Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Γεια σας, κοριτσάκια μου! Πώς μου είστε; Από ό,τι διαβάζω είστε όλες πολύ καλά. Από πού να ξεκινήσω; Από την Τσέρυ και τα υπέροχα νέα του μωρού της που μεγαλώνει κι έχει φτάσει κιόλας 5 εκατ; Από την Μαριούλα μας που θα κάνει στο τέλος έναν παίδαρο; Πώ, πω, μπράβο βρε κορίτσια μου! Για το θηλασμό συμφωνώ με όσα λέτε σχετικά με τα οφέλη για το μωρό και τη μαμά και πιστεύω Ντέπα πως κι εσύ με τα δ\ιδυμάκια θα την βρεις την άκρη. Μία φίλη μου που δεν επιτρέπεται να θηλάσει λόγω κάποιων προβλημάτων μια χαρά το αποδέχτηκε και τα παιδάκια της είνια υγιέστατα και πανέξυπνα.

Εγώ όμως κορίτσια, όταν με το καλό θα έρθει η ώρα, θα θηλάσω αλλά ποτέ μα ποτέ αν είμαι κάπου έξω. Για εκεί θα παίρνω μαζί μου τα απαραίτητα. Ποτέ δεν μ' άρεσε να είμαι έξω (πχ καφετέρια) και να βλέπω την άλλη στο διπλανό τραπέζι να θήλάζει. Δεν μ' αρέσει. Να είσαι σπίτι σου ή στο σπίτι φίλων, ναι! το δέχομαι. Πάρε το μωρό, πήγαινε στο δωμάτιο και θήλασέ το! Αλλά έξω;;; Πείτε μου κι εσείς τη γνώμη σας. Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολική αλλά έτσι νιώθω.....

Και στη καφετέρια να είσα πάς στο αμάξι και θηλάζεις δεν υπάρχει λόγος να δώσεις ξένο γάλα στο μωρο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια κ απο μενα

ολες ευχαριστα νεα εχετε. Αντε ολα καλα να πανε. Μαρτζι στην αρχη θεωρησα οτι ειναι ιωση. Μετα καταλαβα οτι καθε Κυριακη συμβαινει αυτο. Στην δουλεια ειμαι πολυ καλα. Απλα γενικα υπαρχει απο το καλοκαιρι και μετα το αγχος των παιδιών που θελουμε να φυγουμε και γενικα ενα κλιμα ξεσηκωμου. Καθε μερα συζητανε για αυτο.

Το καλυτερο δεν σας το ειπα. Σημερα εγινε παλι υπηρεσιακο και μιλησανε παλι για τις μεταθεσεις. Τα αποτελεσματα φυσικα δεν ειναι ανακοινωσιμα. Ωραια περναμε παλι. Και να θελουμε να ηρεμησουμε πως να μπορεσω?

Εσυ πως εισαι? Σταματησε το αιμα?

εγώ πάλι κορίτσια τώρα που το ξανασκέφτηκα πόσο θα θηλάσουμε τρεις μήνες; έξι; και έξι να είναι χειμώνα θα γεννήσω δεν πιστεύω ότι θα παίρνω το μωράκι μου και θα το πηγαίνω στις καφετέριες μέσα στη κάπνα έτσι κι αλλιώς δε μας έχουν λείψει αυτά μπορούμε λίγο διάστημα και χωρίς έπειτα μετά τους εξι μήνες μπαίνουν και οι κρέμες αν δεν κάνω λάθος στη διατροφή του οπότε και να θηλάζουμε πιστεύω πως θα ξέρουμε πάνω κάτω τις ώρες πάντως για μένα πρώτο τρίμηνο σίγουρα δεν έχει έξοδο και με μια πολύ πολύ μικρή επιφύλαξη πρώτο εξάμηνο

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ηρθα κι εγω!!!ειχα παει για καφε με αυτη την φιλη μου που σας εχω πει την γυναικολογο πολυ ωραια περασαμε Μαργκουλα την ρωτησα και για σενα και μου ειπε οτι το βρισκει απολυτα φυσιολογικο και οτι της εχει τυχει μεχρι την 8η εβδομαδα να μην μπορει να εντοπισει καρδιακο παλμο αλλα απο εκει και μετα η εγκυμοσυνη εξελιχθηκε φυσιολογικοτατα γι αυτο μην ανησυχεις χαλαρωσε και απολαυσε το!!αυριο δεν εχεις γιατρο??τι ωρα να περιμενουμε νεα???

