Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

εμείς ξέραμε λογιστική και μου φάνηκε παιχνιδάκι τα της λογιστικής..χρηματοικονομική είναι πιο δύσκολη...αλλά εντάξει..

εγώ μόνο αγγλικά δεν πήγαινα τα υπόλοιπα δεν τα έχανα..

έχω και σημειώσεις και από ότι θυμάμαι και παλιά θέματα..

εντάξει είχε πάρα πολλούς που δεν παρακολουθούσαν και μια χαρά τα έβγαλαν..

Μακάρι να μπορούσα να πάω αν και έμαθα ότι έχει τις ψηλότερες βάσεις και άρα οι ελπίδες μου λιγοστεύουν αν παρελπίδι μπω όμως θα έχω άμεση ενημέρωση;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μακάρι να μπορούσα να πάω αν και έμαθα ότι έχει τις ψηλότερες βάσεις και άρα οι ελπίδες μου λιγοστεύουν αν παρελπίδι μπω όμως θα έχω άμεση ενημέρωση;)

τότε είχε πάρα πολλές ψηλές βάσεις τώρα δεν ξέρω...σου εύχομαι καλή επιτυχία...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

τότε είχε πάρα πολλές ψηλές βάσεις τώρα δεν ξέρω...σου εύχομαι καλή επιτυχία...

και τώρα μία από τα ίδια απλά το έμαθα αφού έκανα μηχανογραφικό κι εγώ δυστυχώς δεν έχω πολύ μεγάλο βαθμό αλλά θα δούμε:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

γι'αυτο σας αγαπαω!!!!!!!!!!!!!ειστε οι φιλεναδιτσες μου!:P:p:p

εδω θα ειμαστε για σενα μπουμπου μου να μην στεναχωριεσαι!!!!!

Μαρμίν, σήμερα δεν θα συναντιόσασταν όλα τα κορίτσια ή κάνω λάθος;

Εγώ σήμερα έχω μία πολύ άσχημη γευση στο στόμα μου και χάλια το στομάχι μου! Το αιματάκι δεν το ξανάδα- ευτυχώς!

χιχιχι!!!! καλως ηρθες στο club:D

Καλημερα και απο μενα κοριτσια

εχω τις τελευταιες 3 κυριακες που ανεβαζω πυρετο και με πιανει το στομαχι σαν γαστρεντεριτιδα αλλα μονο πονους. Στην αρχη θεωρησα οτι ειναι ιωση τωρα το βλεπω οτι εκδηλωνεται καθε κυριακη και εχω κ πυρετο μεχρι 38. Μηπως ξεκινησανε τα ψυχοσωματικα?

κι εγω νομιζω ότι πρεπει να δεις γιατρο, αν ειναι ψυχοσωματικό θα το καταλαβεις αν αποκλεισει ο γιατρος όλα τα αλλα!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Your First Trimester:

1st Month = Weeks 1,2,3,4

2nd Month = Weeks 5,6,7,8

3rd Month = Weeks 9,10,11,12,13

Your Second Trimester:

4th Month = Wks 14,15,16,17

5th Month = Wks 18,19,20,21

6th Month = Wks 22,23,24,25,26

Your Third Trimester:

7th Month = Wks 27,28,29,30

8th Month = Wks 31,32,33,34,35

9th Month = Wks 36,37,38,39,40

Συμφωνα με αυτό εγώ τελικά αυριο που κλεινω την 17η εβδομαδα αλλαζω μήνα? Γιατί νομίζα ότι αλλαζα την επομενη??????

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

nena η μαριουλα λεει οτι για καθε μια ο καθε μηνας ειναι διαφορετικος. πχ ο ιανουαριος εχει 5 εβδομαδες, ο φεβρουαριος εχει 4, ο μαρτιος παλι 5 και παει λεγοντας...οποτε ενω εσυ μπορει να κλεινεις το πρωτο τριμηνο πχ στις 14 εβδομαδες επειδη εμεινες εγκυος ιανουαριο (λεμε τωρα) εγω να κλεινω στις 15 γιατι εμεινα εγκυος τον ιουλιο....(ξερω οι αριθμοι στο παραδειγμα μου δεν ειναι σωστοι)...η καθε μια εχει διαφορετικα τριμηνα...ετσι καταλαβα τουλαχιστον...ισως εσυ να το ειδες καπου και να σου κολλησε αλλιως και τελικα να αλλαζεις μηνα τώρα!!!!ωραια εκπληξη παντως ε???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

nena η μαριουλα λεει οτι για καθε μια ο καθε μηνας ειναι διαφορετικος. πχ ο ιανουαριος εχει 5 εβδομαδες, ο φεβρουαριος εχει 4, ο μαρτιος παλι 5 και παει λεγοντας...οποτε ενω εσυ μπορει να κλεινεις το πρωτο τριμηνο πχ στις 14 εβδομαδες επειδη εμεινες εγκυος ιανουαριο (λεμε τωρα) εγω να κλεινω στις 15 γιατι εμεινα εγκυος τον ιουλιο....(ξερω οι αριθμοι στο παραδειγμα μου δεν ειναι σωστοι)...η καθε μια εχει διαφορετικα τριμηνα...ετσι καταλαβα τουλαχιστον...ισως εσυ να το ειδες καπου και να σου κολλησε αλλιως και τελικα να αλλαζεις μηνα τώρα!!!!ωραια εκπληξη παντως ε???

Ναι αυριο πρεπει να αλλαζω, γιατι ανοιξα το βιβλιο που διαβαζω και ανακαλυπτω ότι ο μηνας αλλαζει μολις θα κλεισεις την 17η εβδομαδα και μπαινεις στην 18η. Απλα για καποιο λόγο μπερδευτηκα και νομιζα ότι αυτό συμβαινει την επόμενη εβδομαδα.

Και στο βιβλιο εχει ακριβως το ίδιο μετρημα με ότι εγραψα παραπάνω όμως μόνο για τον 4ο μηνα ο 5ος μηνας συμφωνα με το βιβλιο εχει την 18η, 19η, 20η, 21η, 22η. Ενω στο σχεδιαγραμμα η 22η είναι η πρώτην εβδομαδα του 6ου.

Αρα καπου το ειδα αλλιως γραμμενο γι αυτο μπερδευτηκα η καήμενουλα. Παντως ειναι ωραια εκπληξη!!!!!!! Αυριο ειμαι 4 μηνων και μπαινω στον 5ο!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Χαχαχαχα ακόμα με τους μήνες ασχολείτε το περεάκη? Εγώ τα παράτησα είμαι 30 εβδομάδων και ΤΈΛΟΣ!!!:-D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Χαχαχαχα ακόμα με τους μήνες ασχολείτε το περεάκη? Εγώ τα παράτησα είμαι 30 εβδομάδων και ΤΈΛΟΣ!!!:-D

καλα ας ημουν κι εγω 30 εβδομαδων και το μονο που θα με ενοιαζε θα ηταν τι χρωμα θα ήταν η κουρτινα για το παιδικο....:D:D

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

lilitaki συμφωνα με το βιβλιο μου σε μια εβδομαδα κλεινεις τον 7ο και μπαινεις στον 8ο. Συμφωνα με αυτο που βρηκα πιο κατω εισαι ηδη στην πρωτη εβδομαδα του 8ου.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

μαργκι μου καλο ειναι να εχεις αναγουλες! οι αναγουλες και οι εμετοι σου διχνουν οτι ολα πανε καλα:P λαθος δικο μας τοτε χαρα μου καταλαβαμε πως ο γιατρος σου σε εβαζε να μιλησεις με τον βοηθο του...

τα κοριτσια την δευτερα θα βρεθουν για καφεδακι...αυτο σημαινει οτι την δευτερα θα εχει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ησυχια στο καφε μας οι κοπελες θα πινουν καφε και εγω δεν θα πολυ μπω γιατι θα εχω να τακτοποιησω τα πραγματα μου στην ροδο και να παω για ψωνια να γεμισω τα ντουλαπια και το ψυγειο τροφημα...

αχ βρε νενα μου κολλησατε με τις εβδομαδες και τους μηνες:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: η καθε μια αλλαζει μηνα σε διαφορετικη εβδομαδα αναλογα με το ποτε της ηρθε η τελευταια της περιοδο και σε ποιο μηνα....

εγω παντως σημερα ειμαι 34 εβδομαδων:P και στις 30 του μηνα θα κλισω τον 8ο και θα μπω στον μηνα μου:P:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλα ας ημουν κι εγω 30 εβδομαδων και το μονο που θα με ενοιαζε θα ηταν τι χρωμα θα ήταν η κουρτινα για το παιδικο....:D:D
Κίτρινη εσωτερική με μπλε γάζα εξωτερική :-D:-D

Το εχω λύσει κσι αυτό Χιχιχι Θα δεις πόσο γρήγορα θα περάσουν και οι δικές σου εβδομάδες!!! :-)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...