Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Koριτσια μου, θα με συγχωρήσετε που δεν πολυμπαίνω; Είμαι ξαπλωμένη, εχω φοβηθεί πολύ κι εγώ κι ο αντρούλης μου, γιατί στο σκούπισμα από χθες εχω αιματάκι. Ο γιατρός είπε να το παρακολουθούμε.....Βάζω καθε βραδυ ουτρογκεσταν, αλλά σήμερα εβαλα και το μεσημέρι που είδα αιμα! Τσερυ, θυμάμαι που έβαζες κι εσύ προληπτικά χωρίς να έχεις αίμα. Μου λες λίγο τη δοσολογία; Ξερετε περπτώσεις εγκύων με αιμα που να πήγαν καλά; Μαριούλα, δικιο έχεις να με μαλώνεις που γκρινιάζω, αλλά φοβάμαι με αυτα που βλέπω. Θελω να προχωρήσει το μικρό μου θαυματάκι και μακάρι να μας διαψευσει όλους.

Μαριούλα, ολική θα κάνεις και τέλος.

Κορίτσια, καλά να περάσετε στη συνάντησή σας!

ΣΤΟ ΕΙΠΑ Κ ΕΧΤΕΣ!!!κοπελα μου μην σε πιανει πανικος...ξερω ειναι πολυυυυ δυσκολο αλλα δες το σαν κατι που δεν μπορεις να κανεις κατι κ οτι ειναι να γινει θα γινει....σχετικα με την δοσολογια των utrogestan εχω να σου πω οτι απο την 14η ημερα του κυκλου μου δηλ την μερα που εκανα ωορηξια μεχρι κ την 17η εβδομαδα εγκυμοσυνης επερνα 6 ΚΟΛΠΙΚΑ utrogest την ημερα!2-2-2.....οσο για την αιμοραγια που αναφερεις μεχρι κ τον 3 μηνα ειχα σχεδον καθε μερα κ απο κατι...ποτε ροζ ποτε καφε κ ποτε αιμα...2 φορες μαλιστα μπηκα στο νοσοκομειο κ πηρα μαγνησιο ενδοφλεβια...το αιμα μην σε φοβιζει εγω στο τελος το συνιθησα κιολας....ΣΚΕΨΟΥ θετικα...κ το κυριοτερο σκεψου οτι εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις για αυτο το μικρο πλασματακι...αν ειναι θελημα ΘΕΟΥ θα μεινει!!δεν φταις εσυ για κατι...απλα βρες ενα τροπο να ξεγελασεις το μυαλο σου κ να μην το σκεφτεται...δυσκολο πολυ το ΞΕΡΩ!!!!!αλλα σκεψου την ΤΕΤΑΡΤΗ δηλ σε 4 μερουλες θα ξεκαθαρισει το τοπιο....εχω την αγωνια σου να ξερεις γιατι εχω περασει 5 διαφορετικες περιπτωσεις μεχρι να φτασω εδω...σε φιλω!

κοριτσαρες απο την τελεια ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!να περασετε υπεροχα στην συναντηση σας κ τρεβηξτε αναμνηστικες φωτο ετσι ωστε αργοτερα που αλλες θα ειστε με τα αστερακια σας αγκαλια κ αλλες με τις κοιλιες φουσκα να εχετε να συγκρινεται!!!φιλια σε ολες σας απο την σχεδον χειμωνιατικη Γερμανια....

Z29ap2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koριτσια μου, θα με συγχωρήσετε που δεν πολυμπαίνω; Είμαι ξαπλωμένη, εχω φοβηθεί πολύ κι εγώ κι ο αντρούλης μου, γιατί στο σκούπισμα από χθες εχω αιματάκι. Ο γιατρός είπε να το παρακολουθούμε.....Βάζω καθε βραδυ ουτρογκεσταν, αλλά σήμερα εβαλα και το μεσημέρι που είδα αιμα! Τσερυ, θυμάμαι που έβαζες κι εσύ προληπτικά χωρίς να έχεις αίμα. Μου λες λίγο τη δοσολογία; Ξερετε περπτώσεις εγκύων με αιμα που να πήγαν καλά; Μαριούλα, δικιο έχεις να με μαλώνεις που γκρινιάζω, αλλά φοβάμαι με αυτα που βλέπω. Θελω να προχωρήσει το μικρό μου θαυματάκι και μακάρι να μας διαψευσει όλους.

Μαριούλα, ολική θα κάνεις και τέλος.

Κορίτσια, καλά να περάσετε στη συνάντησή σας!

