Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα κοριτσαρες!!!! Κυριακη σημερα κ αλλαζω εβδομαδα...κλεινω την 10η κ μπαινω στην 11η...που σημαινει απο αυριο παει 10 κ μια μερα, 10 και 2 μερες...οποτε ειμαι 2,5 μηνων περιπου γιατι την 8η μπηκα στον 2ο μηνα αρα τωρα ειμαι περιπου 2 μηνων κ 2 εβδομαδων....ντεππα καταλαβες???

εγω κοριτσακια ουτε γλυκα τρωω...πολλα φρουτα κ λαχανικα...κρεας-ψαρι με το ζορι!!!νομιζω οτι ετσι θα παει γιατι απο ολα τα αλλα τρωω κανονικα πλεον...σημερα εφαγα παλι σπανακοπιττα!!!κ μου ειπαν οτι τον σιδηρο απο το σπανακι δεν τον απορροφαει ο οργανισμος...τωρα θα φαω κ το ακτινιο μπας κ λειτουργησει αυτο που ειπες λιλιτακι...βασικά ξέρεις τι γινεται...το διαβαασα καπου στην τυχη...ο σιδηρος απορροφαται οταν περνεις βιταμινη c!!!γι αυτο η γιαγια αναστηλωθηκε γιατι ετρωγε και οντως ο οργανισμος επερνε τις βιταμινες αλλιως ειδικα αν τις περνεις απο φυτικες πηγες φευγουν με τα ουρα κι αυτος ειναι ενας λογος που δενκανει να πινουμε καφε γιατι η διουρητικη του δραση δεν αφηνει τα συστατικα στον οργανισμο...

τι επαθα πρωι πρωι???πολυ θεωρια...

άντε ξυπνηστε να πουμε τιποτα!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσαρες!!!! Κυριακη σημερα κ αλλαζω εβδομαδα...κλεινω την 10η κ μπαινω στην 11η...που σημαινει απο αυριο παει 10 κ μια μερα, 10 και 2 μερες...οποτε ειμαι 2,5 μηνων περιπου γιατι την 8η μπηκα στον 2ο μηνα αρα τωρα ειμαι περιπου 2 μηνων κ 2 εβδομαδων....ντεππα καταλαβες???

εγω κοριτσακια ουτε γλυκα τρωω...πολλα φρουτα κ λαχανικα...κρεας-ψαρι με το ζορι!!!νομιζω οτι ετσι θα παει γιατι απο ολα τα αλλα τρωω κανονικα πλεον...σημερα εφαγα παλι σπανακοπιττα!!!κ μου ειπαν οτι τον σιδηρο απο το σπανακι δεν τον απορροφαει ο οργανισμος...τωρα θα φαω κ το ακτινιο μπας κ λειτουργησει αυτο που ειπες λιλιτακι...βασικά ξέρεις τι γινεται...το διαβαασα καπου στην τυχη...ο σιδηρος απορροφαται οταν περνεις βιταμινη c!!!γι αυτο η γιαγια αναστηλωθηκε γιατι ετρωγε και οντως ο οργανισμος επερνε τις βιταμινες αλλιως ειδικα αν τις περνεις απο φυτικες πηγες φευγουν με τα ουρα κι αυτος ειναι ενας λογος που δενκανει να πινουμε καφε γιατι η διουρητικη του δραση δεν αφηνει τα συστατικα στον οργανισμο...

τι επαθα πρωι πρωι???πολυ θεωρια...

άντε ξυπνηστε να πουμε τιποτα!!

καλε δεν σας το ειπα την περασμενη εβδομαδα οτι το σιδηρο απο τα λαχανικα και τα οσπρια δεν τον αορροφα ο οργανισμος γιατι δεν μπορει να τον μεταβολισει.......δεν με παρακολουθητε μου φαινεται!!τι τα εχω τα 2 πτυχια τρομαρα μου κατι ξερω κι εγω!!!οσο για τις εβδομαδες τωρα.........σημερα μπηκες στην 10η η εκλεισες την 10η αρα διανυεις την 11η εεεεε γιατι αν δεν κανω λαθος ετσι μου το εξηγησε η Νενα εχθες μην μου το αλλαξετε τωρα:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ακριβως!!!ντεππα το εμαθες!!!

τι πτυχια εχεις?

ειδικος εφαρμογων διαιτητικης και τεχνικος φαρμακων καλλυντικων και παρεμφερων προιοντων το δευτερο δεν το εχω παρει ακομα τον Ιουνιο τελειωσα την σχολη

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

αχ τωρα καταλαβα τι εγραψες...εφοσον τελειωσες την σχολη τι σημασια αν δεν εχεις το χαρτι στο καδρο...

οχι δεν εχει καμια σημασια αλλωστε τις γνωσεις τις αποκτας με την εμπειρια κι εγω πριν παω στην σχολη δουλευα σε φαρμακειο ημουν υπευθυνη στο τμημα του φαρμακου

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ε ναι μονο αυτο!!!η εμπειρια ειναι το παν...ολα τα αλλα ειναι απλα θεωριες!!!

