Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

αγγελικακι τοσο αργα στρωνεται χαλια???μου φαινεται υπερβολικα αργά!!!εμεις μεχρι τοτε τα βρωμιζουμε κιολας!!!

το προηγουμενο μνμ σε μενα πηγαινε ε???μαζι γραφαμε γι αυτο ξαναρωταω αυτα που απαντας:tongue::tongue::tongue:

ντεππα τοση ζεστη στα πλακακια???ε τοτε εσενα δεν σε συμφέρει και λογω τιμης πετρελαιου να βαλεις χαλια!!!

εγω στο παιδικο μονο αν μου πει ο παιδιατρος να μην βαλω χαλια δεν θα βαλω...ελπιζω το μικρακι μου να μην έχει αλλεργιες!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

aggelikaki όλα καλά μπράβο το μικρούλη σου μεγάλωσε. Εσείς λογικά θα εχετε και περισσότερη ζέστη εκεί

Τσερρυ δεν το λεω για τον κόσμο κι εγώ υπήρχαν χρονιές που στόλισα με την έναρξη της Σαρακοστής 15 Νοέμβρη αφού θα έκανα που θα έκανα τον κόπο ήθελα να τα χαρώ αλλά ζέστη δεν έχει ακόμα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ναι παιρνω αλλα εγω απ την αρχη δεν ημουν ετσι......δεν θυμαστε που αρχες Σεπτεμβρη ειχα παει και διακοπες???αυτο ειναι τωρα εδω και λιγες μερες:confused:

δύο κουβαλάς μην είσαι και αχάριστη εγώ είμαι σχεδόν έτσι με το ένα με τα φαγητά δεν έχω θέμα αλλά κουράζομαι εύκολα τώρα θα μου πεις σάμπως πριν μείνεις έγκυος δεν κουραζόσουν; αλλά τεσπα μην πω ότι τώρα είμαι καλυτερα και απο πριν σε αυτό το θέμα αλλά δε δουλεύω αν δούλευα κι όλας δε θα την έβγαζα με τίποτα μετά τη δουλειά μέχρι την άλλη μέρα θα ήμουν ξάπλα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ναι παιρνω αλλα εγω απ την αρχη δεν ημουν ετσι......δεν θυμαστε που αρχες Σεπτεμβρη ειχα παει και διακοπες???αυτο ειναι τωρα εδω και λιγες μερες:confused:

ε καλα αρχες Σεπρέμβρη ήταν αρχές Σεπτέμβρη!!!μην ξεχνας οτι τοτε δεν επερνα ουτε εγω σιδηρο...οσο περναει ο καιρος τα μικρα σου τραβαν θρεπτικά συστατικα...

28xYp3.png

aggelikaki όλα καλά μπράβο το μικρούλη σου μεγάλωσε. Εσείς λογικά θα εχετε και περισσότερη ζέστη εκεί

Τσερρυ δεν το λεω για τον κόσμο κι εγώ υπήρχαν χρονιές που στόλισα με την έναρξη της Σαρακοστής 15 Νοέμβρη αφού θα έκανα που θα έκανα τον κόπο ήθελα να τα χαρώ αλλά ζέστη δεν έχει ακόμα;

:tongue::tongue::tongue::tongue:έχει μαρμιν αλλά ουτε αυτο με νοιάζει!!!!εγώ αγορασα καινουρια χαλιά και θα τα στρώσω ο κόσμος χαλασει δεν χαλασει:tongue::tongue::tongue::tongue:

28xYp3.png

Διαφημίσεις

:tongue::tongue::tongue::tongue:έχει μαρμιν αλλά ουτε αυτο με νοιάζει!!!!εγώ αγορασα καινουρια χαλιά και θα τα στρώσω ο κόσμος χαλασει δεν χαλασει:tongue::tongue::tongue::tongue:

σωστά:tongue::tongue:

το προσέξατε πλησιάζει ο καιρός για τη μεγάλη μέρα (συνάντηση) αλήθεια τσέρρυ πήρες λίγο τα απάνω σου τώρα με το σίδηρο;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ε καλα αρχες Σεπρέμβρη ήταν αρχές Σεπτέμβρη!!!μην ξεχνας οτι τοτε δεν επερνα ουτε εγω σιδηρο...οσο περναει ο καιρος τα μικρα σου τραβαν θρεπτικά συστατικα...

