Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

τινκερμπελ ουτε εγω εχω ακομα ολα τα επιπλα!!!!τα κανουμε ολα σιγα σιγα για να μαζευουμε λεφτα και να διαλεγουμε πραγματα που μας αρεσουν!!!τωρα ξερεις εχω τα φοιτητικα μου, (σαλονι ομως πηραμε) , το κρεββατι του αντρα μου απο το δωματιο του, ενα χαλι απο την κουνιαδα, ενα απο την μαμα...ξέρεις όλα ήταν σε πλήρη αρμονία ειδικά χρωμάτων!!!χαχαχχαχ...δεν μας νοιαζει ομως...θα τα κανουμε σιγα σιγα...

καντυ και γω δεν εχω αγωνια για το φυλο, οχι οτι μου εκατσε κατι αμαν και τι απλά η αλήθεια ειναι δεν με πολυνοιάζει!!!δεν το περιμενα αυτο απο μένα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα ναι μαλλον γραφαμε και οι 3 γιατι εγω οταν ξεκινησα να γραφω δεν υπηρχε αλλη δημοσιευση:D

της πεθερας???????????????????????????????????????????δεν θα ειμαστε καλα μου φαινεται πως σου ηρθε αυτο???????????????σε δικο μου παιδι ονομα της πεθερας δεν μπαινει ειναι ξεκαθαρισμενο αυτο σαν προγαμιαιο συμβολαιο ενα πραγμα χαχαχαχα ειναι και τα δυο δικα μου ονοματα!!!;)

Μαρμιν εχεις απολυτο δικιο σ αυτο που λες αλλα αντε τωρα να μου βγαλεις απο το μυαλο αυτο που εχει κατσει την τελευταια εβδομαδα αμμμμ δεν βγαινει!!!!παρθενος ειπαμε!!!!!!!την τελευταια εβδομαδα λοιπον σκεφτομαι και λειτουργω σαν να εχω μαθει οτι εχω ενα και ενα δεν ξερω γιατι μου εχει κατσει αυτο αλλα αν σας πω οτι δεν εχω και το αγχος ποτε θα ερθει η ωρα να δω το φυλο τι θα πειτε???το θεωρω δεδομενο!!δεν παω καλα ετσι???????

εμένα μια χαρά μου φαίνεσαι η διαίσθηση της μάνας:P εγώ ήμουν σίγουρη ότι θα είναι αγόρι πριν καν μάθω ότι είμαι έγκυος:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Α, μάλιστα, έχετε ήδη μπει δυναμικά!!Ντέπα για το αίμα δεν είπε τίποτα. Είπε απλά ότι θα βάζω κάθε βράδυ ουτρο.....και εγώ ο βλάκας ενώ έλεγα από πριν "θα ρωτήσω τούτο,θα ρωτήσω εκείνο", τόσο μαγεύτηκα από το μικρό μου που απλά έμεινα μ εένα ηλίθιο χαμόγελο και δεν ρώτησα τίποτα, το ούφο.....Τώρα θα με ξαναδεί σε 2 εβδομάδες και μετά αυχενική. Μέχρι τότε αποφάσισα να πηγαίνω εκει, στο ιατρειο, και μετά θα κοιτάξω να δω αν γινεται να με δεχτεί στο νοσοκομείο.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

ναι μαρτζι και γω ειμαι πολυ ευχαριστημενη με την επιλογή μου...δεν πηγαμε σε παρα πολλά μαγαζιά....αυτο ήταν το 3ο που βλέπαμε αλλά η ποιότητα ρε παιδια κανει μπαμ...και γω αν κατι δεν μ'αρεσει η ποιοτητα του δεν το παιρνω...την πατησα με την μπανιερα μου κ πηρα οικονομική η χαζή και μαζευει αλατα καιενω καθε μερα την καθαριζω δεν γυαλιζει οπως θα γυαλιζε μια καλή ποιοτικώς....αλλά γι αυτο λενε...αν δεν ξερεις...

μαρτζι πατα σε ενα απο τα δικά μας και θα μπεις σε σελιδα που εχει με την σειρα οδηγιες καιτ στο τελος το λινκ θα το κανει κοπι πειστ. θα πας στον πινακα ελεγχου και εκει που λεει υπογραφη μπες ψαχουλεψε λιγο και αν δεν τα καταφεριες θα βρουμε τις αναλυτικες οδηγιες της νενας!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου, κι εγώ θα βγω. Θα πάω στην μάνα μου λίγο, α περπατήσω κιόλας. Ο γιατρός είπε ότι δεν είναι καλό να είμαι ξαπλωμένη. Να σηκώνομαι, λέει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κοριτσάκια κι εγώ μόλις ντύθηκα βγαίνω για πρωϊνές δουλειές, μετά μεσημεριανές με το σύζυγο μετά απογευματινές με τον μπαμπά και το σύζυγο αλλά θα προσπαθήσω να μπω το μεσημέρι γιατί αν μπω βράδυ ποιος ξέρει τι με περιμένει:tongue:

Αλήθεια η Πέπσι σήμερα έρχεται Θεσσαλονίκη; Άραγε εδώ θα έχει ίντερνετ:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Λιγο καθυστεριμένα Καλημέρα στις όμορφες!!!Είχα τα πεθερικά από το πρωί ήρθαν να δουν το δωμάτιο του μπέμπη και να δούν και εμάς έλειπαν στο εξοχικό και επέστρεψαν τη Δευτέρα οπότε ήταν η επίσημη επίσκεψη...Εχθές είχα βγεί για περπάτημα και όταν γύρησα μου βγήκαν τα μάτια να σας διαβάζω!!! :-P Άχ ρε κορίτσια έπιασε πάλι η ζέστη και δέν μπορώ καθόλου.....πάλι κλιματισμό έβαλα... Εγώ καθότι 10 χρόνια στο σπίτι μου έχω μοκέτες οι οποίες είναι μπέζ έ ρε τι έχει να κάνει ο μπέμπης μόλις αρχίσει να μπουσουλάει από μπέζ τις κόβω να γίνονται εμπριμέ χιχιχιχι αλλά χαλάλι του δέν με νοιάζει καθόλου .....θα στρώσω στις 9/11 όπως κάθε χρόνο και μαζί στολίζουμε και δέντρο εμείς μας αρέσουν τα Χριστούγεννα ειδικά του άντρα μου σαν παιδάκι κάνει και φέτος ένα παραπάνω που θα κάνουμε Χριστούγεννα με το πισπιρίγκι μας πώς και πώς περιμένει!!!Α σήμερα είχα νομίζω μια σύσπαση για κάποια δευτερόλεπτα η κοιλιά μου πέτρωσε και μετά χαλάρωσε μια φορά έγινε οπότε δέν ανησύχισα και δέν πήρα το γιατρό τηλ να μην είμαι και υπερβολική άλλωστε τη Δευτέρα θα πάω να με δεί!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Αυριο ταξιδευω ιντερνετ δεν θα εχω. Θα μιλησουμε και αυριο. Φιλακια

ok να μπεις πριν φύγεις και μετά θα μας πεις τα νέα σου τη Δευτέρα:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...