Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

κοριτσια σκεφτηκατε να παρετε καμερα μαζι σας στον γιατρο να τραβατε τον υπερηχο???

ειπα να ψαξω κανα βιντεακι για 10 εβδομαδων υπερηχο και ειδα οτι καποιος το τραβηξε ετσι και πολυ μου άρεσε η ιδεά!!!:)

αυτα κοριτσακια, θα σας καληνυχτισω για σημερα!!!παω να κοιμήσω το μωρό μου :)

εμενα μου το δινει παντα σε βιντεακι αλλα αναθεμα αν ξερω που τα εχω τα cd ....ακαρδη μανα

καληνυχτα!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια σκεφτηκατε να παρετε καμερα μαζι σας στον γιατρο να τραβατε τον υπερηχο???

ειπα να ψαξω κανα βιντεακι για 10 εβδομαδων υπερηχο και ειδα οτι καποιος το τραβηξε ετσι και πολυ μου άρεσε η ιδεά!!!:)

Δεν το έχω σκεφτεί θα έχω σίγουρα κάμερα και φωτο στο νοσοκομείο αλλά τους υπέρηχους δε σκέφτηκα να τους τραβήξω. Καληνύχτα στο μωράκι:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καληνυχτα κοριτσακι!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Aggelikaki, μεγάλωσε το μωράκι σου! Μπράβο! Το είδα το μήνυμά σου και πήρα τηλ, αλλά δεν μίλησα με την ίδια αλλά με μία άλλη καλόγρια που μου είπε πως θα μεταφέρει το μήνυμά μου. Στους Αγιους έχω πάει και μάλιστα έχω τάμα να πάω κάποια στιγμή με το παιδί μου και να μείνω 3 βραδιές. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός και να μπορέσω να πάω.

Τσέρυ με γεια τα χαλια. Τρελαίνομαι για τέτοια χαλιά αλλά δεν μας περισσεύει μία να αγοράσουμε ούτε για την κρεβατοκάμαρα που μου αρέσουν εκείνα τα φουντωτα! Αλήθεια πόσο κόστισαν.

Θέλω κι εγώ να δω τα επεισόδια της καντυ. Θα τα κατεβάσει ο άντρας μου και θα τα δω. Αγαπημένη κάντυ- κάντυ!!!

Κάντυ, δεν μπορώ να σε συνηθίσω. Γιατί το άλλαξες βρε χαζό;

Κορίτσια μου, σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Μακάρι να πάρουμε όλες μας γερά παιδιά στην αγκαλιά μας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Aggelikaki, μεγάλωσε το μωράκι σου! Μπράβο! Το είδα το μήνυμά σου και πήρα τηλ, αλλά δεν μίλησα με την ίδια αλλά με μία άλλη καλόγρια που μου είπε πως θα μεταφέρει το μήνυμά μου. Στους Αγιους έχω πάει και μάλιστα έχω τάμα να πάω κάποια στιγμή με το παιδί μου και να μείνω 3 βραδιές. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός και να μπορέσω να πάω.

Τσέρυ με γεια τα χαλια. Τρελαίνομαι για τέτοια χαλιά αλλά δεν μας περισσεύει μία να αγοράσουμε ούτε για την κρεβατοκάμαρα που μου αρέσουν εκείνα τα φουντωτα! Αλήθεια πόσο κόστισαν.

Θέλω κι εγώ να δω τα επεισόδια της καντυ. Θα τα κατεβάσει ο άντρας μου και θα τα δω. Αγαπημένη κάντυ- κάντυ!!!

Κορίτσια μου, σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Μακάρι να πάρουμε όλες μας γερά παιδιά στην αγκαλιά μας!

εε σιγα σιγα θα το συνηθισεις!!!!!θα τα παρουμε κοριτσακι μου πιστη και ελπιδα και θα τα παρουμε!!!!!

αληθεια για το αιμα τι σου ειπε????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αντε βαλε τικερακι κουκλα!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

κι εγω το εχω σκεφτει οτι μπορει να μην βρω κατι αλλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια:cry:

κοιτα βγαλτω καλλιοπη-μαρια και φωναζε την όπως θες εσυ ή μονο Κελλυ πχ.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες!!!τι εγινε?μας πλάκωσε το πάπλωμα σήμερα???εγω μολις σηκωθηκα και τρωω!!!

