Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φιλεναδιτσες μου τι κανετε???

ειστε καλα?

εχω να μπω απο χθες αλλα αν σας πω τον λογο θα με δικαιολογησετε!!!λοιπον απο χθες δεν εχω κατσει καθολου!!!εκανα γενικες στο σπιτι αλλα οταν λεω γενικες εννοω ΓΕΝΙΚΕΣ μου βγηκε ο κ@λ@ς η μεση και ο,το αλλο θελετε:tongue::tongue::tongue: κθαρισα πολυ καλα το σπιτι μαζι με τον αντρουλη μ κ την αδερφη μου κ εστρωσα και ολο το σπιτι και ειναι ετοιμο τωρα για να φυγω σχεδων....ηρθε σημερα και ο πατερας μου και μου εστησε το κρεβατακι του πριγκιπα μου και σημερα το απογευμα θα παμε να παρουμε και το στρωματακι για το κρεβατακι γιατι το ειχα παρει χωρις στρωμα...πηρα τις εξετασεις μου σημερα οοοολα καλα δοξα το Θεο ο αιματοκριτης ειναι 33 αλλα ο γιατρος μου λεει μια χαρα ειναι... το τοξοπλαμσα βγηκε αρνητικο:D

αγγελικακι μου τις ενεσεις θα τις σταματησω δεκα μερες μετα την γεννα ως τοτε θα τις κανω κανονικα!!!χαρα μου τελεια το μωρακι μεγαλωσε:Pποτε ειναι το β επιπεδου?

μαργκι μου τελεια τα νεα σου!!!:P:p:pωρα να ηρεμησεις τωρα και να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου ολα ειναι μια χαρα δεν νομιζω να αγχωνεσαι ακομα???

τσερρυ μου με γεια τα πραγματακια που αγορασες!εγω στολιζω το δεντρο και γενικα το σπιτι και τις αυλες με Χριστουγεννιατικα την 1η εβδομαδα του νοεμβρη :P λατρευω τα Χριστουγεννα απο μωρο παντα την 1η νυχτα που στολιζω το σπιτι καθε χρονο μενω ξυπνια δεν μπορω να κοιμηθω απο την χαρα μου:tongue::tongue::tongue: αυτα τα 2 χρονια που ειμαι παντρεμενη ειμαι η 1η στο νησι μου που στολιζω πρωτα ειμαι εγω κ μετα τα μαγαζια και τα υπολοιπα σπιτια:tongue::tongue::tongue: τσερρυ μου στο δωματιο μου εχω ασπρη μοκετα σαν αυτες που πηρες αλλα μεσα στις ασπρες κλωστες εχει και μερικες ασημενιες... στο παιδικο εχω ασπρη παλι ετσι με κλωστες αλλα εχει σχεδια με μπορντο και μαυρο...και στο σαλονι παλι τετοια με κλωστες φουντωτες ασπρη παλι με χρυσα και μπρονζε σχεδια ειναι πολυ ομορφες οι μοκετες μου:P:p:pειδικα η ασπρη με τα ασημι στο δωματιο μου τελεια μπορω να σου βαλω φωτο αν θες να δεις στο fb ;) στον διαδρομο και στην κουζινα δεν εχω τετοιες φουντωτες εχω κατι απλες..για την κουζινα εχω 3 για να αλλαζω αλλα για το δωματιο μ το παιδικο και το σαλονι δεν εχω αλλες:cry: τις πηρα τις μοκετες οταν ηταν για να παντρευτω πριν 2 χρονια δλδ και ηταν πολυ ακριβες δεν ειχα την δυναμη να παρω 2 για καθε δωματιο για να φανταστεις μονο του δωματιου μου εκανε 870 ευρω του σαλονιου 600 καιτου παιδικου 340:shock:αφου λεω κοιτα να δεις πεταμενα λεφτα (τοτε ειχα μαζεμενα λεφτατωρα δεν εχω στην ακρη τιποτα) τωρα στην θεση που ειμαι με τιποτα δεν θα τα εδινα για μοκετες αλλα απο την αλλη τα βλεπεις κ λες αξιζει τον κοπο!!! το καλοκαιρι ολοκληρο το σπιτι το εχω ξεστρωτο... χαρα μ τι παιχτηκε με τα ονοματα?δεν ξερω γτ αλλα δεν μπορω να διαβασω την 131 σελιδα δεν μου την διχνει:|δεν χρειαζεται χαρα μ να παρεις μαζι σου καμερα μπορει να στο δωσει ο γιατρος σε dvd

τινγκερμπελ μου σου ευχομαι να εισαι εγκυουλα!!!

