Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η γυρη γνωριζω πως εχει ορμονες που επηρεαζουν το γενετικο συστημα του ανθρωπου θεωρω πως στην εγκυμοσυνη δεν ειναι και το πιο ασφαλες προιον που μπορουμε να καταναλωσουμε....οπως εχω ξαναπει πριν καποιες μερες δεν εχουν γινει ερευνες σε ολες τις ουσιες για να ξερουν τι ειναι ασφαλες κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης και τι οχι ειναι πολυ μεγαλο το κοστος για να ελεγχθουν τα παντα γι αυτο το λογο επιτρεπουν μονο αυτα που εχουν ελεγθει οπως η αντιβιωσεις AMOXIL KAI ZINADOL αλλες αντιβιωσεις δεν δινουν στην εγκυμοσυνη γιατι δεν γνωριζουν τι μπορει να προκαλεσουν οι τετρακυκλινες για παραδειγμα κανουν χρωση στην οδοντοστοιχια των εγκυων για το εμβρυο ομως δεν ξερουν οποτε δεν τις συστηνουν καλο ειναι λοιπον για πραγματα που εχουμε αμφιβολιες να μην τα καταναλωνουμε και σκεψου οτι στην διαρκεια της εγκυμοσυνης και του θηλασμου υπαρχει περιορισμος ακομα και στο μελι λογω των αλλεργιων που μπορει να προκαλεσει ποσο μαλλον η γυρη και ο βασιλικος πολτος

Ναι κι αυτό με το μέλι το έχω ακούσει και μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί από την αρχή της εγκυμοσύνης όλο έλεγα θα φάω μέλι και το ξεχνούσα και τώρα είπα να αρχίσω να τρώω γιατί έχω χαμηλό σίδηρο κι εμαθα ότι το πευκόμελο νομίζω ή το καστανόμελο τον ανεβάζουν ούτε αυτό δηλαδή δεν μπορούμε να τρώμε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Εγώ ευτυχώς δεν έχω θέμα με το σάκχαρο αντιθέτως είμαι υπογλυκαιμικιά αλλά με τα κιλά ένα θεματάκι το έχω και γι' αυτό προσέχω αλλά τον κορμό τον θεωρώ το πιο αθώο σχετικά γλυκάκι για να ξεγελιέμαι λίγο;)

κι εμενα μου αρεσει παρ πολυ αλλα ρε συ η συνταγή που εχω ειναι με ωμο αυγο μεσα και δισταζω λίγο να φαω κορμό με ωμο αυγο. Η φιλη μου τον κανει χωρις αυγο αλλα με ζαχαρουχο γαλα μου φαινεται όμως υπερβολικα γλυκός και δνε μου αρεσει!!!!

Το όνειρο της μαμάς μου:tongue:

και της δικης μου ....συνεχεια μου λεει ιστοριες για εγκυους που τους λεγαν αγορια και τελικα γεννησαν κοριτσια

Οσο για την γυρη συμφωνω με την deppa!!!!!! Σκεψου το πιο απλο να σου προκαλεσει μια αλλεργια, κρίμα είναι γιατί?

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Γιατί; Εσείς δεν είδατε ακόμη τι είναι έτσι δεν είναι;

εγω μιλαω για το δικο μου ονειρο οχι για της μαμας μου!!!!οχι δεν το εχουμε μαθει αλλα φανταζεστε να μου πουνε 2 αγορια εεεε ολο αυτο θα ονειρευομαι να εχει γινει λαθος!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Ναι κι αυτό με το μέλι το έχω ακούσει και μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί από την αρχή της εγκυμοσύνης όλο έλεγα θα φάω μέλι και το ξεχνούσα και τώρα είπα να αρχίσω να τρώω γιατί έχω χαμηλό σίδηρο κι εμαθα ότι το πευκόμελο νομίζω ή το καστανόμελο τον ανεβάζουν ούτε αυτό δηλαδή δεν μπορούμε να τρώμε;

οχι ρε παιδι μου μελι τρωγε αφου ετρωγες και πριν!!!! Καλα μην τρως και κιλα αλλα να ξεκινήσεις τωρα την γυρη νομίζω ότι ειναι παρακινδυνευμένο!!!!!!