εγω εβαζα 3 την ημερα των 200 ενα πρωι ενα μεσημερι ενα βραδυ τα εβαζα κολπικα 2 φορες ετυχε να τα παρω απο το στομα και αυτες τις 2 ειδα ροζ καφε δεν πιστευω πως ηταν απο αυτο αλλα απο τοτε μονο κολπικα τον ειχα ρωτησει στην αρχη να τα παιρνω απο το στομα γιατι μου την εσπαγε κολπικα και μου ειπε οχι απο τον κολπο αποροφουντε καλυτερα και βοηθανε και παρα πολυ τον τραχηλο αυτη ηταν η απαντηση του επισσης τα δινουν μεχρι την 11-12 εβδομαδα μεχρι να σχηματιστει και να λειτουργησει καλα ο πλακουντας μετα δεν εχει νοημα!!!κι εγω εχω ακουσει παρα πολλες περιπτωσεις με αιμορραγιες που εχουν παει πολυ καλα μην σε πτοει αυτο!!!θα δεις που την Τεταρτη θα ειναι ολα πολυ καλυτερα και θα παρεις ανασα!!!!!!!!!!πολλα φιλια και μην αγχωνεσαι ετσι κι αλλιως δεν μπορεις να κανεις κατι υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αυτο με τα ποντικακια ολα τα λεφτα!!!!!!κι εγω ειχα δει νεογεννητα παλια και τα ειχα πιασει και τα χαιδευα η μανα μου ουρλιαζε να τα πεταξω κι εγω ηθελα να τα βαλω σε ενα κουτακι να τα μεγαλωσω!!γενικα εγω οτι μωρο εβρισκα και βρισκω το μεγαλωνω φετος μεγαλωσα 10 νεογγενητα καρδερινακια με κρεμα για νεοσσους και με συριγγα!!!!

εγω οδηγω!!!!μεχρι να κανω την χοριακη δεν οδηγουσα μια μερα πριν την χοριακη με παιρνει τηλ αυτη η φιλη μου η γυναικολογος που σας εχω πει μου λεει κανε την χοριακη και ελα να παμε για καφε λεω με τι??γιατι μου λεει πουλησες το αυτοκινητο σου??οχι λεω αλλα φοβαμαι να οδηγησω κοψε τις βλακειες μου λεει!!!εεε απο κει και μετα οδηγω μετα ρωτησα και τον γιατρο μου και μου ειπε παντα με ζωνη και μην τρεχεις και ετσι οδηγω κανονικοτατα μεχρι ποτε θα μπορω η μαλλον θα χωραω στην θεση του οδηγου δεν ξερω!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοριτσαρες και γω οδηγώ κανονικότατα...το αποφευγώ μεν αλλα αν δεν γινεται αλλιως το περνω εγω. ειδικα τωρα που αναστηλωθηκα καπως με τον σιδηρο...

ντεππα εχω ακομα μια ιστορια με κατι κουνελακια!!!αλλα ουτε εκεινη εχει αισιο τελος :(

μαρτζι επερνα ουτροτζεσταν των 100 3 φορες την ημερα ειτε κολπικα ειτε απο το στομα...επειδη ομως με τις αναγουλες δεν την παλευα καθως με καναν χειροτερα αρχισα να τα βαζω απο κατω...ειναι λιγο αηδια ολα αυτα που λιωνουν και βγαινουν αλλα τι να κανουμε???και μαλιστα αν θυμασται που ειχα λιγο απειροελαχιστο καφε ηταν γιατι τα εβαζα οσο πιο μεσα μπορουσα και με το που ακουμπουσα τον τραχηλο μου εβγαζε λιγο καφε το αλλαξα και ολα μια χαρα απο τοτε. Επισης η γιατρος μου ειπε οτι θα τα παιρνω μεχρι να κανω την αυχενικη διαφανεια...

κοριτσια εγω τα ζωακια τα αγαπω πολυ και παρ'ολο που ολοι εχουν την νοοτροπια να σκοτωσουν ενα σωηφιο ή ένα ζωακι οταν τους ενοχλει και μεγαλωσα και γω μ'αυτην την νοοτροπια και το εκανα και γω καποια στιγμη το καταλαβα και το αλλαξα...και σημερα αν δεν ειμασταν εκει με τον αντρα μου θα τα σκοτωναν γιατι αυτο ελεγαν και γω τους ειπα να τα πεταξουμε στα χωραφια...ηξερα την τυχη τους αλλα δεν ήθελα να την ορίσω εγω!!άλλωστε η μανα εχει φαει τοσο ποντικοφαρμακο αυτες τις μερες που και αυτα θα δηλητηριαστηκαν απο την κοιλια :( .....

