Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

και γω κοριτσια το ιδιο!!!!φετος παλι θα γιορτασουμε αλλα δεν θα το ξεσκησουμε κιολας...άλλωστε έχω καταλαβει οτι μονο εγω κανω γιορτη στο σπιτι, οι φιλοι μας παντα εξω...φετος λιγα και καλα και ετοιμα μονο να ψησω...οχι πιττες και χαζα...κ ολα με μετρο γιατι εχουμε και εξοδα φετος!!!το ιδιο κ για την δική μου γιορτή...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδω σε μενα ελα

την προηγουμεη βδομαδα με σκασανε τα πεθερικα μου για αυτα τα πραγματα,αλλα δωσε τοπο στη οργη. εγω τουλαχιστον αυτο εκανα,γι αυτο δεν σας γριιαξα κιολας

ρε κοριτσια να ειχα μπροστα μου αυτον που εβγαλε το εθιμο με τα ονοματα και τα παπουδια θα τον πυροβολουσα!!!

ευχαρίστως θα σου έδινα το όπλο:tongue: Με κορίτσι κι εγώ το έσωζα τώρα....

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ουφ!!!!θα δουμε τι θα γινει...αν κανω κοριτσι το σωζω!!!

αχχχχχ σε καταλαβαινω απολυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εμενα δεν με νοιαζει τι λενε αυτοι αλλα με νοιαζει να μην χαλαω χατιρι στον αντρα μου κι αυτος ρε γμτ δεν ξερω τι να πω στραβος ειναι???????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

αχχχχχ σε καταλαβαινω απολυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εμενα δεν με νοιαζει τι λενε αυτοι αλλα με νοιαζει να μην χαλαω χατιρι στον αντρα μου κι αυτος ρε γμτ δεν ξερω τι να πω στραβος ειναι???????

αλήθεια γιατί κι αυτοί να μη θέλουν να χαλάσουν χατήρι σε εμάς; εμένα δε ζουν καν οι γονείς του το όνομα του μπαμπά του με το ζόρι ακούγεται χώρια που αν δεν μας βοηθούσαν οι δικοί μας το ξέρει πολύ καλά πως δεν την παλεύαμε σε όλα τα επίπεδα και ενώ είχαμε συμφωνήσει να το βάλει σα δεύτερο όνομα του μπαμπά του του είπε μια να μην πω απο τη δουλειά του πως αφού ο μπαμπάς του δεν ζει πρέπει να βάλει το όνομα του και τον βόλεψε και μου τα γύρισε αλλά εγώ κορίτσια αφού πάν όλα καλά και γεννήσω θα το παλέψω μέχρι τέλους:cry:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

εμας κοριτσια την ιστορια μας την γνωριζετε τελευταια φορα που ηρθαν στην γιορτη του και δεν μπορειτε να φανταστητε τι σημεια εκαναν οταν αφηστε που δεν με βοηθησαν αλλα οταν καταλαβαν οτι περιμενω κοσμο το βραδυ εε εκαναν σημεια οι ανθρωποι μεχρι που στο τελος πατησαν τη σοκολατα και εκαναν βολτες σε ολο το σπιτι....μετα οταν εμεθαν το προβλημα του παιδιου τους και οτι το προκαλεσαν αυτοι γυρνανε δεξια και αριστερα και λενε οτι θελω να κανω εξωσωματικη για να τους φαω λεφτα και φυσικα δεν μιλιομαστε ουτε αυτοι παιρνουν τηλ αλλα ουτε κι εμεις ουτε με το γιο τους εχουν επικοινωνια μια φορα στις 10 μερες και αν εεεε και ομως ο αντρας μου θελει να βγαλει τον πατερα του τι να πεις τωρα???????????????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

γεια σας κορίτσια..πολύ χαίρομαι που έχετε τόσο ευχάριστα πράγματα να μας λέτε!!!

εγώ τη κάντυ την είχα ξεκινήσει από πέρσυ αλλά δεν τα κατάφερα..τώρα ξανά από την αρχή και βλέπω πολλά μαζί...

