Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

32 μερες εμειναν ως την γεννα αν γεννησω στις 25 αν γεννησω στις 23 εμειναν 31:p κοντευω η μου φαινεται?

εΦτΑΣε ΜΑριούλα μου Έφτασε..σε λίγες μέρες θα κρατήσεις αγκαλίτσα το πρίγκιπα Σου!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

32 μερες εμειναν ως την γεννα αν γεννησω στις 25 αν γεννησω στις 23 εμειναν 31:p κοντευω η μου φαινεται?
:D :D :D κοντευεις!!!!με το καλο κοπελα μου!τι μωρακι θα κανεις?

αν καταλαβα καλα πρεπει να μετακομισεις για να εισαι κοντα στο γιατρο σου?

μαριουλα εγω στην θεση σου θα πηγαινα απο 30...ας εισαι εκει κοντα για σιγουρια...

μαρακι η φαση που λες μπορει να ειναι κ περισσοτερες μερες...κυριως στα αγγλικα σαιτ πολλες φορες σου την ζηταν για σου βρουν τις γονιμες, luteal phase λεγεται...ψαξτο (ελληνικα δεν ξερω πως λεγεται).

ντεππα αντε με το καλο τα αποτελεσματα σας...πες του γιατρου οταν θα πας για αυτες τις σουβλιες κ αν μπορει να συσχετιζονται με αυτα που κανεις ;)

μαρμιν ειναι αργα κοριτσαρα ο 9ος...καταρχην η κοιλια σου θα εχει πολλαπλασιαστει και εκτος αυτου οταν μπαινεςι στον 9ο σημαινει οτι απο στιγμη σε στιγμη γεννας!!!δεν νομιζω οτι ειναι η καταλληλη εποχη να τρεχεις...εγω στην θεση σου σε εκεινη την φαση θα προσπαθουσα να ξεκουραστω οσο γινεται και θα περιμενω να ερθει το μωρουλι για να εχω δυναμεις!!!

κοριτσια κ εγω ετσι λεω το μελι δεν με πειραζει οποτε δεν θα το λοψω, βεβαια θα ρωτησω κ την γιατρο για καλο και για κακο...και θα ψαξω πευκομελο αφου λετε οτι ειναι καλο...στο αγιο ορος θα το ψαξω, μονο εκει λεω οτι θα το πβρω...

νενα ρωτησα τον μαραγκο που σου ελεγα και ειπε οτι δεν κανει, εμαθα ομως οτι ολα τα κρεββατακια ειναι βαμμενα με μη τοξικες βαφες...

μαρμιν το κρεββατακι 70Ε που το ειχες δει, θυμασαι???

μαρτζι καλα εισαι κοριτσαρα??

σημερα και μεις φαγαμε ψαρακια αλλα στον φουρνο, μελοκοπι πηρε ο αντρας μου και το πηραμε για πρωτη φορα...αν εξαιρεσουμε οτι πηρε λιγο...ηταν φανταστικο!!!ευτυχως ειχαμε και κατι μπιφτεκια απο χθες...

σημερα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου απο το πρωι...εκανα ομως βλακεια...παραπήρα φορα και εφαγα μπουγατσα με σπανακι που βρηκα...ή αυτο με πειραξε ή επειδη ειμαι στις μερες που αλλαζω μηνα (το μπερδεμα με την ημερομηνια που λεγαμε...μια ετσι μια αλλιως...)

Φυσικά και θυμάμαι αφού είναι το δικό μου:tongue: λέγεται junior's baby και η ιστοσελίδα του είναι www.babyjunior.com Όμως το δικό μου είχε κανονικά 120 στις εκπτώσεις (Αυγούστου) το είχε 100 και εμένα μου είπε η κοπέλα ότι θα ρωτήσει το εργοστάσιο μήπως μπορούν έχουν κομμάτια με 70? αλλά δεν κατάλαβα γιατί τα έδιναν αυτά 70 και είναι απλό με κάγκελα γύρω γύρω δε θυμάμαι να έχει πλάτη για να ζωγραφίσεις αν θυμάμαι καλά το θες άσπρο για να το ζωγραφίσεις εσύ σωστά; Επίσης είναι 120*60 αλλά έχει ποικιλία σε κρεββάτια και καλές τιμές δε χάνεις τίποτα να δεις έπειτα εσύ προλαβαίνεις και τις εκπτώσεις Ιανουαρίου σωστά; Αν πας να τηλ πρώτα να δεις πότε δουλεύει η Σοφία είναι πολύ καλή και εξυπηρετική κοπέλα. Αν σε βολεύει η παραπάνω διάσταση μπορείς να δεις και αυτό εδώ που είναι σε προσφορά

http://www.pierro-baby.gr/site/xPage.asp?page=detailview&CID=67&SCID=84&PID=580

έτσι κι αλλιώς νομίζω ότι η κορόνα είναι αυτοκόλητη και ίσως μπορείς να τους πεις να μην τη βάλουν

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Και ναί κοιμήθικα παρόλο που οι από πάνω κατέβαλαν φιλότημες προσπάθιες για να με κρατήσουν ξύπνια (ότι έπιπλο είχαν το τράβηξαν μές το μεσημέρι)εγώ τα κατάφερα και πρίν λίγο με ξύπνησε ο γιόκας μου με κλωτσιές :P !!! Marioula μου πάει τον φάγαμε τον γάιδαρο φτάνει η μεγάλη στιγμή κοριτσάκι μου!!! s_maria μέρα παρά μέρα να κάνεις και θα έρθει το μπεμπέ θα δείς άσε τα τεστάκια περισότερο άγχος είναι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

:D :D :D κοντευεις!!!!με το καλο κοπελα μου!τι μωρακι θα κανεις?

αν καταλαβα καλα πρεπει να μετακομισεις για να εισαι κοντα στο γιατρο σου?

ναι θα παω να μεινω στην ροδο για να ειμαι κοντα στον γιατρο μ γτ θα γεννησω με καισαρικη η στις 23 η στις 25 οκτωβρη αλλα ο γιατρος μου με βλεπει για προωρη γεννα και ετσι θελω να παω στην ροδο τουλαχιστον αν κατι γινει να ειμαι κοντα στον γιατρο μου..

θα κανω εναν πριγκιπα αντωνη:P:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

Και ναί κοιμήθικα παρόλο που οι από πάνω κατέβαλαν φιλότημες προσπάθιες για να με κρατήσουν ξύπνια (ότι έπιπλο είχαν το τράβηξαν μές το μεσημέρι)εγώ τα κατάφερα και πρίν λίγο με ξύπνησε ο γιόκας μου με κλωτσιές :P !!! Marioula μου πάει τον φάγαμε τον γάιδαρο φτάνει η μεγάλη στιγμή κοριτσάκι μου!!! s_maria μέρα παρά μέρα να κάνεις και θα έρθει το μπεμπέ θα δείς άσε τα τεστάκια περισότερο άγχος είναι!!!
πρωτη φορα ειναι που κανω,ειπα να τα δοκιμασω να δω τι παιζει :tongue: μου τα εδωσε μια κοπελα απο το φορουμ γιατι αυτη εμεινε εγκυος και λεω ας κανω καμια δοκιμη να δω αν πεφτω εξω στην ωορρυξια

ναι θα παω να μεινω στην ροδο για να ειμαι κοντα στον γιατρο μ γτ θα γεννησω με καισαρικη η στις 23 η στις 25 οκτωβρη αλλα ο γιατρος μου με βλεπει για προωρη γεννα και ετσι θελω να παω στην ροδο τουλαχιστον αν κατι γινει να ειμαι κοντα στον γιατρο μου..

θα κανω εναν πριγκιπα αντωνη:P:p:p

καλα θα κανεις τοτε και θες να εισαι κοντα!!

με το καλο ο πριγκιπας σου :D :D :D

Διαφημίσεις

σχεδον 2 χρονια!!

Αφού όλα είναι καλά κοριτσάκι μου και αφου μπήκες στη γουρλίδικη παρέα μας πολύ σύντομα θα μας μιλάς για καθυστέρηση και μια μεγάλη χοριακή!!!;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλησπέρα! Κορίτσια μου,σας διάβασα αλλά δεν τα θυμάμαι όλα τόσα που γράψατε!Ντεπα καλή επιτυχία για αυριο. Ευχομαι όλα να πάνε καλά!

Μαριούλα, φύγε 30. Καλύτερα να είσαι εκεί από τις αρχές του μήνα.

Μαρια σου εύχομαι κι εγώ να μείνεις γρήγορα.

Σημερα είχα πάλι λίγο αιματάκι κυρίως τις πρωινές ώρες. Με δική μου πρωτοβουλία από χθες βάζω 2 φορες τη μέρα από ενα ουτρογκεσταν. Ο γιατρός είχε πει ένα κι όταν πήρα τηλ το βοηθό του και του είπα να βάλω παραπάνω είπε πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει όσα και να βάλω. Χαιρω πολύ!!!! ε, τσαντιστηκα κι εγώ, σας διαβασα κιόλας και είπα να βάλω ακόμη ενα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλησπέρα! Κορίτσια μου,σας διάβασα αλλά δεν τα θυμάμαι όλα τόσα που γράψατε!Ντεπα καλή επιτυχία για αυριο. Ευχομαι όλα να πάνε καλά!

Μαριούλα, φύγε 30. Καλύτερα να είσαι εκεί από τις αρχές του μήνα.

Μαρια σου εύχομαι κι εγώ να μείνεις γρήγορα.

Σημερα είχα πάλι λίγο αιματάκι κυρίως τις πρωινές ώρες. Με δική μου πρωτοβουλία από χθες βάζω 2 φορες τη μέρα από ενα ουτρογκεσταν. Ο γιατρός είχε πει ένα κι όταν πήρα τηλ το βοηθό του και του είπα να βάλω παραπάνω είπε πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει όσα και να βάλω. Χαιρω πολύ!!!! ε, τσαντιστηκα κι εγώ, σας διαβασα κιόλας και είπα να βάλω ακόμη ενα.

Με το γιατρό σου δέν έχεις μιλήσει ακόμα?Πάντως εγώ και χωρίς αίμα έπερνα 200mg πρωί βράδυ και 100mg μεσημέρι!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...