Μαρμιν κι εγω δεν ξερω για εξωτερικο χωρο αλλα και αλλες που εχω δει δεν φαινεται και τιποτα αφου ειναι το μωρο μπροστα ριχνεις και ενα μαντηλι και ολα οκ αλλα μπορεις οπως ειπε και το Λιλιτακι να πας στο αυτοκινητο ετσι κι αλλιως δεν θα πας με μωρο παιδι να κλειστεις μεσα σε καφετεριες με καπνους και κοσμο!!!εγω θελω μεχρι 6 μηνων αποκλειστηκα!!!λετε να το καταφερω:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλησπερα κοριτσακια κ απο μενα

ολες ευχαριστα νεα εχετε. Αντε ολα καλα να πανε. Μαρτζι στην αρχη θεωρησα οτι ειναι ιωση. Μετα καταλαβα οτι καθε Κυριακη συμβαινει αυτο. Στην δουλεια ειμαι πολυ καλα. Απλα γενικα υπαρχει απο το καλοκαιρι και μετα το αγχος των παιδιών που θελουμε να φυγουμε και γενικα ενα κλιμα ξεσηκωμου. Καθε μερα συζητανε για αυτο.

Το καλυτερο δεν σας το ειπα. Σημερα εγινε παλι υπηρεσιακο και μιλησανε παλι για τις μεταθεσεις. Τα αποτελεσματα φυσικα δεν ειναι ανακοινωσιμα. Ωραια περναμε παλι. Και να θελουμε να ηρεμησουμε πως να μπορεσω?

Εσυ πως εισαι? Σταματησε το αιμα?

καλως την!!ασε τις ιωσεις και τους πυρετους και επικεντρωσου στο θεμα σου ο γιατρος θα λειπει αυτο το ΠΣΚ οποτε οταν θα εισαι Γιανεννα θα ειναι κι αυτος εκει εξαλλου ξερω απο εγκυρη πηγη οτι 6-8 εχει ωολληψια και εμβρυομεταφορα οποτε σιγουρα θα ειναι;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

φιλεναδιτσες μου ηρθα και εγω:P:p:p

τι κανετε ειστε καλα??? σημερα δεν μιλησαμε καθολου!

αγγελικακι με το καλο να δεις το μωρακι σου αυριο!χαρα μου μια ηταν να γινει η αρχη τωρα που εδωσε την 1η κλωτσιτσα θα δινει συνεχεια;):P:p:p

μαρμιν τι εγινε στο κολλησα και μετρας και εσυ τις μερες τωρα ε?;)μαρμιν μου γτ 3μηνο κ 6μηνο μονο αν το μωρο θελει να θηλασει παρα πανω τι θα του πεις οχι?:tongue::tongue::tongue: εγω χαρα μου δεν εχω μεγαλο στηθος αλλα δεν παιζει καθολου ρολο το μεγεθος στο 1ο μου μωρακι μια χαρα πολυ γαλα ειχα επαιρνα φαρμακα για να σταματησει και το εβγαζα με το θηλαστρο γιατι δεν ειχα μωρακι για να το πιει:( σε αυτο το μωρακι αν ολα πανε καλα θα το θηλαζω οοοοοοοοοοοσο πιο πολυ μπορω,οσο εχω γαλα και το μωρο δεχεται να θηλαζει θα θηλαζει:P

ντεππα μου εγω οταν παραγγελνω πραγματακια απο το ιντερνετ πληρωνωπαντα με αντικαταβολη και τελειωσε η υποθεση ουτε καρτες ουτε τιποτα...βρε ντεππα μου μια χαρα θα τα καταφερεις να θηλαζεις και τα 2 μωρακια δεν θα εισαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια διδυμομανουλα που θηλαζει τα μικρα της ολα θα πανε καλα θα δεις:P

τσερρυ μου να γραφτεις οπως δηποτε στην σελιδα της νουτριτσια ειναι φοβερη!!!

μαργκι μου ουτε εμενα μου αρεσει να θηλαζουν μπροστα σε κοσμο μου την δινει πολυ να ειμαστε μια παρεα με τους αντρες μας και να πεταει η αλλη το βυζι εξω μπροστα στους αντρες μας σαν να μην τρεχει τιποτα....ο αντρας μου βεβαια δεν καθεται να κοιταζει αλλα μου την δινει η αναισθησια μερικων γυναικων που δεν σεβονται καποια πραγματα!!! τουλαχιστον καλυψου ρε κοπελια με το σεντονακι του μωρου οχι που τα πετας φατσα καρτα:shock:

εμενα κοριτσια μου αρεσουν τα μικρα μωρα:P

τα νεα μου τωρα το μωρακι μου ειναι μια χαρουλα μεγαλωσε πηγε 2.410 γραμμαρια ακομα 90 και θα ειναι 2μιση κιλα:tongue: ο γιατρος μου λεει ειναι πολυ καλα για τις εβδομαδες που ειμαι το αμνιακο μου υγρο ειναι μια χαρα δεν ειναι μπλεγμενο με τον ομφαλιο λωρο γιατι το φοβομουν πολυ αυτο και γενικα ολα ειναι ενταξει:P αχ τι χαρα! δοξα το Θεο ολα πανε καλα προς το παρον:P:p:p μακαρι να συνεχισουν να πηγαινουν ετσι ως το τελος!!! τα κιλα μου σταθερα 68 τιποτα δεν πηραμεσα σε αυτες τις 13 μερες που περασαν απο τον τελευταιο υπερηχο:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριούλα όποτε δίνεις το στικάκι σου ξεχναν να στο επιστρέψουν:tongue:

χαρα μου μαζι γραφαμε;) το στικακι το εχω απο το απογευμα αλλα δεν ημουν σπιτι για να γραψω.παντως δεν σας ξεχασα ημουν και ηρεμη γτ ηξερα οτι το λιλιτακι σας ειπε τα νεα μου

83tdp2.pngcWE4p3.png

φιλεναδιτσες μου ηρθα και εγω:P:p:p

τι κανετε ειστε καλα??? σημερα δεν μιλησαμε καθολου!

αγγελικακι με το καλο να δεις το μωρακι σου αυριο!χαρα μου μια ηταν να γινει η αρχη τωρα που εδωσε την 1η κλωτσιτσα θα δινει συνεχεια;):P:p:p

μαρμιν τι εγινε στο κολλησα και μετρας και εσυ τις μερες τωρα ε?;)μαρμιν μου γτ 3μηνο κ 6μηνο μονο αν το μωρο θελει να θηλασει παρα πανω τι θα του πεις οχι?:tongue::tongue::tongue: εγω χαρα μου δεν εχω μεγαλο στηθος αλλα δεν παιζει καθολου ρολο το μεγεθος στο 1ο μου μωρακι μια χαρα πολυ γαλα ειχα επαιρνα φαρμακα για να σταματησει και το εβγαζα με το θηλαστρο γιατι δεν ειχα μωρακι για να το πιει:( σε αυτο το μωρακι αν ολα πανε καλα θα το θηλαζω οοοοοοοοοοοσο πιο πολυ μπορω,οσο εχω γαλα και το μωρο δεχεται να θηλαζει θα θηλαζει:P

ντεππα μου εγω οταν παραγγελνω πραγματακια απο το ιντερνετ πληρωνωπαντα με αντικαταβολη και τελειωσε η υποθεση ουτε καρτες ουτε τιποτα...βρε ντεππα μου μια χαρα θα τα καταφερεις να θηλαζεις και τα 2 μωρακια δεν θα εισαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια διδυμομανουλα που θηλαζει τα μικρα της ολα θα πανε καλα θα δεις:P

τσερρυ μου να γραφτεις οπως δηποτε στην σελιδα της νουτριτσια ειναι φοβερη!!!

μαργκι μου ουτε εμενα μου αρεσει να θηλαζουν μπροστα σε κοσμο μου την δινει πολυ να ειμαστε μια παρεα με τους αντρες μας και να πεταει η αλλη το βυζι εξω μπροστα στους αντρες μας σαν να μην τρεχει τιποτα....ο αντρας μου βεβαια δεν καθεται να κοιταζει αλλα μου την δινει η αναισθησια μερικων γυναικων που δεν σεβονται καποια πραγματα!!! τουλαχιστον καλυψου ρε κοπελια με το σεντονακι του μωρου οχι που τα πετας φατσα καρτα:shock:

εμενα κοριτσια μου αρεσουν τα μικρα μωρα:P

τα νεα μου τωρα το μωρακι μου ειναι μια χαρουλα μεγαλωσε πηγε 2.410 γραμμαρια ακομα 90 και θα ειναι 2μιση κιλα:tongue: ο γιατρος μου λεει ειναι πολυ καλα για τις εβδομαδες που ειμαι το αμνιακο μου υγρο ειναι μια χαρα δεν ειναι μπλεγμενο με τον ομφαλιο λωρο γιατι το φοβομουν πολυ αυτο και γενικα ολα ειναι ενταξει:P αχ τι χαρα! δοξα το Θεο ολα πανε καλα προς το παρον:P:p:p μακαρι να συνεχισουν να πηγαινουν ετσι ως το τελος!!! τα κιλα μου σταθερα 68 τιποτα δεν πηραμεσα σε αυτες τις 13 μερες που περασαν απο τον τελευταιο υπερηχο:P

