Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

κορίτσια δεν μίλησα με το γιατρό..αλλά αν ήμουνα θα έδειχνε λίγο περισσότερες μονάδες...

δεν πειράζει...πάμε για άλλα!!!

δεν πρόλαβα να σας διαβάσω...τώρα ξύπνησα και ακόμη νυστάζω...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσαρες τι κανετε???μολις γυρισα κ γω...ηθελα πολυ να ειμαι κ γω κκ σ'αυτο το σεμινάριο αλλά δεν τα καταφερα...ελπίζω οτι θα ξαναοργανω΄σουν κάτι παρομοιο και θα ε΄χω την τυχη να το παρακολουθησω....όσα και να ακουσεις πάλι λιγα ειναι...πάντα υπάρχουν χρησιμες πληροφοριες!

εγω σημερα δεν ξερω γιατι αλλά χωρις λογο κουραστηκα και με ποναει η μεση...απο το πρωι επειδη ειχα να οργανωσω το μαθημα που σας ειπα και μου ελειπε ενα βιβλιο και επρεπε να ψαξω σε άλλα ειχα καπως αγχωθει και που το άφησα και τελευταια στιγμή και απο το πρωι τρεχω...μετα για καποιο λογο άρχισαν να χτυπαν τηλεφωνα θυροτηλεφωνα όλα μαζί και με το σηκω κάτσε....ουφ!!!!

σήμερα ήθελα να κανω καμια δουλιτσα να μην πεσουν αυριο όλες μαζεμενες ...γιατι οπως σας έχω πει θα έρθουν τα χαλιά σημερα.....και αυριο θέλω να έχω τελειώσει για νατα στρώσω!!!

κ σημερα ησυχια...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κορίτσια δεν μίλησα με το γιατρό..αλλά αν ήμουνα θα έδειχνε λίγο περισσότερες μονάδες...

δεν πειράζει...πάμε για άλλα!!!

δεν πρόλαβα να σας διαβάσω...τώρα ξύπνησα και ακόμη νυστάζω...

προσπαθησε να μην αγχωνεσαι και το μωρακι θα ερθει!η παναγιτσα ξερει ποτε ειναι η ωρα του καθενος!αυτο λεω και εγω στον εαυτο μου καθε φορα που απογοητευομαι η ακομα και αγανακτω

Διαφημίσεις

κοριτσαρες τι κανετε???μολις γυρισα κ γω...ηθελα πολυ να ειμαι κ γω κκ σ'αυτο το σεμινάριο αλλά δεν τα καταφερα...ελπίζω οτι θα ξαναοργανω΄σουν κάτι παρομοιο και θα ε΄χω την τυχη να το παρακολουθησω....όσα και να ακουσεις πάλι λιγα ειναι...πάντα υπάρχουν χρησιμες πληροφοριες!

εγω σημερα δεν ξερω γιατι αλλά χωρις λογο κουραστηκα και με ποναει η μεση...απο το πρωι επειδη ειχα να οργανωσω το μαθημα που σας ειπα και μου ελειπε ενα βιβλιο και επρεπε να ψαξω σε άλλα ειχα καπως αγχωθει και που το άφησα και τελευταια στιγμή και απο το πρωι τρεχω...μετα για καποιο λογο άρχισαν να χτυπαν τηλεφωνα θυροτηλεφωνα όλα μαζί και με το σηκω κάτσε....ουφ!!!!

σήμερα ήθελα να κανω καμια δουλιτσα να μην πεσουν αυριο όλες μαζεμενες ...γιατι οπως σας έχω πει θα έρθουν τα χαλιά σημερα.....και αυριο θέλω να έχω τελειώσει για νατα στρώσω!!!

κ σημερα ησυχια...

προσπαθησε να μην κουραζεσαι,λιγα λιγα καθε μερα,ολα θα γινουν..

τι μαθηματα κανεις??

Γεια σας κορίτσια μου! Τι μού κάνετε;

Ας ξεκινήσω από την Τινκερμπελ, γιατί θα μου είναι στενοχωρημένο το κορίτσι και με το δίκιο του! Τινκερ, να ξέρεις πως σε καταλαβαίνω απόλυτα, όπως και όλες εδώ μέσα. Μην ξεχνάς ότι καμιά μας δεν έμεινε εδώ μέσα έγκυος εύκολα. Ολες παιδευτήκαμε. Χειρουργεία, μικροεπεμβάσεις, σπερματεγχύσεις, εξωσωματικές, απ' όλα έχει ο μπακτσές!!! Πάρε τον χρόνο σου. Αφησε τον οκτώβρη να περάσει, κάνε ελέυθερα σεξ και πού ξέρεις; Μπορεί να το πετύχεις όπως το πετύχαμε εμείς. Κι αν δεν.....θα 'ερθει ο Νοέμβρης και θα μείνεις!!!!

Μαριούλα, φύγε και από αυριο αν μπορείς και προλαβαίνεις. Αντε, μωρέ μικρούλα! Εφτασες ως εδώ, πέρασαν τόσες εβδομάδες, μην σε πιάσουν οι πόνοι εκεί! Αλήθεια, από την Κάλυμνο δεν είσαι;

Πέπσι, τι είναι αυτά; Ακου "θα χαθούμε". Δεν χανόμαστε καμία. Θα συναντηθούμε για καφέ στο σπίτι της Αγγελικάκι και μετά σε αυτό της Τσέρυ. Αχ, τι ωραία που θα ήταν!!!! Εμείς, Αγγελικάκι, φέτος δεν θα στολίσουμε λόγω της θείας μου. Αλλά γενικά δεν κάνω πολλά πράγματα. Το δεντράκι μου στολίζω, φωτάκια έξω, λίγα διακοσμητικά και τέλος. Α, και στολίζω πάντα 6 Δεκέμβρη....

