Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

Έλα ναυτιλιακά είσαι ? Ανεφοδιασμό είσαι ή για πληρώματα ? 

Μια χαρά οι εξετάσεις !!! Σου έφυγε Κ αυτό το ανχος . Εντάξει δύσκολο να είχες κάτι τέτοιο αλλά εντάξει κάθε ανχος που φεύγει καλό είναι 

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

πρίν από 25 λεπτά , Xristina96 είπε:

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δες άλλη μια αποψη κλεμμενη...

Απο το καλλιοπη βγαινει το καλλια και αν θελεις να βαλεις και το Μαρια ετσι κρατας ολοκλρο το μαρια και απο το καλλιοπη το κανεις καλια και απο εκει κρατας το λια ετσι επειδη και εγω μπερδευτηκα καλα ακουτε συνειρμο : καλλιοπη :ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ :ΚΑΛΙΑ :ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ :ΛΙΑ

ΜΑΡΙΑ :ΟΛΟΚΛΗΡΟ = ΜΑΡΙΑ +ΛΙΑ = ΜΑΡΙΛΙΑ βεβαια αφαιρεις απο το Μαρια το Α και ειναι Μαριλια

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

επήσις και το Πέπυ βγαίνει απο το Καλλιοπη αλλά μου θυμίζει λίγο την Τσεσμελή

αν θυμάστε...%C3%8E%C2%B1%C3%8F%E2%80%A6%C3%8F%E2%80%9E%C3%8E%C2%BF%C3%8F%E2%80%A0%C3%8F%E2%80%B0%C3%8F%C2%81%C3%8E%C2%BF.bmp

και κάπως ο συνειρμος με χαλαει...

28xYp3.png

Δεν μπορεσα να μπω πιο νωρις και μολις μπηκα τρομαξα, απο το μεσημερι 3 σελιδες βρε αθεφοβες?

Κορίτσια, όλα καλά! Το μικρούλι μου είναι καλά και χτυπάει η καρδούλα του! Δεν την άκουσα αλλά την είδα που αναβόσβηνε και την ερωτεύτηκα!!!!Τώρα θα κάνουμε κάτι αιματολογικές και θα με δει σε 2 εβδομαδες πάλι. Μακάρι να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα, Θεέ μου!

MΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!! αντε να ηρεμησεις επιτελους

ρε κοριτσια να ειχα μπροστα μου αυτον που εβγαλε το εθιμο με τα ονοματα και τα παπουδια θα τον πυροβολουσα!!!

χιχιχιχι!!!!

σε κατι τετοιες περιπτωσει λες ΧΑΛΑΛΙ!!!!!!

εγω να σου πω τον πεθερο θελω να τον βγαλω παρολο που δεν ζει δεν εχω προβλημα αλλα την πεθερα δεν μπορω να την βγαλω για πολλους κ διαφορους λογους το κυριοτερο ομως γιατι το ονομα αυτης ειναι ΠΑΓΩΝΑ!οποτε δεν γινεται να φορτωθει ενα παιδι αυτο το ονομα για μια ζωη...ομως κ την μαμα μου που θελω να την βγαλω γιατι μας εχει φερθει σαν ΜΑΝΑ!επειδη ξερω τι θα γινει μετα με την πεθερα δεν θα το κανω...ουδετερα ονοματα στα κοριτσια κ αν κανω αγορακι τον πεθερο ο πατερας μου εχει ακουστει 2 φορες!

Απο το ΠΑΓΩΝΑ βγαινει το ΠΕΝΥ που μου αρεσει πολυ!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

δες άλλη μια αποψη κλεμμενη...

Απο το καλλιοπη βγαινει το καλλια και αν θελεις να βαλεις και το Μαρια ετσι κρατας ολοκλρο το μαρια και απο το καλλιοπη το κανεις καλια και απο εκει κρατας το λια ετσι επειδη και εγω μπερδευτηκα καλα ακουτε συνειρμο : καλλιοπη :ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ :ΚΑΛΙΑ :ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ :ΛΙΑ

ΜΑΡΙΑ :ΟΛΟΚΛΗΡΟ = ΜΑΡΙΑ +ΛΙΑ = ΜΑΡΙΛΙΑ βεβαια αφαιρεις απο το Μαρια το Α και ειναι Μαριλια

Εμενα απο το Καλιοπη μου αρεσει το Κάλλη ή το Κέλλη αλλα και το Μαριλια ειναι πολυ ωραιο

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εμενα τα πεθερικα μου ειναι πολυ καλοι ανθρωποι και οταν τους χρειαστουμε ειναι διπλα μας!!! Εχουν και οι δυο συμπαθητικά ονοματα Δημητρης- Κατερινα. Κανενα δεν με τρελαινει και κανενα δεν με απωθει!!!! Το πρωτο μου παιδι θα το βγαλω σε αυτους χωρις να μου το επιβαλλει κανεις αν και ο αντρας μου το θέλει!!!! Κι εγώ όμως θέλω να τους τιμήσω και δεν δινω πολυ μεγαλη σημασια στο όνομα. Ειναι πιο σημαντική η χαρά του πεθερου μου και μετα όλα τα άλλα. Τώρα αν ειχαν τίποτα αθλια ονοματα δεν ξερω τι θα εκανα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

κοριτσια σκεφτηκατε να παρετε καμερα μαζι σας στον γιατρο να τραβατε τον υπερηχο???

ειπα να ψαξω κανα βιντεακι για 10 εβδομαδων υπερηχο και ειδα οτι καποιος το τραβηξε ετσι και πολυ μου άρεσε η ιδεά!!!:)

αυτα κοριτσακια, θα σας καληνυχτισω για σημερα!!!παω να κοιμήσω το μωρό μου :)

28xYp3.png

το Μαριλια μου αρεσει παρα πολυ και το ειχα σκεφτει κι εγω αλλα συνεχισα να ψαχνω μηπως βρω καποιο που να υπερισχυει το Καλλιοπη

Δεν μου ερχεται κατι μπορει και να μην υπαρχει.....

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...