Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φιλεναδιτσες μου τι κανετε?

εγω σημερα καταλαβαοτι σε 5 μερες φευγω και πρεπει να ξεκινησω την καθαριοτητα που λεγαμε σιγα σιγα........

αντε λιλιτακι μου κοντευεις κ εσυ:P

κοριτσια εμενα με πιανουν τα ψυχολογικα μου δεν το πιστευω οτι θα ειμαι σχεδων 20 μερες μακρια απο τον αντρα μου:cry: θα μου λειψει παρα πολυ:cry::cry::cry:

83tdp2.pngcWE4p3.png

αει..εσύ τι σπούδασες?

Εγώ σπούδασα νοσηλευτική στα τει και μετά πήγα στη θεολογία στο απθ αλλά σκέφτομαι να πάω κάπου με λογιστικά ή οικονομικά και γι' αυτό σε ρώτησα. Μήπως τελείωσες τη λογιστική χρηματοοικονομική του Μακεδονίας;

φιλεναδιτσες μου τι κανετε?

εγω σημερα καταλαβαοτι σε 5 μερες φευγω και πρεπει να ξεκινησω την καθαριοτητα που λεγαμε σιγα σιγα........

αντε λιλιτακι μου κοντευεις κ εσυ:P

κοριτσια εμενα με πιανουν τα ψυχολογικα μου δεν το πιστευω οτι θα ειμαι σχεδων 20 μερες μακρια απο τον αντρα μου:cry: θα μου λειψει παρα πολυ:cry::cry::cry:

Μαριούλα μου κι εγώ το ίδιο θα αισθανόμουν αν έφευγα μακριά από τον άντρα μου τόσες μερες αλλά δε θα είσαι μόνη θα έχεις και τον πρίγκιπα σου και να σκέφτεσαι ότι πας για καλό σκοπό λίγες μέρες μακριά ο ένας από τον άλλο αλλά μετά θα σμίξετε και οι τρεις για πάντα:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγώ σπούδασα νοσηλευτική στα τει και μετά πήγα στη θεολογία στο απθ αλλά σκέφτομαι να πάω κάπου με λογιστικά ή οικονομικά και γι' αυτό σε ρώτησα. Μήπως τελείωσες τη λογιστική χρηματοοικονομική του Μακεδονίας;

Μαριούλα μου κι εγώ το ίδιο θα αισθανόμουν αν έφευγα μακριά από τον άντρα μου τόσες μερες αλλά δε θα είσαι μόνη θα έχεις και τον πρίγκιπα σου και να σκέφτεσαι ότι πας για καλό σκοπό λίγες μέρες μακριά ο ένας από τον άλλο αλλά μετά θα σμίξετε και οι τρεις για πάντα:tongue:

εχεις δικιο μαρμιν μ αλλα μου ειναι δυσκολο τοσες μερες χωρις τον αντρα μου:( θα ειναι κ η αδερφη μου μαζι μου για παρεα αλλα εγω τον αντρουλη μου θελω:( τι να κανω ομως δεν γινεται αλλιως!!! θα εχω κ εσας να κανετε ο,τι μπορειτε να μου ανεβαζετε την ψυχολογια σας παρακαλω!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

εχεις δικιο μαρμιν μ αλλα μου ειναι δυσκολο τοσες μερες χωρις τον αντρα μου:( θα ειναι κ η αδερφη μου μαζι μου για παρεα αλλα εγω τον αντρουλη μου θελω:( τι να κανω ομως δεν γινεται αλλιως!!! θα εχω κ εσας να κανετε ο,τι μπορειτε να μου ανεβαζετε την ψυχολογια σας παρακαλω!!!

οπωσδήποτε!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαριούλα ο άντρας σου δεν θα έχει ίντερνετ;

δεν θα εχει χαρα μου το ιντερνετ μας δεν ειναι σταθερο ειναι στικακι της βονταφον και θα το παρω εγω μαζι μου για να μιλαω μαζι σας:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

nai...polly oraies oi spoudes poy ekanes...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

marioula μην σε παίρνει από κάτω..το γιατρό θέλουμε κοντά αυτές τις μέρες!!!

μετά θα τον απολαύσεις τον άντρα σου :P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

nai...polly oraies oi spoudes poy ekanes...

ααααχ πως δε σας ρώτησα νωρίτερα; Αν κατάλαβα καλά τελείωσες λογιστική χρηματοοικονομική του Μακεδονίας πώς είναι σα σχολή; εάν δεν παρακολουθείς τακτικά μπορείς να τα βγάλεις πέρα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κορίτσια, δεν φταίει ο γιατρός αλλά εγώ. Τον γιατρό όποτε τον παίρνω τηλ το σηκώνει ο ίδιος και απαντά στις απορίες μου. Τον βοηθό του ( ο οποίος είναι μαιος) τον γνωρίζω προσωπικά και από μόνη μου τον παίρνω ( δεν με παραπέμπει σε αυτόν ο γιατρός) . Επειδή γνωριζόμαστε τον παίρνω κάθε τρεις και λίγο και τον ρωτάω διάφορα. Τον ίδιο τον γιατρό δεν τον ήξερα πριν πάει σε αυτόν μια φίλη μου, η οποια αντιμετώπισε το εξής προβλημα : έβλεπε έναν άλλο γιατρό μέχρι τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Κάποια στιγμή εκείνος ανακαλύπτει πως η φίλη μου έχει τεράστιο ινομύωμα στη μήτρα και της λέει να κάνει έκτρωση αν θέλει να σώσει την μήτρα της. Η φίλη μου πάει και σε δέύτερο γιατρό, της λέει τα ίδια. Ο Μακρ.... ήταν΄ο μόνος που την ανέλαβε και την βοήθησε να γεννήσει στις 38 βδομάδες. Δρν έχω ακόμη σχηματίσει απόψη αλλά ακούγονται πολύ θετικά λόγια για αυτόν. Ας πάνε όλα καλά με το μωρό μου και θα δω τι θα κάνω στη συνέχεια.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κορίτσια, δεν φταίει ο γιατρός αλλά εγώ. Τον γιατρό όποτε τον παίρνω τηλ το σηκώνει ο ίδιος και απαντά στις απορίες μου. Τον βοηθό του ( ο οποίος είναι μαιος) τον γνωρίζω προσωπικά και από μόνη μου τον παίρνω ( δεν με παραπέμπει σε αυτόν ο γιατρός) . Επειδή γνωριζόμαστε τον παίρνω κάθε τρεις και λίγο και τον ρωτάω διάφορα. Τον ίδιο τον γιατρό δεν τον ήξερα πριν πάει σε αυτόν μια φίλη μου, η οποια αντιμετώπισε το εξής προβλημα : έβλεπε έναν άλλο γιατρό μέχρι τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Κάποια στιγμή εκείνος ανακαλύπτει πως η φίλη μου έχει τεράστιο ινομύωμα στη μήτρα και της λέει να κάνει έκτρωση αν θέλει να σώσει την μήτρα της. Η φίλη μου πάει και σε δέύτερο γιατρό, της λέει τα ίδια. Ο Μακρ.... ήταν΄ο μόνος που την ανέλαβε και την βοήθησε να γεννήσει στις 38 βδομάδες. Δρν έχω ακόμη σχηματίσει απόψη αλλά ακούγονται πολύ θετικά λόγια για αυτόν. Ας πάνε όλα καλά με το μωρό μου και θα δω τι θα κάνω στη συνέχεια.

Δύο μέρες έμειναν μόνο υπομονή:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...