Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

εγω βαζω μια κρεμα για μωρα και εγκυες τις οριφλαιμ,ειναι πολυ απαλη,εχω παρομοιο θεμα το καλοκαιρι. εμενα ο γιατρος μου ειχε δωσει ενα χαρτι με οδηγιες που ελεγε οτι μεχρι τους πρωτους 3 μηνες μπορω α χρησιμοποιησω ανετα γαλακτωμα σωματος σε ολο το σωμσ. και ειχα παρει παλι της οριφλαιμ για ευαισθητες επιδερμιδες. του ειχα ααφερει τη μαρκα και μου ειπε οτι προτιμαει αυτη και του κορρε απο κατι αλλες πιο ακριβες που του ειχα προτεινει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τσερυ μη κουραζεσαι,ολα θα γινουκαι τα χαλια θα τα βαλεις,μη πιανεις της λολαδες που λεει και ο ατρας μου,οταν του λεω πρεπει α καουμε το ενα ή το αλλο.

και γω φετος τα χριστουγεννα το σκεφτομαι λιγο γιατι καλα οταν θα στολισουμε σε κανα εαμιση μηνα,ολα καλα,μετα που θα χω μπει στο μηνα μου θα μπορω να τα ξεστολισω και δε ειναι μονο αυτο,θα προλαβω; η θα γυρισω με το μωρο και θα ειναι και το σπιτι στολισμενο και αντε αδουμε τι θα προτωκαουμε τοτε

ειναι φανταστικη του κορρε με βανιλια και δαμασκηνο. αν και πιστευω οτι πρεπει αν παρεις μια με λιπαρη υφη για να μπορεις να την απλωνεις ανετα αφου σκαει το δερμα σου

Διαφημίσεις

πολυ συγκινητικο το μηνυμα σου :( :(

μαλλον γκρινιαζω αδικα εγω που προς το παρον δεν εχει χρειαστει να κανω τιποτα απο αυτα που αναφερεις

Μαρία μου, αλήθεια είναι! ΑΝ βρεις τα μηνυματά μας από τότε που ξεκίνήσαμε όλες μαζί, θα δεις τι τραβήξαμε. Η καθεμιά με τον γολγοθά της. Αλλά αυτό αποδεικνύει πως ακόμη κι αν παιδεύεται ο άνθρωπος, αυτό δε σημαίνει πως δεν θα τα καταφέρει ποτέ του. Αν μου έλεγε κανείς πριν από ένα μήνα πω ςτώρα θα ήμουν έγκυος, δεν θα το πίστευα. Θα έρθει η ώρα σου, θα δεις.....:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

:( τελικά το έκανες ε???τινκερμπελ δεν πειραζει...τέτοιες απογοητευσεις εχουμε περασει ολες...ο Νοέμβριος γαρ εγγύς...
κοριτσακι μου μη στεναχωριεσαι!!τι σου ειχε πει ο γιατρος?σημερα θα επρεπε να δειξει σιγουρα η εχεις και αλλο περιθωριο?
οκ δεν πτοησε αλλωστε ξερεις οτι με την σπερματεγχυση οι πιθανοτητες ειναι ελαχιστες οποτε παμε δυναμικα για τον Νοεμβριο!!!!!!!!!!!
Πάμε για άλλα βρε κορίτσι!!!Δέν πτοούμαστε!!!
μετα απο 2 αποτυχημενες σπερματεγχύσεις και μια αποτυχημένη εξωσωματική ξέρω ακριβώς πως νιωθεις!!!!!

Να εχεις πίστη κοριτσακι μου, θα τα καταφέρεις θα δεις!!!!!!!

