Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

γεια σου ντεππουλα! εσυ θα δωσεις βλαστοκυτταρα? πρεπει να μας εχει πει αλλα δεν θυμαμαι:rolleyes:

θα ρωτησω αν μπορω να τα δωρησω επειδη θα ειναι 2 και με καισαρικη και δεν ξερω σε αυτη την περιπτωση πως γινεται!!!για ιδιωτικη τραπεζα φυλαξης δεν το συζητω καν το εχω ψαξει εχω ενημερωθει πανω σ αυτο και το θεωρω μια καλοστημενη απατη!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χθες το βραδυ ενιωσα ακριβω κατω απο τον αφαλο τρεις ανεπαισθητους χτυπους!!!! Σαν να να με αγγιζε απαλα τρεις συνεχομενες φορες η ακρη απο το μικρο μας δαχτυλακι!!!!! Ηταν κατι που δεν εχω ξανανιώσει, πιστευω ότι ήταν το μωρο......

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

χθες το βραδυ ενιωσα ακριβω κατω απο τον αφαλο τρεις ανεπαισθητους χτυπους!!!! Σαν να να με αγγιζε απαλα τρεις συνεχομενες φορες η ακρη απο το μικρο μας δαχτυλακι!!!!! Ηταν κατι που δεν εχω ξανανιώσει, πιστευω ότι ήταν το μωρο......

αχχχχ τελειο???????????????????πωπω μπορεις να το νιωσεις απο τοσο νωρις???οι υπολοιπες ποτε το νιωσατε πρωτη φορα??κι εγω ρωτησα αυτον που πηγα προχθες επειδη κουνουσαν συνεχεια χερακια και ποδαρακια και μου λεει μετα τις 20-22 εβδομαδες καλα λεω τοσο πολυ????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αχχχχ τελειο???????????????????πωπω μπορεις να το νιωσεις απο τοσο νωρις???οι υπολοιπες ποτε το νιωσατε πρωτη φορα??κι εγω ρωτησα αυτον που πηγα προχθες επειδη κουνουσαν συνεχεια χερακια και ποδαρακια και μου λεει μετα τις 20-22 εβδομαδες καλα λεω τοσο πολυ????

ηταν πολυ ανεπαισθητο και δεν ειμαι ακομη σιγουρη!!!! Οσο για την 17η που ειμαι εγώ το εχουν νιωσει πολλες κια νωριτερα μαλιστα!!!! Κλωστιες τρωως απο την 20η και μετα!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

λοιπον ερωτησω 1η...

αν δεν ερθει προωρη γεννα ο γιατρος μου ειπε οτι η καισαρικη θα γινει μεταξυ 20-25 του μηνα. προγραματισμενες καισαρικες ομως κανει μονο τριτη και πεμπτη δηλαδη τριτη 23 η πεμπτη 25 του οκτωβρη και σκεφτομαι τωρα στις αρχες του μηνα που θα παω αν μια στις χιλιες μου πει να διαλεξω ποτε λετε να πω στις 23 η στις 25? απο την μια οσο περισοτερο μεινει το μωρακι μεσα στην κοιλια τοσο το καλυτερο αλλα απο την αλλη σιγα ποσο να προλαβει να μεγαλωσει μεσα σε μια μερα που μεσολεβει??? (τεταρτη)

ερωτηση 2η...

στο πρωτο μου μωρο γεννησα με ολικη γτ δεν κανει να κανω επισκληρηδιο επειδη και καλα εχω σκολιωση και μπορει να μεινω αναπηρη ετσι μου ειπαν,,ο γιατρος μου στην ροδο που τον ρωτησα

μου ειπε οτι αναλογα με το που ακριβως ειναι η σκολιωση θα εξαρτηθει το αν μπορω η οχι να κανω επισκληρηδιο αυτο θα μου το πει ο αναισθησιολογος οταν με δει. η μανα μου ο αντρας μου και γενικα ολοι μου λενε να κανω ολικη και να μην ρισκαρω με την επισκληρηδιο αλλα εμενα μου κολλησε πολυ ασχημα και θελω να ειμαι ξυπνητη την ωρα της γεννας!!! εσεις τι θα κανατε στη θεση μου?????

83tdp2.pngcWE4p3.png

ηταν πολυ ανεπαισθητο και δεν ειμαι ακομη σιγουρη!!!! Οσο για την 17η που ειμαι εγώ το εχουν νιωσει πολλες κια νωριτερα μαλιστα!!!! Κλωστιες τρωως απο την 20η και μετα!!!

κι εγω το ειχα ακουσει οτι το αισθανοντε πολυ νωριτερα και επειδη εμενα ειναι 2 εε λεω μηπως καταλαβω κατι ακομα πιο νωρις(χαζομαρες λεω???)γι αυτο και τον ρωτησα αλλα μου τα εκοψε τα φτερα!!!κι εγω αισθανομαι καποιες φορες κατι φτερουγισματα ποτε δεξια και ποτε αριστερα αλλα δεν δινω καμια σημασια γιατι θεωρω πως ειναι το εντερο μου

qWD1p2.png

xdgMp2.png

λοιπον ερωτησω 1η...

