Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τσερρυ μου εννοειται να τα παρεις τωρα ολα μαζι που σου αρεσαν και να εισαι καλα κοριτσι μου με την οικογενεια σου να τα χαρεις!!!!

Αγγελικακι κι εγω θελω πολυ να ερθω στο σπιτι σου!!!!και που ξερεις μπορει αυτο να γινει και συντομα;)οσο για τα ονοματα ξερω 2 ζευγαρια που ειχανε συμφωνησει οτι το πρωτο θα ειναι του αντρα και το δευτερο τηε γυναικας ασχετα απο το φυλο και πως εκατσε και οι 2 πρωτα να κανουν κοριτσι εβγαλαν οι κυριοι τις μαναδες τους και μετα στα δευτερα που ηταν αγορια δεν δεχονταν με τιποτα να μην βγαλουν τους πατεραδες τους και φυσικα μετα απο τσακωμο και γκρινια ποιος υποχωρει παντα???η γυναικα:evil: για υτο ειχα ξεκαθαρισει εγω απο την αρχη δεν εχει πρωτο και δευτερο εγω θελω να βγαλω την μανα μου και τελος!!βεβαια τωρα το λεει κι ο ιδιος και αν καμια φορα του πω αν ειναι 2 κοριτσια πως θα τα βγαλουμε λεει το ενα σιγουρα στην μανα σου το αλλο δεν ξερω αλλα οχι την μανα μου μπορει να μου πει τον πατερα του αν συμβει κατι τετοιο αλλα ειμαι σιγουρη οτι δεν θα πει για την μανα του ;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελπιζω οτα θα γεησουμε τα μωρακια μας,α βρισκουμε εστω και λιγο χρονο και να λεμε τα νεα μας και να μην αρχισει να χανετε μια μια που θα γεναει....

λετε να εχω χρονο κι εγω???????????αχχχ τι με περιμενει την δολια μανα:tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Θα με αφησετε μονη στο φορουμ δηλ?αν κοριτσια κουραστηκα.βεβαια πηγα για καφε η κυρια το μεσημερι αλλα μετα σιδερωσα μαζεψα ρουχα σπιτι ηρθε κοπελα για νυχια,μπανιο κτλ.τωρα μαζευτηκα

Θα με αφησετε μονη στο φορουμ δηλ?αν κοριτσια κουραστηκα.βεβαια πηγα για καφε η κυρια το μεσημερι αλλα μετα σιδερωσα μαζεψα ρουχα σπιτι ηρθε κοπελα για νυχια,μπανιο κτλ.τωρα μαζευτηκα

μια χαρα σε βρισκω!!!!!!!!!!!οχι βεβαια δεν θα σε αφησουμε μονη αλλωστε δεν θα εχεις μεγαλη διαφορα απο την Μαργκη και την Τιγκερ!!!!!!!!!!

και του ειπα Τιγκερ αυριο εχουμε αποτελεσματα χοριακης????????????ουαουυυυυ παρτυ?????????????????????αχ τι καλα δεν πιστευω να αργουν και στην Κυπρο να βγουν τα αποτελεσματα???????????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα,σημερα παλι δουλεια,οποτε α μπορεσω α μπω καθολου απο τη δουλεια αλλιως το απογευμα πια. τιγκερ μια μεγαλη μεγαλη χοριακη και πεπσι σιγουρα θα εισαι εγκυουλα πολυ συτομα,και φυσικα δε θα σε αφησουμε μονη σου. μια καλη και ευχαριστη μερα σε ολες.....φιλια

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές..για αρνητικό το κόβω αλλά δεν πειράζει..εγώ είμαι έτοιμη για το νοέμβριο!!!

δεν θα αργήσουν εξαρτάται από την ώρα που θα πάω...είπα να αργήσω λίγο να πάω..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ενταξει έγινα μελος, α!!! και σε αυτο και στο nutricia ειμαι nena39 όχι nena38 γιατι σε 2 μήνες θα ειμαι 39.:cry: Να το αλλαξω κι εδω???????

