Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

cherry, Margi σας ειπα ότι εγώ ξεπέρασα εντελώς το πρόβλημα με τους μυκητες με την ομοιοπαθητική. cherry όσα μπουκάλια κεφίρ και να πεις δεν προκειται να σε θεραπέυσει θα κανεις συνεχεις υποτροπές. Εγώ μετά από την 3η αγωγή απο γυναικολολόγο σε διάστημα λιγων μηνών έτρεξα στην ομοιοπαθητική. Εκτοτε έχω καποια χαπάκια και όταν νιωσω κατι τα πάιρνω 3-4 μέρες και τέρμα. Ακόμη και τώρα πριν μάθω ότι είμαι εγκυος ενιωσα κατι και πριν προλάβει να με ενοχλήσει πηρα τα χαπια και εφυγε. Οταν θα μεινεται εγκυες τι θα κάνετε θα παίρνετε φάρμακα?

Για το maraki που ρωταει ναι πιστευω ότι η ομοιοπαθητική μα τη βοήθεια του θεού με βοήθησε να μεινω εγκυος. Μετά 3 χρόνια ελευθερων επαφών, μετά από 1 κύκλο με κλομιφαινη, 2 σπερματεγχύσεις με κλομιφαινη και 1 εξωσωματική να αποτύχω και να μεινω έγκυος με την πρώτη θεραπεια από την ομοιοπαθητική δεν το βρίσκω τόσο τυχαιο.

deppaki καλό καναπέδιασμα οπως θα σου ελεγαν και τα κορίτσια στο άλλο τοπικ, θα τα λέμε και από κει. Σου ευχομαι μια τεραααααστια χοριακή.

margi και σε σενα το ιδιο ευχομαι κοριτσακι μου, 8 ωοθηλάκια ειναι πολύ καλά.

Εγώ θα πάω την Τρίτη να δω το κατσαριδακι μου και να κάνω και τις πρωτες αιματολογικές.

nena και γω παλαιότερα έκανα ομοιπαθητική και έπαιρνα το καρκαρέα καρμπόνικα για να φτιάξει ο κύκλος μου αλλά τίποτα... Ούτε τα φυσικά με πιάνουν, ούτε τα χημικά!

Σήμερα πήγα πάλι για υπέρηχο στην 21η μέρα του κύκλου και τα ωοθηλακια μου κοιμούνται όρθια, 8mm. Θα πάμε για τον επόμενο κύκλο με 3 χάπια κλομιφένης, αφού πάρω ντουφαστόν 10-08-12 για να αδιαθετήσω. άντε να δούμε. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω σε ομοιοπαθητικό πάλι.. Πάντως εσύ με τόσο αγώνα έμεινες με φυσικό τρόπο έγκυος, μπράβο κοπέλα μου καμιά φορά από εκεί που δεν το περιμένεις!!! ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

nena και γω παλαιότερα έκανα ομοιπαθητική και έπαιρνα το καρκαρέα καρμπόνικα για να φτιάξει ο κύκλος μου αλλά τίποτα... Ούτε τα φυσικά με πιάνουν, ούτε τα χημικά!

Σήμερα πήγα πάλι για υπέρηχο στην 21η μέρα του κύκλου και τα ωοθηλακια μου κοιμούνται όρθια, 8mm. Θα πάμε για τον επόμενο κύκλο με 3 χάπια κλομιφένης, αφού πάρω ντουφαστόν 10-08-12 για να αδιαθετήσω. άντε να δούμε. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω σε ομοιοπαθητικό πάλι.. Πάντως εσύ με τόσο αγώνα έμεινες με φυσικό τρόπο έγκυος, μπράβο κοπέλα μου καμιά φορά από εκεί που δεν το περιμένεις!!! ;)

να πας σε ομοιοπαθητικο αν πιστεψεις οτι μονο αυτος μπορει να σε βοηθησει αν δεν το πιστεψεις και εχεις αμφιβολιες μην πας καθολου!!!μην ξεναμε οτι η Νενα μας τον προηγουμενο κυκλο πριν μεινει εγκυος ειχε παρει ολες τις ορμονες τις εξωσωματικης και γι αυτο στον αμεσως επομενο κυκλο εκανε τελεια ωαρια και τελεια ωορρηξια και απο την στιγμη που δεν ειχανε αλλο προβλημα ηταν πολυ λογικο να μεινει εγκυος εφοσον εκμεταλλευτηκε τις γονιμες!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

να πας σε ομοιοπαθητικο αν πιστεψεις οτι μονο αυτος μπορει να σε βοηθησει αν δεν το πιστεψεις και εχεις αμφιβολιες μην πας καθολου!!!μην ξεναμε οτι η Νενα μας τον προηγουμενο κυκλο πριν μεινει εγκυος ειχε παρει ολες τις ορμονες τις εξωσωματικης και γι αυτο στον αμεσως επομενο κυκλο εκανε τελεια ωαρια και τελεια ωορρηξια και απο την στιγμη που δεν ειχανε αλλο προβλημα ηταν πολυ λογικο να μεινει εγκυος εφοσον εκμεταλλευτηκε τις γονιμες!!!

