Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

εγώ τη πρώτη φορά που τα χρησιμοποίησα δεν είδα χαμόγελο..στις επόμενες είδα κανονίκα..

ηπερίοδος είναι 14 μερες μετα την ωορρηξία νομίζω αυτό δεν αλλάζει..

έχεις παει ποτέ σε γιατρό να δεις πότε κάνεις??

ναι εχω παει 2 φορες και τις 2 ειχαμε υπολογισει 12η και 13η μερα,αντε μου ειπε να ερχεστε σε επαφη και 14η για σιγουρια!

και εκανα και ορμονολογικο ελεγχο αυτο το μηνα και μου ειπε οτι ειναι ολα μια χαρα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3/10..ποτε ειναι το ραντεβου σου με τον γιατρο??οχι βρε εσας να βαρεθω???αλλα πρεπει να τις κανω αν ερχοσασταν ολες να βαζατε απο ενα χερακι τσακ μπαμ θα τελειωναμε τωρα παιδευομαι εγω και τα 2 μωρα μου!!!

χαρα μ δεν εχω ραντεβου με τον γιατρο μου μου ειπε να παω να με δει την 1η εβδομαδα του οκτωβρη αλλα δεν μ ειπε ακριβως μερα του ειπα οτι θα παω στην 1η του οκτωβρη να παω να μεινω στην ροδο κ μου απαντησε τις πρωτες μερες του οκτωβρη να παω ελεγα να πηγαινα 1η του μηνα και κατα τις 3-4 να πηγαινα στον γιατρο να με δει αλλα τωρα δεν ξερω τι να κανω:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

εγώ 30 νομίζω θα έφευγα..αφού 1 είχες σκοπό..το σπίτι θα το έχεις???

ναι χαρα μου αν αποφασισω να παω στις 30 θα μου το δωσουν το σπιτι τι 1 τι 30??? το θεμα ειναι θα φυγει ο ανθρωπος που εμενε μεσα στην γκαρσονιερα που ειναι για να ενοικιασω εγω? σημερα ηταν για να φυγει κ αυριο θα ξερω αν δεν φυγει θα πρεπει παλι να ψαξω να βρω σπιτι!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

ναι εχω παει 2 φορες και τις 2 ειχαμε υπολογισει 12η και 13η μερα,αντε μου ειπε να ερχεστε σε επαφη και 14η για σιγουρια!

και εκανα και ορμονολογικο ελεγχο αυτο το μηνα και μου ειπε οτι ειναι ολα μια χαρα

μαρακι εγω τα ειχα παρει μια φορα αυτα τα τεστ αλλα δεν μου εδειξαν φατσουλα να χαμογελαει :|

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαρακι εγω τα ειχα παρει μια φορα αυτα τα τεστ αλλα δεν μου εδειξαν φατσουλα να χαμογελαει :|
οποτε μαλλον δεν ειναι πολυ αξιοπιστα ε?

θα κανω τοτε αυτο που ειπε ο γιατρος μερα παρα μερα και βλεπουμε

Διαφημίσεις

έτσι να κάνεις και όλα θα πάνε καλά..

από ότι θυμάμαι δεν έχετε κάποιο θέμα σωστά??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

εχω ακουσει οτι ειναι πολυ αξιοπιστα αλλα ισως να τα εκανα σε λαθος μερες εγω

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαριουλα εγω στην θεση σου θα πηγαινα απο 30...ας εισαι εκει κοντα για σιγουρια...

μαρακι η φαση που λες μπορει να ειναι κ περισσοτερες μερες...κυριως στα αγγλικα σαιτ πολλες φορες σου την ζηταν για σου βρουν τις γονιμες, luteal phase λεγεται...ψαξτο (ελληνικα δεν ξερω πως λεγεται).