Κορίτσια γυρίσαμε πριν 40 λεπτά οπότε πάει το σεμινάριο αυτό το θεματάκι δεν είναι γραπτό μου να το παρακολουθήσω φαίνεται γιατί και την προηγούμενη φορά που έγινε έλειπα χαλκιδική αλλά πιστεύω πως τα πιο σημαντικά μας τα είπατε αυτό με τη λανολίνη δεν το ήξερα αλλά όλα τα άλλα τα είχα ακούσει σαφώς θα είπατε κι άλλα ας ελπίσουμε ότι θα προλάβω τα δύο μαθήματα για το θηλασμό στο Ιπποκράτειο που θα γίνουν αρχές Νοεμβρίου (όταν θα μπαίνω στο μήνα μου) και δε θα βιαστεί ο μικρός να βγει νωρίτερα:tongue:

Τιγκερμπελ κρίμα όλες εδώ τα έχουμε περάσει αυτά πολλάκις (5 αποτυχημένες έχω αν θυμάσαι) οπότε καταλαβαίνουμε πως νιώθει φρόντισε να μη χαλάσεις το τριήμερο σου αλλά να περάσει καλά. Μήπως τελικά ήταν νωρίς για να δείξει; Τι σου είπε ο γιατρός σου;

Λιλιτάκι να ζήσετε και να είστε πάντα αγαπημένοι

Μαριούλα έτοιμη λοιπόν ε; Μια χαρά θα πάνε όλα και μακάρι να έρθει το μωράκι σου και νωρίτερα αφού πας Ρόδο βέβαια για να μείνεις και λιγότερο καιρό μακριά από τον αντρούλη σου:tongue:

Κάντυ δε νομίζω να είναι γαστρεντερίτιδα αλλά δεν εκδηλώνεται πάντα και με τα δύο (διάρροια και εμμετούς) και μόνο διάροιες να έχεις μια χαρά γαστρεντερίτιδα είναι τον άντρα μου έτσι τον πιάνει συνηθως δες πόσο συχνές είναι οι κενώσεις σου και αν δεν βελτιώνονται ούτε χρονικά ούτε ποιοτικά πάρε το γιατρό σου να μην ταλαιπωρείσαι άδικα

Γεια σας κορίτσια μου! Τι μού κάνετε;

Ας ξεκινήσω από την Τινκερμπελ, γιατί θα μου είναι στενοχωρημένο το κορίτσι και με το δίκιο του! Τινκερ, να ξέρεις πως σε καταλαβαίνω απόλυτα, όπως και όλες εδώ μέσα. Μην ξεχνάς ότι καμιά μας δεν έμεινε εδώ μέσα έγκυος εύκολα. Ολες παιδευτήκαμε. Χειρουργεία, μικροεπεμβάσεις, σπερματεγχύσεις, εξωσωματικές, απ' όλα έχει ο μπακτσές!!! Πάρε τον χρόνο σου. Αφησε τον οκτώβρη να περάσει, κάνε ελέυθερα σεξ και πού ξέρεις; Μπορεί να το πετύχεις όπως το πετύχαμε εμείς. Κι αν δεν.....θα 'ερθει ο Νοέμβρης και θα μείνεις!!!!

Μαριούλα, φύγε και από αυριο αν μπορείς και προλαβαίνεις. Αντε, μωρέ μικρούλα! Εφτασες ως εδώ, πέρασαν τόσες εβδομάδες, μην σε πιάσουν οι πόνοι εκεί! Αλήθεια, από την Κάλυμνο δεν είσαι;

Πέπσι, τι είναι αυτά; Ακου "θα χαθούμε". Δεν χανόμαστε καμία. Θα συναντηθούμε για καφέ στο σπίτι της Αγγελικάκι και μετά σε αυτό της Τσέρυ. Αχ, τι ωραία που θα ήταν!!!! Εμείς, Αγγελικάκι, φέτος δεν θα στολίσουμε λόγω της θείας μου. Αλλά γενικά δεν κάνω πολλά πράγματα. Το δεντράκι μου στολίζω, φωτάκια έξω, λίγα διακοσμητικά και τέλος. Α, και στολίζω πάντα 6 Δεκέμβρη....

Λιλιτάκι, χρόνια σας πολλά και καλά. Να περάσετε μαζί μια υπέροχη ζωή ως τα βαθειά γεράματα!

γεια σας σας διαβασα απο τη δουλεια αλλα δε μπορουσα απαντησω.

