμε στις 10!!!Η μικρούλα μας έχει κόσμο στο σπίτι που πήγαν να τη χαιρετήσουν ά μπεί θα μπεί αργά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Απο χθες το βραδυ αρχισα να νιωθω τις πεταλουδιτσες στην κοιλια μου όταν ξαπλωνω μετα το φαγητό. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι ότι τις νιωθω μονο αριστερα, σχεδον μια παλαμη αριστελα του αφαλου. Σιγουρα δεν ειναι το εντερο μου, ειναι κατι σαν γαργαλητο;)!!!!!

Άχ κοριτσάκι μου το μωράκι σου πρέπει να είναι εγώ το ένιωσα 14ηεβδομάδα!!!:D:D:D;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

γεια σας ομορφουλες!!!!

Τσερρυ φανταζομαι τρομαρα που θα πηρες με το σαλονι!!!κριμα θα ηταν να χαλασει κι εγω τα εχω βγαλει και τα εχω πλυνει στο πλυντηριο αλλα ευτυχως δεν επαθαν τιποτα!!

Νενα πρεπει να ειναι φανταστικο το συναισθημα????

Μαρμιν καθησε και ξεκουρασου οσο μπορεις για να εισαι περδικι την Δευτερα εγω οσες φορες το εχω παθει εχω πλακωθει στα φαρμακα και μου περναει την τελευταια φορα ηταν η χειροτερη μου με εστειλε ο ορθοπεδικος για αξονικη και μετα εκανα 1 μηνα φυσικοθεραπειες!!

Λιλιτακι κι εμενα μου αρεσει να περπαταω..σημερα πηγαμε για μπανιο εδω εφτασε 36 βαθμους και ειχε πολυ ζεστη!!!!!φορεσαμε τα μαγιο μας και πηγαμε η θαλασσα ηταν λαδι και πολυ ζεστη και ειχε και αρκετο κοσμο!!!μετα γυρησαμε καναμε μπανιο και βγηκαμε μια βολτα παραλιακα αλλα εκανε τοση πολυ ζεστη και μιλαμε για 9 η ωρα που οχι μονο ειχε πεσει ο ηλιος αλλα ειχε νυχτωσει κιολας τελικα δεν μπορουσα να σταθω εξω ζεσταινομουν παρα πολυ και τελικα πηραμε ταινιες και την αραξαμε στον καναπε!!!!

Μαριουλα μου καλο ταξιδι κι απο δω!!!!!αντε απο δω και περα θα μπαινεις συνεχεια θα σε χορτασουμε μεχρι να ερθει ο πριγκιπας στη ζωη σου και να ασχοληθεις αποκλειστηκα μαζι του!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

φιλεναδιτσες μου τι κανετε???

ειστε καλα???

εγω ειμαι ακομα εδω δεν γεννησα:tongue::tongue::tongue:σας ευχαριστω οοοοοοοοοοολες παρα πολυ που δεν με ξεχνατε και ενδιαφερεστε για εμενα!!! 1000 συγνωμη που αυτες τιε ημερες δεν μπαινω σχεδων καθολου αλλα δεν σας ξεχασα απλα ειλικρινα δεν ειχα καθολου χρονο! το προγραμμα μου ηταν πολυυυυυ φορτωμενο τα αφησα ολα για το τελος και τα ειδα ολα:shock::shock::shock:κουραστηκα παρα μα παρα πολυ μεχρι να τελειωσω εκανα γενικη καθαρισα το σπιτι γωνια προς γωνια ηθελα να τα κανω ολα μονη μου κ να μην εχω κανενα πανω απο το κεφαλι μου μια πολυ μικρη βοηθεια δεχτηκα απο την αδερφη μου αλλα τα περισσοτερα τα εκανα μονη μου!!! κουραστηκα πολυ κ ειμαι πτωμα αλλα εχω το αποτελεσμα που ηθελα!!!:Pτο σπιτι μου λαμπει κ ολα ειναι ετοιμα κ ετσι οπως τα ηθελα!!:P:p:p

τινγκερμπελ μου λυπαμαι αλλα μην το βαζεις κατω χαρα μου θα μεινεις εγκυουλα πολυ συντομα θα το δεις:P

τσερρυ μ κ εμενα το σκυλακι μου λατρευει αυτα τα χαλια συνεχεια παιζει με αυτα:tongue: αληθεια εσυ ποσες φορες πας το σκυλακι σου βολτα για να κανει τα κακακια του??? εγω το παω 3 φορες την ημερα αλλα σκεφτομαι τις 3 να τις κανω 2..με κουραζει πολυ να το πηγαινω 3φορες την ημερα βολτα:| αλλα σκεφτομαι θα μπορει να κρατιεται αν το πηγαινω 2 φορες? η θα υποφερει το καημενουλι???

μαρμιν μ εγω το παθαινω συνεχεια αυτο που περιγραφεις με την μεση σου το παθαινω καθε μερα και πολλες φορες την ημερα μαλιστα!!!:shock:εχω σκολιωση κ η μητρα μου γερνει προς τα πισω και βρισκει πανω σε νευρο και χτυπαει ολο το αριστερο ποδι οταν με πιασει δεν μπορω να περπατησω καθολου ειμαι σαν την αναπυρη το ειχα κ στην 1η μ εγκυμοσυνη αλλα μολις γεννησα περασε αμεσως...

μαργκι μ παλι αυτο με την ξυροδερμια ε?περαστικουλια σου χαρα μου!!!

καντυ μου,αγγελικακι μου,λιλιτακι μου,πεπση μου και ολα τα κοριτσια σας φιλω και σας καληνυχτιζω γιατι 7 παρα εικοσι ταξιδευω για ροδο!!!

αααααα σημερα εχουμε 30 αλλαζω μηνα :Pσημερα κλινω τον 8ο και μπαινω στον μηνα μου:P:p:p25 μερουλες εμειναν:P:p

αυριο και την δευτερα δεν θα μπω σχεδων καθολου 1ον γιατι αυριο θα ταξιδευω την μιση μερα και την υπολοιπη μιση θα ειμαι τεζα,,,,2ον γιατι την δευτερα θα εχω να τακτοποιησω τα πραγματα μου στην γκαρσονιερα και να παω για ψωνια να γεμισω το ψυγειο και τα ντουλαπια μου και 3ον γιατι ο αντρουλης μου την δευτερα αφου με βοηθησει να τακτοποιηθω το βραδυ θα φυγει απο την ροδο και θα ερθει πισω στο νησι μας:cry: οποτε οπως καταλαβαινετε θελω να τον χαρω οοοοοοοοοσο περισσοτερο μπορω!!! αλλα μην μου στεναχωριεστε απο την τριτη ειμαι ολη δικη σας!!!θα βαρεθειτε να διαβαζετε μηνυματα μου :tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα φιλεναδιτσες μου ειμαι στο καραβι κ ταξιδευω για ροδο κανω το σταυρο μου κ παρακαλαω την επομενη φορα που θα μπω μεσα να ειμαι μαζι με το μωρακι μου! Αχ μου φαινεται τοσο απιστευτο ολο αυτο!!!φοβαμαι πολυ μηπως κ κατι δεν παει καλα και μεινω με το ονειρο :-( μακαρι ολα να ερθουν δεξια για ολες μας!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...