Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια , τι μου κάνετε??

πολύ μου αρέσει το κάντυ...βλέπω τώρα τα επεισόδια ξανά..είμαι στο 24...

χαχαχαχ εγω ειμαι καπου στο 45!!!απο περυσι τα ξεκινησα και οποτε εχω χρονο και βαριεμαι πολυ βλεπω κανα επεισοδιο...επισης εχω και το μανταμ σουσου που ειχα περιεργια πολυ να το δω...

images?q=tbn:ANd9GcSEQ_FkfMmmAY7tgfICcT0xV-vhivh9_sHIbmFjN3F-CM59HLcQIQimages?q=tbn:ANd9GcQ16XMchYE4w3ZRI9CvExE7j9psapQIm1y4XQpp9VyE81JQUewscQimages?q=tbn:ANd9GcQAfAjpD3-J5sGTEf6aRECxoOFzjQMGbY32PWYvK2ax5XnFt9TMimages?q=tbn:ANd9GcRmV5JEJ_BxxxMWZT6-_1sPr1cmxIncED0dvvYy-0jwUEWKodw7

λατρευω τα ολολευκα παιδικα δωματια, λευκο σκεφτομαι να το κανω, αναγκαστικά βεβαια πιο απλοϊκο απο αυτα!!!!

νενα και γω το ιδιο...ολολευκο βεβαια οπως το βλεπεις δεν θα ειναι ποτε γιατι ολα τα μπιχλιμπιδια θα ειναι χρωματιστα οσο και να προσπαθησεις να βρεις ασπρα αλλα αν η βαση στα επιπλα ειναι ασπρη...θα ειναι τελειο το αποτελεσμα!!!και γω όλα ασπρα θα τα κανω και σκεφτομαι και την πινελια στην ντουλαπα...σημερα αγορασαμε χαλια (θα σας πω μετα) και για το ενα παιδικο το ροζ, που ειναι το δικο μου δωματιο τωρα πηρα άσπρη μοκετα!!

Μια χαρά :tongue: Η αλήθεια είναι ότι κι εμενα όλες τις δουλειές ο άντρας μου τις έκανε η μαμά ερχόταν κυρίως για σίδερο και καμιά φορά έκανε το μπαλκόνι, τα λουλούδια που της αρέσει να ασχολείται και τα τζάμια απλά μετά το βάψιμο έπρεπε όλα τα πράγματα να μπουν στη θέση τους και ο άντρας μου να γυρίσει στη δουλειά οπότε ήρθε η μαμά. Ακόμη και τώρα σκούπα ηλεκτρική βάζει ο άντρας μου εγώ κάνω μόνο σφουγγάρισμα (όχι πάντα) σκόνες και τα απλώνω τα ρούχα πότε μόνη πότε μαζί με το σύζυγο αλλά πάντα μου βγάζει έξω τη λεκάνη. Τα παράθυρα θα έρθει πάλι η μαμά να τα κάνει δεν τα καταφέρνει ο αντρούλης μου και δεν τον αδικώ γιατί ούτε εγώ τα πάω καλά με τα τζάμια. ααααααα ξέχασα και το μπάνιο ο σύζυγος το κάνει εγώ σπανίως και μόνο το νιπτήρα με σαπούνι και νερό η ξύδι όχι φάρμακο και τον καθρέφτη. Πριν μείνω έγκυος εννοείται οτι ο σύζυγος μόνο ηλεκτρική έβαλε μετά που έμεινα και είχα και δύσκολη εγκυμοσύνη με ξάπλες έβαζε μέχρι και πλυντήριο το άπλωνε και το μάζευε μόνος του και φυσικά μαγείρευε κι όλας έπλενε τα πιάτα, έβαζε πλυντήριο πιάτων τα πάντα άμα χρειαστεί και οι άντρες μας μπορούν να τα κάνουν μη σας πω και καλύτερα από εμάς:tongue:

μαρμιν μπραβο του!!το ιδιο και ο δικός μου...κανει τα παντα εκτος απο το σιδερο και το μαγειρεμα. εμενα η πεθερα μου ειναι απο κατω και στην αρχη ερχοτανε να με βοηθαει, τις μερες που δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου και μεις την διωχναμε γιατι πιστευω οτι αυτα ειναι θεματα για 2!!!μια μερα ο αντρας μου λεει η μαμα μου σε βοηθάει κατι λεγαμε και του λεω οχι, εσένα βοηθάει!!!οταν καποιος απο τους 2 δεν μπορει ο άλλος ειναι αυτος που αναλαμβάνει οχι οι 3οι!!!

