Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

θες αυτο το κουτακι που εχει μεσα αγιασμο κ λαδακι κ ενα βαμβακακι απο το λαδι του?

ναι σε παράκαλω να με βοηθήσει και εμένα να μείνω έγκυος..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσυ κοριτσακι την Παρασκευη εχεις χοριακη???????βρε πως περναν οι μερες!!!!!!!αχχχχ τι ωραια θα εχουμε κι αλλη ανακοινωση εγκυμοσυνης!!!!!!!

ναι αλλά δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα...άρχισαν τα πονάκια της μέσης:(:(:(

δεν πειράζει...ο νοέμβριος κοντά είναι..:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

ναι σε παράκαλω να με βοηθήσει και εμένα να μείνω έγκυος..

θα το κανω κ πιο συντομα!!!!μονο κ μονο για να πανε ΟΛΑ ΔΕΞΙΑΑΑΑΑ!!!θα στειλω την αδερφη μου θα σου στειλει ολα αυτα που φανταζομαι οτι πρεπει να εχεις....μαζι κ ενα βιβλιο ΕΛΠΙΖΩ να υπαρχει με την παρακληση ΤΟΥ!να την διαβαζεις οποτε μπορεις....θα μεινεις εγκυος ειμαι σιγουρη...:rolleyes::tongue:

Z29ap2.png

καλα εγω τωρα το ειδα:oops:δεν σου ειπε ακομα φυλο???εε λογικα κοριτσι ειναι γιατι αν ηταν αγορι θα το ειχε δει!!!!βρε λετε η Ζυγουλη να ανοιξε τον δρομο για τα κοριτσακια????????400γρ εεε αχου το μωρε το μικρουλακι σου!!!!!

Κορίτσια και εμένα που δέν το έβλεπε κορίτσι λέγαμε αλλά στο Β επιπέδου είδαμε τα ''εργαλεία μας''.;););) Υπομονή!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

θα το κανω κ πιο συντομα!!!!μονο κ μονο για να πανε ΟΛΑ ΔΕΞΙΑΑΑΑΑ!!!θα στειλω την αδερφη μου θα σου στειλει ολα αυτα που φανταζομαι οτι πρεπει να εχεις....μαζι κ ενα βιβλιο ΕΛΠΙΖΩ να υπαρχει με την παρακληση ΤΟΥ!να την διαβαζεις οποτε μπορεις....θα μεινεις εγκυος ειμαι σιγουρη...:rolleyes::tongue:

ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ ιωάννα μου να σαι καλά..:P:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ ιωάννα μου να σαι καλά..:P:p:p:p

για μενα ειναι η ΕΛΠΙΔΑ μου κ χαιρομαι οταν υπαρχουν ανθρωποι που νοιωθουν το ΙΔΙΟ!!!!

ολα καλα θα πανε!!!δοκιμασιες ειναι για ολους τους ανθρωπους ....για να δεις λεει το ουρανιο τοξο πρεπει να αντεξεις την ΒΡΟΧΗ!!!!:tongue::rolleyes::tongue::rolleyes:

καλο βραδυ σε ολες σας ευχομαι!!!!!!!!!!!!!!

Z29ap2.png

τινκερμπελ και γω ειχα πονακια στην μεση και χαμηλα στην κοιλια ανεπαισθητα!!!

κοριτσια εγω με τα πεθερικά μου εχω πολύ καλή σχέση, ειναι πολύ καλοί άνθρωποι και παρ'ολο που μενουμε πανω κατω ειμαστε μια χαρα!ειναι διακριτικοί και πάντα στο πλευρό μας όταν τους χρειαστούμε, περισσότερο και απο τους δικούς μου που δουλευουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ και να ήθελαν δεν εχουν καν χρονο...παρ'ολα αυτα ομως εγω και σαν φρικιό της καλαισθησίας...λεω με το μυαλο μου...στο παιδι μου θελω να δωσω τα καλυτερα!!!γιατι να επιλεξω ένα όνομα τοσο μετριο???καθαρά και μόνο για αυτον τον λόγο...ευτυχώς της πεθερας το γλίτωσα γιατι το εβγαλε η κόρη της πριν 2 χρονια, που να πω την αλήθεια ήταν και το χειροτερο, Κούλα...και ο πεθερος το άκουσε αλλά απο την κόρη του, τώρα που θα έχει και το επίθετο και τώρα που και ο αδερφός του εδωσε το ονομα στο εγγονι του...ε και όταν σκέφτομαι οτι το παιδι μου θα το φωναζω Τάσο για τις αντιλήψεις 2 παπούδων 800 χρονων φρικάρω...αλλά εγώ το ξεκαθάρισα...αν βγει αυτο το ονομα οκ αλλά εγω θα το φωνάζω Ανέστη όπως τον θειο μου...ο άντρας μου τσινάει λίγο αλλα ευτυχως δεν αρεσει και σ'αυτον το ονομα και το σκεφτεται πως να το κανουμε...αλλά εγω ειμαι καθετη...του ειπα να μην τα θελουν όλα δικα τους...το Τάσος να το ξεχάσουν!απλα δεν ήρθε η ώρα ακόμα και δεν το πολυπιέζω το θέμα...όσο για τους δικούς μου γονείς το έχω ξεκαθαρίσει πολύ πριν ειμαι σε ηλικία να παντρευτώ...τα παιδιά μου θα έχουν ωραία ονόματα, πάρτε το αποφαση απο τώρα, το όνομά σας δεν θα το ακούσετε!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

