Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Και εμένα μια χαρά μου ακούγεται η προσέγγιση του γιατρού σου κ ειδικα  αυτό που σου είπε για τα συμπληρώματα.Και ο δικός μου μας είχε πει πως τα συμπληρώματα δεν κάνουν θαύματα,αλλά δεν κάνουν και κακό. Εχω διαβάσει διάφορα τόσα χρόνια στο φορουμ,μέχρι και για υστεροσκοπηση έπειτα από μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά,για βιοψία όρχεων επειδή ο άντρας μου έχει ολιγοασθενοτερατοσπερμια,να αγορασουμε βιταμίνες των 300€και πολλά άλλα.Ο γιατρος μου είναι κατά των άσκοπων επεμβάσεων και των ατελείωτων εξετάσεων και έχει δίκιο.Εγω στην πρώτη μου αποτυχημένη προσπάθεια πήγα στο γραφείο του πεπεισμένη πως δεν πρόκειται να κάνω παιδί και επειδή διάβαζα διάφορα,του είπα πως θέλω να κάνω υστεροσκοπηση.Μου είπε πως με μια αποτυχία,δεν υποβάλλουμε μια γυναίκα σ αυτή την επέμβαση και είχε δίκιο.Ηταν τυχαίο γεγονός,γιατί στην επόμενη προσπάθεια,έκανα την κόρη μου,μετά είχα μια βιοχημική και τώρα είμαι πάλι έγκυος.Δεν πήραμε ούτε ακριβές βιταμίνες(μόνο Wellman,q10&pregnacare)ούτε κάναμε κάποια επέμβαση.Εχω κάνει βραχύ πρωτόκολλο(δεν πέτυχε)και επειδή δεν ανταποκρίνομαι καλά στα φάρμακα κ έχω σχετικά χαμηλή ΑΜΗ,κάναμε ήπια διέγερση με φεμαρα και μεριοφερτ κ πήγε πολύ καλα.Παρε τα πάνω σου,να ακούς τον γιατρό σου που είναι επιστημονας και γνωριζει το ιστορικό σου και θα δεις που σε λίγο καιρό θα γίνεις μανουλα❤️Α και σχετικά με την ίωση που πέρασες,δεν επηρεάζει κάπου,παρά μόνο αν ανεβάσεις πυρετό.Και εγώ πέρασα ίωση στην εμβρυομεταφορά και προχώρησε μόνο ένα από τα δύο έμβρυα,οπότε ήταν καθαρά θέμα εμβρύων 

Πυρετό δεν ανέβασα αλλά είχα δέκατα (τύπου 37-37.1 για 2-3 ημέρες) και ρώτησα τη μαία και μου είπε πως η προγεστερόνη τα κάνει αυτά. Να ανεβάζεις θερμοκρασία δλδ. Οπότε δε το λες και πυρετό. Υστεροσκοπηση έκανα εγώ αλλά διαγνωστική και όχι επεμβατική με scratching κλπ. Δεν είμαι κατά των βιταμινών, απλά θέλω να μου πει ποιες προτείνει αυτός από το να πράξω από μόνη μου. Έχω διαβάσει πολλές κριτικές για βιταμίνες online. Άλλες θετικές άλλες αρνητικές.. 

Μπορει να είναι τυχαίο γεγονός, μπορεί και όχι. Παρόλα αυτά δε μπορώ να παραβλέψω πως το pattern των εμβρύων 6ης ημέρας, υπάρχει και κάτι ευθύνεται για αυτό.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Βρε κορίτσια μου, το πιστολάκι το βάζω στο κρύο!!! Δεν το έχασα ακόμη το μυαλό μου, μην ανησυχέτε! Ο ουρολόγος μου το είχε προτείνει. Το εκανε κι αυτός στο μικρό του κοριτσάκι που είχε κανει κολπίτιδα (;)ξέρετε τι ευαίσθητα είναι τα κοριτσάκια σε αυτό το σημείο; - και είχε δει αποτελέσματα, λέει.

Οπως και να έχει σήμερα πήρα την καλλιέργεια και είναι πεντακάθαρη!!! Ρώτησα τη γιατρό γιατί έχω φαγούρα και είπε ότι είναι από τα υγρά που δημιουργούν οι ορμόνες! Μού σύστησε για σήμερα ακόμη να βάλω ένα ecovag.

Την Τετάρτη πάω Αθήνα για ωοληψία! 11 ωάρια και τα 8 από αυτά είναι ώριμα! Ενδομήτριο καλό. Οιστραδιόλη θα βγει στις 7 το απόγευμα αλλά είπε ο Μαστρ....ότι δεν μας πολυενδιαφέρει πλέον, γιατί είμαι έτοιμη. Θα κάνω την pregnyl το βράδυ. Αχ, κορίτσια, ανυπομονώ να μου βάλουν εμβρυάκια. Μακάρι καποιο από αυτά να μας συμπαθήσει και να γαντζωθεί στην μήτρα μου για 9 μήνες!

