Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα κοριτσαρες!!!! Κυριακη σημερα κ αλλαζω εβδομαδα...κλεινω την 10η κ μπαινω στην 11η...που σημαινει απο αυριο παει 10 κ μια μερα, 10 και 2 μερες...οποτε ειμαι 2,5 μηνων περιπου γιατι την 8η μπηκα στον 2ο μηνα αρα τωρα ειμαι περιπου 2 μηνων κ 2 εβδομαδων....ντεππα καταλαβες???

εγω κοριτσακια ουτε γλυκα τρωω...πολλα φρουτα κ λαχανικα...κρεας-ψαρι με το ζορι!!!νομιζω οτι ετσι θα παει γιατι απο ολα τα αλλα τρωω κανονικα πλεον...σημερα εφαγα παλι σπανακοπιττα!!!κ μου ειπαν οτι τον σιδηρο απο το σπανακι δεν τον απορροφαει ο οργανισμος...τωρα θα φαω κ το ακτινιο μπας κ λειτουργησει αυτο που ειπες λιλιτακι...βασικά ξέρεις τι γινεται...το διαβαασα καπου στην τυχη...ο σιδηρος απορροφαται οταν περνεις βιταμινη c!!!γι αυτο η γιαγια αναστηλωθηκε γιατι ετρωγε και οντως ο οργανισμος επερνε τις βιταμινες αλλιως ειδικα αν τις περνεις απο φυτικες πηγες φευγουν με τα ουρα κι αυτος ειναι ενας λογος που δενκανει να πινουμε καφε γιατι η διουρητικη του δραση δεν αφηνει τα συστατικα στον οργανισμο...

τι επαθα πρωι πρωι???πολυ θεωρια...

άντε ξυπνηστε να πουμε τιποτα!!

τσερρυ μου εγω αλλαζω αυριο εβδομαδα θα ειμαι 34:p αλλες 30 σου εμειναν αν φτασεις τις 40;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα με πεισατε:rolleyes: θα κανω ολικη:P

έτσι μπράβο! Εγώ μόνο που διάβασα ότι συζητάς για καισαρική μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω:shock: Ησύχασα τώρα:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ακουστε τι διαβασα μολις τωρα....γεννησε μια κοπελα και ενω σε ολους τους υπερυχους της ειχαν πει πως ειναι αγορι και ειχε προετοιμαστει καταλληλα τελικα εκανε κοριτσακι.......το φανταζεστε???

μια ξαδερφη της μαμας μου επαθε το ιδιο ολο γιο της ελεγαν και εσκασε μυτη η κορη:tongue::tongue::tongue: εμενα ευτυχως δεν παιζει φαση με τιποτα να γινει αυτο εχω σε πααααααααρα πολλες φωτο το πουλακι του:P:p:p μπορω να σας το δειξω αν θελετε;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαρμιν μου να πηγαινεις σιγα σιγα να βλεπεις και να αγοραζεις κιολας κοντευεις και εσυ:)

έτσι κάνω μαριούλα μου απλά έλεγα τα πολλά να τα κάνω αφού μπω στον ένατο δεν ξέρω γιατί αλλά πιστεύω ότι θα τον φάω σχεδόν όλο ή τουλάχιστον μετά τις 20 Νοέμβρη.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μια ξαδερφη της μαμας μου επαθε το ιδιο ολο γιο της ελεγαν και εσκασε μυτη η κορη:tongue::tongue::tongue: εμενα ευτυχως δεν παιζει φαση με τιποτα να γινει αυτο εχω σε πααααααααρα πολλες φωτο το πουλακι του:P:p:p μπορω να σας το δειξω αν θελετε;)

κι εγώ το έχω αρα να περιμένω σίγουρα αγόρι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

έτσι κάνω μαριούλα μου απλά έλεγα τα πολλά να τα κάνω αφού μπω στον ένατο δεν ξέρω γιατί αλλά πιστεύω ότι θα τον φάω σχεδόν όλο ή τουλάχιστον μετά τις 20 Νοέμβρη.

καλε οχι οταν μπεις στον 9ο θα ειναι πολυ αργα μολις μπεις στον 8ο ξεκινα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

αυριο θα λειπω θα παω για την αυχενικη και δεν ξερω τι ωρα θα γυρισουμε.....

αυριο η αυχενικη ε? πως περασε ετσι ο καιρος χαρα μου? αντε περιμενουμε νεα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

οταν μπεις στον 9ο ανα πασα στιγμη μπορει να γεννησεις θα εχεις κουραγιο και δυναμη να τρεχεις για ψωνια???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

αυριο η αυχενικη ε? πως περασε ετσι ο καιρος χαρα μου? αντε περιμενουμε νεα:P

εσυ μικρομανουλα τα ετοιμασες τα πραγματακια του μωρου???κουνια προικα???φωτο θα μας βαλεις η μας το κρατας για εκπληξη???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...