ντεππα αντε με το καλο τα αποτελεσματα σας...πες του γιατρου οταν θα πας για αυτες τις σουβλιες κ αν μπορει να συσχετιζονται με αυτα που κανεις ;)

μαρμιν ειναι αργα κοριτσαρα ο 9ος...καταρχην η κοιλια σου θα εχει πολλαπλασιαστει και εκτος αυτου οταν μπαινεςι στον 9ο σημαινει οτι απο στιγμη σε στιγμη γεννας!!!δεν νομιζω οτι ειναι η καταλληλη εποχη να τρεχεις...εγω στην θεση σου σε εκεινη την φαση θα προσπαθουσα να ξεκουραστω οσο γινεται και θα περιμενω να ερθει το μωρουλι για να εχω δυναμεις!!!

κοριτσια κ εγω ετσι λεω το μελι δεν με πειραζει οποτε δεν θα το λοψω, βεβαια θα ρωτησω κ την γιατρο για καλο και για κακο...και θα ψαξω πευκομελο αφου λετε οτι ειναι καλο...στο αγιο ορος θα το ψαξω, μονο εκει λεω οτι θα το πβρω...

νενα ρωτησα τον μαραγκο που σου ελεγα και ειπε οτι δεν κανει, εμαθα ομως οτι ολα τα κρεββατακια ειναι βαμμενα με μη τοξικες βαφες...

μαρμιν το κρεββατακι 70Ε που το ειχες δει, θυμασαι???

μαρτζι καλα εισαι κοριτσαρα??

σημερα και μεις φαγαμε ψαρακια αλλα στον φουρνο, μελοκοπι πηρε ο αντρας μου και το πηραμε για πρωτη φορα...αν εξαιρεσουμε οτι πηρε λιγο...ηταν φανταστικο!!!ευτυχως ειχαμε και κατι μπιφτεκια απο χθες...

σημερα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου απο το πρωι...εκανα ομως βλακεια...παραπήρα φορα και εφαγα μπουγατσα με σπανακι που βρηκα...ή αυτο με πειραξε ή επειδη ειμαι στις μερες που αλλαζω μηνα (το μπερδεμα με την ημερομηνια που λεγαμε...μια ετσι μια αλλιως...)

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

έτσι να κάνεις και όλα θα πάνε καλά..

από ότι θυμάμαι δεν έχετε κάποιο θέμα σωστά??

ναι,δεν υπαρχει καποιο προβλημα συμφωνα με τις εξετασεις μας,μας ειπα ο γιατρος οτι απλα δεν ετυχε γιαυτο μου ειπε να χρησιμοποιησω και τα τεστ ωορρυξιας!

εσυ ποτε πας για χοριακη?

ναι,δεν υπαρχει καποιο προβλημα συμφωνα με τις εξετασεις μας,μας ειπα ο γιατρος οτι απλα δεν ετυχε γιαυτο μου ειπε να χρησιμοποιησω και τα τεστ ωορρυξιας!

εσυ ποτε πας για χοριακη?

Παρασκεύη..

http://www.babyspace.com.cy/DueDateCalculator.html

εδώ μπορείς να βρεις τις γόνιμες σου...θα τύχει που θα πάει.θα τύχει και θα πετύχει!!!:P:p:p

τα τεστ είναι πολύ βοηθητικά!!το σημαντικό είναι να μην χάσεις τις μέρες πριν τις μετά δεν μας πειράζει...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

μαριουλα εγω στην θεση σου θα πηγαινα απο 30...ας εισαι εκει κοντα για σιγουρια...

μαρακι η φαση που λες μπορει να ειναι κ περισσοτερες μερες...κυριως στα αγγλικα σαιτ πολλες φορες σου την ζηταν για σου βρουν τις γονιμες, luteal phase λεγεται...ψαξτο (ελληνικα δεν ξερω πως λεγεται).

