Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρες!!! Βρέ Cherry τι τα θές τα φαγητά απέξω είναι πάντα πιο βαριά για το στομάχι πόσο μάλλον τώρα!!!Εγώ πήγα εχθές και παρήγγειλα την κουρτίνα του μπέμπη μου!!!Όλα στη θέση τους σγά σιγά ένα πράγμαα με προβληματίζει ενώαπό εκεί που παρήγγειλα τααα επιπλάκια μου είχαν πεί παράδοση αυτή την εβδομάδα πήρα τηλ και μου είπαν ότι δέ είναι ακόμα έτοιμα να περιμένω τη άλλη εβδομάδα:confused:να συγχιστώ???:evil:

οχι χαρα μ δεν κανει στην κατασταση που εισαι τι τωρα τι σε μια εβδομαδα:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για τη σως γιαουρτιου: ι γιαουρτι,λαδακι,πιπερι,αλατι,λιγο λεμονι,συηθως 1 λεμονοκουπα αν ειναι ζουμερο και σκορδο λιωμενο. εγω βαζω 2 σκελιδες γιατι μαρεσει πρισσοτερο ετσι,αλλα και με μια καλο ειναι. τα βαζεις ολα μαζι σε ενα μπολ και τα ανακατευεις. παει παρα πολυ σε μπροκολο,κουνουπιδι και ειαι τελειο και σε μελιτζανες. φανταστικγ συνταγη την εχω σκεφτει μονη μου.την κανω παντα στα τραπεζια και γιεται κολαση με αυτες τις μελιτζανες,αμα θελετε να σας τη πω

μμμ ωραια ακουγεται...ναι αν καποια στιγμη εχεις χρονο πες μας και τις μελιτζανες

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!! Βρέ Cherry τι τα θές τα φαγητά απέξω είναι πάντα πιο βαριά για το στομάχι πόσο μάλλον τώρα!!!Εγώ πήγα εχθές και παρήγγειλα την κουρτίνα του μπέμπη μου!!!Όλα στη θέση τους σγά σιγά ένα πράγμαα με προβληματίζει ενώαπό εκεί που παρήγγειλα τααα επιπλάκια μου είχαν πεί παράδοση αυτή την εβδομάδα πήρα τηλ και μου είπαν ότι δέ είναι ακόμα έτοιμα να περιμένω τη άλλη εβδομάδα:confused:να συγχιστώ???:evil:

Λιλιτακι εχεις απολυτο δικιο κι εμενα οταν μου λενε τοτε και προετοιμαζομαι εεε θελω να ειναι τοτε και οχι μετα απο λιγο...αλλα τωρα και να συγχιστεις τι θα καταφερεις πες τους ομως οτι δεν ειναι καθολου συνεπεις

qWD1p2.png

xdgMp2.png

images?q=tbn:ANd9GcSEQ_FkfMmmAY7tgfICcT0xV-vhivh9_sHIbmFjN3F-CM59HLcQIQimages?q=tbn:ANd9GcQ16XMchYE4w3ZRI9CvExE7j9psapQIm1y4XQpp9VyE81JQUewscQimages?q=tbn:ANd9GcQAfAjpD3-J5sGTEf6aRECxoOFzjQMGbY32PWYvK2ax5XnFt9TMimages?q=tbn:ANd9GcRmV5JEJ_BxxxMWZT6-_1sPr1cmxIncED0dvvYy-0jwUEWKodw7

λατρευω τα ολολευκα παιδικα δωματια, λευκο σκεφτομαι να το κανω, αναγκαστικά βεβαια πιο απλοϊκο απο αυτα!!!!

απλα ΤΕΛΕΙΑ αλλα δυστυχως εμενα καμια κουνια δεν ειναι λευκη:cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

μαριουλα πως εβαλες χρωμα στα κειμενα σου???το κανεις καθε φορα που γραφεις ή έκανες ρυθμιση??

το κανω καθε φορα που γραφω χαρα μου...πανω στις επιλογες εχει το 2 που και καλα διαλεγεις μεγεθος ε ακριβως στο διπλα εχει ενα Α εκει πατας κ διαλεγεις χρωμα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

αχχχ τωρα η Μαργκη θα εχει δει το μωρακι της!!!!!!!!

