Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τον εφαγες και συ τον γαιδαρο καισου εμεινε η ουρα...γιατι εισαι ακομα πεπονι ομως???η γιατρος σου τι λεει???θα πας μεχρι τερμα τερμα???μπορει οι εβδομαδες να ειναι 9!!!!

πεπόνι είναι ακόμα;;;; τέλος πάντων. Δε συζητήσαμε τίποτα ακόμα με τη γυναικολόγο όντως μπορεί οι εβδομάδες να είναι εννιά ή και οκτώ! Θέλω έξι γεμάτες εβδομάδες για να μπω στο μήνα μου μετά είναι όλα πιθανά. Πάντως εγώ θέλω να πάω φυσιολογικά εάν δεν υπάρξει πρόβλημα δηλαδή να σπάσουν τα νερά ή να με πιάσουν οι πόνοι οπότε δεν ξέρω πότε θα μου κάνει τη χάρη το μωράκι μου

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Δεν ειναι πεπόνι η marmin κίτρινη κολοκύθα ειναι!!!! Κι εγώ ειμαι κρεμμυδι αλλα όχι απο τα μικρουλια αλλα σαν αυτο παρακάτω!!!!!:P:p:p

2Q==

κι εγώ για κολοκύθα το πέρασα αλλά κολοκύθα δεν ήμουν την προηγούμενη εβδομάδα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ωχ ναι!!!φταιει ο πεθερος μου που φερνει κατι πεπονια ιδια με τα κολοκυθια.....

νενα τι κανει το μικρουλι της φιλης σου???διαβασα μια συγκινητικη ιστορια στο φκ και βλεπω παραλληλα και μελετη...ας πει καποιος στον πετρελη να σταματησει!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

πεπόνι είναι ακόμα;;;; τέλος πάντων. Δε συζητήσαμε τίποτα ακόμα με τη γυναικολόγο όντως μπορεί οι εβδομάδες να είναι εννιά ή και οκτώ! Θέλω έξι γεμάτες εβδομάδες για να μπω στο μήνα μου μετά είναι όλα πιθανά. Πάντως εγώ θέλω να πάω φυσιολογικά εάν δεν υπάρξει πρόβλημα δηλαδή να σπάσουν τα νερά ή να με πιάσουν οι πόνοι οπότε δεν ξέρω πότε θα μου κάνει τη χάρη το μωράκι μου

Μετα απο ενα διαστημα η γιατρος πολλες φορες καταλαβαινει αν θα γεννησεις νωριτερα!!!

Οσο για το τικερακι σου εισαι μια μεγαλη κολοκυθα και μαλλον απο εδω και περα δεν θα αλλαζει καθε εβδομαδα γιατι όπως θα δεις στη συνεχεια εχεις λαχανο -αν δεν κανω λαθος- και καρπουζι για το τελος!!!!!!:tongue:

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

κι εγώ για κολοκύθα το πέρασα αλλά κολοκύθα δεν ήμουν την προηγούμενη εβδομάδα;

να σου πω την αληθεια κι εγω ετσι νομιζω πως και την προηγουμενη εβδομαδα κολοκυθα ησουν!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

θα μας τρελλανει τελειως το τικερακι...ειναι πιο μεγαλο το λαχανο απο την κολοκυθα???

την φωτο που εβαλες νενα δεν την βλεπω...

28xYp3.png

Μετα απο ενα διαστημα η γιατρος πολλες φορες καταλαβαινει αν θα γεννησεις νωριτερα!!!

Οσο για το τικερακι σου εισαι μια μεγαλη κολοκυθα και μαλλον απο εδω και περα δεν θα αλλαζει καθε εβδομαδα γιατι όπως θα δεις στη συνεχεια εχεις λαχανο -αν δεν κανω λαθος- και καρπουζι για το τελος!!!!!!:tongue:

Ναι αλλά νομίζω είναι νωρίς ακόμη για να καταλάβει στις 3 Οκτωβρίου έχω ραντεβού και είμαι περίεργη να δω αν πήρε θέση γιατί στο nutricia.gr γράφει ότι αυτή την εβδομάδα που είμαι παίρνουν θέση φαντάζομαι πως όταν μπω στο μήνα μου θα αρχίσει να φαίνεται αν κοντεύω να γεννήσω ή αν είναι ψηλά

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

το τικερ εχει μαλλον αμερικανικά προιοντα λίγο διαφορετικά απο μας!!!! Η κολοκυθα δεν ειναι σαν τις δικες μας τις μακριες αλλα σαν αυτες που κανουν αυτοι φαναρακια και ειναι πιο μικρες!!! Οσο για το λαχανο δεν ειμαι σιγουρη αλλα μαλλον αυτο θα ειναι μετά!!! Εχει όμως και καποια λαχανα τεραστια!!!