κοιταξε η αληθεια ειναι πως στη σχολη εμαθα πολλα πραγματα αλλα σε καμια περιπτωση τελειονοντας καποιος μονο την σχολη δεν μπορει να μπει σε φαρμακειο και να εξυπηρετησει κοσμο καθως επισσης καποιος που δεν ειχε εμπειρια απο φαρμακειο δεν μπορουσε να καταλαβει πραγματα που μαθαμε στη σχολη

qWD1p2.png

xdgMp2.png

deppa πολύ ενδιαφέροντα και πολύ χρήσιμα και τα δύο που τελείωσες οπότε τώρα θα μας λες κι εμάς τις γνώσεις σου :tongue: και επ' ευκαιρία να σε ρωτήσω κάτι εάν φυσικά το μάθατε η γύρη η νωπή όπως τη λένε κάνει στην εγκυμοσύνη; γιατί διάβασα εδώ www.parentscafe.gr/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=1738259

ένα σωρό οφέλη αλλά εγώ φοβάμαι λίγο

Τσέρρυ όλο θέλω να σε ρωτήσω και όλο ξεχνάω πώς πήγε το ιδιαίτερο την Παρασκευή;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

ακουστε τι διαβασα μολις τωρα....γεννησε μια κοπελα και ενω σε ολους τους υπερυχους της ειχαν πει πως ειναι αγορι και ειχε προετοιμαστει καταλληλα τελικα εκανε κοριτσακι.......το φανταζεστε???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ακουστε τι διαβασα μολις τωρα....γεννησε μια κοπελα και ενω σε ολους τους υπερυχους της ειχαν πει πως ειναι αγορι και ειχε προετοιμαστει καταλληλα τελικα εκανε κοριτσακι.......το φανταζεστε???

Το όνειρο της μαμάς μου:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

deppa πολύ ενδιαφέροντα και πολύ χρήσιμα και τα δύο που τελείωσες οπότε τώρα θα μας λες κι εμάς τις γνώσεις σου :tongue: και επ' ευκαιρία να σε ρωτήσω κάτι εάν φυσικά το μάθατε η γύρη η νωπή όπως τη λένε κάνει στην εγκυμοσύνη; γιατί διάβασα εδώ www.parentscafe.gr/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=1738259

ένα σωρό οφέλη αλλά εγώ φοβάμαι λίγο

Τσέρρυ όλο θέλω να σε ρωτήσω και όλο ξεχνάω πώς πήγε το ιδιαίτερο την Παρασκευή;

η γυρη γνωριζω πως εχει ορμονες που επηρεαζουν το γενετικο συστημα του ανθρωπου θεωρω πως στην εγκυμοσυνη δεν ειναι και το πιο ασφαλες προιον που μπορουμε να καταναλωσουμε....οπως εχω ξαναπει πριν καποιες μερες δεν εχουν γινει ερευνες σε ολες τις ουσιες για να ξερουν τι ειναι ασφαλες κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης και τι οχι ειναι πολυ μεγαλο το κοστος για να ελεγχθουν τα παντα γι αυτο το λογο επιτρεπουν μονο αυτα που εχουν ελεγθει οπως η αντιβιωσεις AMOXIL KAI ZINADOL αλλες αντιβιωσεις δεν δινουν στην εγκυμοσυνη γιατι δεν γνωριζουν τι μπορει να προκαλεσουν οι τετρακυκλινες για παραδειγμα κανουν χρωση στην οδοντοστοιχια των εγκυων για το εμβρυο ομως δεν ξερουν οποτε δεν τις συστηνουν καλο ειναι λοιπον για πραγματα που εχουμε αμφιβολιες να μην τα καταναλωνουμε και σκεψου οτι στην διαρκεια της εγκυμοσυνης και του θηλασμου υπαρχει περιορισμος ακομα και στο μελι λογω των αλλεργιων που μπορει να προκαλεσει ποσο μαλλον η γυρη και ο βασιλικος πολτος

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τωρα διαβασα το αρθρο...αυτο για το ελατησιο ηθελα να στο πω κι εγω γιατι ηξερα οτι το μονο μελι που δεν εχει κατηγορηθει για αλλεργιες ειναι το ελατησιο αλλα για να βρεις γνησιο ελατησιο μελι πρεπει να εχεις καποιον πολυ πολυ δικο σου ανθρωπο μελισσοκομο γιατι πολλα πουλανε για ελατησια ενω δεν ειναι επισσης για ολα αυτα που λεει για την γυρη αν καποια εχει σκοπο να ακολουθησει την μεθοδο της μελισσοθεραπειας στην εγκυμοσυνη θα πρεπει να την εχει ξεκινησει αρκετους μηνες πριν αποφασησει να μεινει εγκυος για να δει πως ανταποκρινεται ο οργανισμος της σ αυτην στην εγκυμοσυνη δεν κανουμε πειραματα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...