Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ακουστε τι διαβασα μολις τωρα....γεννησε μια κοπελα και ενω σε ολους τους υπερυχους της ειχαν πει πως ειναι αγορι και ειχε προετοιμαστει καταλληλα τελικα εκανε κοριτσακι.......το φανταζεστε???

Όχι ρε Deppa μη μου λές τέτοια εγώ ήθελα πάντα να κάνω αγοράκι ελπίζω να μη μου χαλάσει στο τέλος η συνταγή....όχι ότι δέν θα το αγαπάω άν είναι κορίτσι αλλά καθότι Μανιάτισα μια κρυφή αδυναμία στα αγόρια την έχω!!!:oops::oops::oops: Γερό μόνο να είναι Παναγία μου και όλα τα άλλα είναι λεπτομέριες!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι σκέψου ότι σε 1 εβδομάδα τον κλείνω τον έβδομο και μπένω στον 8οοοοο ακόμα ούτε εγώ δέν το πιστεύω!!

κι εγώ το ίδιο:tongue: Αλήθεια ετοίμασες και την τσάντα του μαιευτηρίου; Την φίλη μου που γέννησε το τρίτο και τη ρώτησα μου είπε ότι την ετοίμαζε στον 7ο! αλλά στον τρίτο της την ετοίμασε στον όγδοο και αυτό γιατί την έστειλε άρον άρον στο νοσοκομείο η γυναικολόγος της αλλά τελικά δεν την κράτησαν και την άφησε έτσι μέχρι που γέννησε

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

κι εγώ το ίδιο:tongue: Αλήθεια ετοίμασες και την τσάντα του μαιευτηρίου; Την φίλη μου που γέννησε το τρίτο και τη ρώτησα μου είπε ότι την ετοίμαζε στον 7ο! αλλά στον τρίτο της την ετοίμασε στον όγδοο και αυτό γιατί την έστειλε άρον άρον στο νοσοκομείο η γυναικολόγος της αλλά τελικά δεν την κράτησαν και την άφησε έτσι μέχρι που γέννησε

Όχι ακόμα τα δικά μου δέν τα έχω ετοιμάσει πρέπει να πάω για ψώνια και δέν αντέχω με τη ζέστη μάλλον από την παραπάνω εβδομάδα θα πάω!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Όχι ρε Deppa μη μου λές τέτοια εγώ ήθελα πάντα να κάνω αγοράκι ελπίζω να μη μου χαλάσει στο τέλος η συνταγή....όχι ότι δέν θα το αγαπάω άν είναι κορίτσι αλλά καθότι Μανιάτισα μια κρυφή αδυναμία στα αγόρια η έχω!!!:oops::oops::oops: Γερό μόνο να είναι Παναγία μου και όλα τα άλλα είναι λεπτομέριες!!!!

ενω εγω που δεν ειμαι γνησια μανιατισα εχω λατρεια με τα κοριτσια!!!η αληθεια ειναι πως κι εγω ενα κοριτσι κι ενα αγορι θελω αλλα αν βγουν και 2 κοριτσια δεν θα με πειραξει κιολας

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μόλις φάγαμε τα τηγανιτά μας ψαράκια και έγιναν πολύ νόστιμα κολιουδάκια και σαρδελίτσες αλλά δεν τα περίμενα τόοοοοοοοσο νόστιμα μου πέτυχαν και στο τηγάνι. Η αλήθεια είναι ότι σπανίως τηγανίζω ψάρια αλλά ευτυχώς πετυχαίνουν πάντα:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ε τότε τι το συζητάς; δεν θα κάνεις πάει και τελείωσε και ούτε τον αναισθησιολόγο θα ρωτήσεις αν και πιστεύω πως αν είναι σωστός και αυτός όχι θα σου πει

καλα με πεισατε:rolleyes: θα κανω ολικη:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

αυτο με τα ποντικακια ολα τα λεφτα!!!!!!κι εγω ειχα δει νεογεννητα παλια και τα ειχα πιασει και τα χαιδευα η μανα μου ουρλιαζε να τα πεταξω κι εγω ηθελα να τα βαλω σε ενα κουτακι να τα μεγαλωσω!!γενικα εγω οτι μωρο εβρισκα και βρισκω το μεγαλωνω φετος μεγαλωσα 10 νεογγενητα καρδερινακια με κρεμα για νεοσσους και με συριγγα!!!!