ναι αν δεν έχει μεγάλη αναμονή τώρα θα ακούει την καρδούλα του τι ωραία άντε ελπίζω να μπει αμέσως μόλις γυρίσει να μας πει τα νέα της

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μπροστά μου δεν διαφωνούν! Μετά όταν φεύγει ο ένας, αρχίζει τα παράπονα ο άλλος. Αλλά εγώ πλέον δεν δίνω σημασία. Κάνω και στους δυο δίκιο και τελειώνω. Σιγά μην κάτσω να σκάσω! Α, άσε που λέω ότι λένε καλά λόγια ο ένας για τον άλλο. Στον άντρα μου ότι η μάνα μου τον λατρεύει ( δεν το πιστεύει βέβιαα)και στη μάνα μου πως ο άντρας μου την παραδέχεται στην καθαριότητα ( αυτή κάνει πως το πιστεύει)

Σωστηηηη!!

ειχα γινει πολυ φιρμα με αυτο το ονομα και ειπα λιγο να το αλλαξω;)

καταλαβα!!! καταλαβα!!! ορθώς έπραξες!!!!

κοριτσια αμα θελουν και δεν βαριουμται ολα τα μπορουν...εμενα δε εκαε τιποτα,θυμαστε που παραποιομουνα; τωρα που φουσκωει η κοιλια ολο και κατι κανει απο μονος του,βεβαια πρεπει να τον βρω την καταλληλη στιγμη γιατι αμα βαριεται δε καει τιποτα.

κι εμενα δεν εκανε απολυτος τίποτα, τωρα ειναι μεν με τις ωρες του αλλα καμια σχεση με πριν, εχει αναλαβει την ηλεκτρική, βοηθαει σε κανα απλωμα, και παντα βγαζει την λεκανη με τα ρουχα!!!!!

απλα ΤΕΛΕΙΑ αλλα δυστυχως εμενα καμια κουνια δεν ειναι λευκη:cry:

Μπορεις να τις βαψεις με μη τοξική μπογια και να βαλεις όλολευκες προικες, πανια, κουνουπιερες, φρουφρου κτλ. και θα μοιαζουν ολοιδιες!!!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

καλη ιδεα και η κοτοπιτα,αλλα δε εχω μπεσαμελ και το απογευμα δε ξερω α θα εχω χρονο να τη φτιαξω,και δε θυμαμαι και τη συταγη,για α δω αν εχω ολα τα υλικα. αμα εχετε καμια συταγη την αναμενω...

λοιπον οι μελιτζανες: κοβουμε τις μελιτζανες σε ροδελες ή μακροστενες φετες,τις βαζουμε σε νερο με αλατακι και μετα τις τηγανιζουμε και τις βαζουμε σε λιγοπ χαρτακι α φυγουν τα πολλα λαδια.

της σως γιαουρτιου σας τη εγραψα. θα χρειστουμε 2 γιαουρτια.

για τη σαλτσα: 2 κρεμμυδια τα ψιλοκοβουμε,τα σωταρουμε,ριχουμε πουμαρο ή τοματακι ψιλοκομενο ή σαλτσα σπιτικη βαζουμε αλατακι,πιπερακι,δαφνη 1 φυλλι,ζαχαρη και 1 μπαχαρακι,και λιγο νερακι. τη αφηνουμε α δεσει αλλα να ειαι ζουμερη. περιπου ενα μεγαλο τηγανι. εγω αυτη βαζω και στα μακαρονια.

αφου τα κανουμε ολα αυτα αρχιζουμε:

στρωνουμε σε ενα πυρεξ ή ταψακι φρυγανια τριμμενη,βαζουμε μια στρωση μελιτζανες,μια σαλτσα,μια σως γιαουρτιου,μετα παλι μελιτζανες,σαλτσα,γιαουρτι και τελος μελιτζαες μια στρωση,ανακατευουμε την υπολοιπη σαλτσουλα με τη σως και απλωουμε απο πανω. βαζουμε και μαι στρωση τριμμενη μοτσαρελα και πασπαλιζουμε με φρυγαια. ψηουμε στο φουρνο μεχρι α ροδισει η επιφαεια. ειναι απλα φανταστικο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...