Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

νομιζω οτι δεν μπορεις να πεις κατι με λογια:cry:

πιστεύω ότι είναι νωρίς ακόμα ίσως στην πορεία αλλάξει γνώμη αλλιώς μετά τη γέννα κάντε μια συζήτηση κι εσείς ποτέ δεν ξέρεις

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαρίστως θα σου έδινα το όπλο:tongue: Με κορίτσι κι εγώ το έσωζα τώρα....

αν τον βρεις φωναξε με να τον φαμε λαχανο...καμια φορα αν σου φερθουν καλα τα πεθερικα συγκεκριμενα η πεθερα γιατι εγω πεθερο δεν εχω λες δεν βαριεσαι ας το βγαλω το ονομα αλλα ρε κοριτσια αν δεν ακουγεται με τιποτα το ονομα κριμα δεν ειναι να το φορτωθει ενα παιδι για μια ολοκληρη ζωη???????????

Z29ap2.png

πιστεύω ότι είναι νωρίς ακόμα ίσως στην πορεία αλλάξει γνώμη αλλιώς μετά τη γέννα κάντε μια συζήτηση κι εσείς ποτέ δεν ξέρεις

να σας πω την αληθεια εγω πιστευω οτι δεν το θελει απλα σκεφτεται το τι θα ακολουθησει μετα αν δεν το κανει!!γιατι ο αδερφος του εχει βγαλει και τα 2 του παιδια των γονιων του βεβαια αυτο ειναι πονηρια της συνυφαδας μου οτι ετσι θα φαει οσα περισσοτερα γινεται αλλα χαλαλι της εγω να μην εχω καμια αναμειξη μαζι τους και ας τα παρει οποιος θελει!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

να σας πω την αληθεια εγω πιστευω οτι δεν το θελει απλα σκεφτεται το τι θα ακολουθησει μετα αν δεν το κανει!!γιατι ο αδερφος του εχει βγαλει και τα 2 του παιδια των γονιων του βεβαια αυτο ειναι πονηρια της συνυφαδας μου οτι ετσι θα φαει οσα περισσοτερα γινεται αλλα χαλαλι της εγω να μην εχω καμια αναμειξη μαζι τους και ας τα παρει οποιος θελει!!!

αφού υπάρχουν τα ονόματα γιατί να τα ξαναβγάλει??και δεν κατάλαβα και τα 2 θέλει??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

αφού τα έβγαλε ο αδερφός του τι κόπτεται; όσο για το τι θα ακολουθήσει τι περισσότερο από το να μη μιλιόσαστε; αααα και πολύ καλά κάνει και δεν τους το λέει αν γίνεται καλύτερα να το μάθουν μόλις γεννήσεις

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

οχι και τα 2 ξερει οτι αν ειναι κοριτσι θα βγαλω την μανα μου και μια φορα παλια το ακουσε και η πεθερα μου αυτο και εγινε χαμος μετα απο ενα χρονο με εβρισε και οταν την ρωτησε ο αντρας μου γιατι μου συμπεριφερεται ετσι ειπε οτι πριν ενα χρονο ειχα πει οτι αν κανω κοριτσι θα βγαλω την μανα μου και της ειπε κι εγω το λεω αυτο θα βρισεις κι εμενα εε εκι τα πηρε ακομα περισσοτερο που να ακουσουν οτι δεν θελω να βγαλω ουτε του πεθερου....αλλα ρε κοριτσια δεν ειναι μονο οτι δεν εχουμε καλες σχεσεις αλλα εχουν κανει και κακο στο παιδι τους και εν συνεχεια σε μενα φυσικα τωρα προσπαθουμε να βρουμε την καταλληλη εποχη να κανει το πρωτο χειρουργειο και εγω πως θα ειμαι θα μπορω να παω μαζι του και να κατσω στο νοσοκομειο οσες μερες θα μεινει μεσα?????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