αχ μπραβο συγκινηθηκα τωρα:tongue:τι καλα εφτασε και σενα η ωρα σου!!!θα μεινεις Αθηνα μεχρι την εμβρυομεταφορα να υποθεσω???θα εχεις ιντερνετ να μας ενημερωνεις???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια γυρισα!!φύγαμε κάπως νωρίς γιατι είχαμε μαζί και το σκυλί (πρώτη και τελευταία ήταν...) και δεν την πάλευα άλλο...ωραία η Χαλκιδική μας...

Μαριούλα κάνε υπομονή...μόλις πάρεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου θα το αγαπάς για 2 μωρά μαζί!!!

νενα οι δικές μου κολπιτιδες καταλήξαμε με την γυναικολόγο οτι είναι μάλλον οργανικές και γι αυτο και δεν εχω συμπτώματα....ούτε υγρά, ούτε φαγούρα, ούτε τσουξιμο...όλα όσα κάνω τα κάνω προληπτικά...αν έιχα θέμα φυσικά και δεν θα έμενα στα αντιβιοτικά και στα φάρμακα αλλά θα έκανα και οτι άλλο μπορούσα...

μάρτζι ο γιατρός σου ξέρει τι να σε κάνει άσχετα αν πας για ωοληψία....προσπάθησε να φοράς αέρινα ρούχα, κεφιρ, πλύσιμο και καλό στέγνωμα απο κάτω ( εγώ έχω πετσετούλες μικρές άσπρες προσώπου για αυτόν τον λόγο). Και η δική μου γιατρός μου δίνει εκοβαγκ για μετά την περιοδο και βάζω πάντα για 2-3 βράδια...ξέρω και ένα ακόμη γιατροσόφι αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνεις...καταρχήν έχω ακούσει για γιαούρτι πάνω στο σερβιετάκι....(το ευκολο) και μια γνωστή απο αμερική τρελλή με φυτοφαγία - καρποφαγία και ξέρεις....γέννες στην μπανιέρα κ.α. όταν παθαινε κολπίτιδα έβαζε μια σκελίδα σκόρδο...ξέρεις που...καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!

σκορδο???πω πω μυρωδια μετα ε?:tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

αγγελικακι και μαρμιν μου πολυ χαρηκα που με σκεφτηκατε!!! δεν ηξερα οτι η απουσια μου γινεται αισθητη...χθες ημουν χαλια ολη μερα με το να μην κοιμηθω σχεδων καθολου ολο το βραδυ της προηγουμενης μερας ηταν ολο το σωμα μ πιασμενο κ ειχα κ εγω πονοκεφαλο κ ετσι δεν μπηκα καθολου!σημερα ξυπνησα αργα κ πηγα σε μια ξαδερφη μου που με καλεσε για να πιουμε καφε σπιτι της κ μετα μεχρι να ερθω σπιτι να κανω δουλειες κ να μαγειρεψω πηγε τετοια ωρα για να μπω...

83tdp2.pngcWE4p3.png

αγγελικακι οντως με προλαβες και ειχε πει η μαργκι μας οτι θα με προλαβει ηταν ευκαιρια να με προλαβει σημερα που αργησα να μπω αλλα το ξεχασε:tongue:και ναι σημερα κλινω ευδομαδα ειναι 25 ευδομαδων:D:D:D:D:D:D:D:D:Dστις 30 του μηνα θα ειμαι 6 μηνων ακριβως κ μετα εμειναν 2,5 μηνες ακομα μακαρι ολα να πανε καλα!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Μαριούλα, η αλήθεια είναι πως το ξέχασα! Σηκώθηκα το πρωί, πήγα στον μικροβιολόγο, μετά στην γυναικολόγο, ύστερα για καφέ, μετά για κάτι ψώνια. Οταν μπήκα, ήταν πλέον αργά και με είχαν προλάβει τα κορίτσια!

Ντέπα, θα μείνω Αθήνα σε μία φίλη μου. Δεν πηγαινοέρχομαι. Ηδη έχω ξεπαραδιαστεί. Δεν έχω άλλες αντοχές!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα σε όλες,κοριτσια ξερναω σαν το γατι δεξια και αριστερα,οπου βρω,πολλες φορες ισα ισα που φτανω στο μπανιο...αλλα δεν με νοιαζει,τι καλα,το μωρο μου κανει τουμπες,χιχιχιχι...

μαριουλα σε ειχα εννοια,λεω που πηγε; καθε μερα πρωτη πρωτη και χθες με τοση καθυστερηση ανησυχησα...

margi ολα καλα θα πανε,ειμαι τοσο σιγουρη,πραγματικα δεν ξερω γιατι,αλλα το πιστευω και συ και η ντεπα δεν θα ταλαιπωρηθητε άλλο...