τινκερ δε θελω α σου δωσω ελπιδες αλλα εγω ειχα καει τη 12η μερα και ειχε βγει η χοριακη <0,1,δηλαδη δε επαιζε με τιποτα α ημου εγκυος. μετα απο 6 μερες καθυστερηση που ξααπηγα στην ιδια μικροβιολογο μου λεει επιδη τυχαινει να ειναι και γνωστη και της ειχα πει οτι ολο το μηνα ειχα κατι περιεργα συμπτωματα,μου λεει : ακομα ελπιζεις; ατε να πας στο γυναικολογο μην ειαι καμια κυστη λη τιποτα αλλο και τρεχεις. οτα εκανα τη χοριακη και βγηκε 265 δεν το πιστευε ουτε η ιδια...ετσι λοιπον περιμενε να περασουν λιγες μερες και αν εχεις καθυστερηση ξανακαε,η παρε ενα τεστ....

κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ όλες!!!με έχετε συγκινήσει!!!

ξέρω ότι όλες έχετε-έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές..΄πολύ δύσκολες...όμως να ξέρατε πόσο κουράγιο και θάρρος μου δίνετε!!!

αγγελικάκι μου, μου είπε ότι επειδή είνα από τοποθέτηση αν ήμουνα θα έδειχνε κάτι..

ειλικρινά..δεν με πείραξε πάρα πολύ:D:D

με πείραξε λίγο..επειδή ήταν και σε φυσικό κύκλο δεν ταλαιπωρήθηκα και πριν τη σπερματέγχυση...

Τρίτοσε το κακό!!!

άρα πάμε για άλλα ...ο νοέμβριος με περιμένει...

και που ξέρετε μπορεί να μας κάνει την έκπληξη ο οκτώβριος..;););););)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Μαρία μου, αλήθεια είναι! ΑΝ βρεις τα μηνυματά μας από τότε που ξεκίνήσαμε όλες μαζί, θα δεις τι τραβήξαμε. Η καθεμιά με τον γολγοθά της. Αλλά αυτό αποδεικνύει πως ακόμη κι αν παιδεύεται ο άνθρωπος, αυτό δε σημαίνει πως δεν θα τα καταφέρει ποτέ του. Αν μου έλεγε κανείς πριν από ένα μήνα πω ςτώρα θα ήμουν έγκυος, δεν θα το πίστευα. Θα έρθει η ώρα σου, θα δεις.....:P
σε ευχαριστω μαρζι μου!!!

ευχομαι οσες ειστε εγκυουλες να εχετε μια τελεια εγκυμοσυνη και οσες περιμενουμε, να ερθει το μωρο το συντομοτερο δυνατο σε ολες και με τον οσο πιο ''ανωδυνο'' τροπο γινεται!!

όχι και πριν ένα μήνα;););)

πριν λίγες μέρες!!!

η αλήθεια είναι όμως ότι πριν ένα μήνα...φοβόσουνα ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ!!

και να ξερές πόση χαρά μας έδωσες με τα νέα σου!!!!:D:D:D:D

θαγίνει το θαύμα για όλες μας!!!!:D:D:D:D:D

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

όχι και πριν ένα μήνα;););)

πριν λίγες μέρες!!!

η αλήθεια είναι όμως ότι πριν ένα μήνα...φοβόσουνα ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ!!

και να ξερές πόση χαρά μας έδωσες με τα νέα σου!!!!:D:D:D:D

θαγίνει το θαύμα για όλες μας!!!!:D:D:D:D:D

και εγω αυτο πιστευω!!θα γινει!!πρεπει να εχουμε πιστη και ολα θα γινουν :D :D

Διαφημίσεις

Margi ήμουν σίγουρη ότι 'ολα θα πάνε καλα!!!Εχω ακούσει πολύ καλα λογια για το γιατρό σου