εμείς εδώ..έχουμε κάπως ένα έθιμο..με τα ονόματα..

το πρώτο μωρό αν είναι γιός παίρνει το όνομα του μπαμπά του άντρα, (ή της μαμάς αναλόγως) αν είναι κόρη το όνομα της μάμας της γυναίκας (ή του μπαμπά πάλυ αναλόγως) και μετά εναλλάξ...

φυσικά τώρα αυτά έχουν ξεπεραστεί..αλλά για να είμαι ειλικρινής..δεν θα ήθελα να βγάλω κάποιο άσχετο..(εκτός και αν είναι τάμα)

περιμένουμε νέα από τη μάρτζιν...

κοπέλες μοντελάκια είστε..όταν με το καλό έρθει και η σειρά μου θα μου δίνεται συμβουλές να μην βάλω κιλά...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

εμας κοριτσια την ιστορια μας την γνωριζετε τελευταια φορα που ηρθαν στην γιορτη του και δεν μπορειτε να φανταστητε τι σημεια εκαναν οταν αφηστε που δεν με βοηθησαν αλλα οταν καταλαβαν οτι περιμενω κοσμο το βραδυ εε εκαναν σημεια οι ανθρωποι μεχρι που στο τελος πατησαν τη σοκολατα και εκαναν βολτες σε ολο το σπιτι....μετα οταν εμεθαν το προβλημα του παιδιου τους και οτι το προκαλεσαν αυτοι γυρνανε δεξια και αριστερα και λενε οτι θελω να κανω εξωσωματικη για να τους φαω λεφτα και φυσικα δεν μιλιομαστε ουτε αυτοι παιρνουν τηλ αλλα ουτε κι εμεις ουτε με το γιο τους εχουν επικοινωνια μια φορα στις 10 μερες και αν εεεε και ομως ο αντρας μου θελει να βγαλει τον πατερα του τι να πεις τωρα???????????????

:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

γεια σας κορίτσια..πολύ χαίρομαι που έχετε τόσο ευχάριστα πράγματα να μας λέτε!!!

εγώ τη κάντυ την είχα ξεκινήσει από πέρσυ αλλά δεν τα κατάφερα..τώρα ξανά από την αρχή και βλέπω πολλά μαζί...

εμείς εδώ..έχουμε κάπως ένα έθιμο..με τα ονόματα..

το πρώτο μωρό αν είναι γιός παίρνει το όνομα του μπαμπά του άντρα, (ή της μαμάς αναλόγως) αν είναι κόρη το όνομα της μάμας της γυναίκας (ή του μπαμπά πάλυ αναλόγως) και μετά εναλλάξ...

φυσικά τώρα αυτά έχουν ξεπεραστεί..αλλά για να είμαι ειλικρινής..δεν θα ήθελα να βγάλω κάποιο άσχετο..(εκτός και αν είναι τάμα)

περιμένουμε νέα από τη μάρτζιν...

κοπέλες μοντελάκια είστε..όταν με το καλό έρθει και η σειρά μου θα μου δίνεται συμβουλές να μην βάλω κιλά...

εγώ την κάντυ την είδα όλη πριν ενάμιση χρόνο περίπου και μάλιστα είδα και το ιταλικό τέλος που είναι πολύ πιο ευχάριστο και πιο κοντά σε αυτό που ήθελα

η μάρτζι απάντησε είδε την καρδούλα να χτυπάει και ησύχασε απλά δεν την άκουσε τις έδωσε και εξετάσεις και θα πάει ξανά σε 15μέρες:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