και τωρα θα σας γραψω κατι που εγινε την προηγουμενη εβδομαδα και με ενοχλησε. Δεν ειμαι στριμμένη ή παραξενη,πιστευω ουτε η υπερβολικη αλλα αυτο οσο να ναι μου κατσε λίγο,δεν το περίμενα. όπως σας έχω ξαναει για μένα ειστε πολύτιμη παρεα,μοιράζομαι μαζι σας τους προβληματισμους μου,τα ψυχολογικα μου, τα οικογενειακα μου,για μενα εισστε ενα στηριγμα,πολλες φορες μιλώντας μαζι σας ηρεμώ και φευγουν οι φόβοι μου.Μακάρι να μπορούσα να σας γνωρίσω και όλες προσωπικά και να ταιριάζαμε όπως και δω. Λοιπον αυτο που έγινε ειναι το έξης: την προηγουμενη εβδομάδα μπαίνω στο facebook και βλέπω πρόσκληση φιλίας απο μια κοπέλα και ενα μύνημα που μου γνωστοποιούσε ποια ειναι,δέχτηκα το αιτημα της και συνηδητοποιησα οτι ειναι μια κοπέλα απο αυτες εδω που μιλάμε,΄χάρηκα που ήθελα να γινουμε φίλες αλλά αυτο που ενόχλησε ειναι οτι δεν έστειλε σε μένα προσωπικο μυνημα μεσα απο το πάρεντς να μου ζητησει ην διευθυνση μου,μόνο τα στοιχεία μου της τα έδωσε μια άλλη κοπέλα απο δω μέσα,που ΄χουμε ανταλλάξει facebook. αυτο με ενόχλησε. οποια θέλει να μπορεί να τα ζητησει απ μένα και να γίνουμε φίλες και να γνωριστουμε και καλύτερα,θα χαρω πολυ,δεν ειμαι οτε στριμένη ουτε παράξενη,αλλά δεν δεχομαι να δημοσιοποιουνται τα προσωπικα μο στοιχεία απο κανεναν χωρις να του δωθεί η άδεια. σε μενα πάνω απο όλα εδω μέσα μαρεσει η ανωνυμια,πιστευω και σε σας,καμια δεν νομιζω αν έλεγε αυτα που λέμε εδω μέσα αν ήξερε οτι γραφει και η γειτονισσα της,η ξαδερφη της, η συνάδελφος, γι αυτο το λόγο και χρησιμοποιουμαι και ψευδωνυμα. Με πείραξε η κινηση και μόνο γι αυτο το λόγο και δεν αναφερω την κοπέλα που το εκανε,και μεσα απο δω της λέω οτι την αγαπω πολυ και δεν θέλω να στεναχωρηθει διαβάζοντας αυτο το μυνημα,όπως δεν θέλω να αναφερθουν και ονόματα αν κάποια κοπέλα θέλει να σχολιασει κατι. Σας ευχαριστω πολυ.

και τωρα θα σας γραψω κατι που εγινε την προηγουμενη εβδομαδα και με ενοχλησε. Δεν ειμαι στριμμένη ή παραξενη,πιστευω ουτε η υπερβολικη αλλα αυτο οσο να ναι μου κατσε λίγο,δεν το περίμενα. όπως σας έχω ξαναει για μένα ειστε πολύτιμη παρεα,μοιράζομαι μαζι σας τους προβληματισμους μου,τα ψυχολογικα μου, τα οικογενειακα μου,για μενα εισστε ενα στηριγμα,πολλες φορες μιλώντας μαζι σας ηρεμώ και φευγουν οι φόβοι μου.Μακάρι να μπορούσα να σας γνωρίσω και όλες προσωπικά και να ταιριάζαμε όπως και δω. Λοιπον αυτο που έγινε ειναι το έξης: την προηγουμενη εβδομάδα μπαίνω στο facebook και βλέπω πρόσκληση φιλίας απο μια κοπέλα και ενα μύνημα που μου γνωστοποιούσε ποια ειναι,δέχτηκα το αιτημα της και συνηδητοποιησα οτι ειναι μια κοπέλα απο αυτες εδω που μιλάμε,΄χάρηκα που ήθελα να γινουμε φίλες αλλά αυτο που ενόχλησε ειναι οτι δεν έστειλε σε μένα προσωπικο μυνημα μεσα απο το πάρεντς να μου ζητησει ην διευθυνση μου,μόνο τα στοιχεία μου της τα έδωσε μια άλλη κοπέλα απο δω μέσα,που ΄χουμε ανταλλάξει facebook. αυτο με ενόχλησε. οποια θέλει να μπορεί να τα ζητησει απ μένα και να γίνουμε φίλες και να γνωριστουμε και καλύτερα,θα χαρω πολυ,δεν ειμαι οτε στριμένη ουτε παράξενη,αλλά δεν δεχομαι να δημοσιοποιουνται τα προσωπικα μο στοιχεία απο κανεναν χωρις να του δωθεί η άδεια. σε μενα πάνω απο όλα εδω μέσα μαρεσει η ανωνυμια,πιστευω και σε σας,καμια δεν νομιζω αν έλεγε αυτα που λέμε εδω μέσα αν ήξερε οτι γραφει και η γειτονισσα της,η ξαδερφη της, η συνάδελφος, γι αυτο το λόγο και χρησιμοποιουμαι και ψευδωνυμα. Με πείραξε η κινηση και μόνο γι αυτο το λόγο και δεν αναφερω την κοπέλα που το εκανε,και μεσα απο δω της λέω οτι την αγαπω πολυ και δεν θέλω να στεναχωρηθει διαβάζοντας αυτο το μυνημα,όπως δεν θέλω να αναφερθουν και ονόματα αν κάποια κοπέλα θέλει να σχολιασει κατι. Σας ευχαριστω πολυ.