εμενα κοριτσια ειναι τοσο μακρια η μαμα μου που μεσα στα 3 χρονια που ειμαι εδω εχει ερθει 2 φορες και απο 3 μερες την καθε φορα.φυσικα βοηθεια για το σπιτι εχω μονο απο τον αντρα μου και βοηθεια για το σπιτι και τα μωρα θα εχω.........απο τον αντρα μου παλι που δεν εχει καμια σχεση με μωρα ουτε αγκαλια δεν ξερει να τα κρατησει βαλτε την φαντασια σας να οργιασει για το τι θα επικρατησει μετα την γεννα!!!!

καντυ (αντε να δουμε πως θα το συνηθισουμε) κανεις δεν γεννηθηκε γονιος!!!θα του δώσεις λιγο χρονο και αν θελει θα γινει ο καλυτερος, αρκεί να μην του λες άσε δεν το κανεις καλα, θα το κανω εγω!!!έτσι θα τα κανεις ολα μονη και θα ειναι και ευθυνη σου!!!

Κορίτσια, όλα καλά! Το μικρούλι μου είναι καλά και χτυπάει η καρδούλα του! Δεν την άκουσα αλλά την είδα που αναβόσβηνε και την ερωτεύτηκα!!!!Τώρα θα κάνουμε κάτι αιματολογικές και θα με δει σε 2 εβδομαδες πάλι. Μακάρι να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα, Θεέ μου![/quote

μπραβο μαρτζι!!!!σου τα λεγαμε...ηχο γιατι δεν ειχε το μηχανημα???άντε μπραβο, τώρα ηρέμισε, χαλάρωσε και όλα θα παν τελεια!!!άντε βάλε και κανένα τικερακι να σε βλεπουμε να σε χαιρομαστε!!!

μαριουλα το μικρο σου εγινε σωστο αντρακι!!!!εγω τελειομηνη γεννηθηκα 2800!!!εσενα μην σου πω θα γινει 3500 μεχρι τοτε...άντε με το καλο τα αποτελεσματα...

κοριτσια εγω σημερα οπως σας ειπα γυρισα τον κοσμο ολο, το σημαντικο ειναι οτι τελειωσα κατι χαζοαγορες που ετρεξα 200 φορες γι'αυτες για να τελειωσω τα μπανια μου (βρυσες, κρεμαστρες)...που δεν τελειωσαν ακομα αλλα λεμε τωρα...έχω να παω και για καθρέφτες και επήσις κουβαδακι, πιγκαλ...

πήραμε χαλια για όλο το σπιτι εκτος κρεββατοκαμαρας που δεν βαζω λογω αλλεργιων και εκτος του παιδικου που προκειτε να κανω στο μελλον!!!!εχω κατενθουσιαστει με τα χαλια μου...πηρα ενα γκρι απο εκεινα τα χοντρα που εχουν σαν τριχες μακριες αλλα οχι γυαλιστερο για το σαλονι, ενα φουξ για την εισοδο, ένα μπεζ για την κουζινα και μάλλον θα παρουμε και το ιδιο της σειρας που ειναι ασπρο γκρι ασημι για την τραπεζαρια ...τωρα κακως περιγραφω γιατι δεν εχει νοημα αν δεν τα δεις αλλα σας λεω ειναι ένα όνειρο τα χαλια μου...την παρασκευη θα μου τα φερουν και το σαββατο ειπα στο αντρακι να κανουμε γενικη για να τα στρωσουμε!!!:-P:razz::-P:razz::-P

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγγελικακι οντως ακουγετε τελειο αυτο που περιγραφεις!!!καποια στιγμη που θα αρχισω να τρωω κανονικα οποσδηποτε θα το δοκιμάσω!!!

όσο για το κοτοπουλο κοτοπιττα να κανεις αλλα θελει χρονο και υλικα...γραβιερες, κρεμες γαλακτος...

εχω κοριτσια εχω καταληξει οτι απλά στην εγκυμοσυνη δεν αντεχω το κρεας και το ψαρι...όλα τα άλλα τα τρώω...έχω φαει ακομα και πιττες λαδερες και βαριες...μαλλον αυτο ειναι το θεμα μου...ελπιζω να τελειωσει οταν κλεισω την 12η!!!

