Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλησπέρα! Κορίτσια μου,σας διάβασα αλλά δεν τα θυμάμαι όλα τόσα που γράψατε!Ντεπα καλή επιτυχία για αυριο. Ευχομαι όλα να πάνε καλά!

Μαριούλα, φύγε 30. Καλύτερα να είσαι εκεί από τις αρχές του μήνα.

Μαρια σου εύχομαι κι εγώ να μείνεις γρήγορα.

Σημερα είχα πάλι λίγο αιματάκι κυρίως τις πρωινές ώρες. Με δική μου πρωτοβουλία από χθες βάζω 2 φορες τη μέρα από ενα ουτρογκεσταν. Ο γιατρός είχε πει ένα κι όταν πήρα τηλ το βοηθό του και του είπα να βάλω παραπάνω είπε πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει όσα και να βάλω. Χαιρω πολύ!!!! ε, τσαντιστηκα κι εγώ, σας διαβασα κιόλας και είπα να βάλω ακόμη ενα.

κι εγώ τρία των 200 έπαιρνα αλλά σε χάπι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με το γιατρό μίλησα την παρασκευή, του είπα για το αιματάκι και είπε να μην ανησυχώ κι ένα 20% των γυνάικών το παθαίνει να έχει αίμα. Αυτός είπε για ουτρο αλλά δεν είπε δοσολογία, με παρέπεμψε στο βοηθό του. Ο βοηθός είπε ένα κάθε βράδυ. Με αυτόν μιλάω κυρίως, όχι με το γιατρό. Κι αφού δεν μου αύξησε τη δοσολογία, την αύξησα μόνη μου από εχθες που φοβήθηκα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καλσπερα σε ολες,μαριουλα μου φυγε στις 30,α πας α τακτοποιηθεις και γυρω στις 3-4 α πας στο γιατρο σου.

μαρτζι εγω που δε ειχα αιμα επαιρνα 3 των 100 τη μερα,απλα για προφυλαξη.

ντεππα τα ιδια εχω και γω,νομιζω ειναι η απο κουραση ή απο το εντερο.

Διαφημίσεις

μαρτζι συμφωνω με την πεπσι...τι θα πει σε παραπεμπει στην βοηθο...την βοηθο πληρωνεις???

καλα εκανες κ πηρες ακομα ενα γιατι σε βοηθαει κ ψυχολογικα να εισαι πιο σιγουρη...αλλωστε οπως ειδες ολες πηραμε!!!εγω στην αρχη τα επερνα απο το στομα αλλα λογω ανακατωσουρας αρχισα να τα βαζω κολπικα...ξέρω οτι εχουν καλυτερη απορροφηση και μην ξεχνατε οτι ειναι ορμονες....κολπικα δεν σε επηρεαζουν ενω φιλη που τα επερνε απο το στομα της εκαναν κατακρατηση...

μαριουλα θα εισαι 25 μερες απο τον αντρα σου αλλα η μετρηση αρχιζει να μετραει αντιστροφα...θα εισαι και 30 μερες πιο κοντα στον πριγκηπα!!!:)

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

2310-829617 είναι το τηλέφωνο για τα μαθήματα ανώδυνου στο ιπποκράτειο για όσες ενδιαφέρεστε αλλά είναι νωρίς ακόμα πάρτε κατά την εικοστή εβδομάδα έτσι κι αλλιώς μετά την 25η θα σας ειδοποιήσουν

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

σε 10 εβδομαδες δηλ.....αργει πολυ αλλα τι να κανουμε?θα περιμενουμε....

κοριτσαρες καληνυχτω!!!αυριο παλι...μουτς τις κοιλιτσες κ τα μαγουλακια...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

σε 10 εβδομαδες δηλ.....αργει πολυ αλλα τι να κανουμε?θα περιμενουμε....

κοριτσαρες καληνυχτω!!!αυριο παλι...μουτς τις κοιλιτσες κ τα μαγουλακια...

