Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα κοριτσαρες!!!χθες εκελισε ο παλτοπ απο μπαταρια και ηθελα και να κοιμθω δεν ξαναμπηκα να σας καληνυχτισω!!!

μαριουλα καλα αποτελεσματα καισ ε σενα!!!

εγω γραμμη δεν εχω κανει ακομη αλλα θα κανω πιστευω γιατι θυμαμαι που ειχε και η μαμα μου στις εγκυμοσυνες τις (τις αδερφες μου τις περναω 7-9 χρονια) και μαλιστα θυμαμαι οτι μου φαινοταν πολυ περιεργη αυτη η γραμμη και την ρωτουσα αν ειναι η γραμμη που βλεπουν οι γιατροι για να κοψουν την κοιλια και να βγει το μωρο....σε τι χρησιμευει δεν ξερω...ουτε γιατι δεν βγαζουμε ολες...ισως να ειναι οπως οι φρονημιτες που οσο εξελισσομαστε εξαφανιζονται γιατι ειναι άχρηστοι πλεον.

ειδατε το μικρακι μου πελωριο!βασικα η πεθερα μου γεννουσε μεγαλα παιδια με το πρωτο στα 5 κιλα..δεν θέλω ουτε να το σκεφτομαι αυτο το ενδεχομενο και ελπιζω αυτη η κληρονομικοτητα να μην ερχετε απο τον αντρα...η δικη μου παλι εβγαζε γατακια και τοσο θελω το μικρουλι μου....εγω γεννηθηκα 2850 και οι αδερφες μου παλι καπου εκει....τι καλα να επικρατησει αυτο γιατι κοριτσια οσο πιο μεγαλο το μικρο τοσο μεγαλυτερη κουραση!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω παντως κοριτσακια μετα την αυχενικη διαφανεια που επισημα θα εχει κλεισει κ το πρωτο τριμηνο καπου εκει θα αρχισω τα ψωνια!!!

28xYp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!!τι κανετε??

ςγω το μεσημερι γυρισα απο νοσοκομειο,εβαλε ο πατερας μου βηματοδοτη!ευτυχως ολα πηγαν μια χαρα :D

περαστικουλια αν και ο βηματοδοτης ειναι πια παιχνιδακι, σου το λεει κορη καρδιοπαθη με 2 by pass και αλλαγή βαλβιδας!!!!

να σας πω και το αλλο και θα φυγω γιατι περιμενω επισκεψεις...εδω και μιση ωρα ειδα στο σκουπησμα αρκετα καφε βασικα δεν ανησυχω γιατι ειναι μονο καφε ο αντρας μου λεει να παρω τον γιατρο αλλα εγω λεω αστο ακομα εξαλλου ειχα δει και στην αρχη και τιποτα δεν ηταν η αληθεια ειναι οτι κουραστηκα και εχθες με τις δουλειες αλλα και σημερα ανεβοκατεβηκα 6 φορες τις σκαλες του νοσοκομειο και μετα γυρησα με τα ποδια ολα τα σοκακια των Ιωαννινων γιατι εψαχνα ενα μαγαζι ισως να ειναι απο αυτο αλλα και απο την πιεση του υπερυχου να τον μην παρω λεω ακομα εσεις τι λετε????

Θα σε δειρω!!!! Το ότι εχεις καλη εγκυμοσυνη δεν πρεπει να ξεχνας ότι εχεις διδυμη κυηση!!!! Εσύ μπορει να νιωθεις καλα άλλα σκεψου ότι η μήτρα σου ειναι πιο ευαισθητη απο ότι θα ήταν ενα το μωρο!!! Προσεχε σε παρακαλώ!!! το αιματακι μπορει να ειναι όντως απο την παλινδρομη αλλα και παλι πρεπει να προσεχεις ακουσε με!!!!