28xYp3.png

Βρε τσερρυ κι εγω θέλω να στρώσω χαλιά αλλά δεν είναι λίγο νωρίς; σκέφτομαι κατά την 28η για να φέρω και το κρεβατάκι μετά (αν και θα το ήθελα λίγο πιο νωρίς) και ελπίζω απλά να χαλάσει λίγο νωρίτερα ο καιρός για να τα στρώσω όσο πιο νωρίς γίνεται. Βέβαι τώρα που το σκέφτομαι μήπως το μέρος σας είναι από αυτά που ο χειμώνας αρχίζει νωρίτερα; αν και απ' ότι το θυμάμαι δεν είναι ιδιαίτερα ψηλά μάλλον σαν πλαγιά μοιάζει

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

αγγελικακι οντως ακουγετε τελειο αυτο που περιγραφεις!!!καποια στιγμη που θα αρχισω να τρωω κανονικα οποσδηποτε θα το δοκιμάσω!!!

όσο για το κοτοπουλο κοτοπιττα να κανεις αλλα θελει χρονο και υλικα...γραβιερες, κρεμες γαλακτος...

εχω κοριτσια εχω καταληξει οτι απλά στην εγκυμοσυνη δεν αντεχω το κρεας και το ψαρι...όλα τα άλλα τα τρώω...έχω φαει ακομα και πιττες λαδερες και βαριες...μαλλον αυτο ειναι το θεμα μου...ελπιζω να τελειωσει οταν κλεισω την 12η!!!

εγω γενικα εχω απο την αρχη ενα θεμα με το κρεας μια περιεργη αποστροφη δεν θελω ουτε να το βλεπω ουτε να το μυρησω και νομιζω πως οσο περναει ο καιρος αυτο γινεται ολο και πιο εντονο επισσης ειναι λιγες μερες τωρα που δεν εχω ορεξη για τιποτα σαν κατι να μου τραβαει ολη την ενεργεια...τωρα πηγα να σιδερωσω και ξαφνικα σαν να ζαλιστηκα σαν να ζεσταθηκα σαν να μην εχω ορεξη να κανω τιποτα απολυτως!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

οχι μαρμιν καμια σχεση...ιδια ακριβως με θεσσαλονικη!!!απλα δεν με νοιαζει...θελω να στρωσω κ θα στρωσω ;)

αλλωστε ολοι οι αλλοι στρωνουν γυρω στις 20 Οκτωβρη για τον Αγιο Δημητριο...ε σιγα την διαφορα.....με την ιδια φιλοσοφια στολιζω κ δεντρο τελος νοεμβριου με αρχες δεκεμβριου μαζι με τα μαγαζια!!!!οι αλλοι ας κανουν οτι θελουν...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Βρε τσερρυ κι εγω θέλω να στρώσω χαλιά αλλά δεν είναι λίγο νωρίς; σκέφτομαι κατά την 28η για να φέρω και το κρεβατάκι μετά (αν και θα το ήθελα λίγο πιο νωρίς) και ελπίζω απλά να χαλάσει λίγο νωρίτερα ο καιρός για να τα στρώσω όσο πιο νωρίς γίνεται. Βέβαι τώρα που το σκέφτομαι μήπως το μέρος σας είναι από αυτά που ο χειμώνας αρχίζει νωρίτερα; αν και απ' ότι το θυμάμαι δεν είναι ιδιαίτερα ψηλά μάλλον σαν πλαγιά μοιάζει

καπου τα ξερω αυτα που περιγραφεις....καλως ηρθες στην καθημερινή μου ψυχολογια!!!!σιδηρο περνεις???

καντυ σε σενα πηγαινε...

28xYp3.png

εμας εδω εχει αφορητη ζεστη...αφου οι παραλιες εχουν παντα κοσμο και η αληθεια ειναι πως κι εγω ζηλευω και καποιες μερες οπως εχθες και σημερα το σκεφτηκα πολυ εντονα να παω:rolleyes:

εγω δεν στρωνω χαλια ειπαμε περυσι να παρουμε που πηραμε και τα επιπλα αλλα επειδη οπως σας εχω ξαναπει ηθελα να κανω αμεσως μωρο ειχα διαβασει πως απαγορευεται στο χωρο του μωρου να υπαρχει χαλι η μοκετα αλλο που δεν ηθελα κι εγω!!!εν τω μεταξυ το σπιτι μας ειναι πολυ ζεστο γιατι απο κατω περνανε σωληνες του καλοριφερ αφου καμια φορα το χειμωνα αν κρυωνουν τα ποδια μου παταω στο πλακακι ξυπολητη

qWD1p2.png

xdgMp2.png

γυρισαμε και μεις...ολα καλα. 400 γρ το μικρο μου. αντε περιμενω το β επιπεδου να δω και γω το φυλλο να του αρχιζω τα χαιδευτικα,αν και μαλλο κοριτσι.

