Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

εμενα δεν μου εχουν στειλει ακομα δωρακι.....δεν θυμαμαι ποτε εκανα την εγγραφη νομιζω τελος Αυγουστου παντως ακομα δεν μου εχουν στειλει κατι:confused:

Καλημέρα:tongue: Εγώ πάντως γράφτηκα 4 Μαίου και μου έστειλαν την τσαντούλα στις 19 Μαίου! Όπου ναναι θα έρθει και η δική σου:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ κοριτσαρες μολις ηρθα!!!πηγαμε για χαλια που σας ειχα πει, ειδα σε 2 μαγαζια αλλα αν δεν δω σε άλλα 2 δεν θα αποφασίσω...μετα πηγαμε στους κουμπαρους και εκει παραγγειλαμε να φαμε και πηρα μια μακαροναδα με 4 τυρια την οποια λιγουρευομαι απο την κερκυρα ακομα και με πειραξε...το στομαχι μου ανακατευεται...ελπιζω να κοιμηθω και να ηρεμισω γρηγορα...καληνυχτα κοριτσαρες, θα τα πουμε το πρωι...

μαριουλα τελικα ποσα κιλα πηρες συνολικα?τα 6 που ελεγες?στις φωτο που σε εχω δει σε ειχα για τα κιλα μου...

χαρα μου απο τις 11 σεπτεμβρη μεχρι και σημερα δεν πηρα τιποτα ειμαι σταθερα στα 58 κιλα...ναι συνολικα πηρα 6 κιλα απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου.οταν εμεινα εγκυος ημουν 52:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα:tongue: Εγώ πάντως γράφτηκα 4 Μαίου και μου έστειλαν την τσαντούλα στις 19 Μαίου! Όπου ναναι θα έρθει και η δική σου:tongue:

καλημερα μαρμιν μου εμενα μου την εστειλαν περιπου εναμιση μηνα μετα την εγγραφη μου;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσια σημεραθα παω να κανω τις τελευταιες μου εξετασεις αιματος ουρων κλπ (για εδω στο νησι μου) οι τελευταιες τελευταιες θα γινουν στην ροδο λιγες μερες πριν την γεννα.....

αααααα ξεχασα να σας πω σημερα φευγω απο το 30 κατι και παω στο 20 κατι χαχα:tongue::tongue::tongue: μου εμειναν 29 μερες ως την γεννα!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσαρες μολις ηρθα!!!πηγαμε για χαλια που σας ειχα πει, ειδα σε 2 μαγαζια αλλα αν δεν δω σε άλλα 2 δεν θα αποφασίσω...μετα πηγαμε στους κουμπαρους και εκει παραγγειλαμε να φαμε και πηρα μια μακαροναδα με 4 τυρια την οποια λιγουρευομαι απο την κερκυρα ακομα και με πειραξε...το στομαχι μου ανακατευεται...ελπιζω να κοιμηθω και να ηρεμισω γρηγορα...καληνυχτα κοριτσαρες, θα τα πουμε το πρωι...

μαριουλα τελικα ποσα κιλα πηρες συνολικα?τα 6 που ελεγες?στις φωτο που σε εχω δει σε ειχα για τα κιλα μου...

Καλημέρα κοριτσάρες!!! Βρέ Cherry τι τα θές τα φαγητά απέξω είναι πάντα πιο βαριά για το στομάχι πόσο μάλλον τώρα!!!Εγώ πήγα εχθές και παρήγγειλα την κουρτίνα του μπέμπη μου!!!Όλα στη θέση τους σγά σιγά ένα πράγμαα με προβληματίζει ενώαπό εκεί που παρήγγειλα τααα επιπλάκια μου είχαν πεί παράδοση αυτή την εβδομάδα πήρα τηλ και μου είπαν ότι δέ είναι ακόμα έτοιμα να περιμένω τη άλλη εβδομάδα:confused:να συγχιστώ???:evil:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημερα κοριτσακια

marioula χαιρομαι που ειναι μια χαρα ο πριγκιπας!!!!!

Κι εγω κοριτσακια θελω παρα πολυ να θηλασω ευχομαι να τα καταφέρω!!!! Και αυτό που ξερω σιγουρα ειναι ότι δεν υπαρχει γυναικα που δεν εχει γαλα!! Καποιο λαθος κανουν μερικες μαμαδες και δεν μπορουν να συνεχισουν με τον θηλασμο!!!