Λιλιτάκι, χρόνια σας πολλά και καλά. Να περάσετε μαζί μια υπέροχη ζωή ως τα βαθειά γεράματα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

γεια σας σας διαβασα απο τη δουλεια αλλα δε μπορουσα απαντησω.

τινκερ δε θελω α σου δωσω ελπιδες αλλα εγω ειχα καει τη 12η μερα και ειχε βγει η χοριακη <0,1,δηλαδη δε επαιζε με τιποτα α ημου εγκυος. μετα απο 6 μερες καθυστερηση που ξααπηγα στην ιδια μικροβιολογο μου λεει επιδη τυχαινει να ειναι και γνωστη και της ειχα πει οτι ολο το μηνα ειχα κατι περιεργα συμπτωματα,μου λεει : ακομα ελπιζεις; ατε να πας στο γυναικολογο μην ειαι καμια κυστη λη τιποτα αλλο και τρεχεις. οτα εκανα τη χοριακη και βγηκε 265 δεν το πιστευε ουτε η ιδια...ετσι λοιπον περιμενε να περασουν λιγες μερες και αν εχεις καθυστερηση ξανακαε,η παρε ενα τεστ....

Διαφημίσεις

μαριουλα μου εφτασε σχεδο ηωρα,λες α βιαζεται α μωρακι σου; ολα καλα θα παε,α προλαβαιεις α φυγεις παρτο αποφαση και φυγε ειτε σημερα ειτε αυριο α εχει πλοιο. οι μερες που θα λρατας τον πριγκιπα σου αγκαλια φτανουν...

Τα δικά μου τώρα. Εχω απορίες και εσείς θα μου τις λύσετε :

Οπως ξέρετε έχω θέμα με το δέρμα μου σε όλο το σώμα. Σκάει πολύ εύκολα και με το δίκιο του αφού τελευταία δεν το ενυδατώνω. Πλένομαι με ένα σαπούνι χαμομήλι και αφήστε το πώς έγινα. Να μου πείτε εσείς με τι πλένεστε. Εχετε αφρόλουτρο ή έχετε πάρει κάτι πιο ήπιο τώρα που είστε έγκυες; Με τι να ενυδατωθώ; Εχω κρέμα σώματος αλλά δισ΄τάζω να την χρησιμοποιήσω. Εκεί από κάτω που σας είχα πει έβαλα για κάμποσες μέρες bepanthol, δεν βοήθησε. ρώτησα το γιατρο τηλεφωνικώς ( γιατί προχθές σας είπα πως χεστ....από τη χαρά και τα ξέχασα όσα ήθελα να ρωτήσω) και είπε να την σταματήσω την bepanthol, να πάω σε δερματολόγο για να δούμε τι θα πει και βλέπουμε. Και μου είπε να γράφω τις ερωτήσεις για να μην ξεχνάω τίποτα την επόμενη φορά.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μαρτζι χαιρομαι που εφτιαξε η διαθεση σου,τικερακι δε εβαλες ακομα,αλλα και γω μηες εκανα να μαθω πως μπαινει,ας ειναι καλα τα κοριτσια,τωρα περιμενω να δω μετα την μαργαριτα,τι λουλουδακι θα εμφανιστει

Γεια σας κορίτσια μου! Τι μού κάνετε;

Ας ξεκινήσω από την Τινκερμπελ, γιατί θα μου είναι στενοχωρημένο το κορίτσι και με το δίκιο του! Τινκερ, να ξέρεις πως σε καταλαβαίνω απόλυτα, όπως και όλες εδώ μέσα. Μην ξεχνάς ότι καμιά μας δεν έμεινε εδώ μέσα έγκυος εύκολα. Ολες παιδευτήκαμε. Χειρουργεία, μικροεπεμβάσεις, σπερματεγχύσεις, εξωσωματικές, απ' όλα έχει ο μπακτσές!!! Πάρε τον χρόνο σου. Αφησε τον οκτώβρη να περάσει, κάνε ελέυθερα σεξ και πού ξέρεις; Μπορεί να το πετύχεις όπως το πετύχαμε εμείς. Κι αν δεν.....θα 'ερθει ο Νοέμβρης και θα μείνεις!!!!

Μαριούλα, φύγε και από αυριο αν μπορείς και προλαβαίνεις. Αντε, μωρέ μικρούλα! Εφτασες ως εδώ, πέρασαν τόσες εβδομάδες, μην σε πιάσουν οι πόνοι εκεί! Αλήθεια, από την Κάλυμνο δεν είσαι;

Πέπσι, τι είναι αυτά; Ακου "θα χαθούμε". Δεν χανόμαστε καμία. Θα συναντηθούμε για καφέ στο σπίτι της Αγγελικάκι και μετά σε αυτό της Τσέρυ. Αχ, τι ωραία που θα ήταν!!!! Εμείς, Αγγελικάκι, φέτος δεν θα στολίσουμε λόγω της θείας μου. Αλλά γενικά δεν κάνω πολλά πράγματα. Το δεντράκι μου στολίζω, φωτάκια έξω, λίγα διακοσμητικά και τέλος. Α, και στολίζω πάντα 6 Δεκέμβρη....

Λιλιτάκι, χρόνια σας πολλά και καλά. Να περάσετε μαζί μια υπέροχη ζωή ως τα βαθειά γεράματα!

πολυ συγκινητικο το μηνυμα σου :( :(

μαλλον γκρινιαζω αδικα εγω που προς το παρον δεν εχει χρειαστει να κανω τιποτα απο αυτα που αναφερεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...