Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι πολυ ωραιο το σεμιναριο

1.τελικα όχι οινοπνευμα στις θηλες

2. και ακόμη και οι κοπελες με θηλες προς τα μεσα μπορουν να θηλασουν καθως τι μωρο δεν θηλαζει μόνο από την θηλη αλλα και απο την αλω.

Ενα μασαζ με κρεμα λανολίνης προτεινεται για όλες τις γυναικες 1-2 εβδομαδες πριν τον τοκετο αλλα και το διαστημα που θηλαζει το μωρο. Στις γυναικες με θηλες προς τα μεσα στο μασαζ τις τραβαμε απαλα προς τα εξω. Δεν κανουμε κατι νωριτερα.

3. Ολες οι γυναικες μπορουν να θηλασουν ανεξαρτητα απο το μεγεθος του στηθους. Οσο πιο πολυ θηλαζει το μωρο τόσο παραγεται το γαλα. Δηλ. Δεν υπάρχει γυναικα που δεν εχει γάλα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

αρνητικό..

μετα απο 2 αποτυχημενες σπερματεγχύσεις και μια αποτυχημένη εξωσωματική ξέρω ακριβώς πως νιωθεις!!!!!

Να εχεις πίστη κοριτσακι μου, θα τα καταφέρεις θα δεις!!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Το σεμινάριο πολύ κατατοπιστικό κορίτσια... και τελικά πήρα ένα μεγάλο ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Το σεμινάριο πολύ κατατοπιστικό κορίτσια... και τελικά πήρα ένα μεγάλο ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ!!!

καλυτερα βρε γλιτωσες την ταλαιπωρια!!!! 1-2 εβδομαδες πριν μονο με την κρεμα λανολινης

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

κοριτσια να σας ρωτησω...στον προηγουμενο κυκλο μου αρχισε να πρηζεται το στηθος μου απο την 11η μερα και εμεινε πρησμενο..τωρα συνεχιζει να πρηζεται και με ποναει..ωρες ωρες δε μπορω να κοιμηθω ουτε μπρουμητα..το ειπα στη μανα μου αλλα μου λεει δεν ειναι κατι,το εχει παθει και αυτη πολλες φορες και το ειχε πει στο γιατρο και της ειπε οτι μπορει να ειναι κατι ορμονικο,συνηθως αν ειναι κατι κακο δε σε ποναει..εγω ομως εχω τρομαξει..σας εχει τυχει ποτε?

λετε να παω στο γιατρο η να περιμενω να παω σε 20 μερες που εχω ραντεβου?

κοριτσια να σας ρωτησω...στον προηγουμενο κυκλο μου αρχισε να πρηζεται το στηθος μου απο την 11η μερα και εμεινε πρησμενο..τωρα συνεχιζει να πρηζεται και με ποναει..ωρες ωρες δε μπορω να κοιμηθω ουτε μπρουμητα..το ειπα στη μανα μου αλλα μου λεει δεν ειναι κατι,το εχει παθει και αυτη πολλες φορες και το ειχε πει στο γιατρο και της ειπε οτι μπορει να ειναι κατι ορμονικο,συνηθως αν ειναι κατι κακο δε σε ποναει..εγω ομως εχω τρομαξει..σας εχει τυχει ποτε?

λετε να παω στο γιατρο η να περιμενω να παω σε 20 μερες που εχω ραντεβου?

κι εγω το ειχα παθει μια δυο φορες δεν νομιζω να ειναι κατι ανησυχητικο!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

να το πεις και στον γιατρο σου να μην βαλει και αλλες σε αυτη την διαδικασια;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

η κρεμα λανολινης ειναι το καλυτερο απο οτιδηποτε αλλο πχ. αμυγδαλελαιο κτλ.

η λανολινη ειναι το λιπος απο το μαλλι του προβατου και να σκεφτητε ποσο χαζοι ειναι οι Ελληνες με τοση κτηνοτροφια στην Ελλαδα δεν εχει βρεθει ενας να φτιαξει ενα εργοστασιο επεξεργασιας της λανολινης η οποια ειναι και πανακριβη αλλα στην λιανικη δεν πωλειται σκετη σαν λανολινη αλλα μονο μεσα σε καλλυντικα βεβαια εσυ μεσα απο την δουλεια σου ισως μπορουσες να την βρεις σε αποθηκες πρωτων υλων καλλυντικων εμας μας ειχε φερει περυσι η κοσμετολογος καθαρη λανολινη σε πολυ μικρη ποσοτητα βεβαια για μια παρασκευη που καναμε στο εργαστηριο.

παντως γενικα κοριτσια να προτιματε καλλυντικα με λανολινη οχι μονο τωρα στην εγκυμοσυνη αλλα και μετα!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κορίτσια γυρίσαμε πριν 40 λεπτά οπότε πάει το σεμινάριο αυτό το θεματάκι δεν είναι γραπτό μου να το παρακολουθήσω φαίνεται γιατί και την προηγούμενη φορά που έγινε έλειπα χαλκιδική αλλά πιστεύω πως τα πιο σημαντικά μας τα είπατε αυτό με τη λανολίνη δεν το ήξερα αλλά όλα τα άλλα τα είχα ακούσει σαφώς θα είπατε κι άλλα ας ελπίσουμε ότι θα προλάβω τα δύο μαθήματα για το θηλασμό στο Ιπποκράτειο που θα γίνουν αρχές Νοεμβρίου (όταν θα μπαίνω στο μήνα μου) και δε θα βιαστεί ο μικρός να βγει νωρίτερα:tongue:

Τιγκερμπελ κρίμα όλες εδώ τα έχουμε περάσει αυτά πολλάκις (5 αποτυχημένες έχω αν θυμάσαι) οπότε καταλαβαίνουμε πως νιώθει φρόντισε να μη χαλάσεις το τριήμερο σου αλλά να περάσει καλά. Μήπως τελικά ήταν νωρίς για να δείξει; Τι σου είπε ο γιατρός σου;

Λιλιτάκι να ζήσετε και να είστε πάντα αγαπημένοι

Μαριούλα έτοιμη λοιπόν ε; Μια χαρά θα πάνε όλα και μακάρι να έρθει το μωράκι σου και νωρίτερα αφού πας Ρόδο βέβαια για να μείνεις και λιγότερο καιρό μακριά από τον αντρούλη σου:tongue:

Κάντυ δε νομίζω να είναι γαστρεντερίτιδα αλλά δεν εκδηλώνεται πάντα και με τα δύο (διάρροια και εμμετούς) και μόνο διάροιες να έχεις μια χαρά γαστρεντερίτιδα είναι τον άντρα μου έτσι τον πιάνει συνηθως δες πόσο συχνές είναι οι κενώσεις σου και αν δεν βελτιώνονται ούτε χρονικά ούτε ποιοτικά πάρε το γιατρό σου να μην ταλαιπωρείσαι άδικα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κορίτσια γυρίσαμε πριν 40 λεπτά οπότε πάει το σεμινάριο αυτό το θεματάκι δεν είναι γραπτό μου να το παρακολουθήσω φαίνεται γιατί και την προηγούμενη φορά που έγινε έλειπα χαλκιδική αλλά πιστεύω πως τα πιο σημαντικά μας τα είπατε αυτό με τη λανολίνη δεν το ήξερα αλλά όλα τα άλλα τα είχα ακούσει σαφώς θα είπατε κι άλλα ας ελπίσουμε ότι θα προλάβω τα δύο μαθήματα για το θηλασμό στο Ιπποκράτειο που θα γίνουν αρχές Νοεμβρίου (όταν θα μπαίνω στο μήνα μου) και δε θα βιαστεί ο μικρός να βγει νωρίτερα:tongue:

Τιγκερμπελ κρίμα όλες εδώ τα έχουμε περάσει αυτά πολλάκις (5 αποτυχημένες έχω αν θυμάσαι) οπότε καταλαβαίνουμε πως νιώθει φρόντισε να μη χαλάσεις το τριήμερο σου αλλά να περάσει καλά. Μήπως τελικά ήταν νωρίς για να δείξει; Τι σου είπε ο γιατρός σου;

Λιλιτάκι να ζήσετε και να είστε πάντα αγαπημένοι

Μαριούλα έτοιμη λοιπόν ε; Μια χαρά θα πάνε όλα και μακάρι να έρθει το μωράκι σου και νωρίτερα αφού πας Ρόδο βέβαια για να μείνεις και λιγότερο καιρό μακριά από τον αντρούλη σου:tongue:

Κάντυ δε νομίζω να είναι γαστρεντερίτιδα αλλά δεν εκδηλώνεται πάντα και με τα δύο (διάρροια και εμμετούς) και μόνο διάροιες να έχεις μια χαρά γαστρεντερίτιδα είναι τον άντρα μου έτσι τον πιάνει συνηθως δες πόσο συχνές είναι οι κενώσεις σου και αν δεν βελτιώνονται ούτε χρονικά ούτε ποιοτικά πάρε το γιατρό σου να μην ταλαιπωρείσαι άδικα

εμενα τις 2 τελευταιες φορες που με εχει πιασει εκδηλωνεται μονο με εμετους χωρις καθολου διαρροιες.του γιατρου μου του το ειπα και μου ειπε πως ειναι απο την αυξηση της προγεστερονης γιατι ανεκαθεν ειχα το ιδιο προβλημα πριν και κατα την διαρκεια της περιοδου οποτε μου ειπε ετσι αντιδρα ο οργανισμος μου στην αυξηση της προγεστερονης αλλα εχθες τη νυχτα ηταν το κατι αλλο βεβαια απο τις 4 και μετα δεν ξαναπηγα αλλα το εντερο μου καταλαβαινω οτι χορευει σε ρυθμους σαμπα!!!!!τελοσπαντων θα το υποστουμε κι αυτο τοσα εχουμε περασει στην διαρροια θα κολησουμε.......

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εμενα τις 2 τελευταιες φορες που με εχει πιασει εκδηλωνεται μονο με εμετους χωρις καθολου διαρροιες.του γιατρου μου του το ειπα και μου ειπε πως ειναι απο την αυξηση της προγεστερονης γιατι ανεκαθεν ειχα το ιδιο προβλημα πριν και κατα την διαρκεια της περιοδου οποτε μου ειπε ετσι αντιδρα ο οργανισμος μου στην αυξηση της προγεστερονης αλλα εχθες τη νυχτα ηταν το κατι αλλο βεβαια απο τις 4 και μετα δεν ξαναπηγα αλλα το εντερο μου καταλαβαινω οτι χορευει σε ρυθμους σαμπα!!!!!τελοσπαντων θα το υποστουμε κι αυτο τοσα εχουμε περασει στην διαρροια θα κολησουμε.......

αφού το είπες στο γιατρό σου όλα καλά το θετικό είναι ότι από τις 4 και μετά δεν ξαναπήγες εγώ παρακαλούσα να πάθω γαστρεντερίτιδα γιατί από τη δυσκοιλιότητα κόντευα να σκάσω

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...