Και για να κανω παλι την κακια....το συγκεκριμένο αρθρο μου φανηκε ότι ειναι απλά ενα αρθρο κάποιου παραγωγού ή πωλητή των συγκεκριμένων προϊόντων δεν είναι επιστημονική μελέτη!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

κι εμενα μου αρεσει παρ πολυ αλλα ρε συ η συνταγή που εχω ειναι με ωμο αυγο μεσα και δισταζω λίγο να φαω κορμό με ωμο αυγο. Η φιλη μου τον κανει χωρις αυγο αλλα με ζαχαρουχο γαλα μου φαινεται όμως υπερβολικα γλυκός και δνε μου αρεσει!!!!

και της δικης μου ....συνεχεια μου λεει ιστοριες για εγκυους που τους λεγαν αγορια και τελικα γεννησαν κοριτσια

Οσο για την γυρη συμφωνω με την deppa!!!!!! Σκεψου το πιο απλο να σου προκαλεσει μια αλλεργια, κρίμα είναι γιατί?

Ο κορμός που κάνω εγώ είναι ο τελείος απλός βάζεις 250γρ φυτικό βούτυρο (πχ βιτάμ), 250γρ άχνη, 200γρ κακάο λίγο κονιάκ 200γρ μπισκότα τα τετράγωνα παπαδοπούλου (εγώ βάζω μισά ολικής και μισά κανονικά) και αν θες καρύδια ή αμύγδαλα. Αφήνω έξω το βιτάμ το πρωί και το κάνω το απόγευμα ρίχνω την άχνη ανακατεύω, μετά το κακάο συνεχίζω το ανακάτεμα, το λικερ και τέλος τα μπισκότα τα οπόια τώρα τελευταία άρχισα να τα κόβω μέσα σ' ένα μπολ και να τα περιχύνω με λίγο γάλα το βάζω σε μια φορμίτσα μιας χρήσεως μακρόστενη για κεικ και μέσα βάζω λαδόκολα και έτοιμο αν θες μπορείς να το χτυπήσεις και στο μίξες αλλά εάν βγάλεις νωρίς το βιτάμ δε χρειάζεται εγώ να σκεφτέις χθες που το ξέχασα από τις 12 έξω και το έκανα στις 10 το βράδυ έγινε σαν κρέμα απλά με δυο γύρες με το σύρμα

Όσο για γύρη δεν θα πάρω γιατί όπως είπα φοβάμαι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

οχι ρε παιδι μου μελι τρωγε αφου ετρωγες και πριν!!!! Καλα μην τρως και κιλα αλλα να ξεκινήσεις τωρα την γυρη νομίζω ότι ειναι παρακινδυνευμένο!!!!!!

Και για να κανω παλι την κακια....το συγκεκριμένο αρθρο μου φανηκε ότι ειναι απλά ενα αρθρο κάποιου παραγωγού ή πωλητή των συγκεκριμένων προϊόντων δεν είναι επιστημονική μελέτη!!!!

εγω δεν προσεξα ποιος εχει γραψει η αναρτησει το αρθρο αλλα ηξερα και απο παλια τα ωφελει του ελατησιου απο τα αλλα μελια και η αληθεια ειναι οτι απο τοτε που δοκιμασα ελατησιο δεν εχω παρει αλλο μελι και αν δεν βρω ελατησιο απλα δεν παιρνω μελι

qWD1p2.png

xdgMp2.png

marmin μια χαρα το μαθημα!!!τα καμαρια μου ηταν και διαβασμενα...περασε γρηγορα η ωρα...

κοριτσαρες δεν ηξερα οτι δεν εκανε να τρωω μελι!!!!και τρωω καθε πρωι...ειναι το μονο που θελω να φαω...επισης δεν ηξερα οτι ανεβαζει τον σιδηρο...εγω γενικα δεν εχω αλλεργια στο μελι αλλα λετε να εχει το μικρο μου κ να το ζοριζω???

πάντως γυρη ενω επινα παλια καθε πρωι μεσα στον χυμο που σας εχω πει οτι φτιαχνω τωρα τελευταια την ειχα ξεχασει...οντως ομως κ εγω δεν θα το διακινδυνευα γιατι η γυρη οπως και α φυστικια ειναι απο τα πρωτα στις αλλεργιες...δηλαδη και να μην εχεις κανει τεστ να δεις τι σε πειραζει...αυτα τα αποφευγεις...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Ο κορμός που κάνω εγώ είναι ο τελείος απλός βάζεις 250γρ φυτικό βούτυρο (πχ βιτάμ), 250γρ άχνη, 200γρ κακάο λίγο κονιάκ 200γρ μπισκότα τα τετράγωνα παπαδοπούλου (εγώ βάζω μισά ολικής και μισά κανονικά) και αν θες καρύδια ή αμύγδαλα. Αφήνω έξω το βιτάμ το πρωί και το κάνω το απόγευμα ρίχνω την άχνη ανακατεύω, μετά το κακάο συνεχίζω το ανακάτεμα, το λικερ και τέλος τα μπισκότα τα οπόια τώρα τελευταία άρχισα να τα κόβω μέσα σ' ένα μπολ και να τα περιχύνω με λίγο γάλα το βάζω σε μια φορμίτσα μιας χρήσεως μακρόστενη για κεικ και μέσα βάζω λαδόκολα και έτοιμο αν θες μπορείς να το χτυπήσεις και στο μίξες αλλά εάν βγάλεις νωρίς το βιτάμ δε χρειάζεται εγώ να σκεφτέις χθες που το ξέχασα από τις 12 έξω και το έκανα στις 10 το βράδυ έγινε σαν κρέμα απλά με δυο γύρες με το σύρμα