Εγω κοριτσια δε γράφω συχνα αλλα παρακολουθω το καφε.... Ημουν κι εγω σε διλημμα να παρω σερπαφαρ ή οχι.Ογυναικολογος λεει 'οτι στην ηλικια μου δημιουργει κύστες! (ειμαι 43 με ένα αγορακι 3,5 ετών και προσπαθω για δευτερο) Τέλος παντων με βλεπω να μένω με ένα παιδί αλλα δεν πειράζει...κι αυτο δώρο θεου ήταν για μένα -παντρευτηκα στα 39.Ευχομα ισε όλες εδω όλα να πανε καλά και να κρατήσετε γερά μωράκια στην αγκαλια σας!!!!!.

line_flow_blue_beg_40_time_1233291600_text_f4ef20e1e3eff1e1eae920eceff520e5e9ede1e9.gif

με αφρολουτρο της οριφλαιμ πλεομαι παλι,γεικα επειδη ειμαι και μελος και τα παιρνω πολυ φθηνα καμια σχεση με τις τιμε ςτου σουπερμαρκετ τα χρησμοποιω παρα πολυ. παλιοτερα εβαζα μεο dior & lancome. α ερθεις και δεις τα καλλυτικα μου δεν θα το πιστευεις εχω πιο πολλα και απο οτι εχει το σταντ tou dior. οτνα ηρθε η κοπελα α με βαψει στο γαμο,απλα δε το πιστευε,μεχρι και τις συλλεκτικες κασετιες τα πατα σου λεω και προκοπη δε ειχα δει,τουλαχιστο στο θεμα κρεμα ημερας νυχτας και τα σχετικα,εβγαζα σπυρακια ή με το παραμικρο ερεθιζοταν το δερμα μου. απο τοτε που γραφτηκα στην οριφλαιμ αρχισα α τα χρησιμοποιω και αυτα,διστακτιακ στην αρχη γιατι σκεψου οτι εκει που επαιρνα κρεμα των 45? τωρα με των 10? ελεγα τι θα μου κανει τωρα αυτη; τιποτα...αλλα ετσι και δεις το δερμα μου απλα ειναι πολυ καλυτερο και απο οτι πριν....απαλο,ευδατωμεο και με φυσικη λαμψη γιατι απλα και μια μερα να μη βαλω ουτε με τραβαει ουτε ιωθω οτι λυπει κατι....εχω πολλα πραγματακι και για τα μωρα που κατα καιρους τα βαζει σε προσφορα απο 0.50? εως 1,50?,τα εχω παρει γωρο σε οσες φιλες μου γενησαν και δε ειαι τυχαιο που χρησιμοποιουν μοο αυτα. τη κρεμα που βαζω τωρα την πητα απο κει 1,5 ? και δε εχω ουτε μια ραγαδα ακομα τουλαχιστον. στην ιδια σειρα για τα βρεφη ακι τη μαμα εχει και ευδατικο λαδακι για ξηρες και τραχιες επιδερμιδες

Ρε Αγγελικάκι, σοβαρά μιλάς; Είναι τόσα φτηνά, αν γίνεις μέλος; Γιατί εγώ ξέρω πως της οριφλέιμ δεν είναι καθόλου οικονομικά. Και κρέμα με 1,5 ευρώ; Δεν το πιστεύω.....Πώς γίνεσαι μέλος; Εγώ στο πρόσωπο έχω να βάλω κρέμα εδώ και τρεις βδομάδες.....Πάντα έβαζα αντηλιακή και από τότε που διάβασα αυτά που είπε η Ντεπα για τις κ΄ρεμες, θορυήθηκα και δεν βάζω τίποτα απολύτως

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πριν από λίγο είχαμε σεισμό 3 ρίχτερ. Ημουν στο μπάνιο και έγαζα φρύδι. Ο άντρας μου δεν ήταν εδώ. Βγήκα έξω, γιατί κράτησε λίγο και έτριζαν όλα τα παράθυρα.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πριν από λίγο είχαμε σεισμό 3 ρίχτερ. Ημουν στο μπάνιο και έγαζα φρύδι. Ο άντρας μου δεν ήταν εδώ. Βγήκα έξω, γιατί κράτησε λίγο και έτριζαν όλα τα παράθυρα.....

τρομάρα που θα πήρες:( γύρισε τώρα ο άντρας σου;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...