λιλιτακι απο συσπασεις εγω αλλο τιποτα εχω καθε μερα και πολλες μαλιστα το ειπα στο γιατρο μ μου λεει να τα περιμενω αυτα απο εδω και περα:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

αχ ναι μαριουλα βαλε να δουμε κ χαλια κ δωματιο!!!!!θα βαλω κ γω οταν με το καλο τα στρωσω...σημερα κοριτσια κοντευω να φρικαρω...θυμαστε που σας ειχα πει οτι οταν ειπα στον αντρα μου για την εγκυμοσυνη τραβουσα βιντεο με το κινητο?????ε το εχασα κ απο το πρωι ψαχνω τους υπολογιστες κοντευω να φρικαρω!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

margi ξεκινα!!!!!!

Σε μια απο τις δυο σελιδες διαλεξε το τικερακι που σου αρεσει

http://global.thebump.com/tickers/default.aspx

http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

1. ανοιξε την σελιδα πιο πανω και πατηστε πανω στο τικερακι

2. σου ζηταει να βαλεις την ημερομηνια της τελευταιας περιοδου λεει Enter the first day of last menstrual period

3. μετα διαλεγεις χρωμα που θες να εχει το φοντο λεει Choose your background color

4. μετα πατας generate tiker code

5. Κανεις αντιγραφή τον δευτερο κωδικο και μπαινεις στην σελιδα του parentscafe. Εκει πατας επανω αριστερα που λεει πινακας ελεγχου

6. Μετα στα αριστερα εχει μια λίστα και πατας εκει που λεει επεξεργασια υπογραφής

7. Κανεις επικόλληση μεσα στο λευκο φοντο τον κωδικό που εχεις αντιγραψει και μετα κανεις προεπισκόπηση υπογραφής αν δεν σου βγαλει το τικερακι που επελεξες τοτε δοκιμασε τον αλλον κωδικο. Καμια φορα πρεπει να κανεις αντιγραφή επικόλληση το ίδιο το τικερακι που εφτιαξες αν δεν το εμφανιζει με τους κωδικους.

8. Αν σας εμφανίσει το τικερακι στην προεπισκόπηση πατηστε αποθηκευση υπογραφής

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

ενταξει έγινα μελος, α!!! και σε αυτο και στο nutricia ειμαι nena39 όχι nena38 γιατι σε 2 μήνες θα ειμαι 39.:cry: Να το αλλαξω κι εδω???????

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

ενταξει έγινα μελος, α!!! και σε αυτο και στο nutricia ειμαι nena39 όχι nena38 γιατι σε 2 μήνες θα ειμαι 39.:cry: Να το αλλαξω κι εδω???????

οχιιιιιιιι μην μπεις σ αυτη την διαδικασια για τοσο ασημαντο λογο;)σιγα την διαφορα αλλωστε!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλε τι ησυχια ειναι αυτη σημερα????εγω το πρωι βγηκα για τραπεζα εβγαλα και την προπληρωμενη και τωρα ειμαι ετοιμη για αγορες!!!!μετα πηγα φαρμακειο για το ασβεστιο το φυλλικο το σιδηρο το μαγνησιο με μια σακουλαρα να.....εφυγα ο αντρας μου ειχε παει για καφε πηγα τον βρηκα περασαμε και πηραμε τα ψαρακια μας τα εκανα ψητα με μια πατατοσκολδαλια την λεω ετσι γιατι δεν βαζω πολυ σκορδο ισα για να μυρησει και εκανα και μια αγγουροντοματα και μια χαρα φαγαμε!!!!στις 8.30 εχω οδοντιατρο μου το ειχε πει ο γιατρουλης μου απο την αρχη να παω αλλα ολο το αμελουσα μεχρι που προχθες μου εφυγε ενα κοματακι απο ενα δοντι και με τσουζει το ουλο ετσι αναγκαστηκα και εκλεισα ραντεβου για να δουμε τι θα δουμε!!!μου ηρθε και το ενημερωτικο mail για αυριο για τον θηλασμο ελπιζω να μην το ξεχασω μεχρι αυριο:oops:επισσης μια μερα οπως εψανχα διαφορα επεσα πανω σε κατι βιντεακια στο you tube ηταν σεμιναριο μητρικου θηλασμου της Πατσουρου που το εχουν βιντεοσκοπισει και το εχουν ανεβασει στο you tube ειναι σε 5-6 βιντεακια και ειναι πολυ ενδιαφερον

αυτο ειναι το 1ο μερος και ακολουθουν κι αλλα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

γεια σας και απο κεα,σημεαρ δουλευα και δε μπορεσα να μπω ωριτερα...

