Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

χαχαχαχχα μαρτζι πλακα εχει ο αντρας σου!!!σπαει καθε ρεκορ...πατα ποδι!!!αυτα που σου λεν τα λοριτσια ειναι ενταξει να τα χρεισιμοποιησεις...οσο για τα τζονσον αφου ειναι φτιαγμενα για μωρα πως φοβαται μην παθει κατι το μωρο???

λιλιτακι θα σου πω "'δασκαλε που διδασκες...."την τριτη που εφαγα τα μακαρονια αλλα ελεγες!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

κ γω τρωω ενα τοστ τωρα...κοριτσια δεν αντεξα.... ευχηθείτε μου καλη επιτυχια!!!

καλημερα σας ειπα????δεν σας ειπα!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ομορφουλες εγκυουλες και μη!!!!!!!!!!!!!

Μαριουλακι τι λες θα προλαβεις να πας Ροδο η θα γεννησεις εκει???σκεψου οτι θα γλιτωσεις και τα εξοδα και θα εισαι και κοντα στο σπιτι σου οποτε δεν θα αποχωρηστεις και τον αντρουλη σου;)φυσικα πλακα κανω!!!!αλλα βρε κοριτσακι μου εκανες την γενικη σε περιοδο που θα επρεπε ολη μερα να καθεσαι με τα ποδια ψηλα να μην κουραζεσαι και απλα να περιμενεις να φυγεις!!!κι εσυ επιασες και ξεπατωθηκες και ενω ηξερες οτι υπαρχει η πιθανοτητα το πριγκιπακι σου να ερθει προωρα!!

Λιλιτακι χαλια το στομαχι εεεε???αχ πολυ μας παιδευει αυτο το στομαχι!!!!με τις σουπες γινεται χειροτερα παντως καλο ειναι να φας κατι στεγνο για να τραβηξει τα οξινα υγρα του στομαχου και οχι να προσθεσεις κι αλλα!!!

Όπως τα λες δάσκαλε που δίδασκες....είπα λόγο της ημέρας να το ρίξω λίγο έξω και τη πάτησα :-( ....Καντυ τι προτίνεις να φάω σώσε με είμαι ακόμα πολύ χάλια σούπα δεν κάνω έχεις δίκιο χειρότερα θα με κάνει ....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όπως τα λες δάσκαλε που δίδασκες....είπα λόγο δίας ημέρας να το ρίξω λίγο έξω και τη πάτησα :-( ....Καντυ τι προτίνεις να φάω σώσε με είμαι ακόμα πολύ χάλια σούπα δεν κάνω έχεις δίκιο χειρότερα θα με κάνει ....

κοτοπουλακι ψητο με λιγο ρυζι πιλαφι.....ψαρακι ψητο με πατατουλα καροτακι και κολοκυθακι βραστα μπιφτεκι αλλα πρεπει να το ζυμωσεις εσυ να μην εχει αβγα και πολλα μπαχαρικα και μυρωδικα κιμας με φρυγανια μονο!!!!παντως κατι τετοιο θα σου εστρωνε καλυτερα το στομαχι επισσης κοριτσια να ξερετε οτι για τις καουρες σωτηριο ειναι το κρυο γαλα δεν ξερω αν εχει σχεση το κρυο αλλα επειδη οπως σας εχω πει υποφερω απο καουρες και το εψαξα λιγο το θεμα αρχισα πριν τον υπνο να πινω γαλα και οντως υπαρχει βαση πανω σε αυτο λοιπον το ασβεστιο χημικα ειναι βαση οποτε πεφτοντας μεσα στα υγρα του στομαχου που ειναι οξινα ισοσταθμιζει την οξυτητα και καταπολεμα την καουρα την οποια προκαλουν τα οξινα υγρα του στομαχου που ανεβαινουν στον οισοφαγο!!σκεφτητε δηλαδη μια καυτη κατσαρολα με σουπα να την βυθισεται σε μια λεκανη με παγο ναι μεν θα λιωσει ο παγος αλλα θα κρυωσει και η σουπα μεσα στην κατσαρολα και ετσι παγος και σουπα θα ερθουν σε μια ισοροπια!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοτοπουλακι ψητο με λιγο ρυζι πιλαφι.....ψαρακι ψητο με πατατουλα καροτακι και κολοκυθακι βραστα μπιφτεκι αλλα πρεπει να το ζυμωσεις εσυ να μην εχει αβγα και πολλα μπαχαρικα και μυρωδικα κιμας με φρυγανια μονο!!!!παντως κατι τετοιο θα σου εστρωνε καλυτερα το στομαχι επισσης κοριτσια να ξερετε οτι για τις καουρες σωτηριο ειναι το κρυο γαλα δεν ξερω αν εχει σχεση το κρυο αλλα επειδη οπως σας εχω πει υποφερω απο καουρες και το εψαξα λιγο το θεμα αρχισα πριν τον υπνο να πινω γαλα και οντως υπαρχει βαση πανω σε αυτο λοιπον το ασβεστιο χημικα ειναι βαση οποτε πεφτοντας μεσα στα υγρα του στομαχου που ειναι οξινα ισοσταθμιζει την οξυτητα και καταπολεμα την καουρα την οποια προκαλουν τα οξινα υγρα του στομαχου που ανεβαινουν στον οισοφαγο!!σκεφτητε δηλαδη μια καυτη κατσαρολα με σουπα να την βυθισεται σε μια λεκανη με παγο ναι μεν θα λιωσει ο παγος αλλα θα κρυωσει και η σουπα μεσα στην κατσαρολα και ετσι παγος και σουπα θα ερθουν σε μια ισοροπια!!!