ναι ενδεχομενως να βοηθησαν και οι ορμονες που ειχα παρει αλλα παραμένω θερμος οπαδος της ομοιοπαθητικής. Κατι όμως που ξέχασα να σας πω ειναι ότι δεν ειναι όλοι ομοιοπαθητικοι το ίδιοι. Στην αρχή πήγα σε καποια που δεν με ενθουσιασε, αλλά αυτός που πάω εδώ και 6 χρόνια είναι το κάτι άλλο. Σε αντίθεση με όλους τους αλλους κανει μια ποιο ψυχοθεραπευτική προσέγγιση.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

lilitaki kai margi μου προσπαθω οσο μπορω να εχω καλη διαθεση για να ειναι και το μωρακι μου χαρουμενο εννοειται οτι ειμαι πολυ ευτυχισμενη για το μωρακι που θα ερθει!!!μαργκι μου τι να πω για τους μυκητες βρηκαν ωρα και αυτοι να βγουν...περαστικα! νενα μου με το καλο να δεις το κατσαριδακι σου ντεππα πως νιωθεις?????μετρας μερες?

83tdp2.pngcWE4p3.png

lilitaki kai margi μου προσπαθω οσο μπορω να εχω καλη διαθεση για να ειναι και το μωρακι μου χαρουμενο εννοειται οτι ειμαι πολυ ευτυχισμενη για το μωρακι που θα ερθει!!!μαργκι μου τι να πω για τους μυκητες βρηκαν ωρα και αυτοι να βγουν...περαστικα! νενα μου με το καλο να δεις το κατσαριδακι σου ντεππα πως νιωθεις?????μετρας μερες?

τι να μετρησω εχω ποοοολλεεεες ακομααααααα!!!!!!οταν ερθει το μωρακι σου και θα το κρατησεις υγειεστατο στην αγκαλια σου....και θα τρεχεις πανικοβλητει με μωρο σκυλι και οπως σε κοβω θα πας μπαμ μπαμ και για το δευτερο τοτε δεν θα εχεις χρονο να κανεις ολες αυτες τις σκεψεις που μονο στεναχωρια και θλιψη σου φερνουν!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

τι να μετρησω εχω ποοοολλεεεες ακομααααααα!!!!!!οταν ερθει το μωρακι σου και θα το κρατησεις υγειεστατο στην αγκαλια σου....και θα τρεχεις πανικοβλητει με μωρο σκυλι και οπως σε κοβω θα πας μπαμ μπαμ και για το δευτερο τοτε δεν θα εχεις χρονο να κανεις ολες αυτες τις σκεψεις που μονο στεναχωρια και θλιψη σου φερνουν!!!!!!!

ντεππα μου δεν αργεις μεχρι να πεις πιπερι θα περασουν να μπαινεις κ εδω να μιλαμε για να ξεχνιεσαι και θα δεις ποσο συντομα θα ερθει η στιγμη να κανεις την χοριακη η οποια θα ειναι τεραστια:P χαχαχα γιατι το κοβεις οτι θα παω μπαμ μπαμ για δευτερο?:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

ντεππα μου δεν αργεις μεχρι να πεις πιπερι θα περασουν να μπαινεις κ εδω να μιλαμε για να ξεχνιεσαι και θα δεις ποσο συντομα θα ερθει η στιγμη να κανεις την χοριακη η οποια θα ειναι τεραστια:P χαχαχα γιατι το κοβεις οτι θα παω μπαμ μπαμ για δευτερο?:tongue:[/quote