κοριτσαρες μολις γυρισα και γω!!!!το μωρο μου ειναι πελωριο!!!ειναι 5 εκατοστα κ η γιατρος ειπε οτι μαξιμουμ στην 10η εβδομαδα ειναι 4!!!και ο υπερηχος οντως το εβγαζε 11 εβδομαδων και 5 ημερων κ πιθανη ημερομηνια συμφωνα με την αναπτυξη του 10-4 αντι για 22 που ειναι η πητ!!!!και στις 9 ειναι τα γεννεθλια μου...τι καλα!!!βεβαια αν μου πουν να επιλεξω ημερομηνια δεν θα βαλω τα γεννεθλιά μου...θελω η μερα του να ειναι ολη δική του!!! κουνουσε χερακια ποδαρακια...ειχε γονατα λυγισμενα!!!αχ το μικρο μου...φυλο μου ειπε οτι δεν ειναι σιγουρο οτι θα μας αφησει να δουμε την επομενη φορα...για αυχενική διαφανεια θα παω σε 10 μερες δεδομενης της αναπτυξης του και μαλιστα μου ειπε οτι μετρησε ηδη το υγρο στον αυχενα και εξελισσεται ομαλα...ηταν 0.9 κατι τετοιο...νομιζω οτι οταν θα δουμε και φυλο θα δεθουμε περισσοτερο με το μικρουλι :) ειμαι μια χαζομαμα!!!

ντεππα παρε καλυτερα τον γιατρο να σιγουρευτεις. εμενα υπερηχο δεν μου εκανε κολπικα, πανω απο την κοιλια.

πήρα κάι ενα κιλο!!!μου αυξησε την δοση του σιδηρου σε 2 την ημερα αλλα οχι και τα 2 μαζι και απο την επομενη φορα θα μου δωσει και βιταμινες μου ειπε.αυτα.

δεν ειναι φοβερο όταν βλεπεις ότι η κουκιδιτσα ειναι ενα ανθρωπακι με χερακια και ποδαράκια???? Καθε φορα που θα πηγαινεις θα τρομαζεις με το πως μεγαλώνει.

κοριτσια μου εγω θα παω αυριο να κανω και εδω ενα υπερηχο γτ περασαν 13 μερες απο τον τελευταιο υπερηχο που εκανα κ θελω ακομα μια εβδομαδα μεχρι να παω στην ροδο και φοβαμαι οι 2 τελευταιοι μηνες ειναι του φοβου οσο αφορα ομφαλιο λωρο και υγρα θα παω να δω οτι το μωρακι μου ειναι καλα για να ηρεμησω και μετα ξανα οταν παω στην ροδο!

καλά θα κανεις και εγω το ιδιο θα εκανα.

cherry μπράβο είδες το ζουζουνάκι σου βιάζεται να μεγαλώσει κι εσένα! Και σήμερα το μάθημα μου άρεσε πολύ απλά θεωρώ ότι αυτά που μας είπαν τα γνωρίζετε λίγο πολύ. Για παράδειγμα αυτό που δεν ήξερα είναι ότι η μαύρη γραμμή που βγάζουμε στην κοιλιά κατά μήκος του αφαλού (εμένα υπάρχει σχεδόν από την αρχή της εγκυμοσύνης αλλά μας είπαν μετά τον έβδομο συνήθως απλά επειδή εγώ είμαι πιο σκούρη φάνηκε νωρίς) είναι αναγνωριστική για το μωρό για να βρίσκει το στήθος. Επίσης μας είπαν ότι το νεογέννητο προτιμάει τα στρόγγυλα από τα τετράγωνα σχήματα και το κοκκινο, κίτρινο και σκούρο μπλε τραβάνε την προσοχη του. Τέλος αυτό που μου άρεσε πολύ είναι πως όταν αμέσως μετά τη γέννα και πριν κόψουνβάλουν το μωράκι στην αγκαλιά της μαμάς εκείνο κάνει βηματάκια πάνω στην κοιλιά και πολλοί νομίζουν ότι είναι οι πρώτες κινήσεις αλλά στην πραγματικότητα πατάει την κοιλιά της μαμάς για να βγει ο πλακούντας! Δεν είναι τρομερό το πως προνοεί η φύση;

εχω δυο μέρες που εχω παρατηρησει ότι εμφανιστηκε αυτή η γραμμη και σε μενα ειναι απο τον αφαλό μεχρι την σχισμή από το πιπι μου. Βεβαια ειναι ακόμη αχνή αλλα εγώ ειμαι ασπρουλα και ισως να μην γινει πολυ εντονη. Και οι θηλες μου εχουν σκουρήνει απο ροζ που ήταν ειναι πλεον ανοιχτο καφέ!!!