Κοτοπουλάκι ψητό με λίγο ρύζι πιλάφι θα φτιάξω!!!Κι ο Θεός να βάλει το χεράκι του!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλημέρα κι απο μένα ή μάλλον καλησπέρα:tongue:

Κορίτσια μάλον έχετε δίκιο δηλαδή σίγουρα για να το λέτε όλες σήμερα το πρωί που σηκώθηκα από το κρεβάτι ήμουν σαφώς καλύτερα μετά βγήκαμε να κάνω κάτι εξετάσεις και όσο περπατούσα άρχιζε ο πόνος από ψηλά πρέπει με κάποιο τρόπο να ξεκουραστώ αφήστε που ανησύχησα πολύ χθες μήπως δεν περάσει ως τη Δευτέρα και δεν μπορέσω να έρθω στη συνάντηση γιατί ακούστε τι έπαθα χθες βράδυ κάποιοι παντρεύονται μάλλον και βάλανε ζωντανή μουσική οι αθεόφοβοι και χόρευαν έξω από το σπίτι τους και σα να μην έφτανε αυτό σφύριζαν, φώναζαν και κατά τη 1 το βράδυ άρχισαν να σπάνε και πιάτα όλο το νταβαντούρι κράτησε ώς τις 1:30 αλλά ενώ ήταν μακριά (σκεφτείτε ότι μας χώριζε ένας περιφερειακός με τρεις λωρίδες κάθε κατεύθυνση και νησίδα ενδιάμεσα και δύο δρόμοι γειτονιάς ένας από εμάς και ένας από απέναντι) ήταν σα να είμαι μέσα σε κέντρο και από τη μια είχα τον πόνο μου να μην μπορώ να πάω βήμα από την άλλη νύσταζα και στο τέλος μ' έπιασε και πονοκέφαλος:( ο άντρας μου ήταν μπροστά στο σαλόνι κι εγώ είχα τη φαεινή ιδέα να βγω στο πίσω μπαλκόνι που τους έβλεπα κάρτα φάτσα να δω μέχρι που θα έφτανε η αναισθησία τους ε όταν πήγα να γυρίσω δεν μπορούσα να πατήσω το πόδι μου ούτε μισό βήμα έκατσα ακούνητη και πιανόμουν από τα κάγκελα:| ευτυχώς ο άντρας μου κατάλαβε έγκαιρα ότι είμαι στο μπαλκόνι και ήρθε αλλά εγώ από τον πόνο έκλαιγα:oops: ευτυχώς που με βοήθησε και πήγα ως την κρεβατοκάμαρα σχεδόν κουτσαίνοντας στο άλλο πόδι γιατί το μπαλκόνι είναι πολύ στενό και δεν μπορούσε να με πάρει αγκαλιά και μιλάμε για λίγα βήματα μόνο και τότε σκέφτηκα αν δεν περάσει ως τη Δευτέρα πως θα πάω για καφέ με τις άλλες εγκυούλες:( ευτυχώς που σήμερα είμαι καλύτερα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Τρομερή περιγραφή! Αυτό με τον πάγο και τη σούπα όλα τα λεφτά:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Μάρτζι γέλασα πολύ με τον άντρα σου μου θυμίζει το δικό μου αλλά σε χειρότερο βαθμό τολμώ να πω φαντάζομαι ότι εσύ δε γελάς καθόλου αντίθετα υποφέρεις κάνε αυτά που σου είπαν τα κορίτσια και σιγά σιγά να δεις κι αυτός θα στρώσει μέχρι που θα λες τι καλά να ήταν όπως στην αρχή:tongue: τώρα ένα δίκιο το έχει κι αυτός με όσα έχετε περάσει και μετά τα τελευτάια γεγονότα όποιος καεί στο χυλό...

