Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

λιλιτακι μ να τα 100στησετε χαρα μου και να ειστα παντα ευτυχισμενοι!!!του χρονου θα γιορταζετε την επαιτειο σας μαζι μετο πισπιριγκι σας:P:p

τενγκερμπελ μου την χοριακη να την κανεις οταν νιωσεις ετοιμη εγω παντως δεν θα κρατιομουν και θα την εκανα σημερα:Pσου ευχομαι να ειναι θετικοτατη!!!

κοριτσια ειμαι σχεδων ετοιμη για το ταξιδι αλλα και για την γεννα:|απο χθες ειμαι χαλια ποναω πολυ και νιωθω κατι σα σφαχτες απο κατω μου και ενα πολυ πολυ εντονο μπουκωμα:shock: για να δουμε θα προλαβω να παω στην ροδο?:shock:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λιλλιτακι μου, χρόνια πολλά και πάντα ευτυχισμένα!!

τα καλύτερα έρχονται και είμαι πολύ χαρούμενη για σας!!!!:) :)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημερα κοριτσακια

λιλιτακι μου να ειστε παντα ευτυχισμενοι και οτι επιθυμειτε!!!!!!! Για παντα αγαπημενοι!!!!!!!!!

Σε ευχαριστώ pepsi μου και εσύ σύντομα με μια χοριακή στα ύψη!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

λιλλιτακι μου, χρόνια πολλά και πάντα ευτυχισμένα!!

τα καλύτερα έρχονται και είμαι πολύ χαρούμενη για σας!!!!:) :)

Να είσαι καλά κοριτσάκι μουσε ευχαριστώ!!!Απο εβδομάδα θα είσαι και για εσάς πολύ χαρούμενη :D:D:D γιατί έρχονται και για εσάς τα καλύτερα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Μαριουλα μην μας αγχωνεις!!!!! Και ετοιμασου να φυγεις.

Κοριτσακια φευγω και εγω σε λίγο. Ιντερνετ δεν θα εχω. θα μεινω στην πεθερουλα. Αν αλλάξει κάτι μου στελνετε μηνυμα.

Διαφημίσεις

λιλιτακι μ να τα 100στησετε χαρα μου και να ειστα παντα ευτυχισμενοι!!!του χρονου θα γιορταζετε την επαιτειο σας μαζι μετο πισπιριγκι σας:P:p

τενγκερμπελ μου την χοριακη να την κανεις οταν νιωσεις ετοιμη εγω παντως δεν θα κρατιομουν και θα την εκανα σημερα:Pσου ευχομαι να ειναι θετικοτατη!!!

κοριτσια ειμαι σχεδων ετοιμη για το ταξιδι αλλα και για την γεννα:|απο χθες ειμαι χαλια ποναω πολυ και νιωθω κατι σα σφαχτες απο κατω μου και ενα πολυ πολυ εντονο μπουκωμα:shock: για να δουμε θα προλαβω να παω στην ροδο?:shock:

Σε ευχαριστώ Μικρούλα μου ετοιμάσου ψυχολογικά μπουμπού έρχεται η μεγαλη μέρα :D:D:D:D:D:D και όλα θα πάνε καλά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

εγω το ακριβως αντιθετο:shock:μετα απο τις 6 φορες σταματησα να μετραω....αφου σκεφτομαι μηπως επαθα καμια γαστρεντεριτιδα...αλλα δεν θα ειχα και εμετους???

Καλά δέν είναι απαραίτητο πάρε και το γιατρό σου ένα τηλέφωνο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

κοριτσαρες καλημερα!!!

τινκερμπελ σου ευχομαι μια θετικοτατη χοριακή και σου στελνω οση μπεμπεδοσκονη εχω στο σπιτι...αλλά οτι και να γινει δεν πτοούμαστε!!!

λιλιτακι σας ευχομαι τα καλυτερα με υγεια να ειστε παντα αγαπημενοι!!!!σε λιγο καιρο θα εχετε και το μικρουλι σας και συντομα σας ευχομαι όσα μωρα θελετε!!!

πεπσι γιατι να μεινεις μονη κοριτσαρα???η σειρα σου ερχετε!!!

μαριουλα μην το μελετας...αλλα αν εισαι ετοιμη γιατι δεν φευγεις απο αυριο να εισαι και σιγουρη???

ντεππα παλι το στομαχι ε??ειδες ο καθενας με τις ευαισθησιες του...πες το σδτον γιατρο μην στερεψεις και απο υγρα!!!

κοριτσια εγω στον θηλασμο δεν μπηκα γιατι εχω το ιδιαιτερο μου σημερα και εχω να προετοιμασω και το μαθημα...

αγγελικακι πρεπει να ειναι φανταστικο το σπιτι σου οπως το περιγραφεις ειδικα τα χριστουγεννα!!!και γω θα θελα να ερθω για καφε αλλά και να ρθειτε και σεις!!!!τι καλά θά ήταν να γινόταν...

κάποια στιγμή θα ανεβάσω φωτο στο φβ με το σπιτι, να το στρωσω πρωτα ομως και μετα....αχ και γω ετσι λεω θα με περναν για ψωνιο αλλά τι να κανω???αφου χαιρομαι να τα δειχνω???τα εχουμε ψαξει ολα τοσο προσεκτικά...

μαρτζι που εισαι πουλιμ???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλησπερα κοριτσια!!τι κανετε??χαθηκα για λιγο,αρχισα δουλεια και πηγαινοερχομουν πατρα στο νοσοκομειο!απο σημερα πιστευω θα εχω περισσοτερο χρονο να μπαινω :D

Διαφημίσεις

Κορίτσια, όλα καλά! Το μικρούλι μου είναι καλά και χτυπάει η καρδούλα του! Δεν την άκουσα αλλά την είδα που αναβόσβηνε και την ερωτεύτηκα!!!!Τώρα θα κάνουμε κάτι αιματολογικές και θα με δει σε 2 εβδομαδες πάλι. Μακάρι να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα, Θεέ μου!

μπραβο μαρτζι μου :D :D ολα καλα!!!!πιστευω θα αισθανεσαι τελεια και ανακουφισμενη!!!!:D

γυρισαμε και μεις...ολα καλα. 400 γρ το μικρο μου. αντε περιμενω το β επιπεδου να δω και γω το φυλλο να του αρχιζω τα χαιδευτικα,αν και μαλλο κοριτσι.

αγγελικακι μου μια χαρα το μωρακι σου!!!

απο οτι καταλαβα θες να ειναι κοριτσακι ε???

αχ ειναι μουρλια τα κοριτσακια!!!!!!!!

ρε κοριτσια να ειχα μπροστα μου αυτον που εβγαλε το εθιμο με τα ονοματα και τα παπουδια θα τον πυροβολουσα!!!
και εγω το ιδιο!!!παντα υπαρχουν γκρινια απο πεθερικα και γονεις για τα ονοματα!!ελεος!!εγω θελω να βαλω ανεξαρτητα ονοματα αλλα ο αντρας μου δε θελει :confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...