τινκερμπελ και γω ειχα πονακια στην μεση και χαμηλα στην κοιλια ανεπαισθητα!!!

κοριτσια εγω με τα πεθερικά μου εχω πολύ καλή σχέση, ειναι πολύ καλοί άνθρωποι και παρ'ολο που μενουμε πανω κατω ειμαστε μια χαρα!ειναι διακριτικοί και πάντα στο πλευρό μας όταν τους χρειαστούμε, περισσότερο και απο τους δικούς μου που δουλευουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ και να ήθελαν δεν εχουν καν χρονο...παρ'ολα αυτα ομως εγω και σαν φρικιό της καλαισθησίας...λεω με το μυαλο μου...στο παιδι μου θελω να δωσω τα καλυτερα!!!γιατι να επιλεξω ένα όνομα τοσο μετριο???καθαρά και μόνο για αυτον τον λόγο...ευτυχώς της πεθερας το γλίτωσα γιατι το εβγαλε η κόρη της πριν 2 χρονια, που να πω την αλήθεια ήταν και το χειροτερο, Κούλα...και ο πεθερος το άκουσε αλλά απο την κόρη του, τώρα που θα έχει και το επίθετο και τώρα που και ο αδερφός του εδωσε το ονομα στο εγγονι του...ε και όταν σκέφτομαι οτι το παιδι μου θα το φωναζω Τάσο για τις αντιλήψεις 2 παπούδων 800 χρονων φρικάρω...αλλά εγώ το ξεκαθάρισα...αν βγει αυτο το ονομα οκ αλλά εγω θα το φωνάζω Ανέστη όπως τον θειο μου...ο άντρας μου τσινάει λίγο αλλα ευτυχως δεν αρεσει και σ'αυτον το ονομα και το σκεφτεται πως να το κανουμε...αλλά εγω ειμαι καθετη...του ειπα να μην τα θελουν όλα δικα τους...το Τάσος να το ξεχάσουν!απλα δεν ήρθε η ώρα ακόμα και δεν το πολυπιέζω το θέμα...όσο για τους δικούς μου γονείς το έχω ξεκαθαρίσει πολύ πριν ειμαι σε ηλικία να παντρευτώ...τα παιδιά μου θα έχουν ωραία ονόματα, πάρτε το αποφαση απο τώρα, το όνομά σας δεν θα το ακούσετε!!!

μακάρι..αλλά πάντα έτσι πονάω..θα δείξει όπως και να έχει θα μάθουμε τη Παρασκευή...

και το Ανέστης δεν είναι το ίδιο όνομα??

από το κούλα..μου αρέσει το Κυριακή..αλλά περισσότερο το Κούλια..

έχεις δίκαιο και από τη στιγμή που έχουν ακούσει το όνομα τους δεν υπάρχει λόγος να ξαναβγούν..και γι να είμαι ειλικρινής δεν μου πολύ αρέσει να υπάρχουν στην οικογένεια 2-3 μωρά με το ίδιο όνομα..και να λένε να ο Χάρης ο μικρός ο Χάρης ο μεγάλος..ο Χάρης της Μαρίας , ο Χάρης της άλλης..

για μενα ειναι η ΕΛΠΙΔΑ μου κ χαιρομαι οταν υπαρχουν ανθρωποι που νοιωθουν το ΙΔΙΟ!!!!