εγω οδηγω!!!!μεχρι να κανω την χοριακη δεν οδηγουσα μια μερα πριν την χοριακη με παιρνει τηλ αυτη η φιλη μου η γυναικολογος που σας εχω πει μου λεει κανε την χοριακη και ελα να παμε για καφε λεω με τι??γιατι μου λεει πουλησες το αυτοκινητο σου??οχι λεω αλλα φοβαμαι να οδηγησω κοψε τις βλακειες μου λεει!!!εεε απο κει και μετα οδηγω μετα ρωτησα και τον γιατρο μου και μου ειπε παντα με ζωνη και μην τρεχεις και ετσι οδηγω κανονικοτατα μεχρι ποτε θα μπορω η μαλλον θα χωραω στην θεση του οδηγου δεν ξερω!!!

ντεππα μου ως τελος θα χωρας οσο και μεγαλη να γινει η κοιλιτσα σου θα πας λιγο πιο πισω το καθησμα και θα εισαι οκ:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Κρίμα τα ποντικακια!!! Margy να σκέφτεσαι ότι όλα θα πάνε τέλεια και εδω να μπενεις μια στις τόσες να ξέρουμε ότι εισαι καλά η σκέψη μας και η προσευχή μας θα είνα για σένα!!! Εγώ πάλι από τις 6 ξύπνια και το βράδυ άργησα να κοιμηθώ γιατί είχαμε κόσμο άντε να δω το μεσημέρι θα κλείσουν καθόλου τα μάτια μου.....Το μόνο καλό είναι ότι βάλαμε το φωτιστκό στο δωμάτιο του μπέμπη και τώραμένει το κουρτινόξυλο, τα αυτοκόλητα και την άλλη εβδομάδα ΕΡΧΟΝΤΕ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! :P

τελειααααααααααααααααααα:P:p:p:p:pμε το καλο χαρα μου να ερθει το μωρακι σου!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα σε όλες! Χθες το βράδυ έφτιαξα έναν ωραιότατο κορμό που αρέσει πολύ στον αντρούλη μου και του το είχα τάξει από μέρες:tongue:

αχ και εγω τρελαινομαι για κορμο:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Tέλεια! Έτοιμη λοιπόν:-P Εμείς αργούμε ακόμα για μετά την 28η σκέφτομαι να πάρω το κρεβάτι αν με αφήσουν γιατί η μαμά μου βιάζεται :-P

μαρμιν μου να πηγαινεις σιγα σιγα να βλεπεις και να αγοραζεις κιολας κοντευεις και εσυ:)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Εγώ θέλω να τα έχω έτοιμα γιατί ο γιατρός με βλέπει να γεννάω νωρήτερα μου είπε εώς 15/11 αντί 3/12 οπότε άς είμαι πρετοιμασμένη και βλέπουμε!!!

ελαααααα? σου ειπε σχεδων μισο μηνα πιο μπροστα??? δεν θυμαμαι μας το ειχες πει αυτο χαρα μου???

83tdp2.pngcWE4p3.png

εγω σημερα εφτιαξα αβγουλακια βραστα με σαλατουλα και μολις φαγαμε!!απο χθες το βραδυ εχω κανει του κοσμου τις δουλειες τωρα μου εχει μεινει ακομα να ξεσκονησω το σαλονι να πλυνω την μπροστα βεραντα να σφουγγαρισω και να σιδερωσω ουφφφφφφφφφφ πολυ κουραστηκα σημερα!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Και εγώ του φτιάχνω πάντα όλο το καλοκαίρι ο καταψύκτης έχει μέσα κορμό αλλά φέτος λόγο δικού μου ευαίσθητου ζακχάρου δέν έφτιαξα καθόλου ......:(

υπομονη χαρα μου περιπου 2 μηνακια σου εμειναν και μετα θα τρως οσα γλυκακια θες;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

εγω σημερα εφτιαξα αβγουλακια βραστα με σαλατουλα και μολις φαγαμε!!απο χθες το βραδυ εχω κανει του κοσμου τις δουλειες τωρα μου εχει μεινει ακομα να ξεσκονησω το σαλονι να πλυνω την μπροστα βεραντα να σφουγγαρισω και να σιδερωσω ουφφφφφφφφφφ πολυ κουραστηκα σημερα!!!!!!!

χαρα μου ασεγια αυριο τα υπολοιπα! σιγα δεν σε κυνηγαει κανενας;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...