Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

Τώρα μιλάμε για 3BC και 4BC βέβαια οπότε κατάλαβες. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

να ρωτησω κατι η θα με βρισετε???ξερω σας εχω πριξει αλλα ρε κοριτσια μπερδευομαι:oops::oops:τωρα κι εγω ειμαι στην 12η εβδομαδα??

ναι πουλακι μου εκλεισες την 11η και διανυεις την 12η.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ κλεινω τον 4ο αρα μαλλον δεν ηταν η ιδεα μου!!!! Αχχχ!!!! τι καλα να το ξανανιωσω σύντομα!!!!!!

χαρα μου ηταν μια να γινει η αρχη σου λεω:P:p:p τωρα θα το νιωθεις μερα παρα μερα η καθε 2 μερες περιπου μετα καθε μερα και μετα θα φας και κλωτσιτσα:D ολα αυτα θα γινουν σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα ομως ηταν μια να ξεκινησει θα με θυμηθεις;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

αχχχ τι ωραια!!!!και να κανω αλλη μια ερωτηση???????καθε ποτε αλλαζω μηνα???τελευταια περιοδο 2/7

Μόλις κλεισεις και την 13η εβδομαδα και μπεις στην 14η κλεινεις και τον 3ο μήνα και μπαινεις στον 4ο!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

ολες ολικη λετε??? γιατι βρε κοριτσια:(

ντεππα δικαιολογησε μου τις απαντησεις σου μου αρεσει οταν τα λες αναλυτικα:P

νενα μου για πες τι ζωδιο θα ειναι αν γινει στις 23 κ τι ζωδιο αν γεννηθει στις 25??? απο ζωδια ειμαι ασχετη:tongue::tongue::tongue:

τινγκερμπελ μου δικαιολογησε μου κ εσυ τις απαντησεις σου γιατι ειμαι πολυ μπερδεμενη μπας κ παρω καμια αποφαση της προκοπης!

νενα μου 2 φορες εμεινα εγκυος και ξερω 4 μηνων ετρωγα κλωτσιες κανονικοτατα:shock:

γιατι ακομα και μια μερα μεσα στην μητρα ειναι προς οφελως του μωρου ετσι κι αλλιως εσυ δεν θα φτασεις στις 40 εβδομαδες για να πεις οτι μια μερα πανω μια μερα κατω...θα ειναι 2 εβδομαδες μικροτερο οποτε και η μια μερα ειναι υπερ του φυσικα αυτο το λεω εαν δεν συντρεχει αλλος λογος που να ειναι επικυνδυνο και για εσενα και για το μωρο να μεινει εστω και μια μερα παραπανω!!!

οσο για την ναρκωσηειναι πιο ασφαλες για εσενα δεν θα εχεις αγχος θα εισαι τελειως χαλαρη αφου θα κοιμασαι και αυτο μπορεις να το μεταδωσεις και στο μωρο και να βγει στρεσαρισμενο οπως επισσης και ο γιατρος ειναι πολυ πιο χαλαρος οταν εσυ κοιμασαι γιατι οτι και να συμβει μπορει να το αντιμετωπησει πιο ψυχραιμα ενω αν εισαι ξυπνια και ακους με κατι που θα πει μπορει να αγχωθεις και να αγχωσεις κι αυτον!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εγώ κλεινω τον 4ο αρα μαλλον δεν ηταν η ιδεα μου!!!! Αχχχ!!!! τι καλα να το ξανανιωσω σύντομα!!!!!!

Εγώ είμαι σίγουρη ότι ήταν το μωράκι σου!!!Εγώ κορίτσια το άκουσα πρώτη φορά 13/5 στη γιορτή της Μητέρας 11 εβδομάδων ακριβώς και σας είχα πεί ήταν σαν πολλές πεταλούδες να φτερουγίζουν στη κοιλιά μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

ολες ολικη λετε??? γιατι βρε κοριτσια:(

ντεππα δικαιολογησε μου τις απαντησεις σου μου αρεσει οταν τα λες αναλυτικα:P

νενα μου για πες τι ζωδιο θα ειναι αν γινει στις 23 κ τι ζωδιο αν γεννηθει στις 25??? απο ζωδια ειμαι ασχετη:tongue::tongue::tongue:

τινγκερμπελ μου δικαιολογησε μου κ εσυ τις απαντησεις σου γιατι ειμαι πολυ μπερδεμενη μπας κ παρω καμια αποφαση της προκοπης!

νενα μου 2 φορες εμεινα εγκυος και ξερω 4 μηνων ετρωγα κλωτσιες κανονικοτατα:shock:

η πρώτη απάντηση βασίζεται σε ιδιοτροπία...με αρέσει περισσότερο η Πέμπτη..25/10 ταιριάζει πιο πολυ;););) και αφού έχεις την εκαιρία για πιο αργά έστω και λίγες μέρες γιατί όχι..:rolleyes::rolleyes:

θεωρώ πως οποιοσδήποτε για να κάνει επισκληρίδιο πρέπει ο αναισθησιολόγος να είναι πάρα μα πάρα πολύ καλός..

εσύ τώρα που έχεις και το θεματάκι..γιατί να το ρισκάρεις??δεν υπάρχει κανένας λόγος..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

γιατι ακομα και μια μερα μεσα στην μητρα ειναι προς οφελως του μωρου ετσι κι αλλιως εσυ δεν θα φτασεις στις 40 εβδομαδες για να πεις οτι μια μερα πανω μια μερα κατω...θα ειναι 2 εβδομαδες μικροτερο οποτε και η μια μερα ειναι υπερ του φυσικα αυτο το λεω εαν δεν συντρεχει αλλος λογος που να ειναι επικυνδυνο και για εσενα και για το μωρο να μεινει εστω και μια μερα παραπανω!!!

οσο για την ναρκωσηειναι πιο ασφαλες για εσενα δεν θα εχεις αγχος θα εισαι τελειως χαλαρη αφου θα κοιμασαι και αυτο μπορεις να το μεταδωσεις και στο μωρο και να βγει στρεσαρισμενο οπως επισσης και ο γιατρος ειναι πολυ πιο χαλαρος οταν εσυ κοιμασαι γιατι οτι και να συμβει μπορει να το αντιμετωπησει πιο ψυχραιμα ενω αν εισαι ξυπνια και ακους με κατι που θα πει μπορει να αγχωθεις και να αγχωσεις κι αυτον!!

ναι αλλα κριμα δεν ειναι αν ο αναισθησιολογος μου επιτρεψει να κανω επισκληρηδιο κριμα δεν ειναι να χασω αυτη την εμπειρια???

83tdp2.pngcWE4p3.png

συμφωνα με την εβδομαδες ειναι μόλις κλεισεις την 8η, 2ος μηνας

την 13η, 3ος μηνας

την 17η, 4ος μηνας κ.τ.λ.

ναι το ξερω νενα μου αλλη μετρηση με τις εβδομαδες και αλλη μετους μηνες:|

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...