Εγω που μετ απο πορτοκαλι εγινα κρεμμυδι????? Κι ομως δες τι κρεμμυδαρα εννοουν!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

θα μας τρελλανει τελειως το τικερακι...ειναι πιο μεγαλο το λαχανο απο την κολοκυθα???

την φωτο που εβαλες νενα δεν την βλεπω...

κι εγώ δεν την έβλεπα αλλά τώρα εμφανιστηκε:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

πωπω μαρμιν κοντευεις και συ!!!!τι καλα που ειναι ετσι η λιστα και περιμενουμε μια μια...ο καιρος θα περασει με ενδιαφερον...νενα μπορεις να μετονομασεις το κλαμπ???χαζομαμαδες μετα θα το πουμε....

κοριτσια στην αρχη ειχατε στειλει καποιες καπου εμαιλ και σας στειλαν κατι πραγματα σε μια τσαντα μπλε αν θυμαστε που λεγαμε οτι ειναι το χρωμα της εταιρειας και οχι επειδη θα κανεις αγορι (στην μαριουλα το λεγατε)...τι ηταν???και μεις θελουμε πραγματακια....ο θειος μου μας εφερε κατιι πραγματακια απο γερμανια τωρα που ηρθε γιατι τον απριλιο που θα γεννησω δεν θα ειναιε δω...θα ερθουν σεπτεμβριο παλι και μεσα σ'αυτα τα πραγματα και ενα παιχνιδακι απο αυτα που τραβας το κορδονι κ παιζει μουσικη...ο αντρας μου κοιμαται καθε βραδυ μ'αυτο...αφήστε ειναι κάτι παραπανω απο χαζομπαμπας!!!

28xYp3.png

πωπω μαρμιν κοντευεις και συ!!!!τι καλα που ειναι ετσι η λιστα και περιμενουμε μια μια...ο καιρος θα περασει με ενδιαφερον...νενα μπορεις να μετονομασεις το κλαμπ???χαζομαμαδες μετα θα το πουμε....

κοριτσια στην αρχη ειχατε στειλει καποιες καπου εμαιλ και σας στειλαν κατι πραγματα σε μια τσαντα μπλε αν θυμαστε που λεγαμε οτι ειναι το χρωμα της εταιρειας και οχι επειδη θα κανεις αγορι (στην μαριουλα το λεγατε)...τι ηταν???και μεις θελουμε πραγματακια....ο θειος μου μας εφερε κατιι πραγματακια απο γερμανια τωρα που ηρθε γιατι τον απριλιο που θα γεννησω δεν θα ειναιε δω...θα ερθουν σεπτεμβριο παλι και μεσα σ'αυτα τα πραγματα και ενα παιχνιδακι απο αυτα που τραβας το κορδονι κ παιζει μουσικη...ο αντρας μου κοιμαται καθε βραδυ μ'αυτο...αφήστε ειναι κάτι παραπανω απο χαζομπαμπας!!!

είναι η www.nutricia.gr και σου στέλνουν αφού γραφτείς μια μπλε τσαντούλα για τις πρώτες εξετάσεις του μωρού μέχρι στιγμής δε μου έχουν στείλει κάτι άλλο πάντως μετά συνδέεσαι και σου λέει σε ποια εβδομάδα είσαι τι συμβαίνει σε αυτήν πόσο μεγαλώνει το μωρό και τι συμβαίνει στο σώμα σου και άλλες συμβουλές να γραφτείς είναι ωραία

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

είναι η www.nutricia.gr και σου στέλνουν αφού γραφτείς μια μπλε τσαντούλα για τις πρώτες εξετάσεις του μωρού μέχρι στιγμής δε μου έχουν στείλει κάτι άλλο πάντως μετά συνδέεσαι και σου λέει σε ποια εβδομάδα είσαι τι συμβαίνει σε αυτήν πόσο μεγαλώνει το μωρό και τι συμβαίνει στο σώμα σου και άλλες συμβουλές να γραφτείς είναι ωραία

εγω το θυμομουν αλλα δεν γραφτηκα ακομη γιατι θεωρουσα οτι ειναι νωρις!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

εγω το θυμομουν αλλα δεν γραφτηκα ακομη γιατι θεωρουσα οτι ειναι νωρις!!!!

όχι δεν είναι νωρίς από την πρώτη μέρα που μαθαίνεις ότι είσαι έγκυος μπορείς να γραφτείς

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...