καντυ μην δεν μου ειπες?το ονομα το διαλεξες η ειναι της πεθερας???γιατι αν ειναι της πεθερας μπορει να αλλαξει ως τοτε....άσε που δεν ξέρεις ακομα τι μωρά έχεις...

μαρτζι άσε και γω έκανα 5 χρόνια για να πάρω χαλιά...ας μην βάλω και τα φοιτητικά μο χρονια που στην ουσια με΄νω μια 10ετια μονη μου και τωρα το καταφερα!!!συνολικά κοστισαν 950Ε...αλλα ακομη δεν ξερω αν θα παρω της τραπεζαριας το οποιο ειναι το μεγαλυτερο και το ακριβοτερο (450)...μαλλον ομως θα το παρω γιατι αργοτερα που ειχα πει αρχικά φοβάμαι μην δεν βρίσκω αυτης της ποιοτητας και αναγκαστηκά βαλω ένα με άλλη υφη...

το ιδιο και οι κουρτινες μου!!!κοριτσια τα τελευταια 5 χρονια δεν ειχα κουρτινες στο σπιτι, φετος βαλαμε!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Γράφαμε και οι τρεις μαζί ή μου φαίνεται; αλήθεια κάντυ αφού είπες πως αν βγει κοριτσάκι θα βάλετε της μαμάς και συμφωνεί και ο σύζυγος πως προέκυψαν δύο γυναικεία ονόματα; και αν είναι δύο κοριτσάκια δεν μπορείτε να τα βγάλετε ένα και ένα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημερα κοριτσαρες!!!τι εγινε?μας πλάκωσε το πάπλωμα σήμερα???εγω μολις σηκωθηκα και τρωω!!!

καντυ μην δεν μου ειπες?το ονομα το διαλεξες η ειναι της πεθερας???γιατι αν ειναι της πεθερας μπορει να αλλαξει ως τοτε....άσε που δεν ξέρεις ακομα τι μωρά έχεις...

μαρτζι άσε και γω έκανα 5 χρόνια για να πάρω χαλιά...ας μην βάλω και τα φοιτητικά μο χρονια που στην ουσια με΄νω μια 10ετια μονη μου και τωρα το καταφερα!!!συνολικά κοστισαν 950Ε...αλλα ακομη δεν ξερω αν θα παρω της τραπεζαριας το οποιο ειναι το μεγαλυτερο και το ακριβοτερο (450)...μαλλον ομως θα το παρω γιατι αργοτερα που ειχα πει αρχικά φοβάμαι μην δεν βρίσκω αυτης της ποιοτητας και αναγκαστηκά βαλω ένα με άλλη υφη...

το ιδιο και οι κουρτινες μου!!!κοριτσια τα τελευταια 5 χρονια δεν ειχα κουρτινες στο σπιτι, φετος βαλαμε!!!!

καλημέρα κορίτσια...

εγώ ούτε έπιπλα έχω..σιγά σιγά..όλα θα τα κάνουμε..εγώ έχει σχεδόν 2 χρόνια...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

χαχα ναι μαλλον γραφαμε και οι 3 γιατι εγω οταν ξεκινησα να γραφω δεν υπηρχε αλλη δημοσιευση:D

της πεθερας???????????????????????????????????????????δεν θα ειμαστε καλα μου φαινεται πως σου ηρθε αυτο???????????????σε δικο μου παιδι ονομα της πεθερας δεν μπαινει ειναι ξεκαθαρισμενο αυτο σαν προγαμιαιο συμβολαιο ενα πραγμα χαχαχαχα ειναι και τα δυο δικα μου ονοματα!!!;)

Μαρμιν εχεις απολυτο δικιο σ αυτο που λες αλλα αντε τωρα να μου βγαλεις απο το μυαλο αυτο που εχει κατσει την τελευταια εβδομαδα αμμμμ δεν βγαινει!!!!παρθενος ειπαμε!!!!!!!την τελευταια εβδομαδα λοιπον σκεφτομαι και λειτουργω σαν να εχω μαθει οτι εχω ενα και ενα δεν ξερω γιατι μου εχει κατσει αυτο αλλα αν σας πω οτι δεν εχω και το αγχος ποτε θα ερθει η ωρα να δω το φυλο τι θα πειτε???το θεωρω δεδομενο!!δεν παω καλα ετσι???????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...