Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

5 Μαρτιου βγαινει ιχθύς ή κριος?

Ιχθυς 20/2- 20/3

Ακόμα και 15 μέρες νωρίτερα να γεννησω παλι Ιχθυς θα ειναι!!!!! Θελω παρα πολυ να βγει Ιχθυς γιατι ταιριαζουμε απολυτα ζωδιακα θα ειναι ο ερωτας της ζωης μου!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον ερωτησω 1η...

αν δεν ερθει προωρη γεννα ο γιατρος μου ειπε οτι η καισαρικη θα γινει μεταξυ 20-25 του μηνα. προγραματισμενες καισαρικες ομως κανει μονο τριτη και πεμπτη δηλαδη τριτη 23 η πεμπτη 25 του οκτωβρη και σκεφτομαι τωρα στις αρχες του μηνα που θα παω αν μια στις χιλιες μου πει να διαλεξω ποτε λετε να πω στις 23 η στις 25? απο την μια οσο περισοτερο μεινει το μωρακι μεσα στην κοιλια τοσο το καλυτερο αλλα απο την αλλη σιγα ποσο να προλαβει να μεγαλωσει μεσα σε μια μερα που μεσολεβει??? (τεταρτη)

ερωτηση 2η...

στο πρωτο μου μωρο γεννησα με ολικη γτ δεν κανει να κανω επισκληρηδιο επειδη και καλα εχω σκολιωση και μπορει να μεινω αναπηρη ετσι μου ειπαν,,ο γιατρος μου στην ροδο που τον ρωτησα

μου ειπε οτι αναλογα με το που ακριβως ειναι η σκολιωση θα εξαρτηθει το αν μπορω η οχι να κανω επισκληρηδιο αυτο θα μου το πει ο αναισθησιολογος οταν με δει. η μανα μου ο αντρας μου και γενικα ολοι μου λενε να κανω ολικη και να μην ρισκαρω με την επισκληρηδιο αλλα εμενα μου κολλησε πολυ ασχημα και θελω να ειμαι ξυπνητη την ωρα της γεννας!!! εσεις τι θα κανατε στη θεση μου?????

Μπουμπού από τη στιγμή που έχεις το θεματάκι σου και δέν ξέρεις και το γιατρό και εγώ ολική προτείνω!!!Τώρα όσο για τα ζώδια προτιμώ Ζυγό αφού είναι αγόρι γιατί από πείρα σου λέω ότι γίνονται καλά παιδιά(ο αντρούλης μου είναι Ζυγός:tongue:)Αλλά από την άλλη ακόμα μια μέρα κάνει τη διαφορά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μαριουλα και μενα μου αρεσει η 25/10. Απο ιδιοτροπια και γιατι ειναι κοντα στον Αγιο Δημητριο και επειδη είναι πιο ωραιο ζωδιο ο σκορπιός. Εχει πιο ωραια χαρακτηριστικά.

Οσον αφορα την επισκληριδιο εγω θα σου ελεγα οχι, πρωτον γιατι γενικα ειμαι φοβιτσιαρα και θα φοβομουν να ακουω και να καταλαβαινω οτι γινεται μεσα στο χειρουργειο και μπορει να εκανα και καμια χαζομαρα εδω σπερματεγχυση εκανα κ φοβομουν και 2ον γιατι για να σου κανει καποιος επισκληριδιο θα πρπει να ναι πολυ εμπειρος και να τον εμπιστευεσαι να χεις ακουσει για αυτον. Εσυ δεν θα το ξερεις καθολου. Πως τον εμπιστευεσαι? Η επισκληριδιος γενικα ειναι μια μεθοδος που θελει προσοχη και εχουμε ακουσει περιπτωσεις που δεν εχει παει καλα. Πόσο μαλλον που εσυ εχεις προβλημα.

