Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

εγω ωμο το τρωω στο φαγητο το σιχαινομαι δεν ριχνω κρεμμυδι σε κανενα φαγητο

εχω δοκιμασει ενα-δυο φορες στην ζωη να το φαω ωμο αλλα δεν τα καταφερα με τιποτα:cool:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις ειμαστε κ οι δυο παρθενοι.φανταστειτε αν με το καλο κανω παιδι ποτε τι θα τραβαει το καημενο απ την τελειομανια μας?

πωπω παρθενος!!!!!!!!!!!τι ζωδιο κι αυτο!!!!!!!!!!πολλοι λενε οτι ειναι το χειροτερο!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Εμεις ειμαστε κ οι δυο παρθενοι.φανταστειτε αν με το καλο κανω παιδι ποτε τι θα τραβαει το καημενο απ την τελειομανια μας?

φανταζεσαι να βγει κ το μωρακι παρθενακι? θα κανετε και οι 3 τα γενεθλια σας μαζι αφου θα ειναι με λιγες μερες διαφορα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κοριτσάκια σας αφήνω ώρα για ξάπλα γιατι καλά να είναι το πισπιρίγκι μου μέ έχει όρθια από τις 7 το πρωί έκανα και δουλειές κουράστικα ααα και το απόγευμα περιμένω και κόσμο άν δεν ξαπλώσω δέν θα τη βγάλω καθαρή φιλάκια πολλά πολλά!!!ΑΑΑ και μπείτε Facebook να δείτε το όμορφο μ(δ)ωράκι της Μαριούλας που του έχει και κορδελίτσα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

πωπω παρθενος!!!!!!!!!!!τι ζωδιο κι αυτο!!!!!!!!!!πολλοι λενε οτι ειναι το χειροτερο!!!

ντεππουλα μου εγω οπως ειπα και πριν απο ζωδια δεν ξερω και πολλα αλλα αν ολοι οι παρθενοι εχουν τον χαρακτηρα του αντρα μου τοτε πρεπει να ειναι απο τα πιο ομορφα ζωδια?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κοριτσάκια σας αφήνω ώρα για ξάπλα γιατι καλά να είναι το πισπιρίγκι μου μέ έχει όρθια από τις 7 το πρωί έκανα και δουλειές κουράστικα ααα και το απόγευμα περιμένω και κόσμο άν δεν ξαπλώσω δέν θα τη βγάλω καθαρή φιλάκια πολλά πολλά!!!ΑΑΑ και μπείτε Facebook να δείτε το όμορφο μ(δ)ωράκι της Μαριούλας που του έχει και κορδελίτσα!!!

καλη ξεκουραση λιλιτακι μου!!!ευχαριστω πολυ που λες ομορφο το μ(δ)ωρακι μου;) ναι κοριτσια μπειτε να δειτε την κοιλιτσα:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλη ξεκουραση!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ντεππουλα μου εγω οπως ειπα και πριν απο ζωδια δεν ξερω και πολλα αλλα αν ολοι οι παρθενοι εχουν τον χαρακτηρα του αντρα μου τοτε πρεπει να ειναι απο τα πιο ομορφα ζωδια?

εμφανησιακα εννοεις??ειμαστε τα ατιμα!!!χαχαχα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

και εμφανησιακα και ψυχικα:P

πες τα πες τα Μαριουλακι τα καλυτερα παιδια ειμαστε κι ας λενε οτι εινει το χειροτερο ζωδιο!!!αντε καλη ξεκουραση κι εγω το βραδακι πιστευω να μπω!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ντεπα λειτουργουμε πολυ με τη λογικη κ αναλυουμε τα παντα.φαντασου 2 παρθενοι σπιτι.μας εχουμε κουρασει.γι αυτο κ τοσο αγχος.τρελα ειμαστε

αυτη η λογικη θα μας φαει......εχει κι ο αντρας μου ωροσκοπο παρθενο οποτε κι εμεις μεσα στο σπιτι ειμαστε αστα να πανε

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...