Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

κοριτσακι μου καλα αποτελεσματα να εχεις αυριο με την αυχενικη σου!!θα δεις και το φυλο των μωρων σου η ειναι νωρις?

σ ευχαριστω πολυ..μπα δεν νομιζω να μου που απο τοσο νωρις τι ειναι βλεπεις τρεφω την ελπιδα πως καποιο θα ειναι κοριτσι οποτε σε αυτη την περιπτωση δεν φαινεται απο τοσο νωρις;)

αντε πλησιαζει και η δικη σου η ωρα...στο ποστακι που μπηκες και να θες δεν την γλιτωνεις την γκαστρια χαχαχα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σ ευχαριστω πολυ..μπα δεν νομιζω να μου που απο τοσο νωρις τι ειναι βλεπεις τρεφω την ελπιδα πως καποιο θα ειναι κοριτσι οποτε σε αυτη την περιπτωση δεν φαινεται απο τοσο νωρις;)

αντε πλησιαζει και η δικη σου η ωρα...στο ποστακι που μπηκες και να θες δεν την γλιτωνεις την γκαστρια χαχαχα

αχ ναι!!!μακαρι να εχεις και κοριτσακι ειναι μουρλια τα κοριτσακια :D :D

και εγω κοριτσακι θελω αλλα οτι και να ερθει καλοδεχουμενο θα ειναι!!

χαχα!!!ειστε και πολλες εγκυουλες!!!φυσηξτε πολυ μωρουδωσκονη και για μας :D

φιλεναδιτσες μου τι κανετε? ημουν για καφε και γι'αυτο δεν μπηκα καθολου τοση ωρα...

μαργκι μου τι σοι γιατρος ειναι αυτος να μην σου μιλαει ο ιδιος και να σε βαζει να μιλας με τον βοηθο για να σου απανταει στις αποριες σου? μηπως να τον αλλαζες???χαρα μου καλα εκανες και πηρες κ δευτερο ουτρο..

ντεππα μου ισως κατι να φανει και αυριο εμενα απο την αυχενικη διαφανεια που κατι ειχα μπανισει αλλα ο γιατρος δεν μου ειπε τιποτα περιμενε να παω 4 μηνων για να μου πει;)αντε περιμενουμε να μας πεις νεα αυριο!!!

κοριτσια ναι το αποφασισα 30 θα φυγω για την ροδο,την ημερα που θα μπαινω και στον 9ο;) αααααααα με πηραν τηλ με το σπιτι ολα οκ το κλεισαμε:P:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

φιλεναδιτσες μου τι κανετε? ημουν για καφε και γι'αυτο δεν μπηκα καθολου τοση ωρα...

μαργκι μου τι σοι γιατρος ειναι αυτος να μην σου μιλαει ο ιδιος και να σε βαζει να μιλας με τον βοηθο για να σου απανταει στις αποριες σου? μηπως να τον αλλαζες???χαρα μου καλα εκανες και πηρες κ δευτερο ουτρο..

ντεππα μου ισως κατι να φανει και αυριο εμενα απο την αυχενικη διαφανεια που κατι ειχα μπανισει αλλα ο γιατρος δεν μου ειπε τιποτα περιμενε να παω 4 μηνων για να μου πει;)αντε περιμενουμε να μας πεις νεα αυριο!!!

κοριτσια ναι το αποφασισα 30 θα φυγω για την ροδο,την ημερα που θα μπαινω και στον 9ο;) αααααααα με πηραν τηλ με το σπιτι ολα οκ το κλεισαμε:P:p:p

Καλημέρα:P:p

Όλα καλά πήγαν τελικά μικρή βρήκες και σπίτι φεύγεις και την Κυριακή :tongue: πωπω τι λίγες μερες που έμεινα;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλημέρα:P:p

Όλα καλά πήγαν τελικά μικρή βρήκες και σπίτι φεύγεις και την Κυριακή :tongue: πωπω τι λίγες μερες που έμεινα;)

καλημερα μαρμινουλα μου!!!:P καλημερα και σε ολα τα κοριτσια!!!:P:p:p δευτερα σημερα αλλαζουμε εβδομαδα εγω, το λιλιτακι και η ντεππα μας:D

ντεππουλα καλα αποτελεσματα απο την αυχενικη που θα κανεις σημερα περιμενουμε νεα σου:P

μαρμιν μου λιγες μερες εμειναν λες??? σημερα ειμαι ακριβως 34 εβδομαδων και προχωραω για τις 35...:)αντε 4 εβδομαδουλες μου εμειναν ακομη;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!ντεπούλα μου περιμένουμε νέα σήμερα...!!

