Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

Τώρα μιλάμε για 3BC και 4BC βέβαια οπότε κατάλαβες. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια,μεχρι α σας διαβασω κοντεψα να καψω το φαι μου.

Μαριουλα καλως ηρθες κοριτσακι,μας ελειψες πολυ πολυ...

μαρτζι μου ολα καλα θα πανε,την τεταρτη θα ακουσεις καρδουλα και θα ηρεμησεις.

τικερμπελ εγω στις 12 μερες εκανα χοριακη και νγηκε αρνητικη,μηπως να περιμεες λιγο ακομα; γιατι μπορει α εισια εγκυουλα και α πογοητευτεις αδικα.

επιτελους σκ,σημερα λεω να παω μια βολτα στα μαγαζια να παρω κατι και για μενα, γιατι εχει αρχισει και εχει ψυχρουλα πια. γυρισα και οι γονεις μου και ειναι ολα καλα,μια εξεταση μενει να κανουν ακομα σε καμια 20αρια μερες παλι και υστερα οποτε τους πει ο γιατρος. Ρωτησαν οι γονεις μου την γιατρο που παρακολουθει το μπαμπα μου και τους ειπε οτι εκειη δεν θα εδινε βλαστοκυτταρα ή τουλαχοστον δε θα πληρωνε καποια τραπεζα γι αυτο,ειτε δημοσια ειτε ιδιωτικη,σκεφτομαι να τα δωρισω λοιπον. τι λετε; ταλαιπωρειτε η μητερα ή το μωρο για να τα παρουν;

καλημερα αγγελικακι χαιρομαι που πηγαν ολα καλα με τους γονεις σου!

να πας για ψωνια να πας:P εγω κανω υπομονη λεω για ενα μηνα που εμεινε δεν αξιζει να αγορασω τιποτα θα φοραω αυτα που εχω και οταν με το καλο γεννησω τοτε θα παρω και εγω ρουχαλακια:Pχαρα μου πολυ σε προβληματιζει βλεπω το θεμα με τα βλαστοκυτταρα...δεν δινεις κ τελειωσε η υποθεση!η τα δωριζεις οπως λεει το λιλιτακι.

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όμορφες πάω να βάλω ηλεκτρική να σφουγγαρίσω γενικά να κάνω καμιά δουλίτσα φιλιά τα λέμε!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Όμορφες πάω να βάλω ηλεκτρική να σφουγγαρίσω γενικά να κάνω καμιά δουλίτσα φιλιά τα λέμε!!!!

καλες δουλιτσες λιλιτακι μου και οχι πολλα πολλα οσα βλέπει η πεθερα;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα!!!!!!!ηρθα κι εγω!!!!αχ βρε Μαριουλα ατελειωτη!!!!!!!!!!!μονη σου θα πας Ροδο??

Λιλιτακι σεισμος??????????πωπω και μονο που το ακουσα ταραχτηκα...εχω μεγαλη φοβια με τους σεισμους ευτυχως που δεν τον καταλαβες!!!

Τιγκερ κι εγω Παρασκευη θα πηγαινα αλλωστε κι εγω πηγα νωριτερα εκανα πρωτα ενα τεστ στην 11η μερα και μετα χοριακη στην 13η μια χαρα εδειξαν και τα 2!!

Αγγελικακι οταν γεννησεις παιρνουν το μωρο να το καθαρησουν και μετα συλλεγει ο γιατρος απο τον πλακουντα τα βλαστοκυταρα.

Η λήψη πραγματοποιείται από το μαιευτήρα σας αμέσως μετά τον τοκετό και την περίδεση του ομφαλίου λώρου με παρακέντηση στη φλέβα του. Η σωστή συλλογή του αίματος είναι πολύ σημαντική για τη μετέπειτα επεξεργασία και αποθήκευση του. Η διαδικασία είναι απλή, διαρκεί περίπου 5 λεπτά και είναι εντελώς ακίνδυνη για το παιδί και τη μητέρα, δεδομένου ότι πραγματοποιείται μετά τον τοκετό. Οι γονείς πρέπει να έχουν προμηθευτεί εγκαίρως το πακέτο συλλογής (kit), το οποίο πρέπει να διατηρήσουν σε άριστη κατάσταση μέχρι να το παραδώσουν στο μαιευτήρα πριν τον τοκετό. Το kit είναι ισοθερμική συσκευασία με καταγραφή θερμοκρασίας για να διατηρεί το ομφαλοπλακουντιακό αίμα σε σταθερή θερμοκρασία. Το ομφαλοπλακουντιακό αίμα συλλέγεται σε ειδικά αποστειρωμένο ασκό και αποστέλλεται στα εργαστήρια, όπου γίνονται οι έλεγχοι και η κρυοσυντήρηση των βλαστοκυττάρων. Συνήθως, όσο μεγαλύτερος όγκος αίματος συλλεχθεί, τόσο μεγαλύτερος είναι τελικά ο αριθμός των βλαστικών κυττάρων που καταψύχονται.

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα!!!!!!!ηρθα κι εγω!!!!αχ βρε Μαριουλα ατελειωτη!!!!!!!!!!!μονη σου θα πας Ροδο??

Λιλιτακι σεισμος??????????πωπω και μονο που το ακουσα ταραχτηκα...εχω μεγαλη φοβια με τους σεισμους ευτυχως που δεν τον καταλαβες!!!

Τιγκερ κι εγω Παρασκευη θα πηγαινα αλλωστε κι εγω πηγα νωριτερα εκανα πρωτα ενα τεστ στην 11η μερα και μετα χοριακη στην 13η μια χαρα εδειξαν και τα 2!!

