Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

το μωρο της φιλης μου ειναι καλα ξεπερασε και μια λοιμωξη που ειχε αλλα ρε συ ακομη δεν εχει παρει βαρος το καημενο ειναι λιγο πριν τα 700 γραμμαρια!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το μωρο της φιλης μου ειναι καλα ξεπερασε και μια λοιμωξη που ειχε αλλα ρε συ ακομη δεν εχει παρει βαρος το καημενο ειναι λιγο πριν τα 700 γραμμαρια!!!

Το καημενούλι:oops: αλλά με τότσα που πέρασε πώς να βάλει κιλά από εδώ και πέρα όμως πιστεύω πως θα βάλει μαζεμένα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

μακαρι το καημενουλι να καρδαμωσει σιγα σιγα...φανταζομαι την αγωνια των γονιών του...νενα σε ποιον μηνα γεννησε η κοπελα?

εγω γραφτηκα...ελπιζω να ερθουν συντομα:)

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Πεπσι σε σκεφτόμουν κι εχθές αλλά το ξέχασα μετά γύρισα και αργά από το μάθημα... αυτό που λες ότι σου συμβαίνει κάθε Κυριακή πρόσεξε να δεις αν θα σου συμβεί και αυτή την Κυριακή που θα είσαι Θεσσαλονίκη πολύ πιθανον να είναι ψυχολογικό όπως είπαν και τα κορίτσια και να το παθαίνεις επειδή την επομένη είναι να πας στη δουλειά αν συνεχιστεί βέβαια εννοείται ότι θα συμβουλευτείς ένα γιατρό

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Lillitaki kai aggelikaki μήπως είστε ανοιχτόχρωμες και γι' αυτό δεν έχει φανεί ακόμη; ή μήπως δεν είναι πολύ σκούρη και δεν τη βλέπετε; δεν έχει σημασία όμως θα τη βγάλετε επίσης κι εχθές μια κοπέλα έλεγε ότι δεν την έχει και της είπαν οι μαίες να σηκώσει την μπλούζα της και τελικά είχε κάτω από τον αφαλό μήπως οι κοιλίτσες σας δε σας αφήνουν να τη δείτε; αλλά μας είπαν ότι από τον έβδομο βγαίνει απλά εγώ την είχα σχεδόν από την αρχή και μου είπαν ότι έγινε επειδή είμαι πιο σκούρη. Τσέρρυ τα ίδια ισχύουν και για σένα απλά εσύ είσαι μικρή ακόμη (σε κύηση εννοώ):tongue:

Ναι είμαι πολύ ανοιχτή ξανθιά και κατασπρη!!! Και δεν εχω σίγουρα γραμουλα!!?

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

μακαρι το καημενουλι να καρδαμωσει σιγα σιγα...φανταζομαι την αγωνια των γονιών του...νενα σε ποιον μηνα γεννησε η κοπελα?

εγω γραφτηκα...ελπιζω να ερθουν συντομα:)

6 μηνων ήταν όταν γεννησε!!!!

τι νωρις ρε νενα???σε 5 μηνες γεννας!!!!

Κι εγω γραφτηκα, αν και παλι μου φαινεται πολυς καιρος ακόμη!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

ουτε εγω εχω γραμμουλα,ειμαι μελαχριη και τα χρωματα ουτε ασπρη ουτε κατραμι.

ομιζω το μωρο μου κλωτσησε σημερα για πρωτη φορα. ελπιζω να το ξανακαει συντομα.

και μεα ακομα μου φαιεται πολυς ο καιρος μεχρι να γεννησω...

η σειρα που γενναμε ειναι; μαριουλα,λιλιτακι,μαρμιν μετα; ειμαι εγω; η προσπερασα καποια;

Διαφημίσεις

αγγελικάκι νομίζω σωστά τα έγραψες. αααααα όχι είναι και η λούνα αλλά δεν ξέρω σε ποια σειρά είναι

Κορίτσια ήρθε ο άντρας ο ο κουβαλητής και φάγαμε τα γεμιστούλια μας μου έφερε και ένα κομμάτι τούρτα σοκολατίνα που είναι η αδυναμία μου σοκολάτα δως μου και ότι θες. Τώρα το μωράκι μου κλωτσάει πολύ μάλλον του άρεσαν τα γεμιστά που να φάει και την τούρτα:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ουτε εγω εχω γραμμουλα,ειμαι μελαχριη και τα χρωματα ουτε ασπρη ουτε κατραμι.

ομιζω το μωρο μου κλωτσησε σημερα για πρωτη φορα. ελπιζω να το ξανακαει συντομα.

και μεα ακομα μου φαιεται πολυς ο καιρος μεχρι να γεννησω...

η σειρα που γενναμε ειναι; μαριουλα,λιλιτακι,μαρμιν μετα; ειμαι εγω; η προσπερασα καποια;

η Λουνα ειναι κοντα στα Χριστουγεννα οποτε ειναι μετα απο την Μαρμιν εγω παντως ειμαι μετα την Νενα και μετα ειναι η Τσερρυ και μετα η Μαργκη........μετα βα δουμε ποια θα ακολουθησει??????

παω να βαλω να φαμε θα μπω μετα....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...