οχι και τα 2 ξερει οτι αν ειναι κοριτσι θα βγαλω την μανα μου και μια φορα παλια το ακουσε και η πεθερα μου αυτο και εγινε χαμος μετα απο ενα χρονο με εβρισε και οταν την ρωτησε ο αντρας μου γιατι μου συμπεριφερεται ετσι ειπε οτι πριν ενα χρονο ειχα πει οτι αν κανω κοριτσι θα βγαλω την μανα μου και της ειπε κι εγω το λεω αυτο θα βρισεις κι εμενα εε εκι τα πηρε ακομα περισσοτερο που να ακουσουν οτι δεν θελω να βγαλω ουτε του πεθερου....αλλα ρε κοριτσια δεν ειναι μονο οτι δεν εχουμε καλες σχεσεις αλλα εχουν κανει και κακο στο παιδι τους και εν συνεχεια σε μενα φυσικα τωρα προσπαθουμε να βρουμε την καταλληλη εποχη να κανει το πρωτο χειρουργειο και εγω πως θα ειμαι θα μπορω να παω μαζι του και να κατσω στο νοσοκομειο οσες μερες θα μεινει μεσα?????

πως ειναι δυνατον αυτες οι πεθερες να νομιζουν οτι μονο οι γιοι τους εχουν ΓΟΝΕΙΣ!!!!!!

Z29ap2.png

πάλι καλά που θέλει μόνο το ένα αν και συνήθως οι άντρες για το αγόρι κόβονται αλήθεια με το θέμα του χειρουργείου τι γίνεται; σε νοσοκομείο θα το κάνει; ξέρεις πόσες μέρες θα μείνει μέσα; μήπως βγει σύντομα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

εγώ πάλι κορίτσια του μπαμπά μου θέλω οπωσδήποτε να βγάλω γιατί η μαμά μου το έχει ακούσει δύο φορέ έχω δύο αδέλφια από δύο κορίτσια και οι δύο ενώ το δικό μου θα είναι το πρώτο αγοράκι και του έχω και αδυναμία αφήστε που τελευταία δεν ήταν πολύ καλά και το ξέρει ο μπαμπάς μου λέει ότι δε θέλει να του βγάλουν το όνομα αλλά είμαι σίγουρη ότι αν το ακούσει στη βάπτιστη θα συγκινηθεί πολύ και θα ξετρελαθεί:|

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ελα ντε??????αυτο του ελεγα σημερα ποτε να ξεκινησουμε να ασχολουμαστε με αυτο το θεμα αλλα μπορω εγω να τρεχω σε νοσοκομεια???δεν ξερω καν αν μπορει να γινει στα Γιαννενα η πρεπει να παμε Αθηνα αλλα εξοδα απο κει και αυτα οι γονεις μου θα τα πληρωσουν αραγε???????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Μην στενοχωριεστε βρε κοριτσια. Αυτα δεν είναι τίποτα. Ολα λυνονται με κουβεντα και συζητηση. Ετσι ημουν και εγω βεβαια. Ισως το πρωτο μωρακι να το χασα και απο ενα καβγα τετοιου είδους. Μολις ειχαμε μαθει οτι ημουν εγκυος, εγω Τριπολη ο αντρας Θεσνικη και γιορταζε ο γαμπρος του. Ειχε παει λοιπον ο καψερος να φαει μαζι τους ολοι μαζεμενοι πεθερα νυφη κτλ και ξεκινανε μια συζητηση για το ονομα του μωρου που ουτε καν ειχαμε δει ακομη. Του λεγανε για το ονομα των πεθερικων.

