Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

lilitaki χρονια σας πολλα και απο μενα
Γεια σας κορίτσια μου! Τι μού κάνετε;

Ας ξεκινήσω από την Τινκερμπελ, γιατί θα μου είναι στενοχωρημένο το κορίτσι και με το δίκιο του! Τινκερ, να ξέρεις πως σε καταλαβαίνω απόλυτα, όπως και όλες εδώ μέσα. Μην ξεχνάς ότι καμιά μας δεν έμεινε εδώ μέσα έγκυος εύκολα. Ολες παιδευτήκαμε. Χειρουργεία, μικροεπεμβάσεις, σπερματεγχύσεις, εξωσωματικές, απ' όλα έχει ο μπακτσές!!! Πάρε τον χρόνο σου. Αφησε τον οκτώβρη να περάσει, κάνε ελέυθερα σεξ και πού ξέρεις; Μπορεί να το πετύχεις όπως το πετύχαμε εμείς. Κι αν δεν.....θα 'ερθει ο Νοέμβρης και θα μείνεις!!!!

Μαριούλα, φύγε και από αυριο αν μπορείς και προλαβαίνεις. Αντε, μωρέ μικρούλα! Εφτασες ως εδώ, πέρασαν τόσες εβδομάδες, μην σε πιάσουν οι πόνοι εκεί! Αλήθεια, από την Κάλυμνο δεν είσαι;

Πέπσι, τι είναι αυτά; Ακου "θα χαθούμε". Δεν χανόμαστε καμία. Θα συναντηθούμε για καφέ στο σπίτι της Αγγελικάκι και μετά σε αυτό της Τσέρυ. Αχ, τι ωραία που θα ήταν!!!! Εμείς, Αγγελικάκι, φέτος δεν θα στολίσουμε λόγω της θείας μου. Αλλά γενικά δεν κάνω πολλά πράγματα. Το δεντράκι μου στολίζω, φωτάκια έξω, λίγα διακοσμητικά και τέλος. Α, και στολίζω πάντα 6 Δεκέμβρη....

Λιλιτάκι, χρόνια σας πολλά και καλά. Να περάσετε μαζί μια υπέροχη ζωή ως τα βαθειά γεράματα!

λιλιτακι χρονια πολλα ,α τα εκατοστησετε και με πολλα πολλα παιδακια...

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια για τις ευχές σας!!!Περιμένω τώρα το αντρούλη μου πήρα 2 πάστες για να σβήσουμε τα κεράκια μας δέν π΄ρα τούρτα για να μην τη φάω μόνη μου τόσο καιρό στερημένη που είμαι :oops::oops::oops:!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μαργκι κι εγω με βρεφικα πλενομαι συνηθως της τζονσον που ειναι 1+1 και βγαινουν οικονομικα παλιοτερα ελεγα οτι δεν θα καθαριαουν καλα αφου προοριζοντε για βρεφη η κοσμετολογος μου ομως στη σχολη που ειδε το δερμα μου μου ειπε να πλενομαι με βρεφικα που εχουν ουδετερο ph και ειμαι πολυ ευχαριστημενη το δερμα μου ειναι πολυ απαλο και ενυδατωμενο γαλακτωμα δεν βαζω παρα μονο μετα το ξυρισμα που χρησιμοποιω μονο του κορε στο υπολοιπο σωμα δεν χρησιμοποιω γιατι μου κανουν λιπαροτητα τωρα πρεπει να αρχισω να βαζω αμυγδαλελαιο στην κοιλια επισσης αποψε πηρα την purelan απο το φαρμακειο επισσης μιλησα με μια συμβουλο θηλασμου σημερα και μου ειπε γυρω στον εβδομο που αρχιζει και γεμιζει το στηθος θα πεταχτουν οι θηλες αν δεν πεταχτουν τοτε να της βοηθησω με τους διαμορφωτες θηλων!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αχ κοριτσια ήρθαν τα χαλια!!!!περιτο να σας πω οτι κυλιομαστε στο πατωμα και γω και το σκυλι μαζι...αυριο ομως θα τα βγαλω να αεριστουνε λιγο γιατι μυριζουν καινουργιλα...

αγγελικακι ημουν και γω παλια μελος!!!η αλήθεια ειναι οτι έχει αρκετα ωραια πραγματα...ειδικα το ρουζ με τις μπιλιες...απαιχτο!!!

εγω κοριτσια περνω πολυ συγκεκριμενα πραγματα απο φαρμακειο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη μεχρι στιγμης...απλά όπως ειπε και το αγγελικακι στην καλύτερη στάζω 30Ε την κρεμα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ξεχασα να πω οτι και γω τζονσον χρησιμοποιώ...τα θεωρώ τα πιο ακίνδυνα...ενυδατικες έχω διαφορες...τελευταια ειχα παρει μια κρεμα με ελιά απο την Κέρκυρα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