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα κι απο μένα ή μάλλον καλησπέρα:tongue:

Κορίτσια μάλον έχετε δίκιο δηλαδή σίγουρα για να το λέτε όλες σήμερα το πρωί που σηκώθηκα από το κρεβάτι ήμουν σαφώς καλύτερα μετά βγήκαμε να κάνω κάτι εξετάσεις και όσο περπατούσα άρχιζε ο πόνος από ψηλά πρέπει με κάποιο τρόπο να ξεκουραστώ αφήστε που ανησύχησα πολύ χθες μήπως δεν περάσει ως τη Δευτέρα και δεν μπορέσω να έρθω στη συνάντηση γιατί ακούστε τι έπαθα χθες βράδυ κάποιοι παντρεύονται μάλλον και βάλανε ζωντανή μουσική οι αθεόφοβοι και χόρευαν έξω από το σπίτι τους και σα να μην έφτανε αυτό σφύριζαν, φώναζαν και κατά τη 1 το βράδυ άρχισαν να σπάνε και πιάτα όλο το νταβαντούρι κράτησε ώς τις 1:30 αλλά ενώ ήταν μακριά (σκεφτείτε ότι μας χώριζε ένας περιφερειακός με τρεις λωρίδες κάθε κατεύθυνση και νησίδα ενδιάμεσα και δύο δρόμοι γειτονιάς ένας από εμάς και ένας από απέναντι) ήταν σα να είμαι μέσα σε κέντρο και από τη μια είχα τον πόνο μου να μην μπορώ να πάω βήμα από την άλλη νύσταζα και στο τέλος μ' έπιασε και πονοκέφαλος:( ο άντρας μου ήταν μπροστά στο σαλόνι κι εγώ είχα τη φαεινή ιδέα να βγω στο πίσω μπαλκόνι που τους έβλεπα κάρτα φάτσα να δω μέχρι που θα έφτανε η αναισθησία τους ε όταν πήγα να γυρίσω δεν μπορούσα να πατήσω το πόδι μου ούτε μισό βήμα έκατσα ακούνητη και πιανόμουν από τα κάγκελα:| ευτυχώς ο άντρας μου κατάλαβε έγκαιρα ότι είμαι στο μπαλκόνι και ήρθε αλλά εγώ από τον πόνο έκλαιγα:oops: ευτυχώς που με βοήθησε και πήγα ως την κρεβατοκάμαρα σχεδόν κουτσαίνοντας στο άλλο πόδι γιατί το μπαλκόνι είναι πολύ στενό και δεν μπορούσε να με πάρει αγκαλιά και μιλάμε για λίγα βήματα μόνο και τότε σκέφτηκα αν δεν περάσει ως τη Δευτέρα πως θα πάω για καφέ με τις άλλες εγκυούλες:( ευτυχώς που σήμερα είμαι καλύτερα

εντοπισε το σημειο που πονας και βαλτον να σου κανει λιγο μασαζ εκει, εμενα ετσι με περασε όχι ομως με ενα μασαζ τουλαχιστον 3-4 φορες μου εκανε σε διαστημα λίγων ημερών, να μην σε πιεζει υπερβολικα αν και ο δικος μου μου εκανε καπως δυνατα!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

λιλιτακι σωστη επιλογη το φαγακι...ελπιζω να μην εβαλες πολλά μπαχαρικά...και λιγο λεμονακι θα εβαζα εγω...

και μεςι σημερα κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο και για το κοτοπουλο πηρα της ματζι μια σκονη που τα βαζεις ολα μαζι στην σακουλά και το ψηνεις κανονικά...η κουμπαρα μου μας το παίνεψε πολύ...για να δουμε!!!

καντυ η περιγραφη κορυφαια και απολυτα κατανοητη!!!!ευκαιρια να πινεις και γαλα...

εγω και το τοστ τα πηγαμε καλουτσικα σημερα!!!στην αρχη εκανε κατι γγγκκκκκρρρρρ τα στομαχι μου αλλα μετα ή έστρωσε και το ξεχασα η το ξέχασα γι'αυτο έστρωσεσ....

