Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπροστά μου δεν διαφωνούν! Μετά όταν φεύγει ο ένας, αρχίζει τα παράπονα ο άλλος. Αλλά εγώ πλέον δεν δίνω σημασία. Κάνω και στους δυο δίκιο και τελειώνω. Σιγά μην κάτσω να σκάσω! Α, άσε που λέω ότι λένε καλά λόγια ο ένας για τον άλλο. Στον άντρα μου ότι η μάνα μου τον λατρεύει ( δεν το πιστεύει βέβιαα)και στη μάνα μου πως ο άντρας μου την παραδέχεται στην καθαριότητα ( αυτή κάνει πως το πιστεύει)

εμενα παλι ο αντρας μου τα παει καλυτερα με την μανα μου απ οτι μαζι μου!!!ασε αυτην που για οτιδηποτε διαφωνησουμε η τσακωθουμε του δινει παντα δικιο!!!και ο αντρας μου το λεει οτι τωρα που καταλαβε πως δεν εχει και δεν ειχε ποτε του μανα δεν τον πειραζει γιατι τωρα εχει την καλυτερη!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

images?q=tbn:ANd9GcSEQ_FkfMmmAY7tgfICcT0xV-vhivh9_sHIbmFjN3F-CM59HLcQIQimages?q=tbn:ANd9GcQ16XMchYE4w3ZRI9CvExE7j9psapQIm1y4XQpp9VyE81JQUewscQimages?q=tbn:ANd9GcQAfAjpD3-J5sGTEf6aRECxoOFzjQMGbY32PWYvK2ax5XnFt9TMimages?q=tbn:ANd9GcRmV5JEJ_BxxxMWZT6-_1sPr1cmxIncED0dvvYy-0jwUEWKodw7

λατρευω τα ολολευκα παιδικα δωματια, λευκο σκεφτομαι να το κανω, αναγκαστικά βεβαια πιο απλοϊκο απο αυτα!!!!

πωπωπωπωωπ!!!τελεια!!!!!το ενα πιο ωραιο απο το αλλο!!!κ εμενα μου αρεσου τα λευκα ανεξαρτητος φυλου!

Z29ap2.png

Νένα θα σου στειλουν ένα σύνδεσμο που θα το πατήσεις την ώρα του σεμιναρίου και ίσως χρειαστεί να ξαναγράψεις τους κωδικούς εκεί θα υπάρχει στην οθόνη η κυρία που θα κάνει το σεμινάριο θα τη βλέπεις και θα την ακούσεις κάπου δεξιά αν θυμάμαι καλά θα υπάρχουν τα ονόματά μας και από κάτω θα υπάρχει χωρος για να γράφουμε τις ερωτήσεις μας τις οποίες απαντάει η κυρία στο τέλος. Ελπίζω να σε κατατόπισα. Ώστε τέσσερις θα είμαστε τελικά ωραία:tongue: άντε μέχρι τότε μπορεί να μπει και καμία άλλη.

Μάρτζι μπράβο καλά τους κάνεις αυτό με τη μαμά σου όλα τα λεφτά τέτοια θέλουν να ακούν. Σε καταλαβαίνω γιατί και μένα η χειρότερή μου είναι να έρχεται η μαμά μου να συμμαζεύει βέβαια τα τακτοποίησε όλα τέλεια μετά το βάψιμο αλλά τα σχολιάκια της που και που θα τα κάνει του τύπου τι τα θέλετε τόσα πράγματα σε τόσο μικρό σπίτι, όλα αυτά τα ρούχα προλαβαίνει ο άντρας σου να τα φορέσει και τέτοια ευτυχώς ο δικός μου όταν έρχεται η μαμά είναι στη δουλειά και τα περισσότερα δεν τα ακούει κι ετσι είμαστε αγαπημένοι:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Μάρτζι άντε να ακούσει σήμερα καρδούλα για να βάλεις και κανένα τικεράκι να βλέπουμε που βρίσκεσαι.