κοριτσια ολες ολικη μου λετε οποτε μαλλον ολικη θα κανω:rolleyes:ουτε ενας δεν βρεθηκε να μου πει να κανω επισκληρηδιο με την σκολιωση που εχω.οσο για την 25 κ εγω τοτε προτιμω γιατι ξερω πως οσο περισσοτερο μεινει μεσα το μωρακι τοσο πιο καλο ειναι γι'αυτο...για να δουμε τι θα μου πει και ο γιατρος ειπε οτι θα μου πει σιγουρα αρχες του ακτωβρη που θα παω να με δει...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Αααααααααα ξεχασα να σας πω στις 25 Οκτωβρη εκλεισα ραντεβου για την επιτροπη εξωσωματικης. Βεβαια τον γιατρο δεν τον εχω δει ακομη αλλα πειραζει? Αφου το πηρα αποφαση

τελειααααααααα! δηλαδη εκεινη την ημερα τα κοριτσια θα περιμενουν νεα απο εμενα και απο εσενα:P απο εμενα για το αν πηγαν ολα καλα με την καισαρικη κ αν ειναι καλα το μωρακι κ εγω κ απο εσενα να μας πεις εντυπωσεις για τον γιατρο:P με το καλο πεπση μου να εισαι συντομα εγκυουλα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Μπουμπού από τη στιγμή που έχεις το θεματάκι σου και δέν ξέρεις και το γιατρό και εγώ ολική προτείνω!!!Τώρα όσο για τα ζώδια προτιμώ Ζυγό αφού είναι αγόρι γιατί από πείρα σου λέω ότι γίνονται καλά παιδιά(ο αντρούλης μου είναι Ζυγός:tongue:)Αλλά από την άλλη ακόμα μια μέρα κάνει τη διαφορά!!!

λεςνα βγει γιγαντακι αν μεινει μια μερα παραπανω???;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

ζυγος ο αντρας σου λιλιτακι?εσυ τι ζωδιο εισαι??????? εγω ειμαι τοξοτης και ο αντρας μου παρθενος:tongue:

Εγώ είμαι ψάρι αλλά έχουμε και οι 2 τον ίδιο ωροσκόπο ΛΕΩΝ!!!;););)Γιγαντακι δεν θα βγεί αλλά όπως και να το κάνεις όσο περισσότερο τόσο καλύτερο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Εγώ είμαι ψάρι αλλά έχουμε και οι 2 τον ίδιο ωροσκόπο ΛΕΩΝ!!!;););)Γιγαντακι δεν θα βγεί αλλά όπως και να το κάνεις όσο περισσότερο τόσο καλύτερο!!!

γιγαντακι δεν προκειται να βγει ετσι και αλλιως χαρα μου μου ειπε ο γιατρος οτι δεν θα το αφησουμε να μεγαλωσει πολυ για να μην κριπαρουν τα εσωτερικα ραμματα της πρωτης μ καισαρικης...οποτε εμεις λεμε 25 αλλα παιζει αν μεγαλωσει πολυ να το παρουμε και νωριτερα...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

κι εμενα ιχθυς η κρυος θα ειναι το ελπιζω δηλαδη να ειναι εστω ενα απο αυτα τα δυο!!!!αν και σαν ζωδια για να ειμαι ειλικρινης κανενα δεν μ αρεσει!!!

χαχα ντεππα μου δυστηχως κανενας δεν διαλεξε το ζωδιο του;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Έφαγα μια ωραιότατη μακαρονάδα ολικής άλεσης με φρέσκια ντομάτα ωμή τριμμένη από πάνω τυράκι και λίγο κρεμμυδάκι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

γιγαντακι δεν προκειται να βγει ετσι και αλλιως χαρα μου μου ειπε ο γιατρος οτι δεν θα το αφησουμε να μεγαλωσει πολυ για να μην κριπαρουν τα εσωτερικα ραμματα της πρωτης μ καισαρικης...οποτε εμεις λεμε 25 αλλα παιζει αν μεγαλωσει πολυ να το παρουμε και νωριτερα...

μα γι αυτο σου ειπα αν δεν συντρεχουν αλλοι λογοι που να πρεπει να βγει νωριτερα γιατι κι εγω μπορει να ειμαι ενταξη και τα μωρα μια χαρα και να θελω να φτασω στις 39 εβδ αλλα αυτο δεν γινεται...αν πανε ολα καλα στις 37 με 38 θα μου τα παρουν αλλωστε στις διδυμες κυησεις στις 38 εβδ θεωρουντε τελειομηνα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Έφαγα μια ωραιότατη μακαρονάδα ολικής άλεσης με φρέσκια ντομάτα ωμή τριμμένη από πάνω τυράκι και λίγο κρεμμυδάκι!!!

εμεις κοτοπουλο σουβλας με σαλατουλα!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εμεις κοτοπουλο σουβλας με σαλατουλα!!!!

Μμμμμ καλό για αύριο θα το βάλω στο πρόγραμμα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...