μάρτζι μου γιατί δεν αλλάζεις γιατρό??

νομίζω δεν πρέπει να παίρνεις φάρμακα από μόνη σου...

μαριούλα μου κόντεψες...

marias έχετε σκεφτεί για σπερματέγχυση? ο γιατρός τι σου πρότεινε?

κατά τη δική μου γνώμη πάντοτε..πιστεύω ότι από τη στιγμή που δεν έχεις κάποιο πρόβλημα δεν υπάρχει λόγος να παίρνεις κλομιφαίνη και να μην κάνεις σπερματέγχυση..αφού θα πάρεις που θα πάρεις φάρμακα γιατί δεν κάνετε και σπερματέγχυση που θα αυξήσετε κατά πολύ τις πιθανότητες?

μια ιδέα ρίχνω, δεν θέλω να παρεξηγηθώ..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημερα!!!κοριτσακια τι κανετε???

τινκερμπελ εσυ δεν εισαι απο θεσσαλονικη να ρθεις και συ στον καφε???

μαριουλα ωραια τα νεα, βρηκες το σπιτι τωρα θα ηρεμισεις...

ντεππα σημερα παω και γω στον γιατρο να δουμε το μικρο μου πως μεγαλωνει και να της δειξω και τις εξετασεις μου. καλη επιτυχία σου ευχομαι και σε σενα και να μην δεις τιποτα να προεξεχει;)

μαρακι και κοριτσακια που περιμενετε...στο τοπικ που μπηκατε ειναι μονοδρομος!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Κσλημέρα τσέρυ ώστε έχεις κι εσύ υπέρηχο σήμερα:P Το βράδυ που θα γυρίσω από το μάθημα θα έχω πολλά νέα να διαβάσω:P Ντεπούλα όλα καλά θα πάνε με την αυχενική περιμένουμε και τα δικά σου νέα. Η τιγκερμπελ αν δεν απατώμαι είναι από Κύπρο

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα πρωινές πρωινές σήμερα βλέπω!!!Σήμερα ναι Μαριούλα μου ακόμα μία εβδομάδα κλείνει 34η εσύ 30η εγώ και 12 η Deppoula μας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

αχ λιλιτακι κ συ φτανεις...και μας λες για 15 νοεμβριου...να τος ο νοεμβριος!!!

Ναί κοντεύω και εγώ!!!:P

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

μηπως σπουδαζε εδω:rolleyes::rolleyes:

ναι αυτό!!!από κύπρο είμαι..και σπούδαζα εκεί..:P:p:p

οι αναμνήσεις πολλές..νιώθω ότι χθες έφυγα και έχουν ήδη περάσει 7 χρόνια...

δεν έχω πάει από τότε..κάθε φορά που το σκέφτομαι..η καρδία μου χτυπά και δεν θέλω ακόμη να έρθω..θέλω οι αναμνήσεις από τη θεσνίκη να μείνουν ως έχουν...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ναι αυτό!!!από κύπρο είμαι..και σπούδαζα εκεί..:P:p:p

οι αναμνήσεις πολλές..νιώθω ότι χθες έφυγα και έχουν ήδη περάσει 7 χρόνια...

δεν έχω πάει από τότε..κάθε φορά που το σκέφτομαι..η καρδία μου χτυπά και δεν θέλω ακόμη να έρθω..θέλω οι αναμνήσεις από τη θεσνίκη να μείνουν ως έχουν...

Τι σπούδαζες;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...