εννοείται ότι αν θέλει και μετά το εξάμηνο και μπορώ θα του δίνω απλά λέω για έξω επειδή θα γεννήσω και χειμώνα δεν θα το πηγαίνω τόσο μικρό σε καφετέριες να τρώει την κάπνα μετά το εξάμηνο και να βγούμε θα καθόμαστε μόνο σε ανοιχτούς χώρους που δεν καπνίζουν και θα φροντίζω να πηγαίνω σε ώρες που δε θα θηλάζει το μωρό γιατί πιστεύω θα ξέρω περίπου τι ώρες θα τρώει άσε που κι ένα τρίμηνο να καταφέρω να το θηλάσω θα είμαι πολύ ευχαριστημένη γενικά θα ήθελα να το θηλασω όσο περισσότερο μπορώ αρκεί να πάνε όλα καλά αλλά το λιγότερο τρίμηνο θα ήταν καλά

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Συμφωνώ απόλυτα σε όλα! Χθες στο μάθημα μας είπαν πως ότι θηλές και να έχουμε μπορούμε να θηλάσουμε το μόνο που μας είπαν ότι μπορούμε να κάνουμε είναι κάποιες ώρες μέσα στο σπίτι να είμαστε χωρίς σουτιέν μόνο με το μπλουζάκι για να μπαίνει ο αέρας και να τρίβονται με το μπλουζάκι κι έτσι σκληραίνουν βέβαια για τα δίδυμα δεν είπαμε τίποτα έτσι κι αλλιώς κι αυτό εκ παραδρομής το ρώτησα. Στα δύο τελευταία μαθήματα θα κάνουμε αποκλειστικά για το θηλασμό οπότε ότι θέλετε μου λέτε να ρωτήσω έτσι κι αλλιώς καλό Νοέμβρη αρκεί να μην έχω γεννήσει μέχρι τότε:tongue:

Επίσης εδώ http://www.nutricia.gr/Pages/webinars.aspx έχει σεμινάριο για το θηλασμό μεσω ίντερνετ την Παρασκευή στις 12 και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή αφού έχετε γραφεί. Εγώ δήλωσα ήδη και ελπίζω να είναι καλό επίσης έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ερωτήσεις μόλις τελειώσει η παρουσίαση

εχω δηλωσει κι εγω συμετοχη σε τι γλωσσα θα ειναι μηπως ξερεις??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

ααααα οκ χαχαχααχα δηλαδη μπορει να παρακολουθησουμε μαζι σεμιναριο χαχαχα

δεν μπορούσα να μπω τόση ώρα... τα νεύρα μου

εννοείται ότι θα το παρακολουθήσουμε μαζί και με όποια άλλη γραφτεί

την προηγούμενη μέρα θα σου στείλουν ένα mail υπενθύμισης μαζί με το λινκ που πρέπει να ακουλουθήσεις απλά εκεί θα φαίνονται τα πραγματικά μας ονόματα δηλαδή αυτά που δώσαμε κατά την εγγραφή και μας έστειλαν το δωράκι αλλά πιστεύω θα σε καταλάβω από τις ερωτήσεις

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

δεν μπορούσα να μπω τόση ώρα... τα νεύρα μου

εννοείται ότι θα το παρακολουθήσουμε μαζί και με όποια άλλη γραφτεί

την προηγούμενη μέρα θα σου στείλουν ένα mail υπενθύμισης μαζί με το λινκ που πρέπει να ακουλουθήσεις απλά εκεί θα φαίνονται τα πραγματικά μας ονόματα δηλαδή αυτά που δώσαμε κατά την εγγραφή και μας έστειλαν το δωράκι αλλά πιστεύω θα σε καταλάβω από τις ερωτήσεις

εμενα δεν μου εχουν στειλει ακομα δωρακι.....δεν θυμαμαι ποτε εκανα την εγγραφη νομιζω τελος Αυγουστου παντως ακομα δεν μου εχουν στειλει κατι:confused:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αχ κοριτσαρες μολις ηρθα!!!πηγαμε για χαλια που σας ειχα πει, ειδα σε 2 μαγαζια αλλα αν δεν δω σε άλλα 2 δεν θα αποφασίσω...μετα πηγαμε στους κουμπαρους και εκει παραγγειλαμε να φαμε και πηρα μια μακαροναδα με 4 τυρια την οποια λιγουρευομαι απο την κερκυρα ακομα και με πειραξε...το στομαχι μου ανακατευεται...ελπιζω να κοιμηθω και να ηρεμισω γρηγορα...καληνυχτα κοριτσαρες, θα τα πουμε το πρωι...

μαριουλα τελικα ποσα κιλα πηρες συνολικα?τα 6 που ελεγες?στις φωτο που σε εχω δει σε ειχα για τα κιλα μου...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...