Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

να σας πω και το αλλο και θα φυγω γιατι περιμενω επισκεψεις...εδω και μιση ωρα ειδα στο σκουπησμα αρκετα καφε βασικα δεν ανησυχω γιατι ειναι μονο καφε ο αντρας μου λεει να παρω τον γιατρο αλλα εγω λεω αστο ακομα εξαλλου ειχα δει και στην αρχη και τιποτα δεν ηταν η αληθεια ειναι οτι κουραστηκα και εχθες με τις δουλειες αλλα και σημερα ανεβοκατεβηκα 6 φορες τις σκαλες του νοσοκομειο και μετα γυρησα με τα ποδια ολα τα σοκακια των Ιωαννινων γιατι εψαχνα ενα μαγαζι ισως να ειναι απο αυτο αλλα και απο την πιεση του υπερυχου να τον μην παρω λεω ακομα εσεις τι λετε????

εγώ 99% λέω είναι από τον υπέρηχο...αλλά λέω να ενημερώσεις το γιατρό σου..να το ξέρει...και τώρα που θα έχεις κόσμο..εσύ τπτ να μην κάνεις..να προσέχεις..να ξαπλώνεις...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να σας πω και το αλλο και θα φυγω γιατι περιμενω επισκεψεις...εδω και μιση ωρα ειδα στο σκουπησμα αρκετα καφε βασικα δεν ανησυχω γιατι ειναι μονο καφε ο αντρας μου λεει να παρω τον γιατρο αλλα εγω λεω αστο ακομα εξαλλου ειχα δει και στην αρχη και τιποτα δεν ηταν η αληθεια ειναι οτι κουραστηκα και εχθες με τις δουλειες αλλα και σημερα ανεβοκατεβηκα 6 φορες τις σκαλες του νοσοκομειο και μετα γυρησα με τα ποδια ολα τα σοκακια των Ιωαννινων γιατι εψαχνα ενα μαγαζι ισως να ειναι απο αυτο αλλα και απο την πιεση του υπερυχου να τον μην παρω λεω ακομα εσεις τι λετε????
και εγω συμφωνω με την tinkerbell...και προσπαθησε να μην κουραζεσαι καθολου!!

δεν υπαρχει πιστευω λογος να ανυσηχεις!!

Μπράβο Ντέπα! Χαίρομαι τόσο που πήγαν όλα καλά! Να πάρεις το γιατρο να τον ρωτήσεις για τα καφέ, αν και δεν θα είναι τιποτα! Σας φιλώ όλες. Καληνύχτα!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ντεπούλα όλα καλά με τον υπέρηχο συγχαρητήρια:PΣήμερα στο μάθημα σε θυμήθηκα λέγαμε για τη διατροφή ωραίο μάθημα ήταν. Τώρα περιμένουμε νέα από την τσέρρυ.

Μαριούλα όντως τη Δευτέρα θα έχει ησυχία:tongue:

Καλησπερα κοριτσακια μου!!τι κανετε??

ςγω το μεσημερι γυρισα απο νοσοκομειο,εβαλε ο πατερας μου βηματοδοτη!ευτυχως ολα πηγαν μια χαρα :D

Περαστικά στον μπαμπά σου:tongue: Αλήθεια από πού είσαι; Για τη σπερματέγχυση ισχύει αυτά που σου είπε η Τιγκεμπερ

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Deppoula πάρε και το γιατρό ένα τηλέφωνο έτσι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου!!τι κανετε??

ςγω το μεσημερι γυρισα απο νοσοκομειο,εβαλε ο πατερας μου βηματοδοτη!ευτυχως ολα πηγαν μια χαρα :D

Περαστικά στο μπαμπά σου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

κοριτσαρες μολις γυρισα και γω!!!!το μωρο μου ειναι πελωριο!!!ειναι 5 εκατοστα κ η γιατρος ειπε οτι μαξιμουμ στην 10η εβδομαδα ειναι 4!!!και ο υπερηχος οντως το εβγαζε 11 εβδομαδων και 5 ημερων κ πιθανη ημερομηνια συμφωνα με την αναπτυξη του 10-4 αντι για 22 που ειναι η πητ!!!!και στις 9 ειναι τα γεννεθλια μου...τι καλα!!!βεβαια αν μου πουν να επιλεξω ημερομηνια δεν θα βαλω τα γεννεθλιά μου...θελω η μερα του να ειναι ολη δική του!!! κουνουσε χερακια ποδαρακια...ειχε γονατα λυγισμενα!!!αχ το μικρο μου...φυλο μου ειπε οτι δεν ειναι σιγουρο οτι θα μας αφησει να δουμε την επομενη φορα...για αυχενική διαφανεια θα παω σε 10 μερες δεδομενης της αναπτυξης του και μαλιστα μου ειπε οτι μετρησε ηδη το υγρο στον αυχενα και εξελισσεται ομαλα...ηταν 0.9 κατι τετοιο...νομιζω οτι οταν θα δουμε και φυλο θα δεθουμε περισσοτερο με το μικρουλι :) ειμαι μια χαζομαμα!!!