μαρμιν μην στεναχωριεσαι, οπως αισθανεσαι το πρωι...θα δεις!και γω ουτως ή άλλως αυτο ειπα, ελπιζω τα κοριτσια δεν θα μας παρεξηγησουν περιπτωση που δεν ειμαστε καλα...

σημερα και γω κουραστηκα, απο χθες δηλαδη που αρχισαμε δεν σταματησαμε και τωρα μαγειρεψα και εχω γινει χωμα...επλυνα το σαλονι ολο και τα σιδερωσα και τα βαλαμε, κοντεψα να χαλασω το σαλονι αλλα τελικα ενταξει το σωσαμε...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

λιλιτακι σωστη επιλογη το φαγακι...ελπιζω να μην εβαλες πολλά μπαχαρικά...και λιγο λεμονακι θα εβαζα εγω...

και μεςι σημερα κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο και για το κοτοπουλο πηρα της ματζι μια σκονη που τα βαζεις ολα μαζι στην σακουλά και το ψηνεις κανονικά...η κουμπαρα μου μας το παίνεψε πολύ...για να δουμε!!!

καντυ η περιγραφη κορυφαια και απολυτα κατανοητη!!!!ευκαιρια να πινεις και γαλα...

εγω και το τοστ τα πηγαμε καλουτσικα σημερα!!!στην αρχη εκανε κατι γγγκκκκκρρρρρ τα στομαχι μου αλλα μετα ή έστρωσε και το ξεχασα η το ξέχασα γι'αυτο έστρωσεσ....

μαρμιν μην στεναχωριεσαι, οπως αισθανεσαι το πρωι...θα δεις!και γω ουτως ή άλλως αυτο ειπα, ελπιζω τα κοριτσια δεν θα μας παρεξηγησουν περιπτωση που δεν ειμαστε καλα...

σημερα και γω κουραστηκα, απο χθες δηλαδη που αρχισαμε δεν σταματησαμε και τωρα μαγειρεψα και εχω γινει χωμα...επλυνα το σαλονι ολο και τα σιδερωσα και τα βαλαμε, κοντεψα να χαλασω το σαλονι αλλα τελικα ενταξει το σωσαμε...

τι εννοεις οταν λες ''κοντεψα να χαλασω το σαλονι''?????πως να το χαλασεις δηλαδη??

εγω σημερα εφτιαξα λαχανοντολμαδες αλλα παλι εχω προβλημα με το αβγολεμονο:oops::oops:δεν θα βαλω και θα δουμε πως θα ειναι!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εντοπισε το σημειο που πονας και βαλτον να σου κανει λιγο μασαζ εκει, εμενα ετσι με περασε όχι ομως με ενα μασαζ τουλαχιστον 3-4 φορες μου εκανε σε διαστημα λίγων ημερών, να μην σε πιεζει υπερβολικα αν και ο δικος μου μου εκανε καπως δυνατα!!!!!

Αυτό θα κάνω ξεκίνησα ήδη:tongue:

Τσέρρυ δε σκέφτηκα ότι θα με παρεξηγήσετε απλά θέλω να έρθω και ελπίζω να είσαι κι εσύ καλά και τα άλλα κορίτσια και να είμαστε όλες:P

Η Μαριούλα τι λέτε να απέγινε; κάνει τις τελευταίες ετοιμασίες; ταξιδεύει για Ρόδο εκτάκτως ή πάει για γέννα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Αυτό θα κάνω ξεκίνησα ήδη:tongue:

Τσέρρυ δε σκέφτηκα ότι θα με παρεξηγήσετε απλά θέλω να έρθω και ελπίζω να είσαι κι εσύ καλά και τα άλλα κορίτσια και να είμαστε όλες:P

Η Μαριούλα τι λέτε να απέγινε; κάνει τις τελευταίες ετοιμασίες; ταξιδεύει για Ρόδο εκτάκτως ή πάει για γέννα;