λοιπο για τα οοματα προσπαθειστε να μην συγχυζεστε τη προηγουμεη βδομαδα τα ιδια θεματα ειχα και γω,αλλα ειχα προοησει. απο πρι πατρευτουμε ειχα ξεκαθαρισει οτι εγω τα παιδια μας θελω α ειαι ενα και ενα και ας διαλεξει ποιο θα βγαζαμε πρωτο δικο του,ετσι αποφασισε το πρωτο δικο του και το δευτερο δικο μου,το τριτο δικο του,το τεταρτο δικο του και συεχιζει ετσι. την προηγουμεη βδομαδα με πηρε τηλ ακι μου ειπε με θρασος οτι αν καουμε δευτερο ακι ειναι αγορι πρεπει αν το βγαλουμε του πεθερου,αφου και το πρωτο ειναι δικο της,της απαντησα και γω και της ειπα οτι το δευτερο α ειναι αγορι θα ειναι γιαννακι του μπαμπα μου και οταν μου ειπε τα ξερει ο ατρας σου αυτα; της ειπα εκεινος τα αποφασισε.τον πηρε τηλ να παει ταχα να του δει και επειδη ειαι σαν προγαμιαιο συμβολαιο οπως ειπε και η καντυ της απατησε οσο και τον παρακαλουσε οτι ετσι θα γινει και το βουλωσε,προς το παρον δηλαδη.

τωρα για τα χαλια,μη μπερδευουμε και τα θεματα

τσερυ μου με γεια,συμφωω μαζι σου αμα ειναι καλη η ποιοτητα στο χαλι αλλαζει ολο το σπιτι. εμεις με το αντρα μου 4 χαλια και 3 πατακια τα πηραμε πριν 2 χρονια 2700.αλλα ρε παιδια δεν χορταιεις να περπατας,ευχαριστιεται η πατουσα. αν τα επαιρνα βεβαια τωρα δεν θα εδινα ουτε τα μισα,αλλα τοτε κοριτσια σχεδον τοσος ηταν και ο μισθος μου....περασμεα μεγαλεια....

τσερυ αντε να τα παρεις τωρα και αυτο που θελεις για να το βρεις και να ειναι οπως το θες....

το όνομα πρέπει να το αποφασίσει το ζευγάρι..αν το ζευγάρι συμφωνεί καλός..αν διαφωνεί..κλήρωση, ή ανεξάρτητο και τέλος..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

τα χριστουγεννα ειναι μαγικα,εμεις στολιζουμε 2 δεντρα ,ενα μεγαλο στο καλο μας σαλονι,κυριλε το λεω εγω και ενα μικροτερο στο προχειρο καθιστικο παιχνιδιαρικο. βαζουμε φωτακαι και στα 2 μας μπαλκονια και κρυβω ολα σχεδον τα αλλα διακοσμητικα και βαζω χριστουγενιατικα,μονο στο προχειρο καθιστικο αυτο και νιωθω σαν παιδι. στο σαλοι μου ειναι αλλη φαση.βαζω ασπρα λαμπακια και εχω μεσα ενα πολυελαιο και ενα οροφης. εχου και τα 2 πραγματικα σβαροφσκι κρυσταλλα και ανταακλουν πανω τα φωτακια απο το δετρο και βγαιουν χρωματιστες ακτινες,ειναι και κει μαγικα,δε μπορω α σας το περιγραψω διαφορετικα. τα σαλονι μου ειναι μαυρο και εχω 2 μπαλκονοπορτες με αημομεταξι υφασμα με μαυρα τριαταφυλλα και απο πανω πεφτει ασπρο και μαυρο βελουδο. ειναι σαν παραμυθι...γι αυτα βεβαια ας ειαι καλα η μαουλα μου....ποσο θα ηθελα να ρθειτε σπιτι μου....

και μας τα φετινα χριστουγενα θα ειναι μαγικα γιατι εστω και μεσα απο την κοιλια μου θα ειμαστε τρεις...1-1-2013 μπαιω στο μηνα μου,λετε να το καω πρωτοχρωνιατικο;

το ξερω οτι μπορει α με παρεξηγησετε και να σκεφτεστε τι ψωαρα ειαι αυτη,αλλα στις φιλες μου σε οποιο ερχεται σπιτι μου δε μπορω α τα πω αυτα,γιατι αφου ερχοται και τα βλεπου δεν θελω α πουε ,ε κοιτα αυτη μας καει επειδηξη. εμενα απλα μαρεσει να σας τα λεω γιατι ετσι ερχσομαστε πιο κοτα η μια στην αλλη και καουμε και εικονα πολλα πραγματα.ελπιζω να καταλαβενε τε τι θελω α πω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...