Όσο για γύρη δεν θα πάρω γιατί όπως είπα φοβάμαι

Ακριβως το ιδιο κανω απλα εβαζα και αυγό.....χμμμμ!! θα το δοκιμασω χωρις δεν νομιζω να εχει και μεγαλη διαφορά

Ναι καλέ, τρώγε λίγο μελακι που και που και εισαι οκ!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

εγω μιλαω για το δικο μου ονειρο οχι για της μαμας μου!!!!οχι δεν το εχουμε μαθει αλλα φανταζεστε να μου πουνε 2 αγορια εεεε ολο αυτο θα ονειρευομαι να εχει γινει λαθος!!!

Όντως το καλύτερο θα ήταν ένα κι ένα σε περίπτωση δύο ίδιων κι εγώ θα προτιμούσα κοριτσάκια άσχετα αν τώρα είμαι ήδη ερωτευμένη με το γιο μου σε σημείο που αν μου πουν τελικά είναι κορίτσι θα τα πάρω και λίγο όχι ότι δε θα το θέλω ή δε θα το αγαπάω

συμφωνώ με τον παραγωγό

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!με γλυκακια βλεπω ξεκινησαμε......κι εμενα μου τα εχουν απαγορευσει αχχχχχχχχχχχχ

Λιλιτακι καλα κανεις με τα πραγματακια αλλωστε ολες οι σελιδες που εχω διαβασει πριτινουν μπαινοντας στον 7ο να ετοιμαζοντε και τα πραγματακια και για το σπιτι αλλα και για το μαιευτηριο γιατι ποτε δεν ξερουμε τα μικρουλια μας τι θα αποφασησουν!!!!!!!!!!

Ναι σκέψου ότι σε 1 εβδομάδα τον κλείνω τον έβδομο και μπένω στον 8οοοοο ακόμα ούτε εγώ δέν το πιστεύω!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

marmin μια χαρα το μαθημα!!!τα καμαρια μου ηταν και διαβασμενα...περασε γρηγορα η ωρα...

κοριτσαρες δεν ηξερα οτι δεν εκανε να τρωω μελι!!!!και τρωω καθε πρωι...ειναι το μονο που θελω να φαω...επισης δεν ηξερα οτι ανεβαζει τον σιδηρο...εγω γενικα δεν εχω αλλεργια στο μελι αλλα λετε να εχει το μικρο μου κ να το ζοριζω???

πάντως γυρη ενω επινα παλια καθε πρωι μεσα στον χυμο που σας εχω πει οτι φτιαχνω τωρα τελευταια την ειχα ξεχασει...οντως ομως κ εγω δεν θα το διακινδυνευα γιατι η γυρη οπως και α φυστικια ειναι απο τα πρωτα στις αλλεργιες...δηλαδη και να μην εχεις κανει τεστ να δεις τι σε πειραζει...αυτα τα αποφευγεις...

εγω νομιζω ότι το μελι σου καλα κανεις και το τρως!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

ναι βρε δεν ειπαμε να μην τρως καθολου αλλα προσεξε τι μελι ειναι το ανθομελο για παραδειγμα ξερω οτι δεν κανει...δεν ξερω ποσο μπορει να επηρεαστει το μωρο απο αυτα που τρωμε αλλα σκεψου οτι στα μωρα απαγορευεται το μελι μεχρι και τον 12ο μηνα τις ζωης τους

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εγω μελι τρωω ελαχιστο και σπανια γιατι με πειραζει πολυ στο στομαχι το χειμωνα για παραδειγμα βαζω μεσα στο τσαι του βουνου.σημερα εφαγα σε μια φετα ψωμι αλλα οχι σκετο ανακατεμενο με ταχινι

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...