Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου έστειλε μνμα η marioula ακριβώς όπως μου το έγραψε!!!OΛA KAΛA ME TO YΠEPHXO O ΠPIΓKIΠAΣ MOY ΠHΓE 2.410 ΓPAMMAPIA :) ΠEΣ TO ΣTA KOPITΣIA NA XAPOYN KAI TO BPAΔY ΘA MΠΩ KAI EΓΩ NA ΣAΣ ΠΩ ANAΛYTIKA. ΦIΛAKIA :-)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Τσερρυ τοσο μεγαλο που το θελω δεν εχει με χρωμα κι εμενα θα μου αρεσε να εχει διαφορα σχεδιακια...να σε ρωτησω κατι αλλο οι τιμες ειναι σε λιρες ετσι???οποτε αυτο εχει γυρω στις 21 λιρες αρα περιπου 27? σωστα???δεν εχω ξαναψωνησει απο το εξωτερικο και ρωταω για να μην υπολογιζω αλλα ντ αλλα.μηπως θυμασαι τι χρειαζεται για να βγαλω την καρτα και ποσες μερες κανει???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τιποτα ρε δεν θελει...με την ταυτοτητα μου νομιζω πηγα οπως ανοιγεις δηλαδη και λογαριασμο...βεβαια τωρα που το θυμηθηκα τελευταια κανουν κατι κολπα οι τραπεζες οποτε καλυτερα να ρωτησεις...η τιμη ναι ειναι εσ λιρες και υπαρχει http://www.metatropeas-nomismaton.info/. καλα τα υπολογισες. ουτως ή αλλως πριν πατησεις το οριστικο οκ για την παραγγελια σιου βγαζει το ποσο και σε ευρω...το μονο που δεν θυμαμαι ειναι αν εκανα καποια ρυθμιση ή το βγαζει απο μονο του με δεδομενο τα στοιχεια που εδωσα στην αρχη.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

σ ευχαριστω παρα πολυ!!βρηκα και κατι αλλο που θελω να παραγειλω και μαλλον θα παω αυριο στην τραπεζα

http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-SCF152-02-Niplette/dp/B000QFBX6E/ref=sr_1_5?s=baby&ie=UTF8&qid=1348578860&sr=1-5

αυτο εδω για να ειμαι πανετοιμη!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ώστε 2500 κοντά ο πρίγκιπας της μικρής μας:tongue: Σίγουρα θα μπει το βράδυ να μας τα πει αναλυτικά αλλιώς δεν θα μπορέσει να κοιμηθεί:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

σ ευχαριστω παρα πολυ!!βρηκα και κατι αλλο που θελω να παραγειλω και μαλλον θα παω αυριο στην τραπεζα

http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-SCF152-02-Niplette/dp/B000QFBX6E/ref=sr_1_5?s=baby&ie=UTF8&qid=1348578860&sr=1-5

αυτο εδω για να ειμαι πανετοιμη!!!

καλη ιδεα!! εμενα δεν ειναι προς τα μεσα αλλα ειναι πολυ μικρες αλλα θα πρεπει αν ρωτησω καποιον ειδικο θηλασμου αν πρεπει να κανω κατι απο πριν.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Μου έστειλε μνμα η marioula ακριβώς όπως μου το έγραψε!!!OΛA KAΛA ME TO YΠEPHXO O ΠPIΓKIΠAΣ MOY ΠHΓE 2.410 ΓPAMMAPIA :) ΠEΣ TO ΣTA KOPITΣIA NA XAPOYN KAI TO BPAΔY ΘA MΠΩ KAI EΓΩ NA ΣAΣ ΠΩ ANAΛYTIKA. ΦIΛAKIA :-)

μπραβο μικρουλα!!!!!!!!ειδες ποσο μεγαλωσε το πριγκιπακι σου????????μεχρι να γεννηθει θα εχει φτασει τα 3 παιδαρο θα κανεις!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλη ιδεα!! εμενα δεν ειναι προς τα μεσα αλλα ειναι πολυ μικρες αλλα θα πρεπει αν ρωτησω καποιον ειδικο θηλασμου αν πρεπει να κανω κατι απο πριν.

