Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

Έλα ναυτιλιακά είσαι ? Ανεφοδιασμό είσαι ή για πληρώματα ? 

Μια χαρά οι εξετάσεις !!! Σου έφυγε Κ αυτό το ανχος . Εντάξει δύσκολο να είχες κάτι τέτοιο αλλά εντάξει κάθε ανχος που φεύγει καλό είναι 

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

πρίν από 25 λεπτά , Xristina96 είπε:

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Να το κανεις τοτε...εγω να σου πω την αληθεια ειμαι υπερ οτι οταν ενα μωρο ειναι αγορι κ κυριος το πρωτο καλο ειναι να βγαινει του πεθερου κ καλα για το επιθετο...αλλα αν ειναι θεμα να γινει ενας ανθρωπος χαρουμενος ολα αλλαζουν!

συμφωνώ αλλά τουλάχιστον να ήταν ένα όνομα της προκοπής ή έστω να ζούσε ο χριστιανός και να το ζητούσε θα ήταν διαφορετικά αλλά ο άντρας μου συμπαθεί πολύ τον μπαμπά μου ο οποίος είναι πολύ διακριτικός και τρέχει ότι και να του ζητήσουμε ποτέ δε μας έχει πει όχι, όχι μόνο σε εμάς και στα αδέλφια μου

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγω αυτης της αποψης ειμαι!!!οταν ομως εχεις να κανεις με ανθρωπους οταν εχεις να κανεις με τα δικα μου πεθερικα νομιζω αλλαζουν τα δεδομενα!!!

ειναι αυτο που ελεγα παραπανω πρεπει να το θες για να το κανεις να σε τραβαει κ ο αλλος/η με την συμπεριφορα του και να πεις χαλαλι!!!αν περιμενει να βγαλεις το ονομα με τσαμπουκα κ με φασαρια αστο καλυτερα!!!!

Z29ap2.png

εγώ κορίτσια πολύ το σκέφτομουνα το όνομα του παιδιού..ωραίο όνομα έχει ο πεθερός μου..αλλά μετά από τόσες δυσκολίες αν δεν κάνω άλλο παιδι θέλω να βγάλω το μπαμπα μου..ο πεθερός μου μακάρι να είναι καλά θα πάρει πολλά εγκόνια..από τα άλλα 2 παιδία του..ο μπαμπάς μου απο εμένα περιμένει..και μας βοηθά τόσο πολύ σε όλα και είναι πάντα δίπλα μου...

αν έκανα αμέσως παιδί δεν θα το σκεφτόμουνα...και τώρα αν κάνουμε και εξωσωματική..δε θα ξανακάνω για να κάνω 2..

όμως μακάρι να είναι όλα καλά..και το όνομα είναι το τελευταίο που θα σκεφτώ..ούτε αν είναι αγόρι ή κορίτσι με νοίαζει..γερό να γεννηθεί..και τα υπόλοιπα έρχονται..αυτά τα θέματα καλύτερα να γεννιέται πρώτα το μωρό και μετά να τα συζητάμε με τους άντρες μας..και γι αυτούς γονείς τους είναι..και ότι και αν μας έχουν κάνει..πάντα θα είναι η μανούλα τους..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

συμφωνώ αλλά τουλάχιστον να ήταν ένα όνομα της προκοπής ή έστω να ζούσε ο χριστιανός και να το ζητούσε θα ήταν διαφορετικά αλλά ο άντρας μου συμπαθεί πολύ τον μπαμπά μου ο οποίος είναι πολύ διακριτικός και τρέχει ότι και να του ζητήσουμε ποτέ δε μας έχει πει όχι, όχι μόνο σε εμάς και στα αδέλφια μου

σε κατι τετοιες περιπτωσει λες ΧΑΛΑΛΙ!!!!!!

εγω να σου πω τον πεθερο θελω να τον βγαλω παρολο που δεν ζει δεν εχω προβλημα αλλα την πεθερα δεν μπορω να την βγαλω για πολλους κ διαφορους λογους το κυριοτερο ομως γιατι το ονομα αυτης ειναι ΠΑΓΩΝΑ!οποτε δεν γινεται να φορτωθει ενα παιδι αυτο το ονομα για μια ζωη...ομως κ την μαμα μου που θελω να την βγαλω γιατι μας εχει φερθει σαν ΜΑΝΑ!επειδη ξερω τι θα γινει μετα με την πεθερα δεν θα το κανω...ουδετερα ονοματα στα κοριτσια κ αν κανω αγορακι τον πεθερο ο πατερας μου εχει ακουστει 2 φορες!

Z29ap2.png

σε κατι τετοιες περιπτωσει λες ΧΑΛΑΛΙ!!!!!!