εγω παντως κοριτσακια μετα την αυχενικη διαφανεια που επισημα θα εχει κλεισει κ το πρωτο τριμηνο καπου εκει θα αρχισω τα ψωνια!!!

Εγω ενα φορμακι πήρα και το σκεφτομαι, να παρω αλλα ή αργότερα? Καλά τα έπιπλα μετά τον Δεκεμβρη σίγουρα!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

νενα κ γω τα επιπλα τελευταια...τωρα μονο κοιτάμε κ την λιστα ακομη να την φτιαξω:rolleyes::rolleyes:σιγα σιγα πρεπει να στρωθω να δω τι θα μου δωσουν τι θα αγορασω τι δωρα θα μου φερουν...

αλλα απο τα αλλα σιγα σιγα νομιζω κανενα κουβερτακι...ουτως η αλλως μου αρεσουν περισσοτερο τα ουδετερα...

28xYp3.png

Lillitaki kai aggelikaki μήπως είστε ανοιχτόχρωμες και γι' αυτό δεν έχει φανεί ακόμη; ή μήπως δεν είναι πολύ σκούρη και δεν τη βλέπετε; δεν έχει σημασία όμως θα τη βγάλετε επίσης κι εχθές μια κοπέλα έλεγε ότι δεν την έχει και της είπαν οι μαίες να σηκώσει την μπλούζα της και τελικά είχε κάτω από τον αφαλό μήπως οι κοιλίτσες σας δε σας αφήνουν να τη δείτε; αλλά μας είπαν ότι από τον έβδομο βγαίνει απλά εγώ την είχα σχεδόν από την αρχή και μου είπαν ότι έγινε επειδή είμαι πιο σκούρη. Τσέρρυ τα ίδια ισχύουν και για σένα απλά εσύ είσαι μικρή ακόμη (σε κύηση εννοώ):tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

κορίτσια σήμερα είμαι ακριβώς 30 εβδομάδων δηλαδή σε εβδομάδες έχω φάει τα 3\4 και έμεινε το 1\4 που θα πάει θα φύγει και αυτό:tongue: δηλαδή έμειναν δέκα βδομαδούλες ή αλλιώς 70 μέρες:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερα κοριτσαρες!!!χθες εκελισε ο παλτοπ απο μπαταρια και ηθελα και να κοιμθω δεν ξαναμπηκα να σας καληνυχτισω!!!

μαριουλα καλα αποτελεσματα καισ ε σενα!!!

εγω γραμμη δεν εχω κανει ακομη αλλα θα κανω πιστευω γιατι θυμαμαι που ειχε και η μαμα μου στις εγκυμοσυνες τις (τις αδερφες μου τις περναω 7-9 χρονια) και μαλιστα θυμαμαι οτι μου φαινοταν πολυ περιεργη αυτη η γραμμη και την ρωτουσα αν ειναι η γραμμη που βλεπουν οι γιατροι για να κοψουν την κοιλια και να βγει το μωρο....σε τι χρησιμευει δεν ξερω...ουτε γιατι δεν βγαζουμε ολες...ισως να ειναι οπως οι φρονημιτες που οσο εξελισσομαστε εξαφανιζονται γιατι ειναι άχρηστοι πλεον.

