Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα κοριτσαρες!!!τι κακο πραγμα να ξυπνας απο το αγριο χαραμα...καθε πρωι ξυπναω κατα τις 5-6 και στριφογυριζω...κατα τις 7-8 με πιανει ο υπνος...πως να μην κοιμηθώ σαν το ζωο μεχρι τις 10 μετα???σημερα ομως πεινουσα κιολας και λεω σηκω γιατι αν τ'αφησει....θα ψωμολησαξεις μεχρι εκεινη την ώρα...

αγγελικακι αλήθεια???πολλές έγκυες στο σπίτι σας!!!το δικο μου ειναι μαλτεζακι και εινα φανταστική!!!την αγαπω, την λατρευω και όποιος τολμήσει να πει κακό λογο γι' αυτην σφαζομαστε επιτοπου!!!Εννοειται οτι δεν τολμησε κανεις να μου πει το παραμικρο για το τι θα γινει με το σκυλι τωρα που θ αεχεις μωρο κτλ κτλ...

το σκυλακι το εχω δει και ειναι κουκλάκι...οπως όλα τα σκυλιά και τα μωρά του κοσμου!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια!!! Με γειά τα χάλια cherry μου καί καλόλερωτα !!!marmin

μου από τη μέση ειναι εγώ το είχα πάθει παλαιότερα και απο, το πόνο είχα πάει νοσοκομείο οσφυαλγία μου το είχαν πει και το έπαθα πάλι το καλοκαίρι, πίκρα, υπομονή ξεκούραση και θα περάσει!!! Εγώ κορίτσια εχθές λόγο της επετείου έφαγα μια πάστα και παραγειλαμε και σουβλακια μεγαλη ατασθαλία ...:-/ όλη νύχτα χάλια το στομάχι μου από καούρες μέχρι εμετό απαπα δεμ ξανατρώω βλακείες...ακόμα χάλια είμαι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Margi ήμουν σίγουρη ότι 'ολα θα πάνε καλα!!!Εχω ακούσει πολύ καλα λογια για το γιατρό σου

Εγω κοριτσια δε γράφω συχνα αλλα παρακολουθω το καφε.... Ημουν κι εγω σε διλημμα να παρω σερπαφαρ ή οχι.Ογυναικολογος λεει 'οτι στην ηλικια μου δημιουργει κύστες! (ειμαι 43 με ένα αγορακι 3,5 ετών και προσπαθω για δευτερο) Τέλος παντων με βλεπω να μένω με ένα παιδί αλλα δεν πειράζει...κι αυτο δώρο θεου ήταν για μένα -παντρευτηκα στα 39.Ευχομα ισε όλες εδω όλα να πανε καλά και να κρατήσετε γερά μωράκια στην αγκαλια σας!!!!!.

Γεια σου Μαρια αν κανεις κανονικά ωορηξια και ο αντρας σου ειναι ενταξη με το σπερμα δεν εχει νοημα να παρεις χαπια αφου δεν συμφωνει και ο γιατρος σου. Εγώ τα πήρα σε 3 κύκλους την μια με επαφες και τις αλλες δυο πριν την σπερματεγχυση. Τελικά εμεινα εγκυος όταν δεν πηρα κανε συμβατικό φαρμακο παρα μονο ομοιοπαθητικά.

Ρε Αγγελικάκι, σοβαρά μιλάς; Είναι τόσα φτηνά, αν γίνεις μέλος; Γιατί εγώ ξέρω πως της οριφλέιμ δεν είναι καθόλου οικονομικά. Και κρέμα με 1,5 ευρώ; Δεν το πιστεύω.....Πώς γίνεσαι μέλος; Εγώ στο πρόσωπο έχω να βάλω κρέμα εδώ και τρεις βδομάδες.....Πάντα έβαζα αντηλιακή και από τότε που διάβασα αυτά που είπε η Ντεπα για τις κ΄ρεμες, θορυήθηκα και δεν βάζω τίποτα απολύτως

Καλε βαλε μια κρεμα στο προσωπο αυτο που κανεις ειναι εγκλημα, αφυδατωνεται το προσωπο σου χωρις λογο. Οσο για το υπόλοιπο σώμα βαλε παιδικα. Εγώ χρησιμοποιω περισσότερο παιδικα και λιγοτερο τα συνηθισμενα αφρολουτρα. Αντι για κρεμα σωματος βαζω baby oil σε υγρο δερμα γιατι με αυτον τον τροπο κραταει την υγρασια στο δερμα.

