Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα σας μεταφερω μια πολυ χρησιμη πληροφορια και μετα θα φυγω γιατι εχουμε διαφορες δουλειες σημερα....λοιπον ο Ρουβάς θα κάνει κι άλλο κοριτσακι!!!

σας φιλώ γλυκά και θα τα πουμε μετα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

θα σας μεταφερω μια πολυ χρησιμη πληροφορια και μετα θα φυγω γιατι εχουμε διαφορες δουλειες σημερα....λοιπον ο Ρουβάς θα κάνει κι άλλο κοριτσακι!!!

Χαχαχαχα όντως πολύτιμη πληροφορία να δούμε ποιά θα τη κάνει νύφη τη Ρουβίτσα Junior για να κάνει συμπέθερο τον Ρουβά!!!:rolleyes::D:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

χαχα αυτο το διαβασα κι εγω και λεω λες να αρχησε η περιοδος των κοριτσιων???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημέρα κορίτσια , τι μου κάνετε??

πολύ μου αρέσει το κάντυ...βλέπω τώρα τα επεισόδια ξανά..είμαι στο 24...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Μπήκα και εγώ στο σεμινάριο Θηλασμού και στο σεμινάριο τοκετού!!!

ωραια αρα θα ειμαστε 4 εγω εσυ η marmin και η deppa που δεν μας λεει γιατι εγινε καντυ?????

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

καλημέρα! Σήμερα έχω υπέρηχο στις 2.30. Μακάρι να ακούσω ευχάριστα νέα και να σας τα μεταφέρω ευθύς αμέσως. Αιματάκι βγάζω πού και πού αλλά πλέον πιο σπάνια. Με στενοχωρεί όμως και με αγχώνει πολύ όταν το βλέπω. Εχω τη μανα μου που μου κάνει γενική καθαριοτητα στο σπίτι. Ο άντρας μου έχει εκνευριστεί που η μάνα μου είναι συνέχεια με την παρατήρηση και γιαυτό τον έστειλα να πάει μία βολ΄τιτσα να ηρεμήσει. Αννακατεύεται και αυτός εκεί που δεν τον σπέρνουν. Και πριν από λίγο λέει η μάνα μου "έχω την εντ΄πωση πως ο άντρας σου δεν θέλει να έρχομαι να σαα κάνω δουλειες". Εγώ της είπα πως δεν υπάρχει θέμα και απλά να μην του κάνει παρατηρήσεις. Ε, ρε κορίτσια, τόσο καιρό έχω να ασχοληθώ με το σπίτι, τα ψιλοσυμμαζεύει κι αυτός, όσο να' ναι επικρατεί ένα χάος. Η μάνα μου τον φωνάζει κάθε τρεις και λίγο και του λέει "κοίτα εδώ! δεν είναι καθαρό, κοίτα εκεί δεν είναι ωραίο". Ουφ! Αντε να τελειώσει, να αρχισω να ασχολούμαι κι εγώ λίγο γιατί δεν τους αντέχω.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καλημέρα! Σήμερα έχω υπέρηχο στις 2.30. Μακάρι να ακούσω ευχάριστα νέα και να σας τα μεταφέρω ευθύς αμέσως. Αιματάκι βγάζω πού και πού αλλά πλέον πιο σπάνια. Με στενοχωρεί όμως και με αγχώνει πολύ όταν το βλέπω. Εχω τη μανα μου που μου κάνει γενική καθαριοτητα στο σπίτι. Ο άντρας μου έχει εκνευριστεί που η μάνα μου είναι συνέχεια με την παρατήρηση και γιαυτό τον έστειλα να πάει μία βολ΄τιτσα να ηρεμήσει. Αννακατεύεται και αυτός εκεί που δεν τον σπέρνουν. Και πριν από λίγο λέει η μάνα μου "έχω την εντ΄πωση πως ο άντρας σου δεν θέλει να έρχομαι να σαα κάνω δουλειες". Εγώ της είπα πως δεν υπάρχει θέμα και απλά να μην του κάνει παρατηρήσεις. Ε, ρε κορίτσια, τόσο καιρό έχω να ασχοληθώ με το σπίτι, τα ψιλοσυμμαζεύει κι αυτός, όσο να' ναι επικρατεί ένα χάος. Η μάνα μου τον φωνάζει κάθε τρεις και λίγο και του λέει "κοίτα εδώ! δεν είναι καθαρό, κοίτα εκεί δεν είναι ωραίο". Ουφ! Αντε να τελειώσει, να αρχισω να ασχολούμαι κι εγώ λίγο γιατί δεν τους αντέχω.

Να μας πεις γρηγορα τα νεα σου μην μας κρατας σε αγωνια!!!

Αν και εγω πιστευω ότι ολα καλα θα πανε , οσο για το αιματακι ειναι συχνο σε πολλες κοπελες τον πρωτο καιρο!!!!!

Σχετικά με τον αντρα σου και την μαμα σου μην ασχολεισαι και πολυ γιατι και η μαμα και ο αντρας σου δεν θα αλλαξουν χαρακτηρα. Ζητησε τους μόνο να μην διαφωνουν μπροστα σου γιατι στεναχωριεσαι και ο γιατρος λεει ότι δεν κανει!!!! Ισως να πιασει το κολπο!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Μπροστά μου δεν διαφωνούν! Μετά όταν φεύγει ο ένας, αρχίζει τα παράπονα ο άλλος. Αλλά εγώ πλέον δεν δίνω σημασία. Κάνω και στους δυο δίκιο και τελειώνω. Σιγά μην κάτσω να σκάσω! Α, άσε που λέω ότι λένε καλά λόγια ο ένας για τον άλλο. Στον άντρα μου ότι η μάνα μου τον λατρεύει ( δεν το πιστεύει βέβιαα)και στη μάνα μου πως ο άντρας μου την παραδέχεται στην καθαριότητα ( αυτή κάνει πως το πιστεύει)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καλημερα κοπελα μου!!!!περιμενουμε με αγωνια τα αποτελεσματα σου!!!!σε ποια εβδομαδα εισαι σημερα??

ευχομαι να πανε ολα καλα!!!με την μαμα κ τον γαμπρο της μην ασχολησε δεν γινεται στην παρασου φαση να κανεις τιποτα κ χρειαζεσαι βοηθεια οποτε κ λιγη γκρινια για ενα καλο αποτελεσμα δεν βλαπτει!!!!ενημερωσε μας αμεσαα!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...