Γυριζοντας σπιτι μου ειπε ολη τη συζητηση εγω τα πηρα μεχρι αηδιας. Το θεωρησα γλωσσοφαγια, και γω δεν ξερω τι του ειπα μεχρι και για διαζυγιο μιλησαμε ολα τηλεφωνικα. Εγω εξαλλη. Εγκεφαλικο. Πόνους κατω χαμηλα στην κοιλια πανικός. Μπορει να το εχασα και εξαιτιας του κσβγσ. Ακομη το νιωθω τυψεις. Το ωραιο ειναι οτι με τον αντρα μου εχουμε τα ιδια μυαλα σε αυτο το θεμα απλα με ενοχλησε που το κανανε θεμα οι τριτοι. Απο τοτε ορκιστηκαμε οτι ειναι ενα θεμα που αφορα εμας τους δυο

εγώ πάλι κορίτσια του μπαμπά μου θέλω οπωσδήποτε να βγάλω γιατί η μαμά μου το έχει ακούσει δύο φορέ έχω δύο αδέλφια από δύο κορίτσια και οι δύο ενώ το δικό μου θα είναι το πρώτο αγοράκι και του έχω και αδυναμία αφήστε που τελευταία δεν ήταν πολύ καλά και το ξέρει ο μπαμπάς μου λέει ότι δε θέλει να του βγάλουν το όνομα αλλά είμαι σίγουρη ότι αν το ακούσει στη βάπτιστη θα συγκινηθεί πολύ και θα ξετρελαθεί:|

Να το κανεις τοτε...εγω να σου πω την αληθεια ειμαι υπερ οτι οταν ενα μωρο ειναι αγορι κ κυριος το πρωτο καλο ειναι να βγαινει του πεθερου κ καλα για το επιθετο...αλλα αν ειναι θεμα να γινει ενας ανθρωπος χαρουμενος ολα αλλαζουν!

Z29ap2.png

Μην στενοχωριεστε βρε κοριτσια. Αυτα δεν είναι τίποτα. Ολα λυνονται με κουβεντα και συζητηση. Ετσι ημουν και εγω βεβαια. Ισως το πρωτο μωρακι να το χασα και απο ενα καβγα τετοιου είδους. Μολις ειχαμε μαθει οτι ημουν εγκυος, εγω Τριπολη ο αντρας Θεσνικη και γιορταζε ο γαμπρος του. Ειχε παει λοιπον ο καψερος να φαει μαζι τους ολοι μαζεμενοι πεθερα νυφη κτλ και ξεκινανε μια συζητηση για το ονομα του μωρου που ουτε καν ειχαμε δει ακομη. Του λεγανε για το ονομα των πεθερικων.

Γυριζοντας σπιτι μου ειπε ολη τη συζητηση εγω τα πηρα μεχρι αηδιας. Το θεωρησα γλωσσοφαγια, και γω δεν ξερω τι του ειπα μεχρι και για διαζυγιο μιλησαμε ολα τηλεφωνικα. Εγω εξαλλη. Εγκεφαλικο. Πόνους κατω χαμηλα στην κοιλια πανικός. Μπορει να το εχασα και εξαιτιας του κσβγσ. Ακομη το νιωθω τυψεις. Το ωραιο ειναι οτι με τον αντρα μου εχουμε τα ιδια μυαλα σε αυτο το θεμα απλα με ενοχλησε που το κανανε θεμα οι τριτοι. Απο τοτε ορκιστηκαμε οτι ειναι ενα θεμα που αφορα εμας τους δυο

αυτα ειναι...ολοκληρη φασαρια κ να το αποτελεσμα...ας να γεννηθει πρωτα ενα παιδι κ εχει γονεις με σωας τα φρενα που μπορουν να αποφασισουν το ονομα ενος παιδιου...κ να μην ξεχναμε ποσα περναμε για να αποκτησουμε ενα παιδι....

Z29ap2.png

Να το κανεις τοτε...εγω να σου πω την αληθεια ειμαι υπερ οτι οταν ενα μωρο ειναι αγορι κ κυριος το πρωτο καλο ειναι να βγαινει του πεθερου κ καλα για το επιθετο...αλλα αν ειναι θεμα να γινει ενας ανθρωπος χαρουμενος ολα αλλαζουν!

κι εγω αυτης της αποψης ειμαι!!!οταν ομως εχεις να κανεις με ανθρωπους οταν εχεις να κανεις με τα δικα μου πεθερικα νομιζω αλλαζουν τα δεδομενα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...