κορίτσια τα φώτα σας έχει μέρες τώρα που με έχει πιάσει ένας πόνος στον αριστερό γοφό συγκεκριμένα στο λακάκι που κάνει δίπλα στο αριστερό κ@λο τόσο καιρό με έπιανε με άφηνε σήμερα με πονάει τόσο πολύ που με το ζόρι περπατάει και χτυπάει ο πόνος μέχρι το γόνατο. Βγήκαμε βόλτα με τον άντρα μου και πήγαινα κουτσαίνοντας και φυσικά τον κρατούσα σε κάποια φάση με έπιασε τόσο έντονα που μου ήρθε να λιποθυμήσω παίζει να είναι από την εγκυμοσύνη; έχετε ακούσει κάτι σχετικό ή να πάει αλλού το μυαλό μου; έχω την Τετάρτη ραντεβού με τη γυναικολόγο και θα τη ρωτήσω αλλά έως τότε...:|

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

αχ κοριτσια ήρθαν τα χαλια!!!!περιτο να σας πω οτι κυλιομαστε στο πατωμα και γω και το σκυλι μαζι...αυριο ομως θα τα βγαλω να αεριστουνε λιγο γιατι μυριζουν καινουργιλα...

αγγελικακι ημουν και γω παλια μελος!!!η αλήθεια ειναι οτι έχει αρκετα ωραια πραγματα...ειδικα το ρουζ με τις μπιλιες...απαιχτο!!!

εγω κοριτσια περνω πολυ συγκεκριμενα πραγματα απο φαρμακειο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη μεχρι στιγμης...απλά όπως ειπε και το αγγελικακι στην καλύτερη στάζω 30Ε την κρεμα...

Μεγιά τα χαλιά σε λίγο καιρό θα κυλιέται και το μωράκι σας:tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κορίτσια τα φώτα σας έχει μέρες τώρα που με έχει πιάσει ένας πόνος στον αριστερό γοφό συγκεκριμένα στο λακάκι που κάνει δίπλα στο αριστερό κ@λο τόσο καιρό με έπιανε με άφηνε σήμερα με πονάει τόσο πολύ που με το ζόρι περπατάει και χτυπάει ο πόνος μέχρι το γόνατο. Βγήκαμε βόλτα με τον άντρα μου και πήγαινα κουτσαίνοντας και φυσικά τον κρατούσα σε κάποια φάση με έπιασε τόσο έντονα που μου ήρθε να λιποθυμήσω παίζει να είναι από την εγκυμοσύνη; έχετε ακούσει κάτι σχετικό ή να πάει αλλού το μυαλό μου; έχω την Τετάρτη ραντεβού με τη γυναικολόγο και θα τη ρωτήσω αλλά έως τότε...:|

αυτο που περιγραφεις ειναι η μεση!!!κι εμενα οταν με πιανει εκει ακριβως με χτυπαει και συνεχιζει και μεχρι την φτερνα σε σημειο να μην μπορω να πατησω το συμπλεκτη στο αυτοκινητο οποτε μην ανησυχεις μονο που θελει ξεκουραση οχι περπατημα και ορθοστασια!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

μεγειαααααα θα τα απολαυσεις καλυτερα οταν θα παιζεις με τα μωρακια σου στα χαλια!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αυτο που περιγραφεις ειναι η μεση!!!κι εμενα οταν με πιανει εκει ακριβως με χτυπαει και συνεχιζει και μεχρι την φτερνα σε σημειο να μην μπορω να πατησω το συμπλεκτη στο αυτοκινητο οποτε μην ανησυχεις μονο που θελει ξεκουραση οχι περπατημα και ορθοστασια!!!

Λες ε; σε κάθε περίοδο με έπιανε η μέση αλλά αυτός ο πόνος ποτέ σήμερα η αλήθεια το παρακάναμε με το περπάτημα και το πρωί πήγαμε στη λαϊκή

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερα,εχω ξυπνησει απο τις 5,εκαα σχεδο ολες τις δουλειες μου και τωρα νυσταζω αφορητα,μαλλον θα πεσω σε λιγο παλι....

μαρτζι μπορεις να γραφτεις και μονη σου νομιζω αλλα θα πρεπει α δηλωσεις καποιο ,ή α σε γραψω εγω αλλα θα χρεισατω το ονομα,το επιθετο ,το τηλ σου και τη διευθυση σου και πρεπει να παραγγειλεις κατι,εστω και ενα σαπουνακι για τα χερια που κανει 50 λεπτα.θα σου ρθει με κουριερ,ειναι αρκετα οικονομικα και εκτος απο σενα μπορεις να το δειχνεις και σε φιλες και γνωστες και να βγαζεις και χαρτζιλικι. μπες να χαζεψεις και στο ιντερνετ www.oriflame.gr

marmin ειναι η μεση σιγουρα,και πιθανον λογω της εγκυμοσυης να σε ποναει. εγω εχω θεμα με τη μεση και το ειχα ψαξει,μετα τη γεννα θα σου περασουν ολα...

αχ τσερυ και μενα τωρα το σκυλακι μου ειναι εγκυουλα, απο μερα σε μερα τη περιμενω.την εχω στο φεισμπουκ,δεν ξερω αν την εχεις δει. δεν ειναι γλυκα σαν και τη δικη σου,η οποια ειναι φανταστικη αλλα ειναι τοσο εξυπνη,παιχνιδιαρα και αγαπησιαρα που σε κερδιζει αμεσως. το δικο σου τη ρατσα ειναι; εμας ειναι διασταυρωση τσιουαουα με τζακ ρασελ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...