κορίτσια τα φώτα σας έχει μέρες τώρα που με έχει πιάσει ένας πόνος στον αριστερό γοφό συγκεκριμένα στο λακάκι που κάνει δίπλα στο αριστερό κ@λο τόσο καιρό με έπιανε με άφηνε σήμερα με πονάει τόσο πολύ που με το ζόρι περπατάει και χτυπάει ο πόνος μέχρι το γόνατο. Βγήκαμε βόλτα με τον άντρα μου και πήγαινα κουτσαίνοντας και φυσικά τον κρατούσα σε κάποια φάση με έπιασε τόσο έντονα που μου ήρθε να λιποθυμήσω παίζει να είναι από την εγκυμοσύνη; έχετε ακούσει κάτι σχετικό ή να πάει αλλού το μυαλό μου; έχω την Τετάρτη ραντεβού με τη γυναικολόγο και θα τη ρωτήσω αλλά έως τότε...:|

Το ιδιο ακριβως επαθα πριν λιγο καιρο και υπέφερα για περιπου 10 μερες μετα περασε σιγα σιγα αλλα με βοηθησε το μασαζ που μου εκανε ο αντρας μου σε αυτο το σημειο με λιγο λαδακι.

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια!!! Με γειά τα χάλια cherry μου καί καλόλερωτα !!!marmin

μου από τη μέση ειναι εγώ το είχα πάθει παλαιότερα και απο, το πόνο είχα πάει νοσοκομείο οσφυαλγία μου το είχαν πει και το έπαθα πάλι το καλοκαίρι, πίκρα, υπομονή ξεκούραση και θα περάσει!!! Εγώ κορίτσια εχθές λόγο της επετείου έφαγα μια πάστα και παραγειλαμε και σουβλακια μεγαλη ατασθαλία ...:-/ όλη νύχτα χάλια το στομάχι μου από καούρες μέχρι εμετό απαπα δεμ ξανατρώω βλακείες...ακόμα χάλια είμαι!!!

Αμαν ρε καημενο μια φορα ειπες να φας κι εσυ..... δεν πειραζει σκεψου πως όταν μερικες θα ειμαστε βουβαλες στο τελος της εγκυμοσυνης εσυ θα εισαι μοντελο με τοση στερηση:-P:razz:graphics-women-282104.gif

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Κορίτσια καλημέρα! Αχ, κι εγώ τα βράδια δεν κοιμάμαι καθόλου καλά. Με πιάνει φαγούρα στα "γνωστά" σημεια και υποφέρω. Εχω μία ενυδατική της τζόνσον για μωρα ( natural ) αλλά, βρε κορίτσια, έχω βρει τον μπελά μου με τον άντρα μου. Δεν με αφήνει να χρησιμοποιώ τίποτα....Ούε καν αφρόλουτρο.Είπα χθες να βάλω την αλοιφούλα που σας λέω εκεί κάτω που με έχει πεθάνει ο ερεθισμός ( τι το κακό θα έκανε; ενυδατική για μωράκια είναι ) ε! δεν με άφηνε και μου δημιουργεί μετά και μένα φοβίες.....Με το ζόρι έβγαλε ελάχιστη ποσότητα και έβαλα λίγο πάνω στον ερεθισμό......Τι να κάνω; Μιλάμε για μεγάλη καταπίεση. Σήμερα έφτιαξε χορτοπιτα η μάνα μου. Α, πα!πα! μήν τυχόν φάω και πάθω τίποτα από τα λάχανα. Λέω "άλλα κορίτσια παίρνουν από τους φούρνους που ποιος ξέρει πώς τα πλένουν, η μάνα μου τα έπλυνε 500 φορές, τα πέρασε και από ξύδι". Οχι! μην τρως. Αν θες βέβαια φάε, αλλά αν πάθεις τίποτα.........Ε, μου δημιουργεί ενοχές μετα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κορίτσια καλημέρα! Αχ, κι εγώ τα βράδια δεν κοιμάμαι καθόλου καλά. Με πιάνει φαγούρα στα "γνωστά" σημεια και υποφέρω. Εχω μία ενυδατική της τζόνσον για μωρα ( natural ) αλλά, βρε κορίτσια, έχω βρει τον μπελά μου με τον άντρα μου. Δεν με αφήνει να χρησιμοποιώ τίποτα....Ούε καν αφρόλουτρο.Είπα χθες να βάλω την αλοιφούλα που σας λέω εκεί κάτω που με έχει πεθάνει ο ερεθισμός ( τι το κακό θα έκανε; ενυδατική για μωράκια είναι ) ε! δεν με άφηνε και μου δημιουργεί μετά και μένα φοβίες.....Με το ζόρι έβγαλε ελάχιστη ποσότητα και έβαλα λίγο πάνω στον ερεθισμό......Τι να κάνω; Μιλάμε για μεγάλη καταπίεση. Σήμερα έφτιαξε χορτοπιτα η μάνα μου. Α, πα!πα! μήν τυχόν φάω και πάθω τίποτα από τα λάχανα. Λέω "άλλα κορίτσια παίρνουν από τους φούρνους που ποιος ξέρει πώς τα πλένουν, η μάνα μου τα έπλυνε 500 φορές, τα πέρασε και από ξύδι". Οχι! μην τρως. Αν θες βέβαια φάε, αλλά αν πάθεις τίποτα.........Ε, μου δημιουργεί ενοχές μετα!