Οσο αφορά τον θηλασμο σε δημοσιο χώρο εγώ δεν ειμαι καθολου κατά. Μια χαρά μπορεις να εχεις το μωρακι μαζί σου και αν θηλαζεις. Βεβαια αυτο δεν σημαινει ότι πρεπει να εισαι σαν την Τσιτσιολινα!!!! Υπάρχουν πολυ τρόποι, οπώς ειπε το lilitaki πας στο αυτοκινητο, ή σκεπαζεις με ενα μαντήλι το στηθος και το μωρο που θηλαζει!!! Συγκεκριμενα η τελευταια εικόνα με το μαντηλι μου εχει μεινει μέσα από το cosmos στη Θεσσαλονικη που ειδα μια μανουλα να θηλαζει σε ενα παγκακι και ειχε το στηθος και το μωρο καλυμενο με ενα ματηλι και ήταν παρα πολυ τρυφερη εικόνα. Ακόμη και σε καφετερια να εισαι-εννοειται όχι μεσα στην τσιγαρίλα- μπορείς να απομακρυνθεις και να πας σε μια απομερη γωνια και να θηλασεις δεν ειναι αναγκη να τα πετας μπροστά σε όλους!!!!!!

Σιγουρα δεν μπορεις να κλειστεις μέσα όλο και κατι θα τύχει, ενας γαμος, μια βαπτιση κ.τ.λ. Βεβαια υπάρχει η λύση του να βγαζεις με το θηλαστρο και να εχεις γαλα μαζι σου, αλλα αν εισαι εξω για πολλες ωρες? Εγώ πχ. μονο για να ερθω και για να γυρίσω από την Θεσσαλονικη θελω τουλαχιστον 3 ωρες εκτός απο το διαστημα της παραμονήςε μου εκει, αν εχω το μωρο μαζί μου θα αναγκαστω να θηλασω καποια στιγμή.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

καλημερα,σημερα εχω ξυπησει απο τις 6. δε μπορουσα α κοιμηθω με τιποτα.επαθα και κραμπα το βραδυ...

μαριουλα κοντευεις,εφαγες το γαδαιρο,τωρα κοντευεις και την ουρα. και το μωρακι σου μια χαρα...ατε να παω και γω σημερα να δω ποσο μεγαλωσε....

τσερυ εγω οσες φορες εχω φαει κατι που το εχω λαχταρησει το εχω βγαλει μετα.

μαρτζι καλα αποτελεσματα και σου ευχομαι α τελειωσει εδω η αγωνια σου και να ευχαρηστηθεις πια την εγκυμοσυνη σου.

η καντυ ειναι η ντεπα;

Καλημερα κοριτσακια

Κι εγω κοριτσακια θελω παρα πολυ να θηλασω ευχομαι να τα καταφέρω!!!! Και αυτό που ξερω σιγουρα ειναι ότι δεν υπαρχει γυναικα που δεν εχει γαλα!! Καποιο λαθος κανουν μερικες μαμαδες και δεν μπορουν να συνεχισουν με τον θηλασμο!!!

Οσο αφορά τον θηλασμο σε δημοσιο χώρο εγώ δεν ειμαι καθολου κατά. Μια χαρά μπορεις να εχεις το μωρακι μαζί σου και αν θηλαζεις. Βεβαια αυτο δεν σημαινει ότι πρεπει να εισαι σαν την Τσιτσιολινα!!!! Υπάρχουν πολυ τρόποι, οπώς ειπε το lilitaki πας στο αυτοκινητο, ή σκεπαζεις με ενα μαντήλι το στηθος και το μωρο που θηλαζει!!! Συγκεκριμενα η τελευταια εικόνα με το μαντηλι μου εχει μεινει μέσα από το cosmos στη Θεσσαλονικη που ειδα μια μανουλα να θηλαζει σε ενα παγκακι και ειχε το στηθος και το μωρο καλυμενο με ενα ματηλι και ήταν παρα πολυ τρυφερη εικόνα. Ακόμη και σε καφετερια να εισαι-εννοειται όχι μεσα στην τσιγαρίλα- μπορείς να απομακρυνθεις και να πας σε μια απομερη γωνια και να θηλασεις δεν ειναι αναγκη να τα πετας μπροστά σε όλους!!!!!!

Σιγουρα δεν μπορεις να κλειστεις μέσα όλο και κατι θα τύχει, ενας γαμος, μια βαπτιση κ.τ.λ. Βεβαια υπάρχει η λύση του να βγαζεις με το θηλαστρο και να εχεις γαλα μαζι σου, αλλα αν εισαι εξω για πολλες ωρες? Εγώ πχ. μονο για να ερθω και για να γυρίσω από την Θεσσαλονικη θελω τουλαχιστον 3 ωρες εκτός απο το διαστημα της παραμονήςε μου εκει, αν εχω το μωρο μαζί μου θα αναγκαστω να θηλασω καποια στιγμή.

Καλέ ναι και το να βγάλεις γάλα για να το πάρεις μαζί σου θέλει και ψυγείο και όταν έρθει η ώρα να το δώσεις στο μωρό θα πρέπει να το ζεστάνεις!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

επισκεφτηκα μια φιλη πρι λιγες μερες που το μωρακι της κοτευει να χρνισει. ακομα το θηλαζει. τρωω και κρεμουλες και φαγακι,αλλα το μυστικο της ειχε πει ο παιδιατρος ειναι το πρωτο καιρο,περιπου 3-4 μηνες το μητρικο γαλα να ειναι το φαγακι του,το ερο του και το βραστικο του και τις πρωτες σαραντα μερες ο θηλασμος δεν εχει ωρα. μπορει α τρωωει καθε 10 λεπτα,μπορει καθε μιση ωρα,αλλα καθε φορα αππο το ενα στηθος,την επομεη απο το αλλο και μετα τις σαραντα μερες θα το βαλουμε εμεις σιγα σιγα σε προγραμμα. θα το ταιζουμε τωρα, σε μια ωρα παλι σε 2-3 μερες θα τρο καουμε 2 ωρες και παει λεγοντας.οταν κλαει θα του παιζουμε,θα το αασχολουμαι να ξεχιεται. πολυ βασικο να μην μπερδεψει τις ρωγες.αυτη του στηθους με της πιπιλας και με του μπιμπερου,γιατι α το βολεψει αυτη του μπιμπερου μμετα δε θα θελει το βυζι.

Διαφημίσεις

και γω θελω α θηλασω και πιστευω οτι αμα θελεις μπορεις α τα καταφερεις,ισως ειναι λιγο βασανηστηριο αλλα χαλαλι του...

μηπως μπορειτε α μου δωσετε το τηλ για την δημοσια τραπεζα βλαστοκυτταρω γιατι θελω α παρω να συννενοηθω;

Καλημέρα κοριτσάκια μου...πεινάω και περιμένω μισή ώρα να απορροφηθεί ο σιδηρος...:confused::confused:

φιλεναδιτσες μου ηρθα και εγω:P:p:p

τι κανετε ειστε καλα??? σημερα δεν μιλησαμε καθολου!

αγγελικακι με το καλο να δεις το μωρακι σου αυριο!χαρα μου μια ηταν να γινει η αρχη τωρα που εδωσε την 1η κλωτσιτσα θα δινει συνεχεια;):P:p:p

μαρμιν τι εγινε στο κολλησα και μετρας και εσυ τις μερες τωρα ε?;)μαρμιν μου γτ 3μηνο κ 6μηνο μονο αν το μωρο θελει να θηλασει παρα πανω τι θα του πεις οχι?:tongue::tongue::tongue: εγω χαρα μου δεν εχω μεγαλο στηθος αλλα δεν παιζει καθολου ρολο το μεγεθος στο 1ο μου μωρακι μια χαρα πολυ γαλα ειχα επαιρνα φαρμακα για να σταματησει και το εβγαζα με το θηλαστρο γιατι δεν ειχα μωρακι για να το πιει:( σε αυτο το μωρακι αν ολα πανε καλα θα το θηλαζω οοοοοοοοοοοσο πιο πολυ μπορω,οσο εχω γαλα και το μωρο δεχεται να θηλαζει θα θηλαζει:P

ντεππα μου εγω οταν παραγγελνω πραγματακια απο το ιντερνετ πληρωνωπαντα με αντικαταβολη και τελειωσε η υποθεση ουτε καρτες ουτε τιποτα...βρε ντεππα μου μια χαρα θα τα καταφερεις να θηλαζεις και τα 2 μωρακια δεν θα εισαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια διδυμομανουλα που θηλαζει τα μικρα της ολα θα πανε καλα θα δεις:P

τσερρυ μου να γραφτεις οπως δηποτε στην σελιδα της νουτριτσια ειναι φοβερη!!!

μαργκι μου ουτε εμενα μου αρεσει να θηλαζουν μπροστα σε κοσμο μου την δινει πολυ να ειμαστε μια παρεα με τους αντρες μας και να πεταει η αλλη το βυζι εξω μπροστα στους αντρες μας σαν να μην τρεχει τιποτα....ο αντρας μου βεβαια δεν καθεται να κοιταζει αλλα μου την δινει η αναισθησια μερικων γυναικων που δεν σεβονται καποια πραγματα!!! τουλαχιστον καλυψου ρε κοπελια με το σεντονακι του μωρου οχι που τα πετας φατσα καρτα:shock:

εμενα κοριτσια μου αρεσουν τα μικρα μωρα:P

τα νεα μου τωρα το μωρακι μου ειναι μια χαρουλα μεγαλωσε πηγε 2.410 γραμμαρια ακομα 90 και θα ειναι 2μιση κιλα:tongue: ο γιατρος μου λεει ειναι πολυ καλα για τις εβδομαδες που ειμαι το αμνιακο μου υγρο ειναι μια χαρα δεν ειναι μπλεγμενο με τον ομφαλιο λωρο γιατι το φοβομουν πολυ αυτο και γενικα ολα ειναι ενταξει:P αχ τι χαρα! δοξα το Θεο ολα πανε καλα προς το παρον:P:p:p μακαρι να συνεχισουν να πηγαινουν ετσι ως το τελος!!! τα κιλα μου σταθερα 68 τιποτα δεν πηραμεσα σε αυτες τις 13 μερες που περασαν απο τον τελευταιο υπερηχο:P

μας μπερδεψες βρε μαριουλα!!!λεω και γω σε λιγες μερες εβαλε τοσα κιλα και δεν μας ειπε τιποτα???

Καλημέρα κοριτσάρες!!! Βρέ Cherry τι τα θές τα φαγητά απέξω είναι πάντα πιο βαριά για το στομάχι πόσο μάλλον τώρα!!!Εγώ πήγα εχθές και παρήγγειλα την κουρτίνα του μπέμπη μου!!!Όλα στη θέση τους σγά σιγά ένα πράγμαα με προβληματίζει ενώαπό εκεί που παρήγγειλα τααα επιπλάκια μου είχαν πεί παράδοση αυτή την εβδομάδα πήρα τηλ και μου είπαν ότι δέ είναι ακόμα έτοιμα να περιμένω τη άλλη εβδομάδα:confused:να συγχιστώ???:evil:

έλα ντε?τί τα θέλω?η κουμπάρα μου φταει που εγω ήθελα μια φετα με ψωμί γιατι ειχα πιει τον σιδηρο και αυτη επέμενε για φαγητα απο έξω...ε τι να κάνω και γω...αυτην την μακαρονάδα την ειχα στο μυαλο μου απο την Κερκυρα και ειπα να τα γεψω, που λεει και η γιαγια μου...και δεν φτανει που με χαλασαν το στομαχι το οποιο εστρωσε γρηγορα η αληθεια ειναι οταν γυρισαμε, δηλαδη μπορει να ηταν και απο το αμαξι...ήταν και πολύ μέτρια τα μακαρονια και ηταν και με 4 τυρια που δεν κανει μετα τον σιδηρο να φας γαλακτωκομικά...τί να λεώ...δράμα η επιλογή!!!

Καλημερα κοριτσακια

συμφωνώ μαζί σου νενα...εκτος του ειμαι εντελως υπερ του θηλασμου και θα κανω τα αδυνατα δυνατα...και το πιο δυσκολο νομιζω ειναι να εισαι ηρεμη για να το κανεις...γιατι κοριτσια ετσι οπως θα λιωσουμε με τα μικρακια δεν νομιζω να εχουμε προβλημα που θα θηλαζουμε ανα 10λεπτο...

καλημερα,σημερα εχω ξυπησει απο τις 6. δε μπορουσα α κοιμηθω με τιποτα.επαθα και κραμπα το βραδυ...

μαριουλα κοντευεις,εφαγες το γαδαιρο,τωρα κοντευεις και την ουρα. και το μωρακι σου μια χαρα...ατε να παω και γω σημερα να δω ποσο μεγαλωσε....

τσερυ εγω οσες φορες εχω φαει κατι που το εχω λαχταρησει το εχω βγαλει μετα.

μαρτζι καλα αποτελεσματα και σου ευχομαι α τελειωσει εδω η αγωνια σου και να ευχαρηστηθεις πια την εγκυμοσυνη σου.

η καντυ ειναι η ντεπα;

αγγελικακι δεν μας τα ειπες αυτα ομως !!!εγω το στομαχι μου το εμπειστευομαι...ειναι βραχος γενικοτερα και για αυτο και πηρα την αποφαση + του οτι καμια φορα θελω να δοκιμάζω και τα όριά μου

και γω θελω α θηλασω και πιστευω οτι αμα θελεις μπορεις α τα καταφερεις,ισως ειναι λιγο βασανηστηριο αλλα χαλαλι του...

μηπως μπορειτε α μου δωσετε το τηλ για την δημοσια τραπεζα βλαστοκυτταρω γιατι θελω α παρω να συννενοηθω;

αγγελικακι μαλλον της αθηνας θες εσυ ε???πρεπει να το ψαξω για να στο δωσω...θα μπω κατα την διαρκεια της μερας...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

2106597697 αγγελικακι το τηλ για τα βλαστοκυτταρα...

λιλιτακι ακομη εχεις χρονο μην συγχυζεσαι...απλα αν δεν στα φερουν τοτε που ειπαν ...τοτε να τους την πεις....

εγω κοριτσια δεν θα το πιστεψετε αλλα παρηγγειλα ενα τραπεζακι σαλονιου 15 ιουνιου και ακομα το περιμενω!!!!και μαλιστα απο γερμανική εταιρεία...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...