αν δεν ερθει προωρη γεννα ο γιατρος μου ειπε οτι η καισαρικη θα γινει μεταξυ 20-25 του μηνα. προγραματισμενες καισαρικες ομως κανει μονο τριτη και πεμπτη δηλαδη τριτη 23 η πεμπτη 25 του οκτωβρη και σκεφτομαι τωρα στις αρχες του μηνα που θα παω αν μια στις χιλιες μου πει να διαλεξω ποτε λετε να πω στις 23 η στις 25? απο την μια οσο περισοτερο μεινει το μωρακι μεσα στην κοιλια τοσο το καλυτερο αλλα απο την αλλη σιγα ποσο να προλαβει να μεγαλωσει μεσα σε μια μερα που μεσολεβει??? (τεταρτη)

ερωτηση 2η...

στο πρωτο μου μωρο γεννησα με ολικη γτ δεν κανει να κανω επισκληρηδιο επειδη και καλα εχω σκολιωση και μπορει να μεινω αναπηρη ετσι μου ειπαν,,ο γιατρος μου στην ροδο που τον ρωτησα

μου ειπε οτι αναλογα με το που ακριβως ειναι η σκολιωση θα εξαρτηθει το αν μπορω η οχι να κανω επισκληρηδιο αυτο θα μου το πει ο αναισθησιολογος οταν με δει. η μανα μου ο αντρας μου και γενικα ολοι μου λενε να κανω ολικη και να μην ρισκαρω με την επισκληρηδιο αλλα εμενα μου κολλησε πολυ ασχημα και θελω να ειμαι ξυπνητη την ωρα της γεννας!!! εσεις τι θα κανατε στη θεση μου?????

απαντηση 1η 25/10

απαντηση 2η ολικη ναρκωση

αν θελεις μπορω να σου δικαιολογησω τις απαντησεις μου!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

λοιπον ερωτησω 1η...

ερωτηση 2η...

25/10

και εγώ ολική λέω..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλως σας βρηκα νενα μου κοριτσια εγω στο πρωτο μου μωρο οπως εχω πει πολλες φορες το ειχα νιωσει να κουνιεται 3,5 μηνων κ 4 ενιωσα την πρωτη κλωτσια..... σε αυτο το μωρο 3 το ενιωσα να κουνιεται και 3,5 μηνων εφαγα την πρωτη κλωτσια νενα μου πολυ σπανια να πας στην 20η για να νιωσεις την πρωτη κλωτσια συνηθως την νιωθεις πιο νωρις:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

χαρα μ εγινε η αρχη τωρα θα το νιωθειςπιο συχνα:P:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

λοιπον ερωτησω 1η...

ερωτηση 2η...

κοριτσακι δεν παιζει ρολο νομιζω η μια μερα οπότε διαλεξε οποια ναναι σκεψου τι ζωδιο θες να ειναι:tongue::tongue: γιατι νομιζω ότι οι ημερομηνιες ειναι ακριβως στην αλλαγή!!!!

Οσο για την ολική συμφωνώ κι εγώ απο την στιγμη που ειναι πιο ασφαλης!!!! Το μωρο θα το εχεις μια ζωή κοντά σου, γι αυτό πρεπει κι εσυ να απολυτα υγιης!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

να ρωτησω κατι η θα με βρισετε???ξερω σας εχω πριξει αλλα ρε κοριτσια μπερδευομαι:oops::oops:τωρα κι εγω ειμαι στην 12η εβδομαδα??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλως σας βρηκα νενα μου κοριτσια εγω στο πρωτο μου μωρο οπως εχω πει πολλες φορες το ειχα νιωσει να κουνιεται 3,5 μηνων κ 4 ενιωσα την πρωτη κλωτσια..... σε αυτο το μωρο 3 το ενιωσα να κουνιεται και 3,5 μηνων εφαγα την πρωτη κλωτσια νενα μου πολυ σπανια να πας στην 20η για να νιωσεις την πρωτη κλωτσια συνηθως την νιωθεις πιο νωρις:P

εγώ κλεινω τον 4ο αρα μαλλον δεν ηταν η ιδεα μου!!!! Αχχχ!!!! τι καλα να το ξανανιωσω σύντομα!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

ολες ολικη λετε??? γιατι βρε κοριτσια:(

ντεππα δικαιολογησε μου τις απαντησεις σου μου αρεσει οταν τα λες αναλυτικα:P

νενα μου για πες τι ζωδιο θα ειναι αν γινει στις 23 κ τι ζωδιο αν γεννηθει στις 25??? απο ζωδια ειμαι ασχετη:tongue::tongue::tongue:

τινγκερμπελ μου δικαιολογησε μου κ εσυ τις απαντησεις σου γιατι ειμαι πολυ μπερδεμενη μπας κ παρω καμια αποφαση της προκοπης!

νενα μου 2 φορες εμεινα εγκυος και ξερω 4 μηνων ετρωγα κλωτσιες κανονικοτατα:shock:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...