Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

τον κλεινω βρε!!! στον 5ο μπαινω εσυ κλεινεις σε 10 μέρες τον 3ο!!!!!

αααα τελεια τωρα σαν να καταλαβα!!!!συγνωμη σας επριξα παλι αλλα που θα παει θα το καταλαβω!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι αλλα κριμα δεν ειναι αν ο αναισθησιολογος μου επιτρεψει να κανω επισκληρηδιο κριμα δεν ειναι να χασω αυτη την εμπειρια???

γιατι αυτη η εμπειρια ισως δεν αξιζει να διακινυνευσεις τις υπόλοιπες εμπειριες που σε περιμένουν με το μωρακι σου!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

συμφωνα με την εβδομαδες ειναι μόλις κλεισεις την 8η, 2ος μηνας

την 13η, 3ος μηνας

την 17η, 4ος μηνας κ.τ.λ.

κ εγω συμφωνα με τις εβδομαδες εχω κλισει τον 8ο αλλα συμφωνα με την τελευταια μου περιοδο αλλαζω μηνα στις 30 κ μπαινω στον μηνα μου μεγαλο μπερδεμα:tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

γιατι αυτη η εμπειρια ισως δεν αξιζει να διακινυνευσεις τις υπόλοιπες εμπειριες που σε περιμένουν με το μωρακι σου!!!!

σαν να μου αλλαζετε γνωμη σιγα σιγα οσο αφορα την επισκληρηδιο;) αντε να μπουν κ τα υπολοιπα κοριτσια να μουν πουν και εκεινα την γνωμη τους!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

η πρώτη απάντηση βασίζεται σε ιδιοτροπία...με αρέσει περισσότερο η Πέμπτη..25/10 ταιριάζει πιο πολυ;););) και αφού έχεις την εκαιρία για πιο αργά έστω και λίγες μέρες γιατί όχι..:rolleyes::rolleyes:

θεωρώ πως οποιοσδήποτε για να κάνει επισκληρίδιο πρέπει ο αναισθησιολόγος να είναι πάρα μα πάρα πολύ καλός..

εσύ τώρα που έχεις και το θεματάκι..γιατί να το ρισκάρεις??δεν υπάρχει κανένας λόγος..

κ εμενα πιο πολυ μου αρεσει η πεμπτη σαν μερα απο την τριτη:cool:

α και κατι αλλο ουτε καν ξερω τον αναισθησιολογο που θα με αναλαβει

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Μαριουλα και μενα μου αρεσει η 25/10. Απο ιδιοτροπια και γιατι ειναι κοντα στον Αγιο Δημητριο και επειδη είναι πιο ωραιο ζωδιο ο σκορπιός. Εχει πιο ωραια χαρακτηριστικά.

Οσον αφορα την επισκληριδιο εγω θα σου ελεγα οχι, πρωτον γιατι γενικα ειμαι φοβιτσιαρα και θα φοβομουν να ακουω και να καταλαβαινω οτι γινεται μεσα στο χειρουργειο και μπορει να εκανα και καμια χαζομαρα εδω σπερματεγχυση εκανα κ φοβομουν και 2ον γιατι για να σου κανει καποιος επισκληριδιο θα πρπει να ναι πολυ εμπειρος και να τον εμπιστευεσαι να χεις ακουσει για αυτον. Εσυ δεν θα το ξερεις καθολου. Πως τον εμπιστευεσαι? Η επισκληριδιος γενικα ειναι μια μεθοδος που θελει προσοχη και εχουμε ακουσει περιπτωσεις που δεν εχει παει καλα. Πόσο μαλλον που εσυ εχεις προβλημα.

Αααααααααα ξεχασα να σας πω στις 25 Οκτωβρη εκλεισα ραντεβου για την επιτροπη εξωσωματικης. Βεβαια τον γιατρο δεν τον εχω δει ακομη αλλα πειραζει? Αφου το πηρα αποφαση

Αααααααααα ξεχασα να σας πω στις 25 Οκτωβρη εκλεισα ραντεβου για την επιτροπη εξωσωματικης. Βεβαια τον γιατρο δεν τον εχω δει ακομη αλλα πειραζει? Αφου το πηρα αποφαση

πολύ ωραία!!πολύ καλά έκανες!!!

όλα θα πάνε τέλεια!!!:P:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...