καλα με αυτο το ''παει για γεννα''περιττο να σας πω οτι συγκινηθηκα!!!!ηρθε η ωρα για το Μαριουλακι μας!!!!!!!!!!!!!!!πωπω μου ακουγεται τοσο ξενο και απομακρο!!!κοριτσια να σας πω την αληθεια δεν μπορω να το πιστεψω οτι ειμαι εγκυος δεν μπορω να πιστεψω οτι θα μεγαλωσει η κοιλια μου και θα αρχησουν τα χτυπηματα απο μεσα το οτι θα ερθει η ωρα που θα ετοιμαζω μωρουδιακα και θα γεννησω το οτι θα κρατησω αγκαλια τα μωρακια μου...πωπω εσεις το εχετε πιστεψει η εγω ειμαι χαζη??????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλα με αυτο το ''παει για γεννα''περιττο να σας πω οτι συγκινηθηκα!!!!ηρθε η ωρα για το Μαριουλακι μας!!!!!!!!!!!!!!!πωπω μου ακουγεται τοσο ξενο και απομακρο!!!κοριτσια να σας πω την αληθεια δεν μπορω να το πιστεψω οτι ειμαι εγκυος δεν μπορω να πιστεψω οτι θα μεγαλωσει η κοιλια μου και θα αρχησουν τα χτυπηματα απο μεσα το οτι θα ερθει η ωρα που θα ετοιμαζω μωρουδιακα και θα γεννησω το οτι θα κρατησω αγκαλια τα μωρακια μου...πωπω εσεις το εχετε πιστεψει η εγω ειμαι χαζη??????
Εγώ δεν νομίζω να το πιστέψω μέχρι να πάρω το πισπιριγκι μου στο σπίτι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ούτε εγώ το πιστεύω αυτό λέμε συνέχεια με τον άντρα μου παρόλο που η κοιλιά έχει μεγαλώσει πολύ παρόλο που κλωτσάει όλο και περισσότερο ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη και αγκαλιά όταν θα το έχω μου φαίνεται πως θα σκέφτομαι είναι δικό μου αυτό το μωράκι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Το μήνυμα της μικρής μας όπως μου το έστειλε!!!EΓΩ EIMAI KAΛA AΠΛA ΠOΛY KOYPAΣMENH TPEXΩ KAI ΔEN ΦTANΩ TEΛEYTAIA MEPA ΣHMEPA ΣTO NHΣI MOY KAI ΘEΛΩ NA TA AΦHΣΩ OΛA ΣTHN ENTEΛEIA. ΠHΓA EΞΩ ΓIA ΨΩNIA KAΘAPIΣA OΛO TO ΣΠITI ΓΩNIA ΠPOΣ ΓΩNIA ETOIMAΣA O.ΛA OΣA XPEIAZOMAI ΓIA THN POΔO EΦTIAΞA KAI TA ΠPAΓMATA TOY ANTPA MOY ΠOY ΘA MENEI ΣTOYΣ ΓONEIΣ TOY OΣO EΓΩ ΘA EIMAI ΣTHN POΔO. AΠΛA AΦIΣA ΣXEΔON OΛEΣ TIΣ ΔOYΛEIEΣ ΓIA THN TEΛEYTAIA MEPA ΓIA NA ΣYNTHPHΘEI TO ΣΠITI KAΘAPO ΓIA OΣO ΘA ΛEIΠΩ KAI ETΣI ΣHMEPA TA EIΔA OΛA KOYPAΣTHKA ΠAPA ΠOΛY!BOHΘHΣE K H AΔEPΦH MOY AΛΛA TA ΠEPIΣΣOTEPA TA EKANA EΓΩ. ΣTIΣ ΠENTE H ΩPA ΘA ΠAΩ ΣTON EΣΠEPINO TOY AΓIOY NIKOΛA NA AΦHΣΩ KATI ΛAMΠAΔEΣ ΠOY EXΩ TAMA. ΘA EPΘEI K KOΣMOΣ ΣTO ΣΠITI TO BPAΔY ΓIA NA ME ΔOYN ΠPIN ΦYΓΩ. TA ΦIΛIA MOY ΣE OΛEΣ TIΣ KOΠEΛEΣ ΔEN ΣAΣ ΞEXAΣA AΠΛA TO ΠPOΓPAMMA MOY EINAI ΠOΛY ΦOPTΩMENO KAI ΔEN ΠPOΛABAINΩ NA MΠΩ ΣTO KAΦE!!! AΛΛA MHN ΣTENAXΩPIEΣTE ΣTHN POΔO ΔEN ΘA EXΩ TIΠOTA NA KANΩ K ΘA EIMAI OΛH MEPA ΣTON YΠOΛOΓIΣTH ΘA BAPEΘEITE NA ΔIABAZETE MHNYMATA MOY :wink: TO BPAΔY ΘA MΠΩ NA ΣAΣ ΓPAΨΩ TΩPA ΛEΩ NA ΞAΠΛΩΣΩ ΛIΓO ΓIATI ΠONAΩ MEΣH ΠOΔIA KEΦAΛI OΛA!AΛΛA EIMAI KAΛA EΓΩ KAI O ΠPIΓKIΠAΣ MOY :)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...