ειδατε το μικρακι μου πελωριο!βασικα η πεθερα μου γεννουσε μεγαλα παιδια με το πρωτο στα 5 κιλα..δεν θέλω ουτε να το σκεφτομαι αυτο το ενδεχομενο και ελπιζω αυτη η κληρονομικοτητα να μην ερχετε απο τον αντρα...η δικη μου παλι εβγαζε γατακια και τοσο θελω το μικρουλι μου....εγω γεννηθηκα 2850 και οι αδερφες μου παλι καπου εκει....τι καλα να επικρατησει αυτο γιατι κοριτσια οσο πιο μεγαλο το μικρο τοσο μεγαλυτερη κουραση!!!

Εμένα μου αρέσει πολύ να έχουν μαγουλάκια όπως ένα μωράκι που δείχνει στην τηλεόραση να κοκκινίζει και να ξεκοκκινίζει πολύ γέλιο ρίχνω όποτε το βλέπω όσο για το μέγεθος το έχω πάρει απόφαση ότι μπορεί να μου βγει τεσσαράκι και πάνω είμαι περίεργη την επόμενη Τετάρτη που θα πάω να δω πόσο θα είναι την προηγούμενη φορά στο ίδιο διάστημα είχε πάρει μισό κιλό

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!καταρχην θελω να σας πω κατι που σκεφτηκα και να μου πειτε γνωμες....εχει βγαλει καμια καρτα paypal???θελω να παρω ενα μαξιλαρι εγκυμοσυνης http://www.amazon.co.uk/SZP-SZR1010-Snoozer-Full-Body-Pillowcase/dp/B000PUKK4Q/ref=sr_1_92?ie=UTF8&qid=1346276813&sr=8-92

συγκεκριμενα θελω το πιο πανω εχω ψαξει σε μαγαζια στην Ελλαδα και το ενα το βρηκα 86? και ενα αλλο που δεν μου αρεσε 55?αποφασησα λοιπον να παρω αυτο που σας εδειξα και να παω σημερα σε μια τραπεζα να βγαλω καρτα paypal γιατι πιστωτικη δεν εχω και δεν θελω για πειτε την γνωμη σας?????

για την γραμμη που λετε κι εγω ειμαι αρκετα σκουροχρωμη και γι αυτο ισως αρχισε να φαινεται απο τοσο νωρις.

κι εγω ειπα οτι αυτο το ζωηρουλι θα ειναι κοριτσακι και ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι απολυτο αυτο!!!εγω το ηξερα απο τον υπερυχο της Τεταρτης που το ειδα πως εκανε ειναι κοριτσακι παει και τελειωσε!!!!:tongue:

κι εγω δεν εχω ορεξη εχω χασει 5 κιλα αλλα ετσι κι αλλιως εγω ειχα παραπανω οποτε μια χαρα μου εκατσε!!!!

ουτε εμενα μου αρεσουν τα μεγαλα μωρα εγω γεννηθηκα 4.5 κιλασε καμια φωτο δεν φαινομαι σαν νεογεννητο:oops:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!καταρχην θελω να σας πω κατι που σκεφτηκα και να μου πειτε γνωμες....εχει βγαλει καμια καρτα paypal???θελω να παρω ενα μαξιλαρι εγκυμοσυνης http://www.amazon.co.uk/SZP-SZR1010-Snoozer-Full-Body-Pillowcase/dp/B000PUKK4Q/ref=sr_1_92?ie=UTF8&qid=1346276813&sr=8-92

συγκεκριμενα θελω το πιο πανω εχω ψαξει σε μαγαζια στην Ελλαδα και το ενα το βρηκα 86? και ενα αλλο που δεν μου αρεσε 55?αποφασησα λοιπον να παρω αυτο που σας εδειξα και να παω σημερα σε μια τραπεζα να βγαλω καρτα paypal γιατι πιστωτικη δεν εχω και δεν θελω για πειτε την γνωμη σας?????

για την γραμμη που λετε κι εγω ειμαι αρκετα σκουροχρωμη και γι αυτο ισως αρχισε να φαινεται απο τοσο νωρις.