ολα καλα θα πανε!!!δοκιμασιες ειναι για ολους τους ανθρωπους ....για να δεις λεει το ουρανιο τοξο πρεπει να αντεξεις την ΒΡΟΧΗ!!!!:tongue::rolleyes::tongue::rolleyes:

ναι έτσι είναι...θα ρθεί το ουράνιο τόξο που τόσο λατρεύω που θα μου παει..;);)

καλό βράδυ!!φιλακια!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλό βράδυ και σε ευχαριστούμε:tongue:

Τιγκερμπελ ποτέ δεν ξέρεις ας περιμένουμε ως την Παρασκευή και ας ελπίζουμε ότι έχει γίνει το θαύμα και σε σένα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Εγώ κορίτσια τον πεθερό μου θα τον βγάλω ευχαρίστως Κυριάκος είναι το όνομα και μου αρέσει αλλά και ο πεθερούλης μου είναι στο ένα πόδι ότι και να του ζητήσω πρίν 3 μέρες του είπα όι θέλω να κάνω ένα ντουλαπάκι για το μπάνιο ε και σήμερα μου έφερε τα ξύλα αύριο θα έρθει να το μοντάρει και να το κρεμάσουμε,άν ήταν κορίτσι σκέτο το όνομα της πεθέρας δέν θα το έβγαζα θα έδινα 2 ονόματα αλλά αφου είναι αγόρι γλυτώσα από τη μουρμούρα.....οι γονείς μου δέν τρώνε τέτοια σκαλώματα είμαστε 4 αδέρφια 3 κορίτσια και ένα αγόρι έχουν 6 εγγόνια και ποτέ δέν απαίτησαν να ακούσουν τα ονόματα τους η αδερφή μου η μεγάλη έχει 3 κόρες και έδωσε στη δεύτερη το όνομα της μαμάς μου ο αδερφός μου έχει ένα κορίτσι και ένα αγόρι στο κορίτσι που είναι και πρώτο έδωσαν το όνομα του πεθερού που δέν ζεί ο άνθρωπος και στο 2ο έδωσαν το όνομα του μπαμπά μου αλλά χωρής να το ζητήσει η μικρή μου η αδερφή έχει ένα αγόρι και από τη στιγμή που και τα 2 ονόματα των παπούδων είχαν ακουστεί τον έβγαλαν Ορέστη που άρεσε και στους 2!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

τινκερμπελ ακριβως οπως τα περιγραφεις...αυτα ακριβώς λέω...και την μικρή κυριακή την φωνάζουμε (πάλι καλά) αλλά αφου δεν ειναι κουλα???παλιι δωρον αδωρον...τελος παντων τι να πεις???αλλα ρε συ συγκρίνεται το Κυριακή με το Νεφέλη ή το Μαρκέλλα που θα βγάλω εγω αν εχω κοριτσακι???λες οκ τρώγεται, αλλά ωραίο δεν είναι!!!

28xYp3.png

τινκερμπελ ακριβως οπως τα περιγραφεις...αυτα ακριβώς λέω...και την μικρή κυριακή την φωνάζουμε (πάλι καλά) αλλά αφου δεν ειναι κουλα???παλιι δωρον αδωρον...τελος παντων τι να πεις???αλλα ρε συ συγκρίνεται το Κυριακή με το Νεφέλη ή το Μαρκέλλα που θα βγάλω εγω αν εχω κοριτσακι???λες οκ τρώγεται, αλλά ωραίο δεν είναι!!!

το Μαρκέλλα τέλειο και η Αγία Μαρκέλλα έχει πολύ ωραίο βίο. Από τη Χίο δεν είναι; νομίζω έχει αγίασμα εκεί αλλά θα μας πει το Αγγελικάκι σίγουρα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ΝΕΦΕΛΗ κ ΜΑΡΚΕΛΛΑ???????καταπληκτικα!!!!!!!!!!!εγω θα βγαλω Καλλιοπη-Μαρια τι μπορει να βγαινει απο αυτα τα 2???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ναι ειναι στην Χιο. ειχω δαιβασει και τον βιο της και γενικά παλια το Μαρκέλλα έλεγα θα το βγάλω οπως και δηποτε αλλά μια μέρα που ψάχναμε ονόματα ειδαμε το Νεφέλη και τώρα μπερδέυτηκα :(

28xYp3.png

καντυ δυσκολα ονοματα για να γινουν ένα αλλα κατι θα βρουμε...

βασικά αυτο το θες εσύ ή ειναι της πεθερας σου????αποτο Καλλιοπη βγαινει το Κέλλυ ή το Καλια αλλα μετο Μαρια μαζι δυσκολευει...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...