καληνύχτα κούκλα:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Με το γιατρό μίλησα την παρασκευή, του είπα για το αιματάκι και είπε να μην ανησυχώ κι ένα 20% των γυνάικών το παθαίνει να έχει αίμα. Αυτός είπε για ουτρο αλλά δεν είπε δοσολογία, με παρέπεμψε στο βοηθό του. Ο βοηθός είπε ένα κάθε βράδυ. Με αυτόν μιλάω κυρίως, όχι με το γιατρό. Κι αφού δεν μου αύξησε τη δοσολογία, την αύξησα μόνη μου από εχθες που φοβήθηκα.

εγω σου ειπα εβαζα 3 την ημερα των 200 με οδηγια γιατρου βεβαια οχι μονη μου να σου πω την αληθεια κι εγω σκεφτηκα να σου πω να αλλαξεις γιατρο αλλα λεω ας μην της βαζω ιδεες τωρα που ειναι ηδη προβληματισμενη εμενα δεν μου αρεσε το γεγονος οτι σε πηγε εξω σε ιατρειο και σου πηρε 80? αληθεια κατι που σκεφτηκα αποδειξη σου εδωσε???δικο του ειναι το ιατρειο??ηξερα οτι οι νοσοκομειακοι γιατροι δεν εχουν δικαιωμα να διατηρουν εξωτερικο ιατρειο τεσπα κι αυτο με τον βοηθο τι θα πει μιλας με τον βοηθο δηλαδη οταν ερθει η ωρα να γεννησεις θα σου πει τωρα γεννα με τον βοηθο???εγω δεν θα σου πω να πας στον δικο μου,που εδω που τα λεμε δεν εχει βοηθο παντα ο ιδιος σηκωνει το τηλεφωνο του,αλλα θα σου πω να κανεις και μια επισκεψη στον Πλαχουρα που ετσι κι αλλιως ειχες πει και στην αρχη πως τον ειχες σκεφτει και αυχενικη κανει και β επιπεδου και αμνιοπαρακεντηση και κορυφαιος γιατρος ειναι επισσης εχω ακουσει και παρα πολυ καλα λογια για τον Πασχοπουλο δεν τον ξερω και δεν μπορω να σου πω δεν κανει τους μεγαλους υπερυχους στον Πλαχουρα θα σε στειλει γι αυτους αλλα ξερω οτι εχουν παει γνωστες μου και μου εχουν πει τα καλυτερα...δεν θυμαμαι αν στο εχω ξαναπει αλλα κι εγω πριν μαθω το προβλημα μας που νομιζα η χαζη οτι θα μεινω φυσιολογικα εγκυος ειχα ψαξει μαθει ρωτησει και καταληξει στον Πλαχουρα.αυριο που θα μου κανει την αυχενικη θα σου πω και την δικη μου εμπειρια μαζι του!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλσπερα σε ολες,μαριουλα μου φυγε στις 30,α πας α τακτοποιηθεις και γυρω στις 3-4 α πας στο γιατρο σου.

μαρτζι εγω που δε ειχα αιμα επαιρνα 3 των 100 τη μερα,απλα για προφυλαξη.

ντεππα τα ιδια εχω και γω,νομιζω ειναι η απο κουραση ή απο το εντερο.

αυτο το συγκεκριμενο δεν ειναι το εντερο ειμαι σιγουρη γι αυτο με τοσους κολικους που με εχουν πιασει στη ζωη μου και τοσες φορες που εχω νοσηλευτει εχω γινει εξπερ στους πονους του εντερου ξερω ακριβως που με χτυπαει αυτο το εχω νιωσει αλλη μια φορα αλλα οχι τοσο εντονα και ειναι μονο οταν κανω υπερβολικες δουλειες και κουραζομαι κυριως οταν σκυβω πολυ η οταν σηκωνω βαρος