κι εγω ειπα οτι αυτο το ζωηρουλι θα ειναι κοριτσακι και ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι απολυτο αυτο!!!εγω το ηξερα απο τον υπερυχο της Τεταρτης που το ειδα πως εκανε ειναι κοριτσακι παει και τελειωσε!!!!:tongue:

κι εγω δεν εχω ορεξη εχω χασει 5 κιλα αλλα ετσι κι αλλιως εγω ειχα παραπανω οποτε μια χαρα μου εκατσε!!!!

ουτε εμενα μου αρεσουν τα μεγαλα μωρα εγω γεννηθηκα 4.5 κιλασε καμια φωτο δεν φαινομαι σαν νεογεννητο:oops:

κι εγώ μια από τα ίδια 4450 γεννήθηκα και σε μια φωτο που έχω τη μέρα που με έβγαλαν από το μαιευτήριο είμαι σα δύο μηνών παιδάκι με ορθάνοιχτα μάτια

Για την κάρτα δεν ξέρω κι εγώ δεν κάνω συναλλαγές με πιστωτική αλλά ούτε τέτοια κάρτα πήρα αν θέλω να πάρω κάτι από το ίντερνετ το παίρνω μόνο αν μπορώ να κάνω τραπεζική κατάθεση ή με αντικαταβολή καλύτερα να σου πουν τα κορίτσια που ασχολούνται με αυτές τις σελίδες

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

paypal ειναι οι προπληρωμενες; εμεις; δεν εχουμε ουτε τετοια ,ουτε πιστωτικη,αλλα ειαι πολυ χρησιμη. τη χρησιμοποιου αρκετοι γωστοι μας. πας στη τραπεζα βαζεις το ποσο που θελεις ή λιγο παραπαω και καεις τις αγορες σου μεσω ιντερνετ. δεδ συνδεεται με καεναν προσωπικο σου λογαριασμο και σε περιπτωση που κατι παει στραβα το μονο που θα χασεις ειναι το ποσο που ειναι μεσα. δε εχει τοκους ,ουτε θα σου ερθει να πληρωσεις κατι αργοτερα.

Διαφημίσεις

εγω γενηθηκα 2800 και ημουν παρα πολυ ψηλη για μωρο.ειχα τεραστια μακρυα χερια και ποδια. και στις φωτο βγαινει οτι και το μωρο θα ειναι παρα πολυ ψηλο.τωρα απο κοτα θα δειξει. η μαμα μου εκαε μικρα μωρακια ,η πεθερα μου κανονικα. οταν βγει και το δικο μου θα ξερω

κοριτσακια εδω ειμαι και γω...μολις εβλεπα αυτα http://www.eimaimama.gr/2011/09/tha-apoktisete-eggoni.html και εριξα πολύ κλάμα και γέλιο μαζί και ειπα να τα δειτε και σεις!!!

ντεππα εγω εχω pre-paid της eurobank. πηγαινω στην τραπεζα βαζω το ποσο που θελω καθε φορα και πληρωνω τον τοκο που ειναι 1 ή 2Ε δεν θυμαμαι. και μετα κανεις κανονικα την συναλλαγη. σου ζηταει το αμαζον διεθυνσεις και καποια στοιχεια και τους αριθμους της καρτας. βαζεις τον αριθμο που ειναι στην μπροστα οψη ολοκληρο και καπου μετα ζητα εναν τριψηφιο, ειναι ο αριθμος απο την πισω πλευρα, τα 3 τελευταια ψηφια μονο. ειναι ευκολο, θα δεις.

28xYp3.png

κορίτσια σήμερα είμαι ακριβώς 30 εβδομάδων δηλαδή σε εβδομάδες έχω φάει τα 3\4 και έμεινε το 1\4 που θα πάει θα φύγει και αυτό:tongue: δηλαδή έμειναν δέκα βδομαδούλες ή αλλιώς 70 μέρες:tongue:

τον εφαγες και συ τον γαιδαρο καισου εμεινε η ουρα...γιατι εισαι ακομα πεπονι ομως???η γιατρος σου τι λεει???θα πας μεχρι τερμα τερμα???μπορει οι εβδομαδες να ειναι 9!!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...