επίσης κορίτσια ξέρει πως για δύο ολόκληρα χρόνια δεν έπαιρνα θεραπεία για την πάθηση μου παρόλο τα προβλήματα και τις υποτροπές που είχα ενδιάμεσα βέβαια δε λέω πολλές φορές ήταν αντίθετως και με ρωτούσε πότε θα ξεκινήσω, δέχτηκα τις σπερματεγχύσεις, εξετάσεις φάρμακα ταλαιπωρήθηκα τόσο στην εγκυμοσύνη μου αλλά έκανα υπομονή ξέρω ότι μετά που θα γεννήσω μπορεί να κάνω κάποια υποτροπή σοβαρή ή μη και όμως πήρα το ρίσκο και πιο πολύ το ξέρει πως το έκανα για εκείνον όχι ότι εγώ δεν ήθελα αλλά είναι μόνος του τελείως και ήξερα πόσο πολύ θέλει ένα παιδάκι και πόσο θα τον ανέβαζε αυτό εκείνος γιατί δε με καταλαβαίνει λίγο; αλλά είπαμε τώρα το μόνο που σκέφτομαι και θέλω είναι να πάρω γερό το μωράκι μου στην αγκαλιά μου και μετά θα τα πούμε :confused: ήρεμα μεν αλλά θα τα ξανασυζητήσουμε

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

αχ πολύ ωραία!!

πολύ ωραία μάρτζι μου, είδες..τώρα να ηρεμήσεις..αλλά να ξαπλώνεις ε??

κάντυ μου τι να πω για τα πεθερικά σου..:(

1533345xcnw09g7xt.gif

:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

κι εγω ετσι αντιδρω οταν το σκεφτομαι και προσπαθω να μην το σκεφτομαι ελπιζω οτι καποια στιγμη θα ανοιξει τα ματια του και θα δει την πραγματικοτητα:shock:και αν την δει και την καταλαβει ειμαι σιγουρη πως θα αλλαξει γνωμη αλλα οι αντρες προτιμουν να μην βλεπουν και να μην σκεφτοντε αυτα που δεν τους συμφερουν.αφηστε που ολα τα εξοδα μεχρι τωρα μου τα εχουν δωσει οι δικοι μου και τωρα παλι μου εστειλαν να ψωνησω ρουχα χειμωνιατικα και παλι με ρωτησαν τι εχω σκεφτει να παρω για τα μωρα και να τους πω οταν ερθει η ωρα να μου βαλουν τα χρηματα για να παω να τα παρω εεεε τι σκ@τ@ στραβος δεν ειναι!!!αφου να σκεφτητε οτι δεν τους εχει πει οτι ειμαι εγκυος!!!!γιατι??γιατι φοβατε:shock:ναι ναι φοβατε οτι οταν τους το πει κατι κακο θα μου συμβει

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αχ πολύ ωραία!!

πολύ ωραία μάρτζι μου, είδες..τώρα να ηρεμήσεις..αλλά να ξαπλώνεις ε??

κάντυ μου τι να πω για τα πεθερικά σου..:(

νομιζω οτι δεν μπορεις να πεις κατι με λογια:cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κι εγω ετσι αντιδρω οταν το σκεφτομαι και προσπαθω να μην το σκεφτομαι ελπιζω οτι καποια στιγμη θα ανοιξει τα ματια του και θα δει την πραγματικοτητα:shock:και αν την δει και την καταλαβει ειμαι σιγουρη πως θα αλλαξει γνωμη αλλα οι αντρες προτιμουν να μην βλεπουν και να μην σκεφτοντε αυτα που δεν τους συμφερουν.αφηστε που ολα τα εξοδα μεχρι τωρα μου τα εχουν δωσει οι δικοι μου και τωρα παλι μου εστειλαν να ψωνησω ρουχα χειμωνιατικα και παλι με ρωτησαν τι εχω σκεφτει να παρω για τα μωρα και να τους πω οταν ερθει η ωρα να μου βαλουν τα χρηματα για να παω να τα παρω εεεε τι σκ@τ@ στραβος δεν ειναι!!!αφου να σκεφτητε οτι δεν τους εχει πει οτι ειμαι εγκυος!!!!γιατι??γιατι φοβατε:shock:ναι ναι φοβατε οτι οταν τους το πει κατι κακο θα μου συμβει

ναι έτσι είναι..νομίζω κορίτσι μου ότι στο τέλος θα το καταλάβει..μην ανυσηχείς..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...