εγω να σου πω τον πεθερο θελω να τον βγαλω παρολο που δεν ζει δεν εχω προβλημα αλλα την πεθερα δεν μπορω να την βγαλω για πολλους κ διαφορους λογους το κυριοτερο ομως γιατι το ονομα αυτης ειναι ΠΑΓΩΝΑ!οποτε δεν γινεται να φορτωθει ενα παιδι αυτο το ονομα για μια ζωη...ομως κ την μαμα μου που θελω να την βγαλω γιατι μας εχει φερθει σαν ΜΑΝΑ!επειδη ξερω τι θα γινει μετα με την πεθερα δεν θα το κανω...ουδετερα ονοματα στα κοριτσια κ αν κανω αγορακι τον πεθερο ο πατερας μου εχει ακουστει 2 φορες!

συγγνώμη η πεθερά σου δηλαδή θέλει να της βγαλετε το όνομα; εγώ είμαι της άποψης να το βγάλεις της μαμάς σου όλο οι δικές μας οι μαμάδες τα πληρώνουν για να μη στενοχωρηθούν οι άντρες μας ή να μη δημιουργηθούν προβλήματα κλπ γιατί δηλαδή αυτές ψυχή δεν έχουν; δεν κόπιασαν να μας γεννήσουν και να μας μεγαλώσουν; κοριτσάκι της μαμάς σου αγοράκι του μπαμπά του αυτό να συμφωνήσεις και αν κάνετε ένα και ενα ακόμα καλύτερα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

συγγνώμη η πεθερά σου δηλαδή θέλει να της βγαλετε το όνομα; εγώ είμαι της άποψης να το βγάλεις της μαμάς σου όλο οι δικές μας οι μαμάδες τα πληρώνουν για να μη στενοχωρηθούν οι άντρες μας ή να μη δημιουργηθούν προβλήματα κλπ γιατί δηλαδή αυτές ψυχή δεν έχουν; δεν κόπιασαν να μας γεννήσουν και να μας μεγαλώσουν; κοριτσάκι της μαμάς σου αγοράκι του μπαμπά του αυτό να συμφωνήσεις και αν κάνετε ένα και ενα ακόμα καλύτερα

κοιτα πρωτα ο ΘΕΟΣ αν αυτο το μωρο ειναι κοριτσακι !!!κ γεννηθει ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!με το καλο θα το βγαλω ΙΩΑΝΝΑ!στο μερος που ζω στην ΕΛΛΑΔΑ εχουμε τον ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟ ΡΩΣΣΟ πιστευω οτι αν ερθει αυτο το παιδι μετα απο 5 εγκυμοσηνες χωρις αποτελεσμα το χρωσταω σε ΑΥΤΟΝ!!!!οποτε μετα θα δουμε μπορει να σπασει η γκινια κ να γινω πολυτεκνη!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Z29ap2.png

κοιτα πρωτα ο ΘΕΟΣ αν αυτο το μωρο ειναι κοριτσακι !!!κ γεννηθει ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!με το καλο θα το βγαλω ΙΩΑΝΝΑ!στο μερος που ζω στην ΕΛΛΑΔΑ εχουμε τον ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟ ΡΩΣΣΟ πιστευω οτι αν ερθει αυτο το παιδι μετα απο 5 εγκυμοσηνες χωρις αποτελεσμα το χρωσταω σε ΑΥΤΟΝ!!!!οποτε μετα θα δουμε μπορει να σπασει η γκινια κ να γινω πολυτεκνη!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

έτσι μάλιστα κι εγώ τον αγαπώ πολύ αυτό τον Άγιο και τον ευλαβούμε είναι πολύ θαυματουργός αλήθεια δεν είδατε ακόμη τι είναι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

έτσι μάλιστα κι εγώ τον αγαπώ πολύ αυτό τον Άγιο και τον ευλαβούμε είναι πολύ θαυματουργός αλήθεια δεν είδατε ακόμη τι είναι;

οχι ακομα πιστευω στις 4-10 να το δουμε...κ παλι στις 15-10 εχω ακομα ενα β επιπεδου σε μεγαλο κεντρο που κανει μονο υπερηχους οποτε δεν μπορει να μαθουμε...πρωτα απ ολα να ειναι ΓΕΡΟ...και μολις μας πει ολα καλα τοτε θα σκασουμε κ την περιβοητη ερωτηση!!!

αν παω στην Ελλαδα το καλοκαιρι πρωτα Ο ΘΕΟΣ.θα μου δωσεις την διευθυνση σου κ θα σου στειλω ενα φυλακτο για το μικρο σου με την εικονα ΤΟΥ επανω..να το προσεχει κ να σε προσεχει γιατι δεν ηξερα οτι κανεις θεραπεια κ θα σου χρειαστει να σε προστατευει γιατι το παιδακι σου θα σε χρειαζεται!