εγω ομως τοτε ειχα κανει τις εξετασεις ειχα δει οτι εχω 34 αιματοκριτη αλλα ειχα και απιστευτη ενεργεια μεσα μου τωρα ειμαι σαν να θελω συνεχεια να κοιμαμαι

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μαρμιν να σου πω την αλήθεια χθες πηρα πρωτη φορα τον διπλό σιδηρο....μεχρι την δευτερα...ελπιζω να στρωσω...σημερα που ηταν η πρωτη μερα που βγηκα τοσες ώρες κουραστηκα αλλα δεν ζαλιστηκα!

νομιζω οτι ζαλιζομαι οταν ειμαι ορθια σε ενα μερος...πιστευω να ειμαι ακομη πιο καλα ως τοτε...άλλωστε θα ερθω καθιστη αφου θα οδηγησω!!!

28xYp3.png

ε λοιπον καντυ σου λεω οτι αυτο αισθανομαι τους τελευταιους 2 μήνες!!!!οπως και αν λεγεται για οποιο λογο και αν γινεται ειναι πολυ κουραστικό και σε καταλαβαινω!!!

28xYp3.png

ναι δεν εχουμε γεικα βαρυ χειμωνα,περισσοτερο η υγρασια ειναι αυτη που σε καει α κρυωνεις. η αληθεια ειαι οτι εγω παντα το καθηστερουσα και λιγο επιτηδες γιατι εκανα το ενα σαββατο τη γιορτη μου για τους συγγεεις και το αλλο για τους φιλους,μετα να κκαω και γενικη εφτανε το τελος νοεμβριου,τωρα φετος δεν ξερω ακομα τι θα καω με το θεμα γιορτη γιατι φωναζει ο ατρας μου,αλλα εγω πολυ θα το ευχαρηστηθω...

Διαφημίσεις

ναι δεν εχουμε γεικα βαρυ χειμωνα,περισσοτερο η υγρασια ειναι αυτη που σε καει α κρυωνεις. η αληθεια ειαι οτι εγω παντα το καθηστερουσα και λιγο επιτηδες γιατι εκανα το ενα σαββατο τη γιορτη μου για τους συγγεεις και το αλλο για τους φιλους,μετα να κκαω και γενικη εφτανε το τελος νοεμβριου,τωρα φετος δεν ξερω ακομα τι θα καω με το θεμα γιορτη γιατι φωναζει ο ατρας μου,αλλα εγω πολυ θα το ευχαρηστηθω...

εγώ φέτος γιορτή για τον άντρα μου δεν έκανα όπως άλλες χρονιές ευτυχώς συμφώνησε κι εκείνος είπε μόνο λίγους φίλους του να έρθουν ήταν ήσυχα και εμένα προσωπικά μου άρεσε περισσότερο από άλλες χρονιές το ευχαριστήθηκα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

σημερα που πηγα με ζυγισε παλι και παρολο που εβαλα και τζιν,ναι αυτο που ψωνισα το σαββατο,για πρωτη φορα,ολο το καλοκαιρι πηγαινα με φορεματακι που ειναι οσο α αι πιο ελαφρα,1 κιλο κατω εδειξε η ζυγαρια.φωαζε ο αντρας μου,αλλα δεν με απασχολει ακι απο την πολυ του γρια ο γιατρος μου εγραψε μια βιταμινη,καταλληλη για εγκυες,lotolen αν βγαζω τα γραμματα,σκεφτομαι α την παρω

εμας μαρμιν ειναι πολλα τα ατομα,14 οι συγγενεις και 25 οι φιλοι. κανω φαγητα φαγητα και γι αυτο δεν θελει ο αντρας μου,για να μην κουρστω αλλα και για τα εξοδα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...