ντεππα αντε με το καλο τα αποτελεσματα σας...πες του γιατρου οταν θα πας για αυτες τις σουβλιες κ αν μπορει να συσχετιζονται με αυτα που κανεις ;)

μαρμιν ειναι αργα κοριτσαρα ο 9ος...καταρχην η κοιλια σου θα εχει πολλαπλασιαστει και εκτος αυτου οταν μπαινεςι στον 9ο σημαινει οτι απο στιγμη σε στιγμη γεννας!!!δεν νομιζω οτι ειναι η καταλληλη εποχη να τρεχεις...εγω στην θεση σου σε εκεινη την φαση θα προσπαθουσα να ξεκουραστω οσο γινεται και θα περιμενω να ερθει το μωρουλι για να εχω δυναμεις!!!

κοριτσια κ εγω ετσι λεω το μελι δεν με πειραζει οποτε δεν θα το λοψω, βεβαια θα ρωτησω κ την γιατρο για καλο και για κακο...και θα ψαξω πευκομελο αφου λετε οτι ειναι καλο...στο αγιο ορος θα το ψαξω, μονο εκει λεω οτι θα το πβρω...

νενα ρωτησα τον μαραγκο που σου ελεγα και ειπε οτι δεν κανει, εμαθα ομως οτι ολα τα κρεββατακια ειναι βαμμενα με μη τοξικες βαφες...

μαρμιν το κρεββατακι 70Ε που το ειχες δει, θυμασαι???

μαρτζι καλα εισαι κοριτσαρα??

σημερα και μεις φαγαμε ψαρακια αλλα στον φουρνο, μελοκοπι πηρε ο αντρας μου και το πηραμε για πρωτη φορα...αν εξαιρεσουμε οτι πηρε λιγο...ηταν φανταστικο!!!ευτυχως ειχαμε και κατι μπιφτεκια απο χθες...

σημερα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου απο το πρωι...εκανα ομως βλακεια...παραπήρα φορα και εφαγα μπουγατσα με σπανακι που βρηκα...ή αυτο με πειραξε ή επειδη ειμαι στις μερες που αλλαζω μηνα (το μπερδεμα με την ημερομηνια που λεγαμε...μια ετσι μια αλλιως...)

τσερρυ μ κ εγω για τις 30 λεω να παω θα το σκεφτω ακομα λιγο και θα δουμε τι θα κανουμε πρεπει να ετοιμασουμε κ εδω το σπιτι για να φυγω.... πω πω δεν θελω να φυγω θα ειμαι σχεδων 25 μερες μακρια απο τον αντρουλη μου:(:(:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

Παρασκεύη..

εδώ μπορείς να βρεις τις γόνιμες σου...θα τύχει που θα πάει.θα τύχει και θα πετύχει!!!:P:p:p

τα τεστ είναι πολύ βοηθητικά!!το σημαντικό είναι να μην χάσεις τις μέρες πριν τις μετά δεν μας πειράζει...

καλα αποτελεσματα σου ευχομαι!!!

ευχομαι να δεις μια μεγαλη τιμη και να μην χτειαστει να ξανακανεις τιποτα αλλα να περιμενεις να μεγαλωνει η κοιλιτσα σου :D :D

Παρασκεύη..

σωστα εγω μαλλον τις πριν ειχα χασει τοτε που τα πηρα

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλα αποτελεσματα σου ευχομαι!!!

ευχομαι να δεις μια μεγαλη τιμη και να μην χτειαστει να ξανακανεις τιποτα αλλα να περιμενεις να μεγαλωνει η κοιλιτσα σου :D :D

ευχαριστώ..θα δείξει...

μαριούλα μου, από το γιατρό αυτές τις μέρες να είσαι κοντά..:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

ευχαριστώ..θα δείξει...

μαριούλα μου, από το γιατρό αυτές τις μέρες να είσαι κοντά..:P:p:p

32 μερες εμειναν ως την γεννα αν γεννησω στις 25 αν γεννησω στις 23 εμειναν 31:p κοντευω η μου φαινεται?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...