αφου ο αντρας σου ειναι ασυγκρατητος:oops: υπαρχει περιπτωση να τον φρεναρεις με καποιο τροπο????με το που θα σου επιτρεψει ο γιατρος τις επαφες μετα την γεννα σε κανα 2 μηνες το πολυ θα εχουμε παλι ευχαριστα:tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ax, κοριτσάκια μου, τι τραβάω! Με έχει πιάσει μέχρι και στον πωπό μου (αχ! σορυ) φαγουρίτσα! Κι ενώ πίστευα ότι είναι θέμα πωπού, παίρνω το καφρεφτάκι και βλέπω πως κοντά στο σημείο του πωπού έχει γίνει μία μικρή πληγή. Θα βάλω τώρα μία αλοιφούλα εκεί μπας και το επουλώσω. Πάντα τα παθαίνω αυτά μετά την περιοδο. Σαν να συγκαίομαι ένα πράγμα. Κι όχι τίποτα άλλο θα πάω σε γάμο κι ήθελα να βάλω ένα στριγκάκι να δείχνει ωραίο το φόρεμα από πίσω. Τώρα αναγκαστικά θα βάλω τις¨"βράκες" που φοράω κάθε μέρα. Στο καλό....Ξέρετε πόσα χρόνια έχω να βάλω εσώρουχο δαντελωτό, σέξι βρε αδελφέ! Από τότε που μου ξεκίνησαν κολπίτιδες, μηκυτιάσεις κτλ μόνο βαμβακερά φοράω.

Νένα, μού φαίνεται θα πάω κι εγώ σε ομοιοπαθητικό. Δεν αντέχω άλλο!!!!

Καλά,σας έπρηξα με τον πωπό και τα εσώρουχα αλλά κάπου θέλω να τα πω, γμτ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Στην ηλικία τη δική μου η Μαριούλα θα έχει γιο 16 χρονών!!! Καλά δεν μπορώ να με φανταστώ να είχα τόσο μεγάλο παιδί!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

ντεππα μου δεν αργεις μεχρι να πεις πιπερι θα περασουν να μπαινεις κ εδω να μιλαμε για να ξεχνιεσαι και θα δεις ποσο συντομα θα ερθει η στιγμη να κανεις την χοριακη η οποια θα ειναι τεραστια:P χαχαχα γιατι το κοβεις οτι θα παω μπαμ μπαμ για δευτερο?:tongue:[/quote

αφου ο αντρας σου ειναι ασυγκρατητος:oops: υπαρχει περιπτωση να τον φρεναρεις με καποιο τροπο????με το που θα σου επιτρεψει ο γιατρος τις επαφες μετα την γεννα σε κανα 2 μηνες το πολυ θα εχουμε παλι ευχαριστα:tongue:

χαχα ας κανουμε οσο σεξ θελει αλλα θα προσεχουμε θελω κι'αλλο μωρακι οπως δηποτε αλλα οχι αμεσως ειμαι τοοοοοοσο κουρασμενη ψυχολογικα που πρωτα θελω να ηρεμησω να χαρω το μωρο μου και μετα απο τουλαχιστον 3 χρονια βλεπουμα να ξεκουραστω πρωτα ψυχολογικα και μετα σωματικα χαρα μου 2 εγκυμοσυνες η μια πισω απο την αλλη ειναι αυτες,,,οσο για τον αντρα μου αφηστε εχω προβλημα μεγαλο κοριτσια συνεχεια θελει σεξ εγω το αποφευγω γιατι φοβαμαι και ολο ζηταει αλλα...φυσικα ξερετε τι αλλα!!!!!δεν λεω ωραια ειναι και τα αλλα... αλλα οχι καθημερινα!!! ελεος!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Ax, κοριτσάκια μου, τι τραβάω! Με έχει πιάσει μέχρι και στον πωπό μου (αχ! σορυ) φαγουρίτσα! Κι ενώ πίστευα ότι είναι θέμα πωπού, παίρνω το καφρεφτάκι και βλέπω πως κοντά στο σημείο του πωπού έχει γίνει μία μικρή πληγή. Θα βάλω τώρα μία αλοιφούλα εκεί μπας και το επουλώσω. Πάντα τα παθαίνω αυτά μετά την περιοδο. Σαν να συγκαίομαι ένα πράγμα. Κι όχι τίποτα άλλο θα πάω σε γάμο κι ήθελα να βάλω ένα στριγκάκι να δείχνει ωραίο το φόρεμα από πίσω. Τώρα αναγκαστικά θα βάλω τις¨"βράκες" που φοράω κάθε μέρα. Στο καλό....Ξέρετε πόσα χρόνια έχω να βάλω εσώρουχο δαντελωτό, σέξι βρε αδελφέ! Από τότε που μου ξεκίνησαν κολπίτιδες, μηκυτιάσεις κτλ μόνο βαμβακερά φοράω.