δεν ειναι αναγκη τοση υπερβολη καμια δεν επαθε τιποτα απο το αφρολουτρο ελεος πες του!!! Και πρεπει να τρως και λαχανικα οποσδηποτε επειτα τα ωμα ειναι το προβλημα όχι τα μαγειρεμεναααααα!!! Σου ειπα παρε μια αλοιφη με καλεντουλα εμενα μου την εδωσε γιατρος για αυτη τη περιοχη οταν ημουν εγκυος!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Μαρία 39 είσαι κι εσύ από Γιάννενα; Ναι, 3 ρίχτερ ήταν ο σεισμός. Φάνηκε για παραπάνω γιατί ήταν αρκετά ψηλά το επίκεντρό του!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

δεν ειναι αναγκη τοση υπερβολη καμια δεν επαθε τιποτα απο το αφρολουτρο ελεος πες του!!! Και πρεπει να τρως και λαχανικα οποσδηποτε επειτα τα ωμα ειναι το προβλημα όχι τα μαγειρεμεναααααα!!! Σου ειπα παρε μια αλοιφη με καλεντουλα εμενα μου την εδωσε γιατροε για αυτη τη περιοχη οταν ημουν εγκυος!!!!
Σίγουρα η καλέντουλα δεν δημιουργει πρόβλημα; Η τζόνσον η ενυδατική με βοηθάει λίγο. Στο καλό, τι να κάνω; Αν πάρω τηλ το γιατρό να ρωτήσω τέτοιες μπούδες, θα με περάσει για ούφο! Στο καλό! Θα κάνω ό,τι θέλω από εδώ και πέρα. Τελος η καταπίεση. Σηκώνουν και οι σκλάβοι κεφάλι, Αντωνάκη!!!:tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Γεια σου Μαρια αν κανεις κανονικά ωορηξια και ο αντρας σου ειναι ενταξη με το σπερμα δεν εχει νοημα να παρεις χαπια αφου δεν συμφωνει και ο γιατρος σου. Εγώ τα πήρα σε 3 κύκλους την μια με επαφες και τις αλλες δυο πριν την σπερματεγχυση. Τελικά εμεινα εγκυος όταν δεν πηρα κανε συμβατικό φαρμακο παρα μονο ομοιοπαθητικά.

Καλε βαλε μια κρεμα στο προσωπο αυτο που κανεις ειναι εγκλημα, αφυδατωνεται το προσωπο σου χωρις λογο. Οσο για το υπόλοιπο σώμα βαλε παιδικα. Εγώ χρησιμοποιω περισσότερο παιδικα και λιγοτερο τα συνηθισμενα αφρολουτρα. Αντι για κρεμα σωματος βαζω baby oil σε υγρο δερμα γιατι με αυτον τον τροπο κραταει την υγρασια στο δερμα.

Το ιδιο ακριβως επαθα πριν λιγο καιρο και υπέφερα για περιπου 10 μερες μετα περασε σιγα σιγα αλλα με βοηθησε το μασαζ που μου εκανε ο αντρας μου σε αυτο το σημειο με λιγο λαδακι.

Αμαν ρε καημενο μια φορα ειπες να φας κι εσυ..... δεν πειραζει σκεψου πως όταν μερικες θα ειμαστε βουβαλες στο τελος της εγκυμοσυνης εσυ θα εισαι μοντελο με τοση στερηση:-P:razz:graphics-women-282104.gif

Χαχαχαχαχαχαχα λές:D???Άστα ένα δράμα ζώ σήμερα θα κάνω μια σουπίτσα να μαλακώσει λίγο το στομάχι γιατί με τσακίζει!!!:(

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Σίγουρα η καλέντουλα δεν δημιουργει πρόβλημα; Η τζόνσον η ενυδατική με βοηθάει λίγο. Στο καλό, τι να κάνω; Αν πάρω τηλ το γιατρό να ρωτήσω τέτοιες μπούδες, θα με περάσει για ούφο! Στο καλό! Θα κάνω ό,τι θέλω από εδώ και πέρα. Τελος η καταπίεση. Σηκώνουν και οι σκλάβοι κεφάλι, Αντωνάκη!!!:tongue:

Χαχαχαχαχα είναι και Αντωνάκης ο αντρούλης σου???Καλέ και εμένα στις αρχές έτσι έκανε αλλά τον ξεμπρόστιασα στο γιατρό κα του τα έχωσε κανονικά!!!;););)Αυτό να κάνεις και εσύ την επόμενη που θα πάτε πές τα στο γιατρό δέν νομίζω να συμφωνήσει με όλες αυτές της υπερβολές!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

κοιτα κοριτσι μου αν ειναι να ζεις σε μια τρομοκρατια και αντι να το χαρεις να εισαι μεσα στο αγχος και στην καταπιεση καλυτερα να παρεις τον γιατρος σου και να τον ρωτησεις. Εξηγησε του συντομα οτι εχεις ενα μικρο εξανθημα και ρωτα για την καλεντουλα ή κατι αλλο και πες του και για τα αφρολουτρα κτλ. Οσο για την πιτα δεν το συζητώ ειναι μαγειρεμενα τα λαχανικα οχι απλα επιτρεπετε επιβαλλεται να την φας κια αν δεν καταλαβαινει ο αντρα σου πήγαινε παρε ενα ωραιο βιβλιο εγκυμοσυνης γραμμενο απο ειδικους για να διαβαζει και ο ιδιος αυτα που σου λεμε.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

χαχαχαχχα μαρτζι πλακα εχει ο αντρας σου!!!σπαει καθε ρεκορ...πατα ποδι!!!αυτα που σου λεν τα λοριτσια ειναι ενταξει να τα χρεισιμοποιησεις...οσο για τα τζονσον αφου ειναι φτιαγμενα για μωρα πως φοβαται μην παθει κατι το μωρο???

λιλιτακι θα σου πω "'δασκαλε που διδασκες...."την τριτη που εφαγα τα μακαρονια αλλα ελεγες!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

κ γω τρωω ενα τοστ τωρα...κοριτσια δεν αντεξα.... ευχηθείτε μου καλη επιτυχια!!!

28xYp3.png

μαρτζι επίσης μην εκγληματεις σε βάρος του δέρματος σου!!!!κρεμούλα κάθε μέρα...αν και την καθημερινή μου περιποίηση και γω την έχω αφησει λιγο στην άκρη...τώρα δεν βάφομαι οποτε δεν πολυπηγαινω στον καθρεφτη...λετε να φρικάρω ξαφνικά???

28xYp3.png

Ναι, κορίτσια μου, σε αυτό το θέμα με την εγκυμοσύνη παραείναι καταπιεστικός. Αμαν πια! Οπου και να πω τι κάνει, γελάνε.....Η αδελφή μου που της τα είπα τώρα μού τα έχωσε κανονικά. Ε, και δίκιο έχει. Ελεος......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μα δεν σου ειπε ο Χριστιανος να πας αμεσως σε δερματολογο??????δεν πηγες???εεε τι να τον παρεις να τον ξαναρωτησεις για το ιδιο πραγμα????καλε εξηγησε του οτι αυτο ισχυει για τα ωμα λαχανικα τα ψημενα δεν εχουν αναγκη με τετοια θερμοκρασια οτι και να εχουν σκοτωνεται!!!!δηλαδη τι εννοει οτι δεν θα φας φρουτο και λαχανικο σε ολη την εγκυμοσυνη????εεε αυτο ειναι εγκλημα!!!!μην του δινεις σημασια δεν θα σε κανει υστερικη εσυ μεχρι το τελος θα παθεις νευρικο κλονισμο καλα ειπε το Λιλιτακι ξεμπροστιασε τον μπροστα στον γιατρο!!!αχχχ τι τυχερη που ειμαι που ο αντρας μου εχει πληρη αγνοια και δεν με πριζει!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα σας ειπα????δεν σας ειπα!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ομορφουλες εγκυουλες και μη!!!!!!!!!!!!!

Μαριουλακι τι λες θα προλαβεις να πας Ροδο η θα γεννησεις εκει???σκεψου οτι θα γλιτωσεις και τα εξοδα και θα εισαι και κοντα στο σπιτι σου οποτε δεν θα αποχωρηστεις και τον αντρουλη σου;)φυσικα πλακα κανω!!!!αλλα βρε κοριτσακι μου εκανες την γενικη σε περιοδο που θα επρεπε ολη μερα να καθεσαι με τα ποδια ψηλα να μην κουραζεσαι και απλα να περιμενεις να φυγεις!!!κι εσυ επιασες και ξεπατωθηκες και ενω ηξερες οτι υπαρχει η πιθανοτητα το πριγκιπακι σου να ερθει προωρα!!

Λιλιτακι χαλια το στομαχι εεεε???αχ πολυ μας παιδευει αυτο το στομαχι!!!!με τις σουπες γινεται χειροτερα παντως καλο ειναι να φας κατι στεγνο για να τραβηξει τα οξινα υγρα του στομαχου και οχι να προσθεσεις κι αλλα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...