Αγγελικάκι θα περιμένουμε και από σένα νέα

Κάντυ αυτό με τη μαμά σου και τον άντρα σου το κάνουν κι εμένα κι εκνευρίζομαι συμφωνούν ο ένας με τον άλλο δίκιο έχει η μαμά σου λέει ο άντρας μου καλά σου λέει ο Αλέξανδρος η μαμά μου. Άσε που ψιλιάζομαι ότι στη Χαλκιδική του έβαλε την ιδέα να μην τρώω πολύ αλάτι γιατί δεν κάνει και από τότε που γυρίσαμε είναι όλο παρατηρήσεις δεν το παραδέχεται βέβαια ότι του το είπε η μαμά μου αλλά εγώ είμαι σίγουρη

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

εμενα κοριτσια ειναι τοσο μακρια η μαμα μου που μεσα στα 3 χρονια που ειμαι εδω εχει ερθει 2 φορες και απο 3 μερες την καθε φορα.φυσικα βοηθεια για το σπιτι εχω μονο απο τον αντρα μου και βοηθεια για το σπιτι και τα μωρα θα εχω.........απο τον αντρα μου παλι που δεν εχει καμια σχεση με μωρα ουτε αγκαλια δεν ξερει να τα κρατησει βαλτε την φαντασια σας να οργιασει για το τι θα επικρατησει μετα την γεννα!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εμενα κοριτσια ειναι τοσο μακρια η μαμα μου που μεσα στα 3 χρονια που ειμαι εδω εχει ερθει 2 φορες και απο 3 μερες την καθε φορα.φυσικα βοηθεια για το σπιτι εχω μονο απο τον αντρα μου και βοηθεια για το σπιτι και τα μωρα θα εχω.........απο τον αντρα μου παλι που δεν εχει καμια σχεση με μωρα ουτε αγκαλια δεν ξερει να τα κρατησει βαλτε την φαντασια σας να οργιασει για το τι θα επικρατησει μετα την γεννα!!!!

Μια χαρά :tongue: Η αλήθεια είναι ότι κι εμενα όλες τις δουλειές ο άντρας μου τις έκανε η μαμά ερχόταν κυρίως για σίδερο και καμιά φορά έκανε το μπαλκόνι, τα λουλούδια που της αρέσει να ασχολείται και τα τζάμια απλά μετά το βάψιμο έπρεπε όλα τα πράγματα να μπουν στη θέση τους και ο άντρας μου να γυρίσει στη δουλειά οπότε ήρθε η μαμά. Ακόμη και τώρα σκούπα ηλεκτρική βάζει ο άντρας μου εγώ κάνω μόνο σφουγγάρισμα (όχι πάντα) σκόνες και τα απλώνω τα ρούχα πότε μόνη πότε μαζί με το σύζυγο αλλά πάντα μου βγάζει έξω τη λεκάνη. Τα παράθυρα θα έρθει πάλι η μαμά να τα κάνει δεν τα καταφέρνει ο αντρούλης μου και δεν τον αδικώ γιατί ούτε εγώ τα πάω καλά με τα τζάμια. ααααααα ξέχασα και το μπάνιο ο σύζυγος το κάνει εγώ σπανίως και μόνο το νιπτήρα με σαπούνι και νερό η ξύδι όχι φάρμακο και τον καθρέφτη. Πριν μείνω έγκυος εννοείται οτι ο σύζυγος μόνο ηλεκτρική έβαλε μετά που έμεινα και είχα και δύσκολη εγκυμοσύνη με ξάπλες έβαζε μέχρι και πλυντήριο το άπλωνε και το μάζευε μόνος του και φυσικά μαγείρευε κι όλας έπλενε τα πιάτα, έβαζε πλυντήριο πιάτων τα πάντα άμα χρειαστεί και οι άντρες μας μπορούν να τα κάνουν μη σας πω και καλύτερα από εμάς:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μια χαρά :tongue: Η αλήθεια είναι ότι κι εμενα όλες τις δουλειές ο άντρας μου τις έκανε η μαμά ερχόταν κυρίως για σίδερο και καμιά φορά έκανε το μπαλκόνι, τα λουλούδια που της αρέσει να ασχολείται και τα τζάμια απλά μετά το βάψιμο έπρεπε όλα τα πράγματα να μπουν στη θέση τους και ο άντρας μου να γυρίσει στη δουλειά οπότε ήρθε η μαμά. Ακόμη και τώρα σκούπα ηλεκτρική βάζει ο άντρας μου εγώ κάνω μόνο σφουγγάρισμα (όχι πάντα) σκόνες και τα απλώνω τα ρούχα πότε μόνη πότε μαζί με το σύζυγο αλλά πάντα μου βγάζει έξω τη λεκάνη. Τα παράθυρα θα έρθει πάλι η μαμά να τα κάνει δεν τα καταφέρνει ο αντρούλης μου και δεν τον αδικώ γιατί ούτε εγώ τα πάω καλά με τα τζάμια. ααααααα ξέχασα και το μπάνιο ο σύζυγος το κάνει εγώ σπανίως και μόνο το νιπτήρα με σαπούνι και νερό η ξύδι όχι φάρμακο και τον καθρέφτη. Πριν μείνω έγκυος εννοείται οτι ο σύζυγος μόνο ηλεκτρική έβαλε μετά που έμεινα και είχα και δύσκολη εγκυμοσύνη με ξάπλες έβαζε μέχρι και πλυντήριο το άπλωνε και το μάζευε μόνος του και φυσικά μαγείρευε κι όλας έπλενε τα πιάτα, έβαζε πλυντήριο πιάτων τα πάντα άμα χρειαστεί και οι άντρες μας μπορούν να τα κάνουν μη σας πω και καλύτερα από εμάς:tongue:

ο αντρας μου εμενε μονος του και μακρια απο το σπιτι του οποτε καποιος επρεπε να κανει τις δουλειες του σπιτιου και ετσι ειχε μαθει και τα εκανε ολα μονος του....εεε μετα σιγα σιγα του μαθαινω να τα κανει με τον δικο μου τροπο....μονο με το φαγητο δεν ασχοληται καθολου αλλα οσο ειμαι καλα και μπορω δεν με νοιαζει αργοτερα να δω τι θα γινει

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια αμα θελουν και δεν βαριουμται ολα τα μπορουν...εμενα δε εκαε τιποτα,θυμαστε που παραποιομουνα; τωρα που φουσκωει η κοιλια ολο και κατι κανει απο μονος του,βεβαια πρεπει να τον βρω την καταλληλη στιγμη γιατι αμα βαριεται δε καει τιποτα.

τσερυ σε ευχαριστω για το τηλ.

μαρτζι θα περιμεουμε με αγωνια.

εγω 4.15 εχω ραντεβου,τωρα κανω κοτοσουπα και θα βαλω μεσα γιαουρτακι α τη δοκιμασω....

για τα σεμιαρια θελω και γω,αλλα τι ωρα ειναι; αμα πηγαιω στη δουλεια σχολαω 4.15 και μεχρι α ρθω σπιτι,να ετοιμασω το τραπεζι και α φαμε παει 5 ηωρα...

το κοτοπουλακι που θα περισεψει εκτος απο τηγαητο ξερετε καμια αλλη ιδεα για το πως α το μαγειρεψω; συηθως το καω τηγαητο αλλα επειδη δουλευω αυριο ελεγα μηπως το εκαα κατι απο σημερα....αλλιως τηγανητο με κουουπιδακι και σως γιαουρτιου κολαση....

το κοτοπουλακι που θα περισεψει εκτος απο τηγαητο ξερετε καμια αλλη ιδεα για το πως α το μαγειρεψω; συηθως το καω τηγαητο αλλα επειδη δουλευω αυριο ελεγα μηπως το εκαα κατι απο σημερα....αλλιως τηγανητο με κουουπιδακι και σως γιαουρτιου κολαση....

το συγκεκριμενο σεμιναριο νομιζω ειναι την Παρασκευη στις 12.εγω το κοτοπουλο το βραστο το βαζω σε ενα πυρεξ με λιγο βουτυρακι αλατι πιπερι ριγανη και λεμονακι και το ψηνο να κανει κρουστα απο κει και περα το συνοδευεις με οτι θελεις.πως φτιαχνεις σως γιαουρτιου???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Αλά κρεμ και αύριο λίγο ρύζι και έτοιμο το γευμα!!!

Όσο για τις δουλειές κσι εμένα κάνει τα πάντα και το καλύτερο του ειναι το μαγείρεμα φτιάχνει τα πάντα για καλή μου τύχη :-D. Το μόνο που δεν καταφέρνει ειναι το σιδέρωμα... Αλλά μην είμαι και αχάριστη

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

για τη σως γιαουρτιου: ι γιαουρτι,λαδακι,πιπερι,αλατι,λιγο λεμονι,συηθως 1 λεμονοκουπα αν ειναι ζουμερο και σκορδο λιωμενο. εγω βαζω 2 σκελιδες γιατι μαρεσει πρισσοτερο ετσι,αλλα και με μια καλο ειναι. τα βαζεις ολα μαζι σε ενα μπολ και τα ανακατευεις. παει παρα πολυ σε μπροκολο,κουνουπιδι και ειαι τελειο και σε μελιτζανες. φανταστικγ συνταγη την εχω σκεφτει μονη μου.την κανω παντα στα τραπεζια και γιεται κολαση με αυτες τις μελιτζανες,αμα θελετε να σας τη πω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...