Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

αυριο θα λειπω θα παω για την αυχενικη και δεν ξερω τι ωρα θα γυρισουμε.....

Δηλαδή θα σε χάσουμε άυριο:oops: Ευτυχώς θα γυρίσεις με ευχάριστα:P που ξέρεις ίσως να φανεί και κάτι από το φύλλο τουλάχιστον το ένα

καλε οχι οταν μπεις στον 9ο θα ειναι πολυ αργα μολις μπεις στον 8ο ξεκινα:P
οταν μπεις στον 9ο ανα πασα στιγμη μπορει να γεννησεις θα εχεις κουραγιο και δυναμη να τρεχεις για ψωνια???

Με αγχώσατε τώρα:| αν δεν ήταν Κυριακή θα έτρεχα για ψώνια:rolleyes: Φεύγω τώρα γιατί με φωνάζει ο αντρούλης μου για ύπνο... Κι εγώ αύριο έχω το δεύτερο μάθημα για ανώδυνο αλλά το απόγευμα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσυ μικρομανουλα τα ετοιμασες τα πραγματακια του μωρου???κουνια προικα???φωτο θα μας βαλεις η μας το κρατας για εκπληξη???

χαρα μου ολα τα εχω αλλα δεν το εστησα ακομα το κρεβατακι αυτη την εβδομαδα θα το στησω οπως δηποτε ειναι κ η τελευταια μ εβδομαδα στο νησι μου

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαρα μου ολα τα εχω αλλα δεν το εστησα ακομα το κρεβατακι αυτη την εβδομαδα θα το στησω οπως δηποτε ειναι κ η τελευταια μ εβδομαδα στο νησι μου

αντε αντε περιμενουμε με αγωνια!!!να ρωτησω κατι??επειδη σημερα με τις δουλειες ψιλοκουραστηκα νιωθω καποιες στιγμες απο κατω:oops:αλλα βαθια μεσα σαν σουβλιες το εχετε νιωσει ποτε???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ααα ναι ταχυκαρδιες τρεμουλο.....ολα αυτα τα ωραια

πω πω βρε χαρα μου μιλαμε για πολυ τρεμουλο τα χερια μου!!!:shock:οταν τα σταματησω θα σταματησει και το τρεμουλο??? για τις ταχυκαρδιες πινω το ισοπτιν...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Δηλαδή θα σε χάσουμε άυριο:oops: Ευτυχώς θα γυρίσεις με ευχάριστα:P που ξέρεις ίσως να φανεί και κάτι από το φύλλο τουλάχιστον το ένα

Με αγχώσατε τώρα:| αν δεν ήταν Κυριακή θα έτρεχα για ψώνια:rolleyes: Φεύγω τώρα γιατί με φωνάζει ο αντρούλης μου για ύπνο... Κι εγώ αύριο έχω το δεύτερο μάθημα για ανώδυνο αλλά το απόγευμα

ναι και ειδη εχεις αργησει ξεκινα να ετοιμαζεσαι!!! καλο υπνο χαρα μου :P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

αντε αντε περιμενουμε με αγωνια!!!να ρωτησω κατι??επειδη σημερα με τις δουλειες ψιλοκουραστηκα νιωθω καποιες στιγμες απο κατω:oops:αλλα βαθια μεσα σαν σουβλιες το εχετε νιωσει ποτε???

στον μηνα που εισαι τωρα δεν το ενιωθα χαρα μου αλλα στον μηνα που ειμαι εγω τωρα το νιωθω καθε μερα!!!:shock:

83tdp2.pngcWE4p3.png

ναι βρε οταν τα σταματησεις θα σου περασει!!!λογικα τωρα που θα πας ροδο θα σου τα σταματησει αν κι εσυ θα κανεις καισαρικη οποτε δεν χρειαζεσαι τις συσπασεις αλλα λογικα θα σου τα σταματησει οταν πλησιαζουν οι μερες για την γεννα!!παω να κανω καμια δουλεια γιατι οσο καθομαι βαριεμαι!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ναι ναι να περιμενεις αγορι:P

εσυ λιλιτακι δεν εχεις φωτο με το πουλακι????