Z29ap2.png

οχι ακομα πιστευω στις 4-10 να το δουμε...κ παλι στις 15-10 εχω ακομα ενα β επιπεδου σε μεγαλο κεντρο που κανει μονο υπερηχους οποτε δεν μπορει να μαθουμε...πρωτα απ ολα να ειναι ΓΕΡΟ...και μολις μας πει ολα καλα τοτε θα σκασουμε κ την περιβοητη ερωτηση!!!

αν παω στην Ελλαδα το καλοκαιρι πρωτα Ο ΘΕΟΣ.θα μου δωσεις την διευθυνση σου κ θα σου στειλω ενα φυλακτο για το μικρο σου με την εικονα ΤΟΥ επανω..να το προσεχει κ να σε προσεχει γιατι δεν ηξερα οτι κανεις θεραπεια κ θα σου χρειαστει να σε προστατευει γιατι το παιδακι σου θα σε χρειαζεται!

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ με συγκίνησες όταν έρθεις να μου πεις και θα στη στείλω με πμ θα στην έστελνα και από τώρα αλλά είναι πολύ νωρίς και μπορεί μέχρι τότε να τη χάσεις. Άρα η καταγωγή σου είναι από Εύβοια.

Έχω πάει δύο φορές και προσκύνησα τον Άγιο πήρα και το κουτάκι με το αγίασμα το λαδάκι και την κλωστή αλλά έχει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά ελπίζω κάποτε να αξιωθώ να πάω με το μωράκι μου

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μια χαρά όλα θα πάνε και θα γεννηθεί η ιωάννα σου με υγεία..είμαι σίγουρη ότι θα σε βοηθήσει...

τώρα για πολύτεκνη δεν ξέρω:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αν μπορείς σε παράκαλω όταν πας να μας ανάψεις και εμάς ένα κεράκι.που είμαστε μακρυά..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ με συγκίνησες όταν έρθεις να μου πεις και θα στη στείλω με πμ θα στην έστελνα και από τώρα αλλά είναι πολύ νωρίς και μπορεί μέχρι τότε να τη χάσεις. Άρα η καταγωγή σου είναι από Εύβοια.

Έχω πάει δύο φορές και προσκύνησα τον Άγιο πήρα και το κουτάκι με το αγίασμα το λαδάκι και την κλωστή αλλά έχει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά ελπίζω κάποτε να αξιωθώ να πάω με το μωράκι μου

ναι απο ΕΥΒΟΙΑ 10 χιλ εξω απο την Χαλκιδα.... εννοειται να μου την στειλεις κατα το πασχα ειναι νωρις ακομα...αν σε αξιωσει να πας 27-5 με το μικρο σου καποια χρονια ειναι η ΧΑΡΗ ΤΟΥ μεγαλη γιορτη βγαζουν το σκηνωμα εξω απο την εκκλησια ...εχει παρα πολυ κοσμο πολλοι πανε κ με τα ποδια αξιζει τον κοπο..παραμονη ολο το βραδυ εχει λειτουργια.

Z29ap2.png

μια χαρά όλα θα πάνε και θα γεννηθεί η ιωάννα σου με υγεία..είμαι σίγουρη ότι θα σε βοηθήσει...

τώρα για πολύτεκνη δεν ξέρω:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αν μπορείς σε παράκαλω όταν πας να μας ανάψεις και εμάς ένα κεράκι.που είμαστε μακρυά..

το υποσχομαι!!!οταν ερθει αυτη η ωρα θα γραψω τα ονοματα σας κ θα τα δωσω να τα διαβασουν ευχομαι να ειναι ολα απο 3 κ πανω μελη!!!!!!

Z29ap2.png

το υποσχομαι!!!οταν ερθει αυτη η ωρα θα γραψω τα ονοματα σας κ θα τα δωσω να τα διαβασουν ευχομαι να ειναι ολα απο 3 κ πανω μελη!!!!!!

ευχαριστούμε πάρα πολύ να σαι καλά..θέλω και εγώ αν μπορέσεις κουτάκι αν μπορέσεις να μου πιάσεις...

μην ανησυχείς για τίποτα..ο Θαυματουργός Άγιος θα είναι πάντα δίπλα σας...

1533345xcnw09g7xt.gif

ευχαριστούμε πάρα πολύ να σαι καλά..θέλω και εγώ αν μπορέσεις κουτάκι αν μπορέσεις να μου πιάσεις...

θες αυτο το κουτακι που εχει μεσα αγιασμο κ λαδακι κ ενα βαμβακακι απο το λαδι του?

Z29ap2.png

εσυ κοριτσακι την Παρασκευη εχεις χοριακη???????βρε πως περναν οι μερες!!!!!!!αχχχχ τι ωραια θα εχουμε κι αλλη ανακοινωση εγκυμοσυνης!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...