Αγγελικακι οταν γεννησεις παιρνουν το μωρο να το καθαρησουν και μετα συλλεγει ο γιατρος απο τον πλακουντα τα βλαστοκυταρα.

Η λήψη πραγματοποιείται από το μαιευτήρα σας αμέσως μετά τον τοκετό και την περίδεση του ομφαλίου λώρου με παρακέντηση στη φλέβα του. Η σωστή συλλογή του αίματος είναι πολύ σημαντική για τη μετέπειτα επεξεργασία και αποθήκευση του. Η διαδικασία είναι απλή, διαρκεί περίπου 5 λεπτά και είναι εντελώς ακίνδυνη για το παιδί και τη μητέρα, δεδομένου ότι πραγματοποιείται μετά τον τοκετό. Οι γονείς πρέπει να έχουν προμηθευτεί εγκαίρως το πακέτο συλλογής (kit), το οποίο πρέπει να διατηρήσουν σε άριστη κατάσταση μέχρι να το παραδώσουν στο μαιευτήρα πριν τον τοκετό. Το kit είναι ισοθερμική συσκευασία με καταγραφή θερμοκρασίας για να διατηρεί το ομφαλοπλακουντιακό αίμα σε σταθερή θερμοκρασία. Το ομφαλοπλακουντιακό αίμα συλλέγεται σε ειδικά αποστειρωμένο ασκό και αποστέλλεται στα εργαστήρια, όπου γίνονται οι έλεγχοι και η κρυοσυντήρηση των βλαστοκυττάρων. Συνήθως, όσο μεγαλύτερος όγκος αίματος συλλεχθεί, τόσο μεγαλύτερος είναι τελικά ο αριθμός των βλαστικών κυττάρων που καταψύχονται.

γεια σου ντεππουλα! εσυ θα δωσεις βλαστοκυτταρα? πρεπει να μας εχει πει αλλα δεν θυμαμαι:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

ντεππα μου θα ερθει η αδερφη μου μαζι απλα για παρεα (ειναι μικροτερη απο εμενα) και 2-3 μερες πριν την γεννα θα ερθει ο αντρας μου κ η μητερα μου

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημερα κοριτσακι μας ελειψες πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ

και εμενα μου λειψατε πεπση μου σας διαβαζα βεβαια που κ που αλλα με πιαναν τα νευρα μου γιατι ηθελα να σας απαντησω και δεν μπορουσα:?:?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

ντεππα μου θα ερθει η αδερφη μου μαζι απλα για παρεα (ειναι μικροτερη απο εμενα) και 2-3 μερες πριν την γεννα θα ερθει ο αντρας μου κ η μητερα μου

ααα πολυ ωραια τουλαχιστον θα εχεις παρεα!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα κοριτσια,μεχρι α σας διαβασω κοντεψα να καψω το φαι μου.

Μαριουλα καλως ηρθες κοριτσακι,μας ελειψες πολυ πολυ...

μαρτζι μου ολα καλα θα πανε,την τεταρτη θα ακουσεις καρδουλα και θα ηρεμησεις.

τικερμπελ εγω στις 12 μερες εκανα χοριακη και νγηκε αρνητικη,μηπως να περιμεες λιγο ακομα; γιατι μπορει α εισια εγκυουλα και α πογοητευτεις αδικα.

επιτελους σκ,σημερα λεω να παω μια βολτα στα μαγαζια να παρω κατι και για μενα, γιατι εχει αρχισει και εχει ψυχρουλα πια. γυρισα και οι γονεις μου και ειναι ολα καλα,μια εξεταση μενει να κανουν ακομα σε καμια 20αρια μερες παλι και υστερα οποτε τους πει ο γιατρος. Ρωτησαν οι γονεις μου την γιατρο που παρακολουθει το μπαμπα μου και τους ειπε οτι εκειη δεν θα εδινε βλαστοκυτταρα ή τουλαχοστον δε θα πληρωνε καποια τραπεζα γι αυτο,ειτε δημοσια ειτε ιδιωτικη,σκεφτομαι να τα δωρισω λοιπον. τι λετε; ταλαιπωρειτε η μητερα ή το μωρο για να τα παρουν;

δεν έδειξε ε??δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τη Τρίτη.;);)

όχι πολλές δουλείες ε??!!!

καλημέρα ντεπούλα..τεστ δεν θα κάνω...χοριακή τη Παρασκευή..και ότι γίνει ελπίζω να είναι θετικό..αλλά και αν δεν είναι..το νοέμβριο έχω ραντεβού με τα σπόράκια μου:P:p:p

Καλημερα κοριτσακια

Λιλιτακι εγω απο την Τριπολη τον καταλαβα μια χαρά.

καλημέρα πέπσι μου, τι κάνεις??

μαριούλα μου ευτυχώς θα έχεις παρέα..και κάποιο να σε φροντίζει...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ααα πολυ ωραια τουλαχιστον θα εχεις παρεα!!!!

λοιπον ηρθε η ωρα να σας πω για τις σκεψεις που με προβληματιζουν τελευταια....ειστε ολο ματια να διαβασετε?:tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Και για γέλιο δείτε αυτό...... http://www.youtube.com/embed/9wm-Ge8LL7o?rel=0

γελασα μεχρι δακρυων!!!!!!!

marioula καλως ήρθες μικρη μου!!!!! Σε ακουμε!!!

lilitaki, tinkerbell μακαρι να μπορουστε να ερθετε στη συναντηση κι εσεις κριμα που δεν θα σας εχουμε!!!!!!!:(:(

καλημερα σε όλα τα κοριτσια!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...