μαρτζι τελεια τα νεα σου,ατε χαλαρωσε τωρα,κατσε αγκαλιτσα με το συζυγο και οννειρεψου τη ζωη μετα απο το σημερα. σου ειχα στειλει ενα πμ καποια στιγμη. το ειδες;

τσερυ με γεια τα χαλια κοριτσακι,και γω αμα μαθω το φυλλο θα παω να παρω χαλι και κουρτινα για το παιδικο. οταν βαψαμε το σπιτι το ειχα κανει φυστικι αυτο το δωματιο γιατι μου αρεσε πολυ και σκεφτομαι να το κρατησω,ειναι ωραια βαση για τα λευκα επιπλα γιατι και γω λευκα θελω.

το δεντρο της ζωης σε πινακα το εχει δει καποια απο εσας; μου ειπε μια φιλη μου οτι υπαρχει κατι σε αυτοκολητα που εχει το ιδιο νοημα και ειαι για παιδικα δωματια. μου αρεσε σαν ιδεα,αλλα το ειχε δει στο εξωτερικο,α πεσει στην αντιληψη σας οπως χαζευεται πουθεα θα μου το πειτε;

καπου τα ξερω αυτα που περιγραφεις....καλως ηρθες στην καθημερινή μου ψυχολογια!!!!σιδηρο περνεις???

καντυ σε σενα πηγαινε...

ναι παιρνω αλλα εγω απ την αρχη δεν ημουν ετσι......δεν θυμαστε που αρχες Σεπτεμβρη ειχα παει και διακοπες???αυτο ειναι τωρα εδω και λιγες μερες:confused:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

εμεις στρωναμε πατα τελος νοεμβρη αρχες δεκεμβρη,εκανα και τη γεικη μου και μετα στολιζαμε τα χριστουγενιατικα. φετος δε ξερω,αλλα μαλλον το ιδιο προγραμμα θα ακολουθησω. μεχρι περσι που δουλευα επαιρα μια φορα το χρονο γυναικα και καναμε την γενικη μαζι,νομιζω και φετος το ιδιο θα κανω γιατι μεχρι τοτε θα εχω και κοιλαρα,θα ρθει θα το κανει ολο μονης και μετα θα στρωσει ακι ο μπαμπας μου μαζι με τον αντρα μου τα χαλια

γυρισαμε και μεις...ολα καλα. 400 γρ το μικρο μου. αντε περιμενω το β επιπεδου να δω και γω το φυλλο να του αρχιζω τα χαιδευτικα,αν και μαλλο κοριτσι.

μαρτζι τελεια τα νεα σου,ατε χαλαρωσε τωρα,κατσε αγκαλιτσα με το συζυγο και οννειρεψου τη ζωη μετα απο το σημερα. σου ειχα στειλει ενα πμ καποια στιγμη. το ειδες;

τσερυ με γεια τα χαλια κοριτσακι,και γω αμα μαθω το φυλλο θα παω να παρω χαλι και κουρτινα για το παιδικο. οταν βαψαμε το σπιτι το ειχα κανει φυστικι αυτο το δωματιο γιατι μου αρεσε πολυ και σκεφτομαι να το κρατησω,ειναι ωραια βαση για τα λευκα επιπλα γιατι και γω λευκα θελω.

το δεντρο της ζωης σε πινακα το εχει δει καποια απο εσας; μου ειπε μια φιλη μου οτι υπαρχει κατι σε αυτοκολητα που εχει το ιδιο νοημα και ειαι για παιδικα δωματια. μου αρεσε σαν ιδεα,αλλα το ειχε δει στο εξωτερικο,α πεσει στην αντιληψη σας οπως χαζευεται πουθεα θα μου το πειτε;

καλα εγω τωρα το ειδα:oops:δεν σου ειπε ακομα φυλο???εε λογικα κοριτσι ειναι γιατι αν ηταν αγορι θα το ειχε δει!!!!βρε λετε η Ζυγουλη να ανοιξε τον δρομο για τα κοριτσακια????????400γρ εεε αχου το μωρε το μικρουλακι σου!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...