Νένα, μού φαίνεται θα πάω κι εγώ σε ομοιοπαθητικό. Δεν αντέχω άλλο!!!!

Καλά,σας έπρηξα με τον πωπό και τα εσώρουχα αλλά κάπου θέλω να τα πω, γμτ!

μαργκι μου με εκανες και γελασα με τις "βρακες":) φανταζομαι ομως θα ειναι μεγαλος καημος η φαγουρα σε εκεινη την περιοχη περαστικα βρε χαρα μου!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Στην ηλικία τη δική μου η Μαριούλα θα έχει γιο 16 χρονών!!! Καλά δεν μπορώ να με φανταστώ να είχα τόσο μεγάλο παιδί!!!

θα ειμαστε σαν φιλοι με τον γιο μου γιατι θα ειμαστε και οι 2 νεοι:P:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαχα ας κανουμε οσο σεξ θελει αλλα θα προσεχουμε θελω κι'αλλο μωρακι οπως δηποτε αλλα οχι αμεσως ειμαι τοοοοοοσο κουρασμενη ψυχολογικα που πρωτα θελω να ηρεμησω να χαρω το μωρο μου και μετα απο τουλαχιστον 3 χρονια βλεπουμα να ξεκουραστω πρωτα ψυχολογικα και μετα σωματικα χαρα μου 2 εγκυμοσυνες η μια πισω απο την αλλη ειναι αυτες,,,οσο για τον αντρα μου αφηστε εχω προβλημα μεγαλο κοριτσια συνεχεια θελει σεξ εγω το αποφευγω γιατι φοβαμαι και ολο ζηταει αλλα...φυσικα ξερετε τι αλλα!!!!!δεν λεω ωραια ειναι και τα αλλα... αλλα οχι καθημερινα!!! ελεος!

Χαχαχαχαχα α ρε Μαριούλα εμένα πάλι ηθελε στην αρχή και δέν ήθελα εγώ και τώρα που θέλω εγώ δέν θέλει εκείνος.....αλλά τωρα που θα πάμε στο εξοχικό θα τον βιάσω δέν πάει άλλο έχει αληθωρίσει το ματάκι μου!!!Και μια και το ανέφερα από Δευτέρα θα λείψω για 10 ημέρες και θα ειμαι χωρής internet οπότε δέν θα είμαι στη παρεούλα σας...θα μου λείψετε πολύ!!!;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Χαχαχαχαχα α ρε Μαριούλα εμένα πάλι ηθελε στην αρχή και δέν ήθελα εγώ και τώρα που θέλω εγώ δέν θέλει εκείνος.....αλλά τωρα που θα πάμε στο εξοχικό θα τον βιάσω δέν πάει άλλο έχει αληθωρίσει το ματάκι μου!!!Και μια και το ανέφερα από Δευτέρα θα λείψω για 10 ημέρες και θα ειμαι χωρής internet οπότε δέν θα είμαι στη παρεούλα σας...θα μου λείψετε πολύ!!!;););)

λιλιτακι μεγαλο προβλημα και αυτο:cool: εμενα απο την αρχη ηθελε αλλα εγω φοβαμαι πολυ μην παθει κατι το μωρακι μου ολα τα φοβαμαι αυτη τη φορα στην πρωτη εγκυμοσυνη καναμε κανονικα σεξ σαν να μην ημουν εγκυος τωρα κατι επαθα και ολα τα φοβαμαι!!!τι δηλαδη θα σε χασουμε τελειως για 10 μερες???:(:(:( απο τι κινητο δεν μπορεις να μπαινεις? καλα δεν πειραζει αρκει που θα περασεις εσυ καλα αντε και καλο βιασμα;););)

83tdp2.pngcWE4p3.png

λιλιτακι μεγαλο προβλημα και αυτο:cool: εμενα απο την αρχη ηθελε αλλα εγω φοβαμαι πολυ μην παθει κατι το μωρακι μου ολα τα φοβαμαι αυτη τη φορα στην πρωτη εγκυμοσυνη καναμε κανονικα σεξ σαν να μην ημουν εγκυος τωρα κατι επαθα και ολα τα φοβαμαι!!!τι δηλαδη θα σε χασουμε τελειως για 10 μερες???:(:(:( απο τι κινητο δεν μπορεις να μπαινεις? καλα δεν πειραζει αρκει που θα περασεις εσυ καλα αντε και καλο βιασμα;););)

Χαχαχχαχα σε ευχαριστώ Μαριούλα μου!!! Μπορεί να μπώ από το κιν αλλα μόνο για να σας διαβάσω να γράψω δύσκολο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...