Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μαριούλα, να δεις τι γρήγορσ που θα περάσουν οι 20 μέρες!!!!

Τινκερμπελ, έκανα παρέα με έναν Κύπριο όταν σπούδαζα Θεσσαλονίκη. Φοβερό άτομο ήταν. Τώρα πια χάσαμε επαφή.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δύο μέρες έμειναν μόνο υπομονή:tongue:
Ναι, μαρμίν μου, δύο μέρες που μου φαίνονται αιώνας. Διαβάζω Τα σταφύλια της οργής. Το έχετε διαβάσει; Το είχα διαβάσει όταν ήμουν φοιτήτρια αλλά δεν το θυμόμουν καθόλου. Πολύ ωραίο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρμίν, σήμερα δεν θα συναντιόσασταν όλα τα κορίτσια ή κάνω λάθος;

Εγώ σήμερα έχω μία πολύ άσχημη γευση στο στόμα μου και χάλια το στομάχι μου! Το αιματάκι δεν το ξανάδα- ευτυχώς!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαριούλα, να δεις τι γρήγορσ που θα περάσουν οι 20 μέρες!!!!

Τινκερμπελ, έκανα παρέα με έναν Κύπριο όταν σπούδαζα Θεσσαλονίκη. Φοβερό άτομο ήταν. Τώρα πια χάσαμε επαφή.

Ναι κι εγώ στη Θεολογία έκανα παρέα με μια Κύπρια πηγαινοερχόταν στις εξεταστικές κυρίως αλλά κι εμείς χάσαμε επαφή:cry: Εσύ Μάρτζι τι σπούδαζες;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μαρμίν, σήμερα δεν θα συναντιόσασταν όλα τα κορίτσια ή κάνω λάθος;

Εγώ σήμερα έχω μία πολύ άσχημη γευση στο στόμα μου και χάλια το στομάχι μου! Το αιματάκι δεν το ξανάδα- ευτυχώς!

Για την επόμενη Δευτέρα είναι 01 Οκτωβρίου:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Για την επόμενη Δευτέρα είναι 01 Οκτωβρίου:tongue:
Α, δεν το είχα καταλάβει! Πρωτομηνιά λοιπόν και θα συναντηθείτε όλες σας. Τι ωραία!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ναι, μαρμίν μου, δύο μέρες που μου φαίνονται αιώνας. Διαβάζω Τα σταφύλια της οργής. Το έχετε διαβάσει; Το είχα διαβάσει όταν ήμουν φοιτήτρια αλλά δεν το θυμόμουν καθόλου. Πολύ ωραίο!

Σε καταλαβαίνω κι εμένα οι πρώτες εβδομάδες μου φαινονταν αιώνες:( ώσπου να τελειώσει η ιστορία με το αίμα και να δω ότι το μωράκι μου μεγαλώνει είχα μια στενοχώρια αλλά ευτυχώς όλα πηγαν καλά:tongue: το ίδιο πιστεύω πως θα γίνει και με σένα:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Σε καταλαβαίνω κι εμένα οι πρώτες εβδομάδες μου φαινονταν αιώνες:( ώσπου να τελειώσει η ιστορία με το αίμα και να δω ότι το μωράκι μου μεγαλώνει είχα μια στενοχώρια αλλά ευτυχώς όλα πηγαν καλά:tongue: το ίδιο πιστεύω πως θα γίνει και με σένα:P
Μακάρι μαρμίν μου, να πάνε και σε μένα καλά τα πράγματα!:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Ελληνική φιλολογία!

αααααααα καλά λες τώρα θυμήθηκα ότι θα πήγαινες στο σχολείο και έμαθες για την εγκυμοσύνη αλλά είχα την εντύπωση ότι είσαι δασκάλα σε δημοτικό

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μακάρι μαρμίν μου, να πάνε και σε μένα καλά τα πράγματα!:P

Θα πάνε πάει και τελείωσε. Να βγεις κοπέλα μου και περαστικά οι αναγούλες είναι καλές σου θυμίζουν ότι είσαι εγκυούλα;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημερα και απο μενα κοριτσια

εχω τις τελευταιες 3 κυριακες που ανεβαζω πυρετο και με πιανει το στομαχι σαν γαστρεντεριτιδα αλλα μονο πονους. Στην αρχη θεωρησα οτι ειναι ιωση τωρα το βλεπω οτι εκδηλωνεται καθε κυριακη και εχω κ πυρετο μεχρι 38. Μηπως ξεκινησανε τα ψυχοσωματικα?

μαρτζι οι αναγουλες που οντως τωρα λογικα εισαι καπου στην 6η εβδομαδα καθως και η μεταλλική γευση στο στομα ειναι συμπτώματα και σημαινουν οτι ολα ειναι καλα ;)

πεπσι καθε κυριακή ε???μηπως να δεις κανα γιατρο???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ααααχ πως δε σας ρώτησα νωρίτερα; Αν κατάλαβα καλά τελείωσες λογιστική χρηματοοικονομική του Μακεδονίας πώς είναι σα σχολή; εάν δεν παρακολουθείς τακτικά μπορείς να τα βγάλεις πέρα;

εμείς ξέραμε λογιστική και μου φάνηκε παιχνιδάκι τα της λογιστικής..χρηματοικονομική είναι πιο δύσκολη...αλλά εντάξει..

εγώ μόνο αγγλικά δεν πήγαινα τα υπόλοιπα δεν τα έχανα..

έχω και σημειώσεις και από ότι θυμάμαι και παλιά θέματα..

εντάξει είχε πάρα πολλούς που δεν παρακολουθούσαν και μια χαρά τα έβγαλαν..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...