κοριτσακια θα σας καληνυχτισω, ειμαι λιωμα απο χθες και περιμενω απο το μεσημερι να ερθει το βραδυ για να κοιμηθω...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

εγω γενικα με τα ζωα τα παω πολυ καλα εκει που εχω μεγαλο προβλημα ειναι τα ζωηφια τρεμω τις κατσαριδες τα τριζονια τις ακριδες και γενικα ολα αυτης της κατηγοριας δεν τα σκοτωνω γιατι και μονο στην θεα σοκαρομαι κλαιω ουρλιαζω φωναζω πανικος!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

μαριουλα για επισκληριδιο ουτε που α το σκεφτεσαι....εδω αλλες που δεν ειχα προβλημα και απεκτησα εξαιτιας γιατρων που δε ηταν εμπειροι.τωρα για την ημερομηνια, οποια θελεις και συ,αλλα μεχρι τοτε θα σας δειξει και το μωρακι και θα το αποφασισεις μαζι με το γιατρο σου,εμεα πατως η μαμα μου ειαι σκορπιος,χρυση και αγια αλλα ωρες ωρες δεν την παλευω . εμενα θα ειαι υδροχοακι ή τοξατακι. πητ 2 φλεβαρη. οι πιο πολου μου λενε πως αμα ειναι υδροχοακι την εβαψα

Καλημέρα κορίτσια!!! Κρίμα τα ποντικακια!!! Margy να σκέφτεσαι ότι όλα θα πάνε τέλεια και εδω να μπενεις μια στις τόσες να ξέρουμε ότι εισαι καλά η σκέψη μας και η προσευχή μας θα είνα για σένα!!! Εγώ πάλι από τις 6 ξύπνια και το βράδυ άργησα να κοιμηθώ γιατί είχαμε κόσμο άντε να δω το μεσημέρι θα κλείσουν καθόλου τα μάτια μου.....Το μόνο καλό είναι ότι βάλαμε το φωτιστκό στο δωμάτιο του μπέμπη και τώραμένει το κουρτινόξυλο, τα αυτοκόλητα και την άλλη εβδομάδα ΕΡΧΟΝΤΕ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! :P

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημέρα κορίτσια!!! Κρίμα τα ποντικακια!!! Margy να σκέφτεσαι ότι όλα θα πάνε τέλεια και εδω να μπενεις μια στις τόσες να ξέρουμε ότι εισαι καλά η σκέψη μας και η προσευχή μας θα είνα για σένα!!! Εγώ πάλι από τις 6 ξύπνια και το βράδυ άργησα να κοιμηθώ γιατί είχαμε κόσμο άντε να δω το μεσημέρι θα κλείσουν καθόλου τα μάτια μου.....Το μόνο καλό είναι ότι βάλαμε το φωτιστκό στο δωμάτιο του μπέμπη και τώραμένει το κουρτινόξυλο, τα αυτοκόλητα και την άλλη εβδομάδα ΕΡΧΟΝΤΕ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! :P

Tέλεια! Έτοιμη λοιπόν:-P Εμείς αργούμε ακόμα για μετά την 28η σκέφτομαι να πάρω το κρεβάτι αν με αφήσουν γιατί η μαμά μου βιάζεται :-P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! Χθες το βράδυ έφτιαξα έναν ωραιότατο κορμό που αρέσει πολύ στον αντρούλη μου και του το είχα τάξει από μέρες:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Tέλεια! Έτοιμη λοιπόν:-P Εμείς αργούμε ακόμα για μετά την 28η σκέφτομαι να πάρω το κρεβάτι αν με αφήσουν γιατί η μαμά μου βιάζεται :-P

Εγώ θέλω να τα έχω έτοιμα γιατί ο γιατρός με βλέπει να γεννάω νωρήτερα μου είπε εώς 15/11 αντί 3/12 οπότε άς είμαι πρετοιμασμένη και βλέπουμε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλημέρα σε όλες! Χθες το βράδυ έφτιαξα έναν ωραιότατο κορμό που αρέσει πολύ στον αντρούλη μου και του το είχα τάξει από μέρες:tongue:

Και εγώ του φτιάχνω πάντα όλο το καλοκαίρι ο καταψύκτης έχει μέσα κορμό αλλά φέτος λόγο δικού μου ευαίσθητου ζακχάρου δέν έφτιαξα καθόλου ......:(

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Και εγώ του φτιάχνω πάντα όλο το καλοκαίρι ο καταψύκτης έχει μέσα κορμό αλλά φέτος λόγο δικού μου ευαίσθητου ζακχάρου δέν έφτιαξα καθόλου ......:(

Εγώ ευτυχώς δεν έχω θέμα με το σάκχαρο αντιθέτως είμαι υπογλυκαιμικιά αλλά με τα κιλά ένα θεματάκι το έχω και γι' αυτό προσέχω αλλά τον κορμό τον θεωρώ το πιο αθώο σχετικά γλυκάκι για να ξεγελιέμαι λίγο;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!με γλυκακια βλεπω ξεκινησαμε......κι εμενα μου τα εχουν απαγορευσει αχχχχχχχχχχχχ

Λιλιτακι καλα κανεις με τα πραγματακια αλλωστε ολες οι σελιδες που εχω διαβασει πριτινουν μπαινοντας στον 7ο να ετοιμαζοντε και τα πραγματακια και για το σπιτι αλλα και για το μαιευτηριο γιατι ποτε δεν ξερουμε τα μικρουλια μας τι θα αποφασησουν!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...