ντεππα παρε καλυτερα τον γιατρο να σιγουρευτεις. εμενα υπερηχο δεν μου εκανε κολπικα, πανω απο την κοιλια.

πήρα κάι ενα κιλο!!!μου αυξησε την δοση του σιδηρου σε 2 την ημερα αλλα οχι και τα 2 μαζι και απο την επομενη φορα θα μου δωσει και βιταμινες μου ειπε.αυτα.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαρια περαστικα στον μπαμπακα σου!

μαρμιν πες μας τι αλλο ειπατε στο μαθημα???την αλλη φορα πιο ενθουσιασμενη ειχες γυρισει...

ντεππα εσεις ποσα εκαταστα ειστε???

αχ τι καλα...τελος καλο ολα καλα...

οντως λιλιτακι...ο καθενας το βιώνει διαφορετικα...ευτυχως εγω μεχρι στιγμης εχω πολυ καλη ψυχολογία και δεν σκέφτομαι αρνητικά (εκτος απο ενα πρωινο που με επιασε λογο της ιστοριας που μου ειπε η κουνιαδα μου...)

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

ντεππα μου τελεια τα νεα σου!!! ολα μια χαρα:P:p:p αντε ολα μια χαρα θα πανε τωρα σειρα εχει το φυλλο και μετα το β επιπεδου:Pνα παρεις τον γιατρο σου να ρωτησεις για τα καφε να σου φυγει η ιδεα!

τσερρουλα περιμενουμε νεα:P

μαρακι περαστικα στον μπαμπα σου!

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσαρες μολις γυρισα και γω!!!!το μωρο μου ειναι πελωριο!!!ειναι 5 εκατοστα κ η γιατρος ειπε οτι μαξιμουμ στην 10η εβδομαδα ειναι 4!!!και ο υπερηχος οντως το εβγαζε 11 εβδομαδων και 5 ημερων κ πιθανη ημερομηνια συμφωνα με την αναπτυξη του 10-4 αντι για 22 που ειναι η πητ!!!!και στις 9 ειναι τα γεννεθλια μου...τι καλα!!!βεβαια αν μου πουν να επιλεξω ημερομηνια δεν θα βαλω τα γεννεθλιά μου...θελω η μερα του να ειναι ολη δική του!!! κουνουσε χερακια ποδαρακια...ειχε γονατα λυγισμενα!!!αχ το μικρο μου...φυλο μου ειπε οτι δεν ειναι σιγουρο οτι θα μας αφησει να δουμε την επομενη φορα...για αυχενική διαφανεια θα παω σε 10 μερες δεδομενης της αναπτυξης του και μαλιστα μου ειπε οτι μετρησε ηδη το υγρο στον αυχενα και εξελισσεται ομαλα...ηταν 0.9 κατι τετοιο...νομιζω οτι οταν θα δουμε και φυλο θα δεθουμε περισσοτερο με το μικρουλι :) ειμαι μια χαζομαμα!!!

ντεππα παρε καλυτερα τον γιατρο να σιγουρευτεις. εμενα υπερηχο δεν μου εκανε κολπικα, πανω απο την κοιλια.

πήρα κάι ενα κιλο!!!μου αυξησε την δοση του σιδηρου σε 2 την ημερα αλλα οχι και τα 2 μαζι και απο την επομενη φορα θα μου δωσει και βιταμινες μου ειπε.αυτα.

χαρα μου μαζι γραφαμε;)τελεια τα νεα σου ψηλο μωρακι θα κανεις;)ειδες που οσο παει δενεσαι και περισσοτερο?αντε με το καλο και τα αποτελεσματα απο την αυχενικη σε 10 μερουλες:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσια μου εγω θα παω αυριο να κανω και εδω ενα υπερηχο γτ περασαν 13 μερες απο τον τελευταιο υπερηχο που εκανα κ θελω ακομα μια εβδομαδα μεχρι να παω στην ροδο και φοβαμαι οι 2 τελευταιοι μηνες ειναι του φοβου οσο αφορα ομφαλιο λωρο και υγρα θα παω να δω οτι το μωρακι μου ειναι καλα για να ηρεμησω και μετα ξανα οταν παω στην ροδο!

83tdp2.pngcWE4p3.png

α φιλεναδιτσες μου ξεχασα να σας πω αυριο δεν θα μπω καθολου μεχρι το βραδακι γτ ο αντρας μου θα το λαπτοπ και το ιντερνετ μαζι του στην δουλεια γιατι θελει η πεθερα μου να παρει με βιντεο κληση την κορη της που ειναι στην αυστραλια:evil: τα νευρα μου!!!οποτε μηνυμα μ να περιμενετε κατα το βραδακι για να σας πω τα νεα μου απο το γιατρο.... μα καλα τι λεω? θα στειλω σε καποια απο εσας για το τι εγινε με το υπερηχο να μπει να ενημερωσει κ τις υπολοιπες για να μην περιμενετε ως το βραδυ:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μπράβο κορισάκι μου όλα τέλεια κι το μωρό σου τεράστιο ;):D:pχαχαχα να είναι γερό κοριτσάκι μου δεν είναι καταπληκτικό 5 εκατοστά φασόλι να κουνάει χέρια πόδια?!?!:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...