εγω τωρα να σας πω οτι δεν εχω ιδεα:oops:μερικες φορες ειναι τοσο πεταχτες που φαινοντε και απο σουτιεν καποιες φορες μπαινουν μεσα...εμενα το βασικο προβλημα μου ειναι η ευαισθησια τους δεν μπορω ουτε να τις ακουμπησω παντα το ειχα αυτο και το σκεφτομαι πολλες φορες τι θα γινει οταν με το καλο χρειαστει να θηλασουν..

κοριτσια θελω παρα πολυ να θηλασω αν ειχα ενα δεν θα το συζητουσα καν θα εκανα οτιδηποτε χρειαζοταν τωρα ομως με τα 2 εχω τις αμφιβολιες μου για το αν τα καταφερω εχετε σκεφτει πως θα ειναι να μην εχετε το αγχος του μπιμπερο της αποστηρωσης το οτι ειστε καπου εξω και δεν εχετε μαζι γαλα νερο μπιμπερο αφηστε το θεμα με το γαλα ανα πασα στιγμη να υπαρχει γαλα και φυσικα τα εξοδα γι αυτο!!βεβαια το μεγαλυτερο πλεονεκτημα ειναι τα ωφελη του μητρικου γαλακτος για το μωρο και η επαφη με την μητερα!!εγω γενικα ειμαι πολυ υπερ του θηλασμου αλλα φοβαμαι μηπως δεν τα καταφερω:oops:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

εγω τωρα να σας πω οτι δεν εχω ιδεα:oops:μερικες φορες ειναι τοσο πεταχτες που φαινοντε και απο σουτιεν καποιες φορες μπαινουν μεσα...εμενα το βασικο προβλημα μου ειναι η ευαισθησια τους δεν μπορω ουτε να τις ακουμπησω παντα το ειχα αυτο και το σκεφτομαι πολλες φορες τι θα γινει οταν με το καλο χρειαστει να θηλασουν..

κοριτσια θελω παρα πολυ να θηλασω αν ειχα ενα δεν θα το συζητουσα καν θα εκανα οτιδηποτε χρειαζοταν τωρα ομως με τα 2 εχω τις αμφιβολιες μου για το αν τα καταφερω εχετε σκεφτει πως θα ειναι να μην εχετε το αγχος του μπιμπερο της αποστηρωσης το οτι ειστε καπου εξω και δεν εχετε μαζι γαλα νερο μπιμπερο αφηστε το θεμα με το γαλα ανα πασα στιγμη να υπαρχει γαλα και φυσικα τα εξοδα γι αυτο!!βεβαια το μεγαλυτερο πλεονεκτημα ειναι τα ωφελη του μητρικου γαλακτος για το μωρο και η επαφη με την μητερα!!εγω γενικα ειμαι πολυ υπερ του θηλασμου αλλα φοβαμαι μηπως δεν τα καταφερω:oops:

Συμφωνώ απόλυτα σε όλα! Χθες στο μάθημα μας είπαν πως ότι θηλές και να έχουμε μπορούμε να θηλάσουμε το μόνο που μας είπαν ότι μπορούμε να κάνουμε είναι κάποιες ώρες μέσα στο σπίτι να είμαστε χωρίς σουτιέν μόνο με το μπλουζάκι για να μπαίνει ο αέρας και να τρίβονται με το μπλουζάκι κι έτσι σκληραίνουν βέβαια για τα δίδυμα δεν είπαμε τίποτα έτσι κι αλλιώς κι αυτό εκ παραδρομής το ρώτησα. Στα δύο τελευταία μαθήματα θα κάνουμε αποκλειστικά για το θηλασμό οπότε ότι θέλετε μου λέτε να ρωτήσω έτσι κι αλλιώς καλό Νοέμβρη αρκεί να μην έχω γεννήσει μέχρι τότε:tongue:

Επίσης εδώ http://www.nutricia.gr/Pages/webinars.aspx έχει σεμινάριο για το θηλασμό μεσω ίντερνετ την Παρασκευή στις 12 και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή αφού έχετε γραφεί. Εγώ δήλωσα ήδη και ελπίζω να είναι καλό επίσης έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ερωτήσεις μόλις τελειώσει η παρουσίαση