exeis dikio!as eimaste prosektikes apo do kai sto exis...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

αγγελικάκι. συμφωνώ μαζί σου! Η ανωνυμία μάς βοηθά να λέμε αυτά που αισθανόμαστε! Πολλές φορές, δεν σου κρύβω, πως σκέφτομαι μήπως με αυτά που γράφω φωτογραφίζομαι και αν μπει κάποια γνωστή ίσως καταλάβει ποια είμαι!

Οσο για το facebook εγώ δεν το συμπαθώ και δεν το θέλω καθόλου. Δεν έχω και ούτε πρόκειται να κάνω. Δεν θέλω να δημοσιοποιώ προσωπικά μου στοιχεία. Ειλικρινά σου μιλάω, το φοβάμαι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

αγγελικάκι. συμφωνώ μαζί σου! Η ανωνυμία μάς βοηθά να λέμε αυτά που αισθανόμαστε! Πολλές φορές, δεν σου κρύβω, πως σκέφτομαι μήπως με αυτά που γράφω φωτογραφίζομαι και αν μπει κάποια γνωστή ίσως καταλάβει ποια είμαι!

Οσο για το facebook εγώ δεν το συμπαθώ και δεν το θέλω καθόλου. Δεν έχω και ούτε πρόκειται να κάνω. Δεν θέλω να δημοσιοποιώ προσωπικά μου στοιχεία. Ειλικρινά σου μιλάω, το φοβάμαι!

μάρτζι μου σε καταλαβαίνω που το φοβάσαι....αλλά έχεις την εντήυπωση οτι τα προσωπικά σου στοιχεία δεν είναι καταχωρημένα???οταν ο κάθε ένας μάς μπορει να μπει στο γκουγκλ ερθ και να δει το σπιτι του αλλου σε όλο τον κόσμο φαντάσου τι μπορεί να κάνει κάποιος που θέλει να βρεί στοιχεία....απλά προσέχεις όσο μπορείς τι βγάζεις δημόσια και τίποτε άλλο...άλλωστε δεν σου ζητάει κανείς να βγάλεις τα προσωπικά αληθινά σου στοιχεία....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Και μένα θα μου άρεσε κάποια στιγμή να συναντιόμασταν και να ταιριάζαμε! Από το φόρουμ έχω συναντήσει μία κοπέλα που μιλάμε χρόνια εδώ. Ηταν τόσο γλυκειά από κοντά όσο ήταν και εδώ μέσα.....Συνεχίζω να μιλάω μαζί της και πολύ θέλω το καλό της.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Και βέβαια είμαστε καταχωρημένοι! Μας ελέγχουν από παντού. Αλλά ξέρεις τι λέει η παροιμία "φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισα"!!! Πάντα είχα μια απέχθεια προς οτιδήποτε αντιβαίνει την φυσική προσωπική επικοινωνία! Στο παρεντσ βρέθηκα μετά από το εξωμήτριο που είχα και έψαχνα τότε να βρω στοιχεία. Μπήκα εδώ και αισθάνθηκα ότι δεν ήμουν μόνη μου. Μίλησα με άτομα που πέρασαν το ίδιο με μένα, με ενθάρρρυναν και με βοήθησαν. Αναθεώρησα λοιπόν τις απόψεις μου αλλά όχι απόλυτα! Εδώ υπάρχει μέτρο. Στο facebook θεωρώ ότι δεν υπάρχει και ο οποιοσδήποτε μπορεί να φτιάξει για τον άλλο μια διεύθυνση και να προσποιείται τον άλλονε! Αυτό δεν μου αρέσει......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...