Καλέ ναι εχω πως δεν εχω!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

λοιπον φιλεναδιτσες μου ακουστε πηρα σημερα τηλ για να δω μην τυχον και αλλαξαν τα δρομολογια των πλοιων επειδη χειμωνιαζει....και ναι αλλαξαν:shock: δεν εχει καραβι για την 1η οκτωβρη που θα εφευγα για ροδο...εχει στις 30 αυτουνου και μετα εχει στις 3 οκτωβρη ποτε λετε να φυγω???

83tdp2.pngcWE4p3.png

ναι βρε οταν τα σταματησεις θα σου περασει!!!λογικα τωρα που θα πας ροδο θα σου τα σταματησει αν κι εσυ θα κανεις καισαρικη οποτε δεν χρειαζεσαι τις συσπασεις αλλα λογικα θα σου τα σταματησει οταν πλησιαζουν οι μερες για την γεννα!!παω να κανω καμια δουλεια γιατι οσο καθομαι βαριεμαι!!

βαριεσαι μαζι μας?:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου τι κανετε?

χανομαι καποιες μερες γιατι εχω τον πατερα μου στο νοσοκομειο!

ακομα σας μπερδευω λιγο,δεν εχω συνηθισει το ψευδωνυμα ακομα :confused: :confused:

βρε κοριτσια,εχει κανει καμια τεστ ωορυξιας?

κανω απο τη δεκατη μερα και βγαινουν αρνητικα.εκανα και σημερα που ειμαι στην 12η, κατα τις 2 το μεσημερι και παλι αρνητικο.εγω κανονικα αυριο πρεπει να εχω ωορρυξια,δε θα επρεπε να εχει δειξει?δειχνει λεει απο 24-48 ωρες πριν.συμφωνα με τον κυκλο μου αυριο ειναι η τελευταια πιθανη μερα για ωορυξια.υπαρχει περιπτωση να κανω ωορρυξια γενικα αργοτερα και να μου ερχεται περιοδος σε λιγοτερο απο 14 μερες μετα?

λοιπον φιλεναδιτσες μου ακουστε πηρα σημερα τηλ για να δω μην τυχον και αλλαξαν τα δρομολογια των πλοιων επειδη χειμωνιαζει....και ναι αλλαξαν:shock: δεν εχει καραβι για την 1η οκτωβρη που θα εφευγα για ροδο...εχει στις 30 αυτουνου και μετα εχει στις 3 οκτωβρη ποτε λετε να φυγω???

3/10..ποτε ειναι το ραντεβου σου με τον γιατρο??οχι βρε εσας να βαρεθω???αλλα πρεπει να τις κανω αν ερχοσασταν ολες να βαζατε απο ενα χερακι τσακ μπαμ θα τελειωναμε τωρα παιδευομαι εγω και τα 2 μωρα μου!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κοριτσια μου τι κανετε?

χανομαι καποιες μερες γιατι εχω τον πατερα μου στο νοσοκομειο!

ακομα σας μπερδευω λιγο,δεν εχω συνηθισει το ψευδωνυμα ακομα :confused: :confused:

βρε κοριτσια,εχει κανει καμια τεστ ωορυξιας?

κανω απο τη δεκατη μερα και βγαινουν αρνητικα.εκανα και σημερα που ειμαι στην 12η, κατα τις 2 το μεσημερι και παλι αρνητικο.εγω κανονικα αυριο πρεπει να εχω ωορρυξια,δε θα επρεπε να εχει δειξει?δειχνει λεει απο 24-48 ωρες πριν.συμφωνα με τον κυκλο μου αυριο ειναι η τελευταια πιθανη μερα για ωορυξια.υπαρχει περιπτωση να κανω ωορρυξια γενικα αργοτερα και να μου ερχεται περιοδος σε λιγοτερο απο 14 μερες μετα?

εγώ τη πρώτη φορά που τα χρησιμοποίησα δεν είδα χαμόγελο..στις επόμενες είδα κανονίκα..

ηπερίοδος είναι 14 μερες μετα την ωορρηξία νομίζω αυτό δεν αλλάζει..

έχεις παει ποτέ σε γιατρό να δεις πότε κάνεις??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

εγώ 30 νομίζω θα έφευγα..αφού 1 είχες σκοπό..το σπίτι θα το έχεις???

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...