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Γεια σας, κοριτσάκια μου! Πώς μου είστε; Από ό,τι διαβάζω είστε όλες πολύ καλά. Από πού να ξεκινήσω; Από την Τσέρυ και τα υπέροχα νέα του μωρού της που μεγαλώνει κι έχει φτάσει κιόλας 5 εκατ; Από την Μαριούλα μας που θα κάνει στο τέλος έναν παίδαρο; Πώ, πω, μπράβο βρε κορίτσια μου! Για το θηλασμό συμφωνώ με όσα λέτε σχετικά με τα οφέλη για το μωρό και τη μαμά και πιστεύω Ντέπα πως κι εσύ με τα δ\ιδυμάκια θα την βρεις την άκρη. Μία φίλη μου που δεν επιτρέπεται να θηλάσει λόγω κάποιων προβλημάτων μια χαρά το αποδέχτηκε και τα παιδάκια της είνια υγιέστατα και πανέξυπνα.

Εγώ όμως κορίτσια, όταν με το καλό θα έρθει η ώρα, θα θηλάσω αλλά ποτέ μα ποτέ αν είμαι κάπου έξω. Για εκεί θα παίρνω μαζί μου τα απαραίτητα. Ποτέ δεν μ' άρεσε να είμαι έξω (πχ καφετέρια) και να βλέπω την άλλη στο διπλανό τραπέζι να θήλάζει. Δεν μ' αρέσει. Να είσαι σπίτι σου ή στο σπίτι φίλων, ναι! το δέχομαι. Πάρε το μωρό, πήγαινε στο δωμάτιο και θήλασέ το! Αλλά έξω;;; Πείτε μου κι εσείς τη γνώμη σας. Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολική αλλά έτσι νιώθω.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Πέπσι μου, γιατί το παθαίνεις αυτό; Μήπως τελικά είναι ψυχοσωματικό; Στη δουλειά πώς τα περνάς; Με τους συναδέλφους πώς τα πας; Αντε, κορίτσι μου, θα δούμε πως θα είσαι αυτή την Κυριακή που θα βρίσκεσαι Θεσσαλονικη. Μην το βάζεις κάτω και μην αφήνεις τίποτα και κανέναν να σε στενοχωρεί.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Γεια σας, κοριτσάκια μου! Πώς μου είστε; Από ό,τι διαβάζω είστε όλες πολύ καλά. Από πού να ξεκινήσω; Από την Τσέρυ και τα υπέροχα νέα του μωρού της που μεγαλώνει κι έχει φτάσει κιόλας 5 εκατ; Από την Μαριούλα μας που θα κάνει στο τέλος έναν παίδαρο; Πώ, πω, μπράβο βρε κορίτσια μου! Για το θηλασμό συμφωνώ με όσα λέτε σχετικά με τα οφέλη για το μωρό και τη μαμά και πιστεύω Ντέπα πως κι εσύ με τα δ\ιδυμάκια θα την βρεις την άκρη. Μία φίλη μου που δεν επιτρέπεται να θηλάσει λόγω κάποιων προβλημάτων μια χαρά το αποδέχτηκε και τα παιδάκια της είνια υγιέστατα και πανέξυπνα.

Εγώ όμως κορίτσια, όταν με το καλό θα έρθει η ώρα, θα θηλάσω αλλά ποτέ μα ποτέ αν είμαι κάπου έξω. Για εκεί θα παίρνω μαζί μου τα απαραίτητα. Ποτέ δεν μ' άρεσε να είμαι έξω (πχ καφετέρια) και να βλέπω την άλλη στο διπλανό τραπέζι να θήλάζει. Δεν μ' αρέσει. Να είσαι σπίτι σου ή στο σπίτι φίλων, ναι! το δέχομαι. Πάρε το μωρό, πήγαινε στο δωμάτιο και θήλασέ το! Αλλά έξω;;; Πείτε μου κι εσείς τη γνώμη σας. Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολική αλλά έτσι νιώθω.....

και γω το ίδιο σκέφτομαι σε καφετέρια όχι αν μπορώ θα βγάζω το δικό μου και θα το παίρνω σε μπιμπερό αν και δεν ξέρω ακόμη πως γίνεται και πως πρέπει να το φυλάσσεις αλλιώς ή δεν θα πάω καθόλου σε καφετέρια όσο θηλάζω ή θα του δίνω έτοιμο αλλά μάλον δε θα πηγαίνω

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...