Kαλημέρα κορίτσια εγώ έχω σύζυγο σήμερα στο σπίτι και θα πάμε για δουλίτσες μάλλον θα μπω κατευθείαν στο σεμινάριο. Τα ονόματα που θα εμφανίζονται εκεί νομίζω ότι θα είναι το ονοματεπώνυμο που δώσαμε κατά την εγγραφή όχι το όνομα χρήστη.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημέρα κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές..για αρνητικό το κόβω αλλά δεν πειράζει..εγώ είμαι έτοιμη για το νοέμβριο!!!

καλή επιτυχία εύχομαι ολόψυχα να είσαι θα περιμένουμε τα αποτελέσματα κατά τι ώρα λες να πας;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κοριτσάκι μου σου εύχομαι ολόψυχα και από καρδιάς να έχεις μια υψηλή χοριακηκαι να μην περιμένεις τον Νοέμβριο!!!

:wink:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

κορίτσια μάλλον δεν θα πάω σήμερα..11 μέρα είναι ακόμη..το ξανασκέφτηκα και θα μείνω να πάω την ερχόμενη βδομάδα...θα έχουμε και 3ήμερο..ότι και να πεις θα με πειράξει λίγο..να μην είμαι μες στα νεύρα!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Σήμερα κλείνω 10 χρόνια γάμου(Θρησκευτικού) με τον αντρούλη μου κορίτσια!!! :-)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

κοριτσακια καλημερα!!!τη νυχτα με πεθανε το εντερο μου και τωρα ξυπνησα και δεν μπορω να κουνηθω απο την μεση μου!!!

Λιλιτακι μου να ζησετε και με το καλο να ερθει ο μπεμπακος σας να ειστε μια ευτυχισμενη οικογενεια, με πολλα παιδακια, μεχρι τα βαθια σας γεραματα!!!!

Τιγκερ τελικα αλλαξες γνωμη??θα πας την Τριτη????και δεν θα χτυπησεις κοκκινο απο την αγωνια σου μεχρι τοτε??θα κανεις οτι θεωρεις εσυ καλυτερο λλωστε το αποτελεσμα δεν αλλαζει οτι θα εδειχνε σημερα θα δειξει και την Τριτη!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοριτσακια καλημερα!!!τη νυχτα με πεθανε το εντερο μου και τωρα ξυπνησα και δεν μπορω να κουνηθω απο την μεση μου!!!

Λιλιτακι μου να ζησετε και με το καλο να ερθει ο μπεμπακος σας να ειστε μια ευτυχισμενη οικογενεια, με πολλα παιδακια, μεχρι τα βαθια σας γεραματα!!!!

Τιγκερ τελικα αλλαξες γνωμη??θα πας την Τριτη????και δεν θα χτυπησεις κοκκινο απο την αγωνια σου μεχρι τοτε??θα κανεις οτι θεωρεις εσυ καλυτερο λλωστε το αποτελεσμα δεν αλλαζει οτι θα εδειχνε σημερα θα δειξει και την Τριτη!!!

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου άσε και εγώ μια παρόμοια νύχτα πέρασα με το έντερο μου και δέν με πιάνει ούτε σιρόπι ούτε τίποτα έχω ξεχάσει από πότε έχω να πάω τουαλέτα......:evil:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου άσε και εγώ μια παρόμοια νύχτα πέρασα με το έντερο μου και δέν με πιάνει ούτε σιρόπι ούτε τίποτα έχω ξεχάσει από πότε έχω να πάω τουαλέτα......:evil:

εγω το ακριβως αντιθετο:shock:μετα απο τις 6 φορες σταματησα να μετραω....αφου σκεφτομαι μηπως επαθα καμια γαστρεντεριτιδα...αλλα δεν θα ειχα και εμετους???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...