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εγω σου ειπα εβαζα 3 την ημερα των 200 με οδηγια γιατρου βεβαια οχι μονη μου να σου πω την αληθεια κι εγω σκεφτηκα να σου πω να αλλαξεις γιατρο αλλα λεω ας μην της βαζω ιδεες τωρα που ειναι ηδη προβληματισμενη εμενα δεν μου αρεσε το γεγονος οτι σε πηγε εξω σε ιατρειο και σου πηρε 80? αληθεια κατι που σκεφτηκα αποδειξη σου εδωσε???δικο του ειναι το ιατρειο??ηξερα οτι οι νοσοκομειακοι γιατροι δεν εχουν δικαιωμα να διατηρουν εξωτερικο ιατρειο τεσπα κι αυτο με τον βοηθο τι θα πει μιλας με τον βοηθο δηλαδη οταν ερθει η ωρα να γεννησεις θα σου πει τωρα γεννα με τον βοηθο???εγω δεν θα σου πω να πας στον δικο μου,που εδω που τα λεμε δεν εχει βοηθο παντα ο ιδιος σηκωνει το τηλεφωνο του,αλλα θα σου πω να κανεις και μια επισκεψη στον Πλαχουρα που ετσι κι αλλιως ειχες πει και στην αρχη πως τον ειχες σκεφτει και αυχενικη κανει και β επιπεδου και αμνιοπαρακεντηση και κορυφαιος γιατρος ειναι επισσης εχω ακουσει και παρα πολυ καλα λογια για τον Πασχοπουλο δεν τον ξερω και δεν μπορω να σου πω δεν κανει τους μεγαλους υπερυχους στον Πλαχουρα θα σε στειλει γι αυτους αλλα ξερω οτι εχουν παει γνωστες μου και μου εχουν πει τα καλυτερα...δεν θυμαμαι αν στο εχω ξαναπει αλλα κι εγω πριν μαθω το προβλημα μας που νομιζα η χαζη οτι θα μεινω φυσιολογικα εγκυος ειχα ψαξει μαθει ρωτησει και καταληξει στον Πλαχουρα.αυριο που θα μου κανει την αυχενικη θα σου πω και την δικη μου εμπειρια μαζι του!!!

κοριτσακι μου καλα αποτελεσματα να εχεις αυριο με την αυχενικη σου!!θα δεις και το φυλο των μωρων σου η ειναι νωρις?

Αφού όλα είναι καλά κοριτσάκι μου και αφου μπήκες στη γουρλίδικη παρέα μας πολύ σύντομα θα μας μιλάς για καθυστέρηση και μια μεγάλη χοριακή!!!;););)
σε ευχαριστω!!!αφου ειστε γουρλιδικη παρεα λεω να μεινω τωρα εγκυουλα για να μην σας απογοητευσω ;) ;)

Καλησπέρα! Κορίτσια μου,σας διάβασα αλλά δεν τα θυμάμαι όλα τόσα που γράψατε!Ντεπα καλή επιτυχία για αυριο. Ευχομαι όλα να πάνε καλά!

Μαριούλα, φύγε 30. Καλύτερα να είσαι εκεί από τις αρχές του μήνα.

Μαρια σου εύχομαι κι εγώ να μείνεις γρήγορα.

Σημερα είχα πάλι λίγο αιματάκι κυρίως τις πρωινές ώρες. Με δική μου πρωτοβουλία από χθες βάζω 2 φορες τη μέρα από ενα ουτρογκεσταν. Ο γιατρός είχε πει ένα κι όταν πήρα τηλ το βοηθό του και του είπα να βάλω παραπάνω είπε πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει όσα και να βάλω. Χαιρω πολύ!!!! ε, τσαντιστηκα κι εγώ, σας διαβασα κιόλας και είπα να βάλω ακόμη ενα.

καλησπερα margi μου!!μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε!!!

μπορει να εχουν δικιο τα κοριτσια..μηπως να πας σε ενα γιατρο να εχεις αμμεση επαφη μαζι του?να μπορεις να τον